|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce, łączmy się część 3 :)
Eeee tam kode, Twoje są po prostu zarąbiste
![]() Świetne ![]() Może uda mi się jutro zaciągnąć na maluńką chwilusię TŻta do Galerii Krakowskiej ![]() Na pewno jeszcze JAKIEŚ przeceny są
|
|
|
|
#1862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spódnica wisiała jedna na szczęście pasowała Były jeszcze pomaranczowe ale takie bardziej żarówy więc wolałam zieloną![]() Spodenki były xs i s - zmieściałam się do s W tym tygodniu mam zamiar jeszcze poszukac jakiejś fajnej bluzki/tuniki
|
|
|
|
|
#1863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do spódniczek, to ja od początku wakacji do teraz kupiłam z 6 :P uwielbiam spódniczki I Kode, cudowne spodenki :O ja jadę jutro do Wawki i będę tam 3 dni, może się załapie na jakieś przeceny jeszcze... jak myślicie? będą jeszcze w poniedziałek i wtorek?O i przy okazji, pokaże Wam miejsce mojej tymczasowej pracy :P http://www.eostroleka.pl/bazafirm.php?firma=1668 Na zdjęciach, niestety ja. Pan fotograf zrobił mnie w wała, bo tych zdjęc miało tam nie być... byłam totalnie nie przygotowana do zdjęc.. więc nie zwracajcie uwagi na mój wygląd oraz na te głupie miny
|
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu
nie znajduje słów pocieszenia bo nie byłam nigdy w takiej sytuacji ![]() ale trzymam kciuki za Ciebie z całego serducha życzę Ci powodzenia ![]() kode świetne łowy ! ![]() ja też się ostatnio tak wycwaniłam, że kupuję tylko na wyprzedażach
Edytowane przez biiibiii Czas edycji: 2008-08-10 o 21:06 |
|
|
|
#1865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Sas śliczna z Ciebie kobieta |
||
|
|
|
#1866 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bez tego będzie Ci bardzo ciężko sobie poradzić. Pomyśl o tym priorytetowo. Innymi słowy, jeżeli nie pomożesz sobie sama, nikt Tobie nie pomoże. Wiesz, że ja wiem, o czym piszę. m0niu, teraz Ty mi uciekłaś. ![]() Cytat:
![]() Muszę w końcu pochodzić po sklepach. ![]() biiibiii, kiedy się będzie można przejechać? ![]() Cytat:
Nie życzę Ci madziaczku, żeby tak zostało Wiem, że czasem człowiek chciałby się oprzeć na kimś innym, okazać tę słabość, odpocząć, czy nie musieć sobie ze wszystkim samemu radzić, tylko czasem nie jest to po prostu możliwe. Wiem też, że wcale tym Cię nie pocieszyłam, ani nie pomogłam, dlatego wysyłam jeszcze to: .Tyle zawsze mogę zrobić... |
|||
|
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
backie
skąd klikasz?
|
|
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
Sas świetna dziewczyna z Ciebie !
![]() i lokalik też fajny przeceny będą napewno ![]() backie choćby jutro, zapraszam
|
|
|
|
#1869 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
kode o pamiętam jak się uczyłam frejzali
i potem jeszcze idiomów i wiele innych angielskich cudów. nie zazdroszczę ale fakt. przydaje się backie no skrzata, tą małą cholerę, trzeba złapać :P |
|
|
|
#1872 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
kode jeśli remeber it to napewno cope with rozne inne dziwne rzeczy
![]() i bedzie ci łatwiej uderstand co ktos is talking to you
|
|
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
Yes biiibiii Ja learn frazy z another word...często całe sentences
|
|
|
|
#1876 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1878 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czas mija i ja coraz bardziej się w tej decyzji utwierdzam... SPodenki są świetne!Ja mam kilka par tej długości ![]() Cytat:
i na mówieniu się kończy. Jej siostra jest dla niej jej przyjaciółka, a ja jestem dzieckiem,.którego nigdy nie akceptowała... zbyt młodo została matką... W ciągu pięciu dni jakie była w Polsce,ze mną spędziła półtora...chociaż nawet nie,bo jeden cały dzień to był ostatnio jak byliśmy u drugiej siostry mojej mamy pod miastem...Więc bardziej spędzała czas z nią niż ze mną...no i pół dnia w Krakowie jak przyleciała...i to wszystko spała u mnie tylko jedną noc.pozostały czas spędziła u swojej siostry...Cytat:
Cytat:
nic nie widzę w ostatnim miejscu pracy,pracowało mi się bardzo dobrze i jakoś miejsca dla siebie znaleźć nie mogę![]() A przyjazd mamy i rodzeństwa miał pomóc mi się podnieść... Jak narazie zaszkodził ![]() Cytat:
Dziękuję
|
|||||
|
|
|
#1879 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I dziękuje to takie magiczne miejsce :P Jeśli będa jakieś przeceny i będzie co wybierać to będę przeszczęśliwa
|
|
#1880 |
|
Konto usunięte
|
Nie potrafię za Ciebie wykrzesać sił madziaczku.
![]() Mimo, że bardzo bym chciała... Pamiętam, że kiedy się tu "poznałyśmy", miałaś więcej energii ode mnie. Głęboko wierzę, że ona wróci, o ile nie poddasz się sytuacji. Wiem, że jest Ci ogromnie przykro z powodu mamy, ale pamiętaj, że żyjesz przede wszystkim dla siebie. Zrób co w Twojej mocy, żeby móc cieszyć się tym życiem. I jedz "coś"!
|
|
|
|
#1881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wierzę,że w końcu kiedyś mi się uda... W końcu... i jem, z tym problemu nie mam teraz,bo zdaję sobie sprawę,że nie mogę jeszcze stracić kondycji fizycznej... Z czegoś muszę wykrzesać te siły... |
|
|
|
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
madziaczku jedz jedz bo jak nie to przyjadę ..zostanę na tydzień i narobię Ci 1000 gołąbków!!!!
|
|
|
|
#1883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To brzmi groźnie, Madziu lepiej jedz ![]() Bedzie dobrze, wszystko będzie dobrze nie jestem za bardzo w temacie.. chyba Backie wie najlepiej o co chodzi, wiec ja podpisuję się pod tym co Ona pisze ![]() Ps: fajny avek
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
a Madziu nowe oczko w Avku
![]() ...ja czekam na uśmiech!
|
|
|
|
#1885 | |
|
Konto usunięte
|
Z nami jesteś...
Cytat:
Masz dużo za dużo na raz... ale tym bardziej trzeba się odbić. Nawet kode, gołąbki Ci zrobi. A ja przy okazji je skubnę. ![]() Każdy Koziołek sprzeda Ci tu dobre słowo. To wiem na pewno. A zobacz ile nas tu jest. Ile życzliwych Tobie ludzi...
|
|
|
|
|
#1886 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
To ja zapodam coś na mały usmiech
http://de.youtube.com/watch?v=GuMMfgWhm3g Kode zgłodniałam przez Ciebie zrób mi gołabki i wyślij je do mniee
|
#1888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymaj się, coś na pewno wymyślisz bo jesteś bardzo mądra Dziewczyny I'm first We're jedziemy to Kraków at 9 am ![]() So I spadam ![]() Buziak dla wszystkich na rozruch w ten niedzielny poranek ![]() backie, dziękujemy Niestety tu pada, więc zmykamy do ZOO
|
|
|
|
|
#1889 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Uśmiech to może poo tym jak przejdę na zadomowienie Cytat:
Naprawdę bardzo dużo mi pomagacie, jeszcze raz dziękuję A gołąbki oddałabym Wam nawet jakbym mało miała![]() Cytat:
![]() ![]() [quote=puchatkowa;8449794]madziaczku,po takiej groźbie to ja bym sie naprawdę bała [/qoute] Strrrrrrrrrrrrrasznie się boję![]() Cytat:
Cytat:
Ja może wyskoczę sobie później do pobliskiego Centrum handlowego i kupię w końcu portfel...Miesiąc ponad minął odkąd go zgubiłam...
|
||||||
|
|
|
#1890 |
|
Konto usunięte
|
Really?
![]() Ja myślę, że kode nie żartowała. ![]() Dostałam tym buziakiem po oczach jak tylko je otworzyłam. A ja bym pewnie je wzięła... ![]() Okropny Kozioł ze mnie. ![]() Melduję się... któraś. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.

uwielbiam spódniczki
nie znajduje słów pocieszenia bo nie byłam nigdy w takiej sytuacji 

.

Ale to nie oznacza, że Ty będziesz złą! Wręcz przeciwnie, skoro dostrzegasz takie rzeczy, to nie powinnaś mieć z tym problemów w przyszłości