Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-03, 10:10   #931
Asilos Magdalena
Zadomowienie

Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III

Cześć dziewczyny, daje tylko znać, że żyję. Wczoraj miałam kompuls i czuję się jak gnój. Nie mogę patrzeć w lustro, nienawidzę siebie!! Chciałam się dziś zacząć głodzić, wiem, że to straszna głupota i w ostatecznośći tego nie zrobię, ale coraz częściej o tym myślę. Łatwiej jest mi nie jeść nic niż jeść mniej lub trzymać się jako takiej R...

enex, niezapominajka ściskam Was bardzo mocno

Asilos Magdalena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-03, 10:53   #932
KittenFromHeaven1989
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Asilos Magdalena Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, daje tylko znać, że żyję. Wczoraj miałam kompuls i czuję się jak gnój. Nie mogę patrzeć w lustro, nienawidzę siebie!! Chciałam się dziś zacząć głodzić, wiem, że to straszna głupota i w ostatecznośći tego nie zrobię, ale coraz częściej o tym myślę. Łatwiej jest mi nie jeść nic niż jeść mniej lub trzymać się jako takiej R...

enex, niezapominajka ściskam Was bardzo mocno
tez wczoraj mialam kompuls po 11 dniach slicznej diety..odwazylam sie wejsc na wage i jest 2 kg wiecej;( tylko ze pewnie 1 kg to waga tego swnistwa co zjadlam i jutro bedzie tylko 1 kg wiecej no ale mam brzuch znow jak w 5 miesiacu ciazy a juz byl prawie idealny ;( jak ja moglam to zrobic..
wiem jak sie czujesz.. ale ja sie np od dzis nie glodze tylko wracam do tej diiety co mioalam 11 dni i spieprzylam..nie chce sie znow glodzic
KittenFromHeaven1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-03, 10:55   #933
KittenFromHeaven1989
BAN stały

Cytat:
Napisane przez funky87 Pokaż wiadomość
Powiedz czemu robisz tak nadal skoro wiesz że ROBISZ ŹLE?? Długo chorujesz na ED ??
wiem ze robie zle ale jak widzisz...ciezko z tego wyjsc..
mija 3 rok wiec troszke juz na to choruje ..
Stary 2008-08-03, 11:19   #934
funky87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KittenFromHeaven1989 Pokaż wiadomość
wiem ze robie zle ale jak widzisz...ciezko z tego wyjsc..
mija 3 rok wiec troszke juz na to choruje ..
Wiem jak ciężko z tego wyjść, ale na własną rękę jeszcze gorzej, a Ty jesteś pod opieka specjalisty ??
Stary 2008-08-03, 11:24   #935
KittenFromHeaven1989
BAN stały

Nie nie jestem.. jakos nie mam sily,ani odwagi zeby isc..zbieram sie z sobie ale mi ciezko.. kiedys bylam pare razy u takiej szkolnej pedagogo-psycholog ale ona byla do d..
Stary 2008-08-03, 11:55   #936
funky87
Zakorzenienie

Cytat:
Nie nie jestem.. jakos nie mam sily,ani odwagi zeby isc..zbieram sie z sobie ale mi ciezko.. kiedys bylam pare razy u takiej szkolnej pedagogo-psycholog ale ona byla do d..
Wiem jak ciężko zebrać się w Sobie, ale to jedyny sposób na normalne życie, samemu jest ciężko i o wile dłuższa droga do normalności, jeśli masz taka możliwość to chociaż spróbuj , psycholog jest Ci w stanie pomóc , a wtedy zobaczysz że żadna dieta nie jest Ci potrzebna .
Stary 2008-08-03, 12:10   #937
agness51
Zakorzenienie

Witam dziewczyny

Próbuję sobie jakoś tłumaczyć dlaczego jak patrzę w lustro to wydaję się samej sobie szczuplejsza,mniej zaokrąglona,wchodzę w małe rozmiary,wczoraj nawet w ten sam co moja naprawdę chudziutka przyjaciółka,co wydawało mi się niemożliwe,a mam problem z wejściem w dżinsy,które jeszcze tak nie obciskały pół roku temu. Wiem,że @ robi swoje,ale strasznie źle mi z tym,bo mam wrażenie,że brzuch mi urósł,choć nie mam pojęcia dlaczego akurat to miejsce...
Macie jakieś naprawdę skuteczne ćwiczenia na brzuch? Żeby był bardziej płaski? Bo nie chcę redukcji,rozsądek podpowiada,że to nic nie da,ale chętnie bym jakoś wypracowała ten brzuch,aby był bardziej płaski...

Pozdrawiam wszystkie

Asilos - tulę Cię mocno i wierzę,że nie będziesz się głodzić .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-03, 12:26   #938
Ludowa
Zakorzenienie

Cytat:
tez wczoraj mialam kompuls po 11 dniach slicznej diety..odwazylam sie wejsc na wage i jest 2 kg wiecej;( tylko ze pewnie 1 kg to waga tego swnistwa co zjadlam i jutro bedzie tylko 1 kg wiecej no ale mam brzuch znow jak w 5 miesiacu ciazy a juz byl prawie idealny ;( jak ja moglam to zrobic..
wiem jak sie czujesz.. ale ja sie np od dzis nie glodze tylko wracam do tej diiety co mioalam 11 dni i spieprzylam..nie chce sie znow glodzic
Ślicznej diety, takiej 500-600 kcal. Fakt, ŚLICZNOŚCI.

Ludowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-03, 12:39   #939
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

kittenfromheaven ta dieta, ktora stosujesz,to glodowka a mowisz,ze sie nie glodzisz. mysle, ze wiecej niz o kg waga nie wzrosnie, ale nie rob tak, jk teraz robisz

Enex ja tez sie z mama klocilam, uslyszalam oczywiscie, ze od kiedy wrocilam, to raz moze posprzatalam mieszkanie itp itd...ryczalam chyba kilka godzin, a dzis czuje sie jakos dziwnie...

Agatko ja tez mialam mysli typu - nie bede nic jesc, bo jak zjem chocby glupi serek, to zaraz bede musiala zjesc wiecej i znowu bedzie do kitu...ale jak czlowiek ciagle probuje zdrowo jesc i byc na zdrowej R i nic nie wychodzi, to juz takie glupoty nawet do glowy przychodza. ale szczerze mowiac - nie pamietam takiego dnia, kiedy nic nie jadlam, moze jak bylam mala...

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)
cel II - 62 kg (do kwietnia)
cel III - 60 kg (do lipca)
cel IV - 58 kg (do września)

88niezapominajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-03, 14:04   #940
plameczka
Wtajemniczenie

Ja tez zauwazylam, ze latwiej mi nie jesc nic niz utrzymywac diete i wyliczac kcal. Bo wtedy moglabym nawet na raz zjesc te 1500 kcal, skoro wiem, ze moge. I caly dzien korci mnie jedzenie. Wiem, ze zostalo mi np. jeszcze 300 kcal z tych 1500 kcal, to do wieczora potrafie myslec, ze zaraz sobie zjem, a moze teraz, a moze za godzine? Na takie cos pomaga mi jakies zajecie, najlepiej poza domem, gdzie nie ma jedzenia. Nie biore kasy i wtedy wiem, ze nic nie kupie. I wtedy nie mysle az tak o jedzeniu i jest ok, moge dobrze spedzic czas. Moze Wam tez pomoze.

plameczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-03, 14:24   #941
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Cytat:
Napisane przez plameczka Pokaż wiadomość
Ja tez zauwazylam, ze latwiej mi nie jesc nic niz utrzymywac diete i wyliczac kcal. Bo wtedy moglabym nawet na raz zjesc te 1500 kcal, skoro wiem, ze moge. I caly dzien korci mnie jedzenie. Wiem, ze zostalo mi np. jeszcze 300 kcal z tych 1500 kcal, to do wieczora potrafie myslec, ze zaraz sobie zjem, a moze teraz, a moze za godzine? Na takie cos pomaga mi jakies zajecie, najlepiej poza domem, gdzie nie ma jedzenia. Nie biore kasy i wtedy wiem, ze nic nie kupie. I wtedy nie mysle az tak o jedzeniu i jest ok, moge dobrze spedzic czas. Moze Wam tez pomoze.

mam podobnie jak wiem, ile mi zostalo kcal do wykorzystania, to ciagle mysle - co by tu jeszcze mozna bylo zjesc i kiedy taka paranoja. niby jak jestem poza domem, to jest tak, jak w Twoim przypadku, ale z drugiej strony, jak mnie nie ma kilka godzin, to tez sie nakrecam na jedzenie - co zjem, jak wroce i w ogole, ze za dluga przerwa itp... ehh szkoda gadac

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-03, 14:42   #942
plameczka
Wtajemniczenie

Ja tez tak mam! Moze pomoglyby nam stale pory posilkow? Tylko jak dla mnie to takze rodzaj kontroli..

Stary 2008-08-03, 14:47   #943
KittenFromHeaven1989
BAN stały

Cytat:
Napisane przez 88niezapominajka88 Pokaż wiadomość
kittenfromheaven ta dieta, ktora stosujesz,to glodowka a mowisz,ze sie nie glodzisz. mysle, ze wiecej niz o kg waga nie wzrosnie, ale nie rob tak, jk teraz robisz
glodowka? ja zawsze myslalam ze tzw "glodowki" to sa takie ze sie nie je NIC albo sie je do 100 kcal.. Czy jak jem ok 600 dziennie to to takze jest jeszcze "glodowka": (?
Stary 2008-08-03, 14:49   #944
plameczka
Wtajemniczenie

Tak, glodowka to dieta ponizej 1000 kcal.

Stary 2008-08-03, 14:52   #945
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Cytat:
Ja tez tak mam! Moze pomoglyby nam stale pory posilkow? Tylko jak dla mnie to takze rodzaj kontroli..
dla mnie to tez rodzaj kontroli i nie za bardzo mi to wychodzi to niczego nie ulatwia, jak dla mnie to utrudnia wrecz

Cytat:
glodowka? ja zawsze myslalam ze tzw "glodowki" to sa takie ze sie nie je NIC albo sie je do 100 kcal.. Czy jak jem ok 600 dziennie to to takze jest jeszcze "glodowka": (?
moim zdaniem tak bo w ten sposob nie dostarczasz organizmowi wystarczajaco bialka, witamin i innych waznych i niezbednych do prawidlowego funkcjonowania skladnikow. w zasadzie wszystkie diety ponizej 1000 kcal mozna nazwac glodowka

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-03, 15:04   #946
201705250937
Konto usunięte

Cytat:
Cytat:
Nie wydaje mi się. Ja tez wszytkiego próbowałam, ąz doszłam w tych planach do perfekcji i faktycznie jem tyle, ile sobie zaplanowałam, bardzo se z tego ciesze i wogóle w kwesti zywienia wszytko ok, coraz więcej kcal, coraz więcej cm, coraz więcej kg, ale wszysko stopniowo. Równie dobrze gdybym chciała, mogło by być teraz na odwrót, coraz mnie kg itd. ale to chyba nie jest takir fajne. Ta kontrola, stałe pory posiłków, to tylko przejawy choroby, a nie jej źródło. Dalego wydaje mi sie, że samowalczenie z takimi przejawami ED to jak walka z wiatrakami, Tu załatasz, a pojawi sie nowa dziura w postaci nowgo objawu. Typu własnie tak jak pisałaś nicniejedzenie. może warto całą tę energię , która przeznczacie na walke z kompulsami skierowac na walkę z chorobą?
201705250937 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-03, 15:15   #947
plameczka
Wtajemniczenie

Moze i warto, ale jak tego dokonac? Jak pozbyc sie ED? ..

Stary 2008-08-03, 15:20   #948
KittenFromHeaven1989
BAN stały

ponoc najlepiej isc do specjalisty..
ja nie mam odwagi ani sily jeszcze ..
Stary 2008-08-03, 15:21   #949
enex
Zakorzenienie

Asilos - może kompuls, ale wytrzymałaś kilka dni i to bardzo pozytywnie. Każda taka seria to plus dla ciała. Może to takie słowa oklepane, ale sama po sobie widzę, że...inaczej mi...nawet choć to dzisiej dopiero 5.dzień, ale mija uczucie zasyfienia jedzeniem, nareszcie wczesnym rankiem obudziłam się wyspana a nie opuchnięta, słaba, do niczego. A z tym głodzeniem...szczerze kiedy widziałam dziś wagę i mój obraz w lustrze nawet pomimo tego, że tak dzielnie się trzymam...może to żałosne, ale zazdrościłam wszystkim tym dziewczynom co jedzą 1200kcal i ćwiczą codziennie, są zdolne wyrzeczeń, niejedzenia słodyczy, masła, tłustych serów...miałam ochotę nie brać dziś niczego do ust i pójść na rower pedałować aż do utraty tchu...dopiero praca mnie nawróciła do zdrowego realu...

Kitten - to co robisz to nie dieta a głodówka - twoje ciało podstawowo potrzebuje powiedzym plus minus 1300kcal na to żebyś mogła w ogóle jako normalnie żyć - tyle by spaliło gdybyś całydzień leżała plackiem i nic tylko oddychała. Jeśli jesz 600kcal i do tego ruch, jakikolwiek to twoje ciało takim psosobem krzyczy z głodu, choć ty możesz czuć się lekkow zwiewne i w ogóle super. A e 2kg to wszystko jedzenie - z jedzenim się zatrzymywuje też woda, więc napewno nie ma szyns być od jedneo takiego wyskoku przytyła w własnym słowa znaczeniu...

Plameczko - mam tak samo - najlepiej wybyć po za dom, bo jak tak siedzieć cały czas w 4ścianach to ja tylko kumam a co by tu zjeść a ile a o której - poza domem, choćby to nawe było na obozie, albo zajęciach zupełnie nie rozmyślam nad jedzeniem, jak mnie co pochłonie to jestem zdolna nic nie jeść aq wcale tego nie czuję, choć mi to się akurat rzadko zdarza....

Uff. Dopołudnie spędziłam na dogłębnych porządkach mojego pokoju. Odkurzanie, ścieranie prochów, porządki w szufladach, szafkach, przekopanie wszystkek kosmetyków, biżuteria, rzeczy do szkoły...jeszcze mnie czeka szafa do przekopania i selekcji tego czego już nie noszę a bynamniej trzeba uporządkować jakoś wieszaki, bo mam 5 przez 10, w południe zrobiłam rodzince knedle ze śliwkami, potem 2h prasowanka, jeszcze będę szyć uszka na kotarę i nareszcie będzie miło i czysto.
Nie ma to jak praca...a momentalnie się objadam...jeżynami. Tylko kurcze, że to uczucie ciężkości nie mija - krzątam się celowo cały dzień żeby jakoś pognać mój trawienny i poczuć się przy jednym lepiej a tu lipa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-03, 15:22   #950
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:

Ja tez mama tka ze mysle ile mi jeszcze kcal dostało do wykorzystania, i mi torche pomaga wymyslenie sobie oooo za 3 godziny zjem tunczyka-ja staram się jesc co 3 godziny tak mniej więcej.

Agness moze spróbuj cwiczyc 8 minute abs?

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-03, 15:24   #951
201705250937
Konto usunięte

Cytat:
Stary 2008-08-03, 16:58   #952
monochrome
Rozeznanie

Witam!

Dziś znów w skrócie, gdyż jestem niesamowicie zalatana po przyjeździe do Krakowa, jeszcze muszę multum rzeczy w mieszkaniu porobić, jakąś żywność upolować itp. Jutro nowa praca. ;] Ciekawe jak będzie.
Dziękuję za komentarze (i komplementy! ) odnośnie mego zdjęcia, zależało mi na opinii Waszej, bowiem zewsząd napływają do mnie informacje, żem mizerna i chciałam wiedzieć, czy jest tragicznie. ;D

Trzymajcie się, dziewczyny.
Stary 2008-08-03, 17:25   #953
Asilos Magdalena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny

Próbuję sobie jakoś tłumaczyć dlaczego jak patrzę w lustro to wydaję się samej sobie szczuplejsza,mniej zaokrąglona,wchodzę w małe rozmiary,wczoraj nawet w ten sam co moja naprawdę chudziutka przyjaciółka,co wydawało mi się niemożliwe,a mam problem z wejściem w dżinsy,które jeszcze tak nie obciskały pół roku temu. Wiem,że @ robi swoje,ale strasznie źle mi z tym,bo mam wrażenie,że brzuch mi urósł,choć nie mam pojęcia dlaczego akurat to miejsce...
Macie jakieś naprawdę skuteczne ćwiczenia na brzuch? Żeby był bardziej płaski? Bo nie chcę redukcji,rozsądek podpowiada,że to nic nie da,ale chętnie bym jakoś wypracowała ten brzuch,aby był bardziej płaski...

Pozdrawiam wszystkie

Asilos - tulę Cię mocno i wierzę,że nie będziesz się głodzić .
To może nie tłumacz sobie, tylko w to uwierz
Nie będę się głodzić, to mogę obiecać Zawsze po kompulsie nachodzą mnie takie myśli, ale dzięki wpojonym z Wizażu zasadom zdrowego żywienia, na szczęście nie potrafię przełamać się do złego.

Cytat:

Agatko ja tez mialam mysli typu - nie bede nic jesc, bo jak zjem chocby glupi serek, to zaraz bede musiala zjesc wiecej i znowu bedzie do kitu...ale jak czlowiek ciagle probuje zdrowo jesc i byc na zdrowej R i nic nie wychodzi, to juz takie glupoty nawet do glowy przychodza. ale szczerze mowiac - nie pamietam takiego dnia, kiedy nic nie jadlam, moze jak bylam mala...
No właśnie te zdrowe zasady wymiatają głupoty z głowy. Mnie najbardziej przekonuje fakt, że jak zacznę się głodzić to przemiana materi weźmie w łeb, a już mam całkiem nieźle rozkręconą, bo przez te kompulsy powinnam ważyć dużo więcej.
Cytat:
Ja nie liczę kalorii. Jeszcze jak mieszkałam w Szkocji instynktownie przygotowywałam posiłki, myślę, że ich kaloryczność była czasem większa niż 1500 kcal. ale chudłam na nich, więc do tej pory zostało mi to w głowie i staram się jeść podobne ilości. Teraz jednak kompulsy mam częściej i dlatego waga tak podskoczyła.

Cytat:
Napisane przez enex Pokaż wiadomość
Asilos - może kompuls, ale wytrzymałaś kilka dni i to bardzo pozytywnie. Każda taka seria to plus dla ciała. Może to takie słowa oklepane, ale sama po sobie widzę, że...inaczej mi...nawet choć to dzisiej dopiero 5.dzień, ale mija uczucie zasyfienia jedzeniem, nareszcie wczesnym rankiem obudziłam się wyspana a nie opuchnięta, słaba, do niczego. A z tym głodzeniem...szczerze kiedy widziałam dziś wagę i mój obraz w lustrze nawet pomimo tego, że tak dzielnie się trzymam...może to żałosne, ale zazdrościłam wszystkim tym dziewczynom co jedzą 1200kcal i ćwiczą codziennie, są zdolne wyrzeczeń, niejedzenia słodyczy, masła, tłustych serów...miałam ochotę nie brać dziś niczego do ust i pójść na rower pedałować aż do utraty tchu...dopiero praca mnie nawróciła do zdrowego realu...

Uff. Dopołudnie spędziłam na dogłębnych porządkach mojego pokoju. Odkurzanie, ścieranie prochów, porządki w szufladach, szafkach, przekopanie wszystkek kosmetyków, biżuteria, rzeczy do szkoły...jeszcze mnie czeka szafa do przekopania i selekcji tego czego już nie noszę a bynamniej trzeba uporządkować jakoś wieszaki, bo mam 5 przez 10, w południe zrobiłam rodzince knedle ze śliwkami, potem 2h prasowanka, jeszcze będę szyć uszka na kotarę i nareszcie będzie miło i czysto.
Nie ma to jak praca...a momentalnie się objadam...jeżynami. Tylko kurcze, że to uczucie ciężkości nie mija - krzątam się celowo cały dzień żeby jakoś pognać mój trawienny i poczuć się przy jednym lepiej a tu lipa
No właśnie pocieszma się tym, że wytrzymałam już kilka dni bez kompulsu, ale sama wiesz jak jest. Oczywiście walczę dalej, dziś już wszystko idzie dobrze. Zaraz idę poćwiczyć. Muszę jakoś przetwać ten czas do wizyty u psychiatry.

Co do sprzątania pokoju, to u mnie teraz jak po huraganie Nie wiem kiedy skończę ten remont. Dopiero uporałam się z jednym oknem. Jutro czema mnie zdrapywanie farby z drugiego. Może szybciej by mi to szło, ale jakoś strasznie osłabiona jestem. Zmęczona, zasapana. Niby śpię te 8 godzin, wstaję rano, jem sniadanie, piję kawę i co? i bardzo często kładę się spać spowrotem. Nie mam pojęcia od czego to.

Cytat:
Napisane przez monochrome Pokaż wiadomość
Witam!

Dziś znów w skrócie, gdyż jestem niesamowicie zalatana po przyjeździe do Krakowa, jeszcze muszę multum rzeczy w mieszkaniu porobić, jakąś żywność upolować itp. Jutro nowa praca. ;] Ciekawe jak będzie.
Dziękuję za komentarze (i komplementy! ) odnośnie mego zdjęcia, zależało mi na opinii Waszej, bowiem zewsząd napływają do mnie informacje, żem mizerna i chciałam wiedzieć, czy jest tragicznie. ;D

Trzymajcie się, dziewczyny.
Powodzenia w nowej pracy, roznieś ich tam

Dziewczyny, Iza prosiła żeby przekazałam Wam od niej serdeczne pozdrowienia

Asilos Magdalena jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-03, 17:43   #954
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Monochrome - ja chyba jeszcze nie napisalam opinii o fotce, ale wedlug mnie jestes sliczna dziewczyna, ladnie wygladasz w tej sukienusi, tylko chudziutka bardzo jestes

Agatko - ja tez tak mam, ze wstaje rano, jem, pije kawe i najchetniej wrocilabym do lozka. ostatnio zdarzaly mi sie drzemki w ciagu dnia. no i w sumie kilka nocy mialam zarwanych, bo nie moglam zasnac, ale mam nadzieje, ze juz bedzie lepiej.
a przed glodzeniem tez powstrzymuje mnie to, ze moge sobie zrujnowac metabolizm, tak, jak kiedys. bo niedawno sie poprawil i bylo spoko, tylko teraz znowu cos nawala troche

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-03, 18:13   #955
201705250937
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Asilos Magdalena Pokaż wiadomość
Co do sprzątania pokoju, to u mnie teraz jak po huraganie Nie wiem kiedy skończę ten remont. Dopiero uporałam się z jednym oknem. Jutro czema mnie zdrapywanie farby z drugiego. Może szybciej by mi to szło, ale jakoś strasznie osłabiona jestem. Zmęczona, zasapana. Niby śpię te 8 godzin, wstaję rano, jem sniadanie, piję kawę i co? i bardzo często kładę się spać spowrotem. Nie mam pojęcia od czego to.

Tez mam bałagan w pokoju, z tym, ze z mojej winy. Nie chce i sie kompletnie układać na pólkach tych kosmetyków, bluzek.. Nie mam kompletnie motywacji, bo dla kogo to ma zrobić? Dla mnie nie ma róznicy. Wogóle jakoś masz ostatnio strasznego doła.
Cytat:
Monochrome - ja chyba jeszcze nie napisalam opinii o fotce, ale wedlug mnie jestes sliczna dziewczyna, ladnie wygladasz w tej sukienusi, tylko chudziutka bardzo jestes

Agatko - ja tez tak mam, ze wstaje rano, jem, pije kawe i najchetniej wrocilabym do lozka. ostatnio zdarzaly mi sie drzemki w ciagu dnia. no i w sumie kilka nocy mialam zarwanych, bo nie moglam zasnac, ale mam nadzieje, ze juz bedzie lepiej.
a przed glodzeniem tez powstrzymuje mnie to, ze moge sobie zrujnowac metabolizm, tak, jak kiedys. bo niedawno sie poprawil i bylo spoko, tylko teraz znowu cos nawala troche
Bardzo współczuje tych nieprzespanych nocy, zwłaszcza gdy ma sie jakies problemy, sa one bardzo uciązliwe. Nie mozna od tak zasnąc i obudzic sie gdy już słoneczko wyjdzie zza chmur, tylko ta noc , cisz i wlokoący sie czas. Mam nadziejż, że niedługo u ciebie to minie.
Stary 2008-08-03, 19:27   #956
plameczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja korzystam z pomocy specjalisty ..

Stary 2008-08-03, 19:50   #957
KittenFromHeaven1989
BAN stały

Hmm..i pomaga cos? jak wyglada taka terapia? bo zastanawiam sie,zeby po wakacjach isc
Stary 2008-08-03, 19:51   #958
enex
Zakorzenienie

Nosi mnie, nosi mnie, nosi mnie...mam ochotę jeść, jeść, jeść...nie pomaga woda, już mam po 21 planowane bieganie a i tak mnie aż skręca, żeby iść "pichcić"...
Stary 2008-08-03, 19:53   #959
noname12345TPa
Gość

Enex - chyba będę musiała zrobić to samo w pokoju co ty - pouporządkowywać to wszystko, przygotować się na studia, powywalać te wszystkie maturalno-licealne szpargały, a z gazet z jego zdjęciami zostawić tylko je. Muszę do swojej lekarki się dodzwonić by miejsce na wrzesień sobie załatwić.
Monochrome - mogę zdjęcie skarbie weronka_18@onet.eu ?
Remont w pokoju by się przydał - już od paru lat mam dosyć różowo (amarant) - zielonego pokoju.
Stary 2008-08-03, 19:55   #960
KittenFromHeaven1989
BAN stały

Enex mnie tez nosi nosi nosi.... ale to po wczorajszym napadzie,organizm posmakowal jak to jest 6tys kcal na godzine (autentycznie) i chce replay..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości