|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy masz konto na nasza-klasa.pl? | |||
| Tak |
|
1 457 | 84,91% |
| Nie |
|
259 | 15,09% |
| Głosujący: 1716. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasza-klasa.pl
Wiecie może gdzie jest opcja tworzenia szkoły? Klasa to wiem, ale żeby szkołe to już nie
|
#3002 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam z kolei takie pytanie: Dlaczego przy zmianie danych personalnych, gdy wpisałam w odpowiednie pole nazwisko rodowe mojej mamy, to nie wyświetla się ono obok jej nazwiska? Mam nadzieję, że wyraziłam się dość jasno...
|
|
|
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
http://nasza-klasa.pl/profile/15545129
![]() To jakby swego rodzaju poradnia, czego już ludzie nie wymyślą. Są inne portale na to.
|
#3004 |
|
... choć nie Westwood
|
Ludzie już całkiem pogłupieli na tym portalu. Co drugi profil to głupszy. Wystarczy od czasu do czasu zerknąć na dół, na ostatnio dodane zdjęcia.
A mój brat to mi boski prezent zaserwował na imieniny- tytuł SuperSiostra
|
|
#3005 |
|
Zakorzenienie
|
hehe te prezenty są fajne ja mam 3
|
#3006 |
|
Raczkowanie
|
A to ja powiem tylko że konkurencja zaczyna nadawanie w języku polskim.MySpace podobnie jak Last.fm działa teraz także w języku polskim także zachęcam do logowania sie także tam
|
|
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: nasza-klasa.pl
przznam, że jestem zszokowana niektórymi waszymi wypowiedziami:
np czemu zgłaszacie nadużycia jakis zdjeć i w czym wam przeszkadzają różne fikcyjne konta? nie chcecie to ignorujcie ich zaproszenia, nie wchodźcie na te profile i już. Skoro istnieją tzn, ze niektórym są przydeatne -np ja dopisałam sie do jednego z nich i poznałam dzieki temu kilka fajnych osób. albo złoszczenie sie na funkcje podgladania kto nas odwiedził -przecież wystarczy wyłączyć, a dla osob, które są ciekawe kto ich odwiedza funkcja ta jest przydatna. Wstydzicie sie tego że zagladacie na czyjś profil i że ta osoba by to zobaczyła? Posiadanie konta na nk jest dobrowolne, więc jak komuś tak tam źle to niech się usunie A nie tylko narzekania... |
|
|
|
#3008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko pytanie co bylo pierwotnym celem tego portalu i w ktorym momencie duch tej strony uleciał w sina dal W tym momencie rozni sie od innych portali spolecznosciowych tym,ze jest kopalnia danych osobowych |
|
|
|
|
#3009 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
Nie jestem przeciwna wszystkim fikcyjnym kontom (sama jestem zapisana do jednego- mojej rodziny co mi pomogło w poznaniu innych gałęzi mojej familii), ale takie konta typu Sram tylko w kiblu czy Fani tipsów budzą we mnie tylko uśmiech politowania. I nie mam zamiaru sprzyjać rozszerzaniu się głupoty. Poza tym ideą naszej-klasy jest poszukiwanie starych znajomych. Amen.
|
|
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
zaczyna mnie nudzić nasza - klasa...
![]() szczególnie denerwują mnie profile znajomych, gdzie jest np. 30 zdjęć dziecka a fotki właścicielki/właściciela profilu brak...albo krysiowate zdjęcia w stylu: "na krzesełku", "w ogrodzie" , "przy hotelowym basenie", "na ławeczce", "na łóżeczku", "w mojej jadalni", "w salonie" itp, itd cała sesja danej osoby z reguły poza ta sama, tylko miejsce zmienione i tak ok 40 fot masakroza
|
|
|
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście ja mam konto
![]()
|
#3012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wydaje mi się, że galeria jest po to by pokazać aktualną fotkę, a nie du... pupę czy swoje kafelki albo lustro w łazience ![]() zabijają mnie też fotki z pierścionkami zaręczynowymi |
|
|
|
|
#3013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja slyszlaam o kilku przypadkach gdzie zlodzieje przeglodali fotki ludzi, ktorzy maja swoje zdjecia w domu, wypatruja co gdzie jest i okradaja
|
|
|
|
|
#3014 |
|
Zadomowienie
|
http://img511.imageshack.us/img511/1...board02pd1.jpg
Nawet nie skomentuję. |
|
|
|
#3015 |
|
BAN stały
|
zagłosowałam..
konta nie mam |
|
|
|
#3016 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3018 |
|
Zakorzenienie
|
fu*k
|
#3019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
to nie wyglada mi na fotomontaz-tym bardziej jestem zazenowana..
|
#3022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja rowniez, brak mi slow po prostu
|
|
|
|
|
#3024 |
|
Zakorzenienie
|
może rzeczywiście to fotomontaż. przyjrzyjcie się, tło pod podpisem zdjęcia jest ciemniejsze niż reszta tła.
|
|
|
|
#3025 |
|
Konto usunięte
|
niewiadomo, ludzie roznie milosc wyrazaja
ale fakt zenada
|
|
|
|
#3026 |
|
Zakorzenienie
|
Moja "znajoma" zrobiła fotorelację z zaręczyn, jak siedzi przy stole, jak patrzy na torta, jak je tego torta, jak bierze szampanówkę, jak pije z niej alkohol.....jak narzeczony wręcza jej kwiaty (tam musiała być osoba trzecia do pstrykania), jak ona je wącha, jak zauważa, że wśród róż jest pudełeczko, ja je otwiera, jak się zachwyca pierścionkiem, jak partner wkłada go na jej palec...... i mówiąc w wielkim skrócie
jak go całuje i mówi "tak kochanie" [to umieściła pod ostatnim zdjęciem).Nie wydaje mi się. Sama widziałam jak ktoś kiedyś robił zdjęcie przy danym grobie -to już jego osobista sprawa, ale umieszczanie takiej fotki na nk i w dodatku, gdy jedna osoba uśmiecha się - budzi we mnie mieszane uczucia, niesmak.
|
|
#3027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mnie jeszcze bardziej zszokowalo niz zdjecie na grobie Powinna jeszcze dymki dorobic |
|
|
|
|
#3028 |
|
Zadomowienie
|
Moja kolezanka umiescila to zdjecie jako swoje:
http://img341.imageshack.us/img341/3842/stopa2ct7.jpg Ludzie sa zwyczajnie nienormalni! |
|
|
|
#3029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może ta sesja była swoistym "after zaręczyny" a co do tamtej fotki - to nie jest fotomontaż widywałam już podobne zdjęcia dodam też, że moja znajoma ma masę fotek w gatkach w jakiś dziwnych pozycjach i aż mi niedobrze jak widzę, że dodała coś nowego ma też fotkę pierścionka na palcu i "zaręczona". no ok. jak ja będę zaręczona też się pewnie będę cieszyć
|
|
|
|
|
#3030 |
|
Zadomowienie
|
szok! Ludzie są dziwni...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.

a fotki właścicielki/właściciela profilu brak...
masakroza