|
|
#181 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIX
Cytat:
On zawsze był popularny i znał wiele osob |
|
|
|
|
#182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#183 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Po co Ci tacy znajomi? Pousuwaj. Zapewniam, że oni się tym wcale nie przejmą.
|
|
|
#184 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja właśnie to zrobilam, powywalalam wszystkich znajomych i członków rodziny exa. Kontaktu i tak nie zamierzam utrzymywać bo po co? Moj komfort psychiczny jest dla mnie po prostu ważniejszy niz to czy mam czy nie mam kogos na liscie znajomych na fb. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#185 |
|
Rozeznanie
|
Staram się zapomnieć
Nie myśleć Byłam wczoraj na siłowni i mam straszne zakwasy Dziś zostaje sama w domu na tydzień już się boję tego co się będzie działo w mojej głowie |
|
|
|
#186 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() Bardzo dawno mnie tutaj nie było - poprzeglądałam sporo stron, znam Wasz historie.. W końcu sama tutaj kiedyś byłam. I powiem Wam... Że te wszystkie rzeczy, typu: będzie lepiej, będziesz miała czas dla siebie, wreszcie przede wszystkim zajmiesz się tylko sobą żeby być szczęśliwa.. są prawdą. Ale dopiero po jakimś czasie. Pamiętajcie, że jesteście mądre, piękne i zaradne. I żaden facet, ale to żaden nie posiada pozwolenia na to żebyście zastanawiały się dlaczego tak i siak, może mogłam zrobić coś innego, nikt mnie nie zechce, będę sama. A zechce! I to nie jeden. Ale najpierw trzeba nauczyć się, że samej też jest dobrze. A jak już będziecie po wszystkim to zobaczycie, że w związku każdy daje 50/50, ani więcej, ani mniej. Dlatego ściskam każdą i trzymajcie się!
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co się stało? Mój ex wysłał mi zapro do znajomych na fejsie.
![]() A ja mam drugie wyjście z Japończykiem, który mi wypisuje że za mną tęskni. I co tu zrobić ![]() Nie no, nie przyjmuję. Niech się bardziej postara, chętnie popatrzę. |
|
|
|
#188 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#189 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#190 |
|
Rozeznanie
|
Pies został wczoraj potrącony
Kroplowki przeswietlenie szycie Próbowałam się dodzwonić do exa i nic potem napisałam na face co się stało Psa wzięliśmy razem więc pomyślałam że powinienem wiedzieć Odczytał i nic |
|
|
|
#191 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#192 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#193 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym chyba uznał, że to nie na miejscu, bo cofnął to zaproszenie. |
|
|
|
|
#194 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bo jak napisalas, ze moglby sie bardziej postarać to zabrzmialo tak, jakbyś czekała az zrobi w tym kierunku wiecej a Ty na to pójdziesz. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#195 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#196 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#197 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiem, nie ma się co ekscytować, ale gdzieś tam mam poczucie pewnej satysfakcji z tego powodu, że jakimś cudem zaprząta sobie mną głowę, mimo że mnie tak bardzo nie chciał |
|
|
|
|
#198 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#199 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie się obudziłam bo mi się śnił
Wczoraj go widziałam Słabo dziewczyny słabo |
|
|
|
#200 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czasami to zwykła ciekawość. Poza tym.. nawet gdy uczuc juz nie ma, to zostaje jakis sentyment, jakies przywiązanie, które niestety czasami ludzie mylą z 'nawrotem uczuc'. I dlatego exowie odzywają się kilka tygodni/miesięcy po rozstaniu. I to sie zdarza bardzo czesto- wystarczy przejrzeć nasze forum. Niestety, na ogół kończy sie zle. Bo druga strona robi sobie nadzieje, a ta pierwsza- zaspokoi ciekawość bądź zorientuje sie, ze to tylko sentymenty i tak sie konczy ten nagły zryw emocji. Nie mniej jednak, doskonale Cie rozumiem bo ja tez po pierwszym rozstaniu, kazdy jego ruch odbieralam jako próbę nawiązania kontaktu bo 'na pewno przemyslal, zrozumial, docenil'. I faktycznie on sie odzywal, zabiegal o kontakt, pozniej przeciez nawet poprosil o powrót.. ale jak sie to skonczylo to przecież wiesz bo jestem tutaj. Lepiej dla Ciebie bedzie jak poblokujesz go wszędzie. Dla własnego komfortu psychicznego. Zeby uniknąć takiej sytuacji, jak juz bardziej staniesz na nogi, zaczniesz zapominać a on wyskoczy jak filip z konopi z kolejnym zaproszeniem do znajomych albo z jakąś wiadomością typu 'co tam?'. Daje sobie rękę uciąć, że zburzy Ci to caly wypracowany spokój a dla niego to moze po prostu nic nie znaczyć. Ot, zwykła wiadomość- jak do kumpeli. Co do zaprzatania glowy Tobą- tak, bardzo mozliwe ze on to robi. Ze tez mysli, wspomina, w końcu byliście ze sobą dlugo i choćby przyzwyczajenie do drugiej osoby robi swoje, ale niestety to nic nie znaczy. I najgorsze w co mozna wpaść po rozstaniu, to właśnie w taką 'pułapkę emocji exa' - po co to zrobil? dlaczego? pewnie zaluje, na pewno o mnie myśli, nie moze zapomniec. Nie warto.. to tylko przedłuża cierpienie. Powinnaś go zablokować. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#201 | |
|
Raczkowanie
|
[1=faf3d67d51656f0b2bcdb9f 98a45434bc3aa12e6;8452927 6]Wydaje mi się, że w głębi serca bardzo Ci go nadal brakuje i nadal go kochasz i trochę może doszukujesz się znaków że on żałuje i to nie dlatego że chciałabyś aby wrócił, ale właśnie aby poczuć tę satysfakcję i móc myśleć, że "niech teraz żałuje co/kogo stracił". Za jakiś czas będzie Ci obojętne to co on myśli/co robi i to będzie najzdrowsze dla Ciebie
Tak, dokładnie tak jest. Niestety. Cytat:
|
|
|
|
|
#202 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#203 |
|
Raczkowanie
|
[1=faf3d67d51656f0b2bcdb9f 98a45434bc3aa12e6;8453771 6]Nie warto. Zaslugujesz na faceta ktory bedzie z Toba na dobre i zle i bedzie Cie kochal ponad wszystko
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Dziękuję za te słowa |
|
|
|
#204 |
|
Rozeznanie
|
Dokladnie. Zaslugujesz na więcej.
Nie jesteś powietrzem żeby on zauważal i docenial Cie tylko wtedy, kiedy Cie nie ma. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#205 |
|
Rozeznanie
|
Widzialam go za rękę z inną
Naprawdę już sobie nie radzę |
|
|
|
#206 |
|
Rozeznanie
|
To co się dzieje dziewczyny to jest jakaś masakra
Wyje płaczę Wiem że nie ma za kim bo jak sobie myślę o wszystkich jego cechach - nadużywanie alkoholu ciągle olewanie mnie brak zaradnosci finansowej a nawet nie wiem brak wykształcenia olewanie naszego psa To wiem że nie ma za kim płakać Najgorsze jest to że on przeszedł obok mnie z tą laska i zero reakcji Mnie to aż sparalizowalo z płaczu a on po prostu poszedł dalej |
|
|
|
#207 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jest ciężko, ale to minie. |
|
|
|
|
#208 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#209 |
|
Nie depcze krokusów
|
cocacolalight - wypłacz swoje, jak potrzebujesz. Wiem, jaki to dla Ciebie cios.
Jak skończą się łzy, olej dziada na dobre.
|
|
#210 |
|
Rozeznanie
|
W związku na fejsie już są
Nie ogarniam po prostu |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.