|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Cytat:
I Tobie zależało, tak.? Co się stało.? Przecież się nie zmieniłam. Komuś na Tobie zależy, dlaczego wtedy się zmieniasz.? Po co te teksty.? Nie może być jak wcześniej.? Yhh, chyba nie zbyt trafiłam.
|
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
Szeptem po wodzie chodziłam..
Nie moja karuzela i marzenia nie moje.. Taki życiowy es-flores. ![]() Tak bardzo chciałabym abyśmy zwariowali.. Najgorsze są poranki, kiedy moje nogi szukają Twych.. ![]() Karmiłam się tym, co moje, bezpieczne, wymyślone .Emigrowałam z ramion Twoich nad ranem. Twój wzrok się ślizga po moim staniku! Spowiedź przed ołtarzem z gwiazd, przed maską księżyca.. ![]() Obecność sama teraz nie wystarczy szczęściu mojemu. Zapachem przypominasz ten dzien, miłości początek. |
|
|
|
#3663 | |
|
Zakorzenienie
|
12 Stonka
colds <3 Cytat:
'Dziś piszę białą nadzieją na czarnej kartce zwątpienia.!' 'wszystko zmienia się.. szybko tak aż brakuje tchu ' 'Jedna myśl nurtuje: Kocha. lubi. szanuje. Nie chce. nie dba. żartuje?' ‘Nie oddalaj się teraz.. trzymasz w dłoniach mój świat.!’ 'Jakby trochę magii ktoś odbierał mi..' 'To zbrodnia tak emocje tłumić.' OPISIK: 'po co komu miłość-gdy jest nie trwała, po co komu serce-gdy łatwo tak...złamać je.' |
|
|
|
|
#3664 |
|
Raczkowanie
|
Troche moich wypocin:
Połowa Ciebie, Połowa Mnie I Nasza Całość Bo To Ty jesteś najimportant ![]() Moje słodkie słowa chyba Ci nie wystarczały, skoro lubiałes słuchać je od innej Szybować na skrzydłach miłości Myslisz ze placze dlatego ze mnie zostawiles? Nie przeceniaj sie! Płacze z wlasnej głupoty! Moje Łzy... Dla Ciebie kropelki wody nic nie znaczące ![]() XV w. - PrzyjaciółPoznajemyWBiedz ie XXI w. - NieMaszKasy?NieMaszPrzyja ciół! "Przyjaźń" - podaj definicje, czas wystepowania, sposob w jaki zgineła Może komuś coś sie spodoba...
|
#3665 |
|
Rozeznanie
|
Dni płyną bez powodu byle gdzie ...
Termin na miłość. Silna na zewnątrz, a w środku jak rozbita i nieposklejana porcelana. Zaspokajamy uczuciowy głod ;]] Wiatr dotrze do Ciebie razem z moimi pocałunkami ;** Dlaczego ma mi jeszcze zależeć? Nie było Cię przy mnie kiedy się bałam, kiedy zbłądziłam. Zanurzyć się we wspomnieniach. Wszystko co masz to te chwile wspomnień które znikną i tak ... Dobra mina do złej gry.
|
#3666 |
|
Rozeznanie
|
chce być był juz zawsze ze mną tu. ' ;*
to takie banalne gdy Twoje usta dotykają moich. bez Ciebie umieram powietrza mi brak chyba jeszcze nikt nie miał tak jak my wczoraj było tak dobrze dziś już to nie takie proste chociaż pełno w Nas zwątpienia jak ja ciesz się tym dniem aniele mój. wiesz co Ci zrobie jak Cie złapie? przy rapie na kanapie? chore paranoje. dziękuje Ci za to, że Cie mam. będe zawsze z Tobą będe Twoją siłą i opoką. Ty wiesz , że serce mocniej zabiło i proszę coś o miłości. że jesteśmy szczęśliwi. tak cholernie. takie hmm nie dosłowne a mające to w sobie ![]() truskawkaZcukrem cudowne opisy ;***
|
#3667 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() _________________________ _________________________ _____ *Choć wszyscy naciskają żebym zmieniła się, pokażę im, że umiem walczyć, pokażę, że potrafię mówić NIE! *Pewne rzeczy zmieniły się. Na lepsze. * Zmieniłam się na dobre: nie ma ode mnie obojętniejszej i twardszej dziewczyny. * Tylko głupcy się nie zmieniają. *Żal Ci, że nie jestem już tą malutką, naiwną dziewczynką? *Obojętność to moje drugie imię. *Czas wszystko zmienia, wiesz? *Kobieta nieczuła to ta, która już nie kocha, lekkomyślna - ta, która kocha innego, zmienna - ta, która nie wie, czy i kogo kocha, obojętna wreszcie - ta, która nie kocha nikogo. *Zmieniłam się. Już nie będę taka jak dawniej. *Tak więc zmieniłam się i umiem się do tego przyznać! *Wiem w końcu czego chcę i jaka chcę być. *Zobacz jak szybko zmieniam się. Kiepskie są.. .Niestety lepszych nie znalazłam. Może jednak sobie coś wybierzesz .Opisiki od siebie dodam jak z kościoła wrócę . Tzn. gdzieś tak po 17 .Pozdrawiam
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
|
|
|
#3668 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
Oj znowu kilka dni nieobecności miałam
, bo mi pieprz.ony internet padł ![]() Zainspirowane serią książek: Melissa de la Cruz "Au Pair" i Cecily von Ziegesar "Plotkara" ![]() ~Kąpiele nago i tańce na stole.. to jest to ![]() ~Odstawiając pokaz na parkiecie, łapiąc Twoje spojrzenia.. ~Sandałki Blachnika, obcisła sukienka Juicy i torebka D&G.. ![]() ~ONI błyskawicznie potrafią ustawić Cię na odpowiednim szczeblu.. ~Och oczywiście.. niechcący uprawialiście seks na plaży.. przypadkowo... ~Bo my jesteśmy z wyższych sfer, tu liczą się tylko ludzie na TOPie! |
|
|
|
#3670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki wielkie ; * . du bist alles was ich bin - jestes wszystkim tym czym ja jestem und alles was durch meine ader fliebt - i wszystkim co plynie przez moja zyle . Powiedz, że lepszy będzie świat. Że tyle barw będzie miał.. gdzieś za sensem życia popędzić szaleńczo..
|
|
#3671 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cudo, cudeńko! ![]() ten czerwony to już mistrzostwo. :POdchodzę. Lepiej późno niż wcale. Czasem powinnam się ugryźć w palec zanim do Ciebie napiszę. Nie dotkniesz mnie już. Jeszcze mi opaleniznę zetrzesz, ot co! ![]() ![]() ![]() Zamiana ról. Teraz ja krzywdzę a Ty płaczesz i rwiesz sobie włosy z głowy. Piję wódkę i depiluję sobie nogi woskiem. Jeśli nie mogę być dla Ciebie tą jedyną to znaczy że Ty nie możesz być moim jedynym.
|
|
|
#3672 |
|
Raczkowanie
|
nauczyłam się szanować swoją samotność
nie obiecuj tego, czego nie możesz dać patrz! szczęście woła Nas z daleka. ja wole na nie poczekać. ciasno mi. ;D powietrze brak. [ czyt. Ciebie brak ] szybko, mocno uszczypnij mnie ;] zapadła noc boje się, że nie przyjdziesz ?! czasami nawet sama sobie kłaniam się ;* szaleje we mnie krew ;] % przecież nie znikne <3 ;*
|
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
~Leżąc na miękkiej trawie nagrzanej słońcem..
~Leżąc na miękkiej trawie nagrzanej ciepłem naszych ciał.. ~Snując opowieść o Nas wciąż pod tymi samymi gwiazdami.. ~Czując słony zapach wiatru.. ~Jedząc słodkie borówki wykradzione nocą z ogródka.. ~Pijąc razem szampana i wtulając twarz w twe włosy.. ~Pragnąc tylko Twego dotyku.. ~I spojrzenia Twych czekoladowych oczu.. ~To jest letnia noc.. Czas zasypiania, kiedy robi się jasno... |
|
|
|
#3674 |
|
Przyczajenie
|
Licza sie emocje i fajna zabawa. // nad morzem.
bursztynek, bursztynek znalazłam go na plaży... łapię słońce do butelki. nadeszlo w pore lato powiedz mi co ty na to. naucze sie latac i pokaze ci niebo. jestes melodia ktora mnie przenika zabiore cie wlasnie tam, gdzie slonce dla nas wschodzi. obudz we mnie swoją Wenus... |
|
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
~Jestem wulgarna? Ostra? Kotku.. to jest sexapil!
![]() ~Spójrz na me biodra, widzę, że mój taniec hipnotyzuje Cię.. ~Parę obrotów wokół Ciebie, kilka muśnięć i będziesz mój na tym parkiecie ![]() ~Poczuj w sobie rytm muzyki i daj się ponieść emocjom.. ~To jest hardcore, to jest ostra jazda bez trzymanki, więc patrz! |
|
|
|
#3676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczególnie te czerwone
|
|
|
|
|
#3677 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czarne kradnę. Hmm, dziękuję bardzo ;**A co do Twojej prośby to może.: `bo znasz moje pragnienia. ;* Dobrze mi z Tobą, wiesz.? 13 cm ponad chodnikami. Z Tobą. Schować Cię w torebce i mieć zawsze przy sobie. ^. Ty. moja najsłodsza pora dnia. ![]() Pełnia szczęścia z Tobą. Niebo. Od dnia gdy jesteśmy razem. ;** Twoja czarno-biała bluza warunkiem mojego szczęścia. Drzwi od pokoju dla Ciebie zawsze otwarte. Twoje usta słownikiem moich namiętności. Hee. Może coś się spodoba. Inne. : W każdej kropli deszczu Twoja twarz. bez satysfakcji. `hmm ... a w czym ona jest lepsza ode mnie.? mój diabełek. ^. `bo wszystko co kocham jest w Tobie. Bądź szczęśliwy. tylko tego chcę. Może to i dobrze, że jesteś z nią. mnie nie da się kochać. To by było tyle
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a znalazłybyście jakieś opisy o dyskotece, ostrym zarywaniu, facetach jak z obrazka i ogólnie o dobrej, troche niegrzecznej zabawie?
pilnie potrzebne ![]() ~Bo działasz na moje zmysły, bo uderzasz do głowy jak tequila.. ~Jestem jak pieprz: ostra, ale beze mnie nic nie ma smaku! |
|
|
|
#3679 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
to może i ja się dorzucę bo na razie tylko czytałamNo I don't cry on the outside anymore... behind these hazel eyes... / Nie płaczę otwarcie nigdy więcej... za tymi orzechowym oczami... Pamiętaj, że kocham. Nie kocham, zapomnij. Pamiętaj by cierpieć z wdziękiem damy wielkiej... Nigdy nie pozwoliłeś mi czuć się wyjątkową, choć taka jestem You tryin' to be cool, you look like a fool to me... / Próbujesz być luzakiem, dla mnie wyglądasz jak głupek... Znalazł różę wśród pokrzyw- to on nie jest zbyt dobry... Gdy cię przytulam odpychasz mnie, czemu więc odejść nie potrafisz? She's just far better than me! / Ona jest po prostu ode mnie o wiele lepsza! If it made you stay... but you won't, but you won't... / Gdyby to sprawiło, że zostałbyś... lecz nie zostaniesz, nie zostaniesz... And after all, I'm glad that I'm not your type / I mimo wszystko cieszę się, że nie jestem w twoim typie nie rozmawiasz ze mną, ponoć słowa nic nie znaczą... mówiłeś, że nie masz nikogo- życzę ci, by to stało się prawdą I'm really a cat you see and it's not my last life at all / Tak naprawdę jestem kotem i to nie jest moje całkiem ostatnie życie Nie potrzebuję w domu złomu, dłużej nie... Nie obchodzi mnie co czujesz, nie obchodzi mnie co myślisz- sam mnie tego nauczyłeś... |
|
|
|
#3680 |
|
Zadomowienie
|
~Bo to tylko wielka miłość tak potrafi zmieniać świat...
~Bez Ciebie słońce słabiej świeci, niebo pochmurnieje.. ~Czasem zapominam, że nie jesteś mój na zawsze... ~I niech każda szczęścia sekunda trwa godzinę. ~And my knees are weak... And my mouth can't speak.. / I moje nogi są jak z waty.. a z ust nie mogę wydobyć słowa.. ~Czułym słowem rozpętać burze uczuć .. ~Schowaj mnie .. głęboko .. na dnie swojego serca .. ~Potrzebuje cię... po prostu potrzebuję... ~Cierpliwość w miłości? A kto zmusi piorun do powolnego uderzenia?? ~Mam wielki dług wobec Boga, który dał mi najwspanialszego Anioła ~Chociaż raz pozwól mi usłyszeć,że zależy ci właśnie na mnie.. ~Nie piszesz nie dzwonisz...przecież kochałeś...już zapomniałeś...??? ~Bo ja taka skryta jestem .. Uczuciowo nie wylewna. ~Niby nic a jednak coś, niby nikt a jednak ktoś... ![]() ~Tu nie chodzi o to, czego ja chcę,tylko ile ty jesteś w stanie mi dać... ~Przy tobie chciałabym zapomnieć, że gwiazdy gasną... ~Mówisz mi że jesteś zły...nie strasz mnie...nie wierze Ci...!! ~Przytul mnie, pomóż mi przetrwać noc... ![]() ~Zaślepiona uczuciem, które nie zna granic... ~Jeśli będę taka jakiej nie rozumiesz to o jedno Cię proszę kochaj mnie jak umiesz
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
|
|
#3681 |
|
Przyczajenie
|
Witam!Prosze o opisysy do takiej sytuacji... bylam z nim dwa miechy i nagle wszystko skonczylo sie bo on zaczal szukac jakis bez sensu wymowek, a bylo jak w bajce.Od tamtego czasu krecilam z paroma innymi, ale zawsze myslalam tylko o nim.Teraz spotkalismy sie na imprezie calowalismy sie itp. on nawet nie odezwal sie slowem na ten temat i ja tez nie.Prosze o opisy takie, ze mi na nim zalezy nadal i dla mnie liczy sie on nie zaden inny.
|
#3682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opętałeś mnie, wszystko traci sens bo już ciebie przy mnie nie ma... To jest pierwszy krok byś zechciał zechcieć jak ja chcę... Czuję jeszcze oddech twój na rzęsach i na ustach... Nie wiem jak pokonać dzień- bez ciebie tak tu pusto... Zostań bo na tobie kończy się mój świat... Zostań bo bez ciebie już nie umiem żyć... Zostań tylko Tobie mogę siebie dać... Odrobiny szczęścia nie odbieraj mi... W Twoich ramionach znów utonąć chcę zanim znikniesz... Oddałabym wszystko by na zawsze Cie zatrzymać... Znów wyrywasz sie po cichutku znikasz niczym cień... |
|
|
|
|
#3683 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki a macie coś o tym, że mama z tatą z okazji 20 rocznicy ślubu organizują taką imprezkę rodzinną. Hm coś, że nie przepadam za takiego typu imprezami ale nie jest tak źle bo jest kuzyn, z którym się lubimy, bo nawet mieszka ze mną w jednym domu i chodzimy do jednej klasy. PROOOSZE o jakieś opisy na ten temat. Licze na was i z góry dziękuję. ;*
|
|
|
|
#3684 |
|
Raczkowanie
|
* A jak bardzo mnie kochasz?
* Nie potrzebuję Cię wcale, a wcale! * Powiedz mi. Czy nadal chciałbyś mnie znać? * Zostań, bo jak nikt przynosisz mi powietrze. * Optymizm siedzi na Twoim ramieniu, dlatego musisz być blisko. * Najdziwniejsze w miłości od pierwszego wejrzenia: że zdarza się ludziom, którzy się znali od lat. * Dzisiaj kolorowo jest tylko w telewizji. * Kupię kilogram miłości. Cena nie gra roli. * Bo ja kocham Twoje oczy do szaleństwa! * Lecz pamiętaj księżniczko, że łobuz kocha najbardziej. * No bo to życie, a nie popierółka jakaś tam. * Wiesz, że Twoje usta smakują lepiej niż poziomki z cukrem? * W gonitwie za szczęściem, uważaj na falstarty. * Cała dla Ciebie. Teraz i na zawsze. * Powiedz mi, jak mnie kochasz? * - A ty jak mnie widzisz? - Jak tajemnicę. * Uważaj na moją miotłę 2tdi i czarnego kocura. * Świat to taki, wielki ciężki słoń, prawda?
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
|
|
#3685 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może: Rodzice ze sobą 20 lat już są, a tu nagle pełny dom. / rocznicaIpreza rodzinna Gdybym ja to jeszcze lubiła. Kuzyn mnie ratuje ^. Rodzinka w komplecie. Oblewamy to, że już 20 lat minęło xD. Kurczee, nie wiem, weny brak. Denne te moje opisy strasznie ale nic lepszego nie wymyślę.
|
|
#3686 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3687 |
|
Zadomowienie
|
_ Widocznie nie można mieć wszystkiego..
_ Dlaczego muszę wybierać między dwiema najważniejszymi dla mnie osobami? _ Myślałam, że naszej przyjaźni nic nie zniszczy... _ Szkoda, że odwróciłaś się ode mnie... Zrozum, pragnę być szczęśliwa. ON jest moim szczęściem. Kurde. Kiepskie te opisy . Nic lepszego na razie nie wymyślę ![]() ![]() .
|
|
|
#3688 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
po raz kolejny pomogłas![]() Wiem ze opisy to kiepska forma na takie sprawy ale ...:/ nie mam sił sie sprzeczać tłumaczyć itp. eh
|
|
#3689 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzięki słoneczka ;* wasze opisy tez ciągle kradnę... sa cudowne ;* więcej, więcej więcej ![]() coś ode mnie; Jeśli jakaś kobieta jest w stanie odbić mojego mężczyzne... to ja go nie chcę. Ja chcę być tam gdzie Ty! Tam gdzie niebo lekko dotyka wody...) On jest czernią i bielą, on jest smutkiem i nadzieją... Hulaj dusza piekła nie ma, nie wież w miłość, bo to ściema!! nie jestem doskonała, ale doskonale sobie z tym radzę ![]() Posiedzimy tak sobie we dwoje pośród spraw których nigdy nie było... W zaczarowaniu bardzo trudno dojść do siebie Cudownie tak rozmawiać bez niemiłych wspomnień When you’re not there I don’t know myself. / Kiedy ciebie tutaj nie ma, nie poznaje siebie .Malować dni najpiękniej Jak się da Zróbmy to dla miłości .wiesz .. chciałabym żebyś był zapomnieniem .. .Wybacz że sie w Tobie zakochałam. W każdym Twoim slowie, ruchu, oddechu, mrugnieciem powiekami. Wszystkim. Bo w ramionach bezpiecznie i ciepło...Jak w skrzydłach anioła... a skoro i tak pójde do piekła, to moge po drodze zaszalec:P kochane, wiem, ze takich opisów było już dużo ale może miałybyście może coś o tym, że wyjeżdżam na kilka dni i będę tęsknic za przyjaciółmi . Najlepiej po angielsku:P ale opisy po polsku tez mile widziane może; Maggie93 AnusiaPn 3martyna3 truskawkaZcukrem sygitaaa DarlingForeverYours 12stonka colds misiastaaa i inne prosze ;* |
|
|
|
|
#3690 |
|
Zadomowienie
|
Witam. ^^
Za rękę z bezczelnością, wiesz sami przeciw wszystkim. Ty daj mi rękę, chodźmy na spacer Jutro zagadką, za to tej nocy może zdarzyć się wszystko Razem z Nią(Nim) słowa na drodze ku nieśmiertelności Ty odwiedzasz we śnie świat jak z bajki i tysiąc słów, a kiedyś Ci powiem że... "I'm In Love" Bo chcę Cię z każdą wadą, nic nie zmienię, mój Narkotyku, mój Tlenie. bo potrzebuję Ciebie jesteś moją inspiracją. Może coś się komuś spodoba. ![]() A macie opisy o tym, że teraz zrozumiałam, że chce do czegoś w życiu dojść? Zrozumiałam, że żeby coś mieć trzeba się uczyć, pracować. Mimo mojego wieku. Z góry bardzo dziękuje. ii. Kocham Wasze opisy! <3
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.

.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Szczególnie te czerwone