Wszystko o Avonie 4 - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-01, 22:38   #1051
aiyyo
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Avonie 4

Cytat:
Napisane przez dwi071 Pokaż wiadomość
Hej, potrzebuje informacji czy robiąc zakupy tylko w coku na kwote ponizej 150 zł naliczana jest opłata za małe zamówienie, bo od jakiegoś czasu robie zakupy tylko dla siebie i nie wiem czy moge spokojnie w coku nabyć to co potrzebuje bo z tego co pamietam to 15% upustu daja od 0 do 150 zł, ale nie wiem czy sa jakieś koszty.

aha i jeszcze jedno pytanko, znajoma konsultantka nie skłdała zadnych zamówień od ponad roku, czy zablokowali jej konto czy spokojnie moze zamawiac na swoje, bo do strefy może sie zalogować bez problemów i nie ma zadnych zaleglości finansowych
co do kosztow to jezeli mialas zamowienie w poprzedniej lub obecnej kampanii na 150 zl minimum to mozesz kupowac bez dodatkowych kosztow.

Jezeli kolezanka jest nieaktywna konsultantka powyzej roku, to automatycznie przerywa jej sie umowa, moze ja jak najbardziej wznowic. Ja tak mialam, dokladnie po roku od ostatniego zamowienia nie moglam sie juz nawet zalogowac do strefy, wiec skoro kolezanka moze, to nie mogl minac jeszcze rok
aiyyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-02, 07:01   #1052
dwi071
Doncia

Cytat:
Napisane przez aiyyo Pokaż wiadomość
co do kosztow to jezeli mialas zamowienie w poprzedniej lub obecnej kampanii na 150 zl minimum to mozesz kupowac bez dodatkowych kosztow.

Jezeli kolezanka jest nieaktywna konsultantka powyzej roku, to automatycznie przerywa jej sie umowa, moze ja jak najbardziej wznowic. Ja tak mialam, dokladnie po roku od ostatniego zamowienia nie moglam sie juz nawet zalogowac do strefy, wiec skoro kolezanka moze, to nie mogl minac jeszcze rok
dzieki za info,

tyle że własnie od jakiś 3 kampani nie składałam zamówień i nie robiłam zakupów a teraz coś potrzebuje za ok 50 zł i nie wiem czy naliczą mi jakies opłaty?
dwi071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-02, 08:43   #1053
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dwi071 Pokaż wiadomość
dzieki za info,

tyle że własnie od jakiś 3 kampani nie składałam zamówień i nie robiłam zakupów a teraz coś potrzebuje za ok 50 zł i nie wiem czy naliczą mi jakies opłaty?
to może żeby nie ponosic opłaty za małe zamówienie w COKu dołączysz się fo kogoś u mnie często tak jest

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-02, 08:56   #1054
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
Napisane przez 89szafira89 Pokaż wiadomość
O kurde no to rzeczywiście tyle kasy za coś takiego ... Ciekawa jestem czy ten zegarek też taki lichy zrobili ...
Cytat:
Napisane przez kotekpsotek Pokaż wiadomość
zegarek meski nie jest ladny - zwlaszcza pasek wyglada nie ciekawie ...
mam nadzieję, że zegarek będzie w porządku bo mam na niego zamówioenie

dla mnie to bardziej odczen wisni taki jak czcionka niz fioletowy taki jak kolor tej ikonki ----> spodziewalam sie bardziej fiolka niz wisienki [/quote]
jeśli kolorek jest taki jak piszesz to mi pasujemam tylko nadzieję, że będzie go widać choć trochę na ciemnych rzęsach
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-02, 09:32   #1055
kasia2439
Zakorzenienie

wysłałam dzisiaj zamówienie i wyszło coś na ponad 600zł także ładnie Sobie zamówiłam nowy portfel z Logo, wodę Blue Rush, próbki nowej wody Liiv, ulotki logo do porozdawania i peeling z netto.
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-02, 09:48   #1056
aiyyo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
wysłałam dzisiaj zamówienie i wyszło coś na ponad 600zł także ładnie Sobie zamówiłam nowy portfel z Logo, wodę Blue Rush, próbki nowej wody Liiv, ulotki logo do porozdawania i peeling z netto.

ja rowniez chce zamowic ten nowy portfel z LOGO, jednak bede skladala dopiero na 2 termin, wiec bardzo ladnie prosze o wrzucenie fotek jak dostaniesz ten portfelik
Stary 2008-08-02, 12:08   #1057
alexandra84
Raczkowanie

dziewczyny, kótry katalog teraz obowiązuje?:| pogubiłam się..... z góry dzięki
alexandra84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-02, 12:18   #1058
aiyyo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alexandra84 Pokaż wiadomość
dziewczyny, kótry katalog teraz obowiązuje?:| pogubiłam się..... Z góry dzięki
11/2008 - wszystkie okregi poza prognozujacymi
Stary 2008-08-02, 12:35   #1059
messy
Raczkowanie

Witam
Na jaka kwote musze zrobic zamowienie w 2 terminie zeby nie placic za dostawe? Na 1 termin mialam ponad 200 zl.
Z gory dziekuje za odpowiedz.
messy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-02, 12:42   #1060
alexandra84
Raczkowanie

Cytat:
11/2008 - wszystkie okregi poza prognozujacymi
fajnie, dzięki
alexandra84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-02, 12:47   #1061
kasia2439
Zakorzenienie

Cytat:
ja rowniez chce zamowic ten nowy portfel z LOGO, jednak bede skladala dopiero na 2 termin, wiec bardzo ladnie prosze o wrzucenie fotek jak dostaniesz ten portfelik
ok nie ma sprawy

Cytat:
Napisane przez messy Pokaż wiadomość
Witam
Na jaka kwote musze zrobic zamowienie w 2 terminie zeby nie placic za dostawe? Na 1 termin mialam ponad 200 zl.
na min 50zł
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-02, 12:47   #1062
aiyyo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez messy Pokaż wiadomość
Witam
minimum na 50 zl

spoznilam sie z odpowiedzia
Stary 2008-08-02, 14:54   #1063
paulinkosia
Rozeznanie

Orientujecie się w jakich kolorach są wkłady do długopisów z nowego logo ? Wszystkie niebieskie? Te obecne w Panoramie do K11. Nie wiem czy była już o tym mowa...

aha i czy demo kompleksowy system pielęgnacji okolic oczu 25,90 jest niezależnie od wieku? Mam prawie 21 lat - chyba mogę sprobować tego kremiku ? Jak myślicie?

I czy ktos widział/testował już demo - nawilżająco-chłodzący żel do twarzy 7,90 - ciekawie wygląda

Edytowane przez paulinkosia
Czas edycji: 2008-08-02 o 15:02 Powód: dopisek
paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-02, 17:51   #1064
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Orientujecie się w jakich kolorach są wkłady do długopisów z nowego logo ? Wszystkie niebieskie? Te obecne w Panoramie do K11. Nie wiem czy była już o tym mowa...
Wszystkie niebieskie
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-02, 19:10   #1065
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

ja zamowilam ten zel za 7,9 dam znac w poniedzialek
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-02, 21:46   #1066
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość

aha i czy demo kompleksowy system pielęgnacji okolic oczu 25,90 jest niezależnie od wieku? Mam prawie 21 lat - chyba mogę sprobować tego kremiku ? Jak myślicie?

w kat.12 jest podana informacja Anew rejuvante pierwsze oznaki starzenia , ja mam 25 lat i używam go od miesiąca gdyż dostałam go za sprzedaż w pierwszym kwartale kosmetyków Anew , fajnie wygłada skórę
rozważam nawet zakup drugiego pudełeczka gdyż podoba mi się portfelik ten z kat.12 który jest prezentem za jego zakup
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-03, 06:30   #1067
itrusta
Zadomowienie

Osobiscie bardzo podoba mi sie ten nowy zapach smile...
Pytanie czy w rzeczywistosci bedzie pachnial tak jak strona
Zamawiam wlasnie jego i mysle nad tymi maseczkami 3 za 29,90 ... Moze ktos mial ktoras z nich? Warto?
itrusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-03, 08:57   #1068
weekend
Raczkowanie

Ja bardzo lubię maseczkę z Minerałami z Morza Martwego, Oliwkową i Białą Herbatą, nie przypadła mi za to do gustu Sake i Ryż, ale to indywidualne odczucia Generalnie Spa to jedna z lepszych serii w Avonie
weekend jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-03, 09:24   #1069
alehcar
Rozeznanie

A ja właśnie bardzo lubię Ryż i Sake, fajnie wygładza i oczyszcza, skóra wydaje się po jej zastosowaniu jaśniejsza, pory są ściągnięte, ale radzę dokładnie omijać okolice włosów, bo będzie bolało przy ściąganiu...
alehcar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-03, 09:37   #1070
Aviiieee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez itrusta Pokaż wiadomość
Zamawiam wlasnie jego i mysle nad tymi maseczkami 3 za 29,90 ... Moze ktos mial ktoras z nich? Warto?
Co do zapachu Make me smile to rzeczywiście może troszeczkę odbiega od "pachnącej strony" ale nie jest to duża różnica Zdecydowanie polecam ten cytrusowy zapach...

A jeżeli chodzi o maseczki to polecam oliwkową i z białą herbatą
Stary 2008-08-03, 09:38   #1071
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Ja też nastawiam się na ten Smile, więc napisz jakie wrażenia jak już kupisz
A maseczek używałam wszystkich. Z tych trzech najbardziej lubię sake i ryż. Super skóra jest po tym, tylko trzeba grubiej nałożyć żeby dobrze się ściągało. A tak ogólnie to jeszcze do moich ulubionych należą morze martwe i peeling biała herbata.
Ale wszystkie Spa są ok.
Stary 2008-08-03, 10:11   #1072
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Dziewczynki doradźcie mi proszę. Zastanawiam się nad zakupem kemiku pod oczy z demu z nowej serii Anew. Nie wiem tylko od jakiego wieku można go stosować? Mam 23 latka i myślałam o takiej kuracji oczek bo są w okropnym stanie-tylko nie chciałabym sobie niepotrzebnie zaszkodzić
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-03, 10:41   #1073
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez Aviiieee Pokaż wiadomość
Co do zapachu Make me smile to rzeczywiście może troszeczkę odbiega od "pachnącej strony" ale nie jest to duża różnica Zdecydowanie polecam ten cytrusowy zapach...
Aviiieee, a jak się różni? Czym jeszcze "na żywo" pachnie?
Stary 2008-08-03, 10:48   #1074
gaga87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alehcar
A ja właśnie bardzo lubię Ryż i Sake, fajnie wygładza i oczyszcza, skóra wydaje się po jej zastosowaniu jaśniejsza, pory są ściągnięte, ale radzę dokładnie omijać okolice włosów, bo będzie bolało przy ściąganiu...
tez lubie ta maseczke, zwlaszcza jej zapach, ktory z kolei mojego TZa drazni
Tylko kiepsko mi idzie jej sciaganie, moze za cienka warstwe nakladam i pozniej po kawalku musze zrywac, a pozostalosci i tak zmywam z uzyciem szczoteczki do twarzy.

Tobie schodzi cala? Czy tak samo troszke sie musisz nameczyc?

etorebkowy kod się zmył
gaga87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-03, 11:03   #1075
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez gaga87 Pokaż wiadomość
Tobie schodzi cala? Czy tak samo troszke sie musisz nameczyc?
Ja też tak mam, że czasami męczę się ze ściąganiem i skubię po kawałku, ale tam gdzie warstwa maseczki była cieńsza. Tam gdzie nałożyłam grubiej, już ładnie schodziło.
Stary 2008-08-03, 11:15   #1076
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:

Mam sake i ryż
Naprawdę godna polecenia
Ja biorę wszystkie 3
BuryKotZPiwnicy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-03, 11:22   #1077
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Ja też tak mam, że czasami męczę się ze ściąganiem i skubię po kawałku, ale tam gdzie warstwa maseczki była cieńsza. Tam gdzie nałożyłam grubiej, już ładnie schodziło.
Może za długo trzymasz?? Jesli maseczka jest zbyt sucha to się cięzko zrywa. Dla mnie idealnym czasem jest 17 minut - stosowałam tak maseczkę drzewo herbaciane+grejfrt z Naturalsów - jest wtedy zaschnieta, ale jest na tyle "mokra" ze da sie ją w jednym kawałku ściągnąć Jeste wtedy dosyć "elastyczna"

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-03, 11:34   #1078
gaga87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Może za długo trzymasz?? Jesli maseczka jest zbyt sucha to się cięzko zrywa. Dla mnie idealnym czasem jest 17 minut - stosowałam tak maseczkę drzewo herbaciane+grejfrt z Naturalsów - jest wtedy zaschnieta, ale jest na tyle "mokra" ze da sie ją w jednym kawałku ściągnąć Jeste wtedy dosyć "elastyczna"
w takim razie musze poeksperymentowac z czasem i z gruboscia, zeby dojsc do perfekcji

etorebkowy kod się zmył
gaga87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-03, 11:41   #1079
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Ja również dziękuję za wszystkie rady. Na pewno skorzystam. Też mam ta maseczkę. Używam ją od czasu do czasu, bo nie przepadam za maseczkami typu peel-off. O wiele bardziej wolę zmywalne, tj. z Minerałami MM czy zieloną Solutions.
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-03, 11:53   #1080
carrola
Zadomowienie

Cytat:

Skorzystałam już kiedyś z tej Twojej rady o 17 minutach, zastosowałam ją do maseczki z białą herbatą. I potwierdzam - to idealny czas, maseczka schodzi w jednym kawałku, w ogóle nie trzeba się przy tym męczyć.
A tymczasem czekam na zamówienie z katalogu 11 - Blue Rush i balsam do ust arbuzowy. Wody Blue Rush szkoda byłoby nie wziąć za taką cenę.
carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości