|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:)
Kiniu - jak tam po 1 dniu pracy?
Pozdrowienia dziewczynki
|
#4772 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko "góra" medyczna a dół w/g inwencji własnej na szczęście /u mnie spódniczka za kolanko :P / można się przyzwyczaić Chilanes ![]() Co prawda zmiany, zmiany, i jeszcze raz zmiany tam nastąpiły, ale na szczęście na lepsze Wystarczyła godzinka i załapałam stary rytm, niepotrzebie się stresowałam ![]() ![]() 35 pacjentów wymęczyłam, a w poniedziałek postaram się wkleić na nk jakieś zdjątko z "Wielkiego Powrotu" ![]() Na szczęście to taka praca, przy której jeszcze nigdy w życiu nie pomyślałam: "znów do tej roboty" a mija mi już 12 rok tam ![]() Tylko raz, na sekundkę smutno mi się zrobiło, gdy w pociągu, wyciągając bilet do kontroli, w torebce smoczka od Alutki znalazłam..niania miała gorrrący telefon cały dzień ![]() Miłego popołudnia Kobietki Tak słonecznego jak u nas!!
|
|
#4773 |
|
Przyczajenie
|
TeŻ sie melduje.
Przyznam Że malo sie "odzywam" ale wĄtek Śledze czesto. U mnie ciĄgle chroniczny brak czasu moje TŻ nie ma juz 7 miesiecy i przez caly ten czas jestem na pelnych obrotach bo bardzo ciezko samemu ogarnac dom prace i male dziecko. Do tego w firmir wciaz zmiany zmiany i zmiany dziecko idzie do przedszkola(i tu TŻ sie cieszy ze najgorsze go ominie) a do tego jestem po operacji tarczycy i wciĄŻ walcze z wyrownaniem poziomuwapnia i parathhormonu. Pozdrawiam |
|
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!
Jak tam dziewczyny po weekendzie? Klaudia pewnie wesele odsypia? ![]() ![]() Pytanie z innej beczki - któraś z was ma chyba swojego TŻ w Czadzie... orientujecie się ile tam trwa zmiana? 4 czy 6 miesięcy? Cholera, wszystko na to wskazuje że mi tam faceta wyślą mimo że plany były inne. Nie podoba mi się to baaardzo
|
|
#4775 |
|
Zadomowienie
|
hej,nie odzywalam sie od soboty bo bylam na weselu
pobawilam sie fajnie i o 6 w domku ![]() Dzis od rana u mnie koszmar, z lozka niemoglam wstac bo mnie glowa bolala (cisnienei niskie) do tego brzuch i mdlosci w pracy wytrzymalam 2h i do domu,a raczej do lekarza/ najpierw poszlam do gin bo juz bylam umowiona predzej doradzila mi kupic test ![]() potem do domowego lek.to stwierdzila ze to moze byc zatrucie weselne,cos moze zjadlam.teraz juz mi lepiej,mam dietke i musze duzo pic. Dalej glowa mnie boli, brzuch na dole,jest mi cieplo i deszcze i rece spocone ehmm ofiara losu ze mnie narazie 3 dni L4 a pozniej sie zobaczy.pozdrawiammm
|
|
#4776 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
klaudiaa... ślicznie wyglądacie!
fajnie że się impreza udała ![]() ladyKa, wielkie dzięki za odpowiedź ![]() a u mnie właśnie "piękna" burza przeszła..... ale przynajmniej już da się oddychać, bo przez dzień upał nie do wytrzymania..... pozdrawiam, buziaki dla wszystkich razem i każdej osobno
|
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
I znów cisza i spokój.... klaudia, jak tam zdrówko?
Chilanes, kinia - wpadłyście już w pourlopowy rytm? Pozdrawiam!!!
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
nieeee ;/ ciągle nie mogę się ogarnąć, a dziś masę roboty miałam. Jakoś poszło,a le wciąż myślę, że chcę ponownie urlop
I do tego poranne wstawanie! ;/ przyzwyczaiłam się spać do której potrzebował organizm Najgorzej, że znów czekają nas z Tż weekendowe spotkania ;( Ale spędziliśmy razem cudowne 3 tygodnie
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się na dłuższe rozstanie znów przygotowuję ![]() 3 tygodnie....mmm....zazdro szczę..ale tak pozytywnie, rzecz jasna
|
|
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
wiem,w iem...
ale ja też nie wiem co mnie czeka
|
#4782 |
|
Zadomowienie
|
Witam Panie
![]() Klaudia ładne zdjęcie ...ahh ale bym sobie poszła na weselicho![]() a tu dopiero za rok w czerwcu koleżanka sie szykuje bedzie trzeba poczekacMyslałąm,ze mnie dzis szlak trafi,cały dzien tak strasznie wiało,ze.... a wczoraj burza az (dużegoooo) kwiatka na balkonie przewróciła![]() Chilanes nie jestes sama mnie niestety tez czekaja juz tylko weekendowe spotkania i to co jakies 2 tygodnie![]() Ojjj juz jest cięzko a jeszce sie dobrze nie zaczeło.W tej chwili TZ ma słurzbe 24h ,no i po urlopie niestety![]() Pozdrownienia dla wszystkich mundurówek
|
#4783 |
|
Zadomowienie
|
http://pl.youtube.com/watch?v=e6IXyv...eature=related
![]() ![]() gdyby moj Tz mi tak spiewal )![]() ![]() :rolleye s:
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
Rh+.....
ślicznie.... znam kilka innych ich kawałków, radze posłuchać tyle że w odpowiednim nastroju...Jak tam dziewczyny wieczór mija? U mnie na sportowo - mecz w TV
|
|
#4785 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie ten kawałek co Klaudia podała mamy z TŻ na dzwonek ustawiony
tyle ze w takim zabawnym remixie![]() MI wieczór mija szybko byłam z kolezankami na piwku z okazju urodzin jednej,teraz włosy farbnełam, czekam az wyschna i lulu![]() a Wam kochane juz mówie Dobranoc i kolorowych ![]()
|
#4786 |
|
Zadomowienie
|
Misty tez mam ten remix ale mojemu TZ jakos nie bardzo sie spodobal
Dzis przyszlam do pracy po 3 dniowym L4,jeszcze 2 dni i weekend milego dniaaaa
|
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
Misty - jaki kolor? pochwal się
![]() Ja też chyba zafarbuję... może jakieś pasemka? Hmm hmm, mam ochotę na zmianę Tylko te moje włosy to jakoś bardzo wolno rosną ;/
|
#4788 |
|
Zadomowienie
|
Chilanes - czarny
...w sumie to znowu czarny znowu troche podciełam i juz mam takie tylko do ramion,chciałam tez zrobić cos z kolorem ale co tu z czarnego wykombinowac w tamtym miesiącu miałam miedziane pasemka,nawet fajnie wyglądały.Pytałam o dekoloryzacje i na to jakis np brązik z pasemkami powiedzmy bląd,...wszystkie mi odradzały ze względu na osłabienie kondycji włosa po takim zabiegu ehh tak wiec poprostu znowu czarny![]() Nic nie mówiłam TZ ,ze włoski podciełam ,jutro do niego jade ciekawe czy sie kapnie jak nie to.....![]() ![]() Chilanes a TY jakiej masz długości włosy,ze narzekasz ,ze za wolno rosną?? Zaszalej z pasemkami zawsze to inaczej a widomo,ze kobieta potrzebuje czasem odmiany - ot tak nawet dla lepszego samopoczucia![]() w sumie to tylko włosy jak cos odrosną![]() Dobranoc
|
#4789 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie, to i ja sie melduję
![]() Podczytuję Was cały czas, ale nie zawsze pisać się chce, mam mało czasu, przygotowania do ślubu trwają pełną parą - to juz za niecały miesiąc Pozdrawiam wszystkie mundurówki
|
#4790 |
|
Raczkowanie
|
Witam serdecznie Wszystkie "STARE" i "NOWE" mundurowe...
Jak dzisiaj zauważyłam... nie pisałam nic od grubych miesięcy - własciwie od 10 - odkąd Mój wrócił do kraju. Na początku musiałam się nacieszyć, później kojarzyło mi się to forum z samotnością, a ostatecznie się od niego odzwyczaiłam... Czasami zaglądałam, trochę poczytałam i nie miałam odwagi cokolwiek napisac - a dzis odwaga przyszła sama ![]() Widzę, że trochę sie u Was pozmieniało i choc cisza tu czasami to jednak nadal jest to miejsce gdzie mozna się podzielic swoimi odczuciami.... życze udanej niedzieli pozdrawiam |
|
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny! Jak po weekendzie (?), nowy tydzień się zaczął
Wróciłam z pracy, gorąco okrooopnie...Weekend przyjemny, choć trochę smutny, ale jak zawsze za krótki bo z TŻ A jak u Was?
|
|
#4792 |
|
Raczkowanie
|
Witam serdecznie!
Dla mnie weekend przedłużony i na dodatek cały z TŻ i jestem cała szczęśliwa bo to jeszcze nie koniec... Parę dni odcięci od Świata i na łonie natury - cóż więcej chcieć. Co prawda jeszcze jesteśmy przed urlopem ale skoro udało się załatwić jakieś wolne dni to zawsze trzeba to jakoś wykorzystać. Pogoda dopisała i nawet udało mi się zamieszkać w namiocie (pierwszy raz w życiu ). Frajda nie z tej ziemi, szczególnie jak ma się ukochanego obok, który w razie czego ochroni swoje maleństwo - przynajmniej taką mam nadzieję![]() Cichutko tutaj w tym tygodniu Czyżby wszystkie korzystały z wolnych dni? Tego życzę i pozdrawiam
|
|
|
|
#4793 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam urlop od wczoraj do końca sierpnia
Fajnie bedzie sobie odpoczac w koncu. Ale nie wyjezdzam nigdzie, poza tym ze na slub daleko dosc. ale to tylko kilka dni. a potem w domku z malymi kociakami
|
#4794 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() ja też podczytuję ale nie mam czasu na nic-organizacja ślubu to wysiłek. na szczęście mój Kochany już jest także we dwoje łatwiej a zostało 16 dni![]() pozdrawiam Mundurówki |
|
|
|
#4795 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze, LilStar zazdroszczę Ci tego zamieszania!!!
U nas już po zaręczynach, ale na razie nic dalej...Nawet z "Teściami" okazania jeszcze nie było - zaręczyny były tylko dla nas - cudownie, ale teraz przydałby się coś więcej") MOże w sierpniu, bo mój TŻ ma trochę wolego ale czas pokaże - wolałabym mieć to już za sobą
|
|
|
|
#4796 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a potem planowanie i latanie ale ja to lubię-tylko co ja będę robić po Ślubie![]() ![]() ja miałam 2x zaręczyny: -między Nami ![]() -oficjalne i mam 2 ringi ukochane
|
|
|
|
|
#4797 |
|
Raczkowanie
|
No u nas, też mają być drugie
Choć ja myślałam, że Rodziców tylko zawiadomimy ale mój TŻ chce inaczej.Co takiego masz ulubionego?
|
|
|
|
#4798 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oba tak samo cenne dla mnie-nie chodzi o koszt ale o sentyment![]() u mnie nie przeszłoby tylko zawiadomienie także najpierw zaręczyny, a za tydzień zmówiny a po 9 miesiącach ślub![]() wszystko przed Wami
|
|
|
|
|
#4799 |
|
Raczkowanie
|
To najpierw dostałaś pierścionek na osobności a później przy rodzicach???
Jeśli pozwolisz to czasami podpytam Cie o radę - skoro masz już doświadczenie o ile będziesz miała czas tu zaglądać... a tym czasem życzę miłych przygotowań!!!
|
|
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
No...wreszcie coś tu ożyło
Dobrze by było mieć wolne, ale ja od poniedziałku w [p przesiadywałam...a dziś to szkoda mówić...... ludzie na długi weekend wyjeżdżają i trasę którą robię w 50 minut, jechałam prawie 2 godziny :/
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.

tylko "góra" medyczna a dół w/g inwencji własnej
Tak słonecznego jak u nas!! 

mimo że plany były inne. Nie podoba mi się to baaardzo
potem do domowego lek.to stwierdzila ze to moze byc zatrucie weselne,cos moze zjadlam.teraz juz mi lepiej,mam dietke i musze duzo pic. Dalej glowa mnie boli, brzuch na dole,jest mi cieplo i deszcze i rece spocone ehmm ofiara losu ze mnie
narazie 3 dni L4 a pozniej sie zobaczy.pozdrawiammm 

znowu troche podciełam i juz mam takie tylko do ramion,chciałam tez zrobić cos z kolorem ale co tu z czarnego wykombinowac
w tamtym miesiącu miałam miedziane pasemka,nawet fajnie wyglądały.Pytałam o dekoloryzacje i na to jakis np brązik z pasemkami powiedzmy bląd,...wszystkie mi odradzały ze względu na osłabienie kondycji włosa po takim zabiegu
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

28TC