![]() |
#661 |
Raczkowanie
|
Dot.: Smutne piosenki
"Mad world' niepamietam czyje i "Scarlet Ribbons" Roisin Murphy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#662 | |
Wtajemniczenie
|
Ja dodam Sick Puppies - All the same ( nazwa zespołu troche pretensjonalna ale warto posłuchać)
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 | |
Wtajemniczenie
|
Corinne Bailey Rae - Enchantment
http://pl.youtube.com/watch?v=AcalQE1hh-4
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Rozeznanie
|
Guns N'Roses - Don't cry
Tomek Makowiecki - Ostatnie wspólne zdjęcie Placebo - Follow the cops back home O.N.A. - Najtrudniej Foo Fighters - Learn to fly Edyta Bartosiewicz - Dobrze nam, Słyszę jak mnie wzywasz Buckcherry - Sorry Dżem - Do kołyski Green Day - Wake me up when september ends I wiele innych... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Wtajemniczenie
|
Jak mam doła to HH .!
Smutne piosenki HiHo np. Pezet - Tylko ja ![]()
![]() |
#669 |
Przyczajenie
|
zgadzam się, że to piękna piosenka, ale niekoniecznie smutna
![]() osobiście zawsze wybieram : Bright Eyes - Lover i don't have to love http://youtube.com/watch?v=iuXkhE0VMcw
![]() |
#670 |
Przyczajenie
|
Emiliana Torrini - If you go away
IMO najpiekniejsza, przepełniona smutkiem i nieuzasadnioną nadzieją piosenka o miłości. Wielką rolę gra tekst, trafione kazde słowo. Katie Melua - Blame it on the moon Również polecam. Niebo dla ucha, a dla serca... no cóż. Może komuś wpadną w ucho utworki. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Konto usunięte
|
a ja ze smutnych lubie też David Gray- This Years Love
http://pl.youtube.com/watch?v=Eo-tp0JZvUA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Raczkowanie
|
IRA - Bezsenni................. ......hmmmmmmmmmmmm
![]() |
![]() |
#673 |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: Smutne piosenki
nickelback-savin me .. ostatanio ciągle jej słucham.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Raczkowanie
|
i może jeszcze:
system of a down- lonely day radiohead- creep
![]() |
![]() |
#675 |
Rozeznanie
|
Kelly Clarkson: Sober
![]() |
#676 |
Raczkowanie
|
Katie Melua-I cry for you
Rihanna-Cry evanesence- my immortal nicole-baby love akon-sorry blame |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Raczkowanie
|
Blue cafe - Niewiele mam.
Pin - niekochanie. Dirty dancing - She's like the wind. Omega - The girl with the pearl's hair. Sarah Connor - living to love you. Sarah Connor - Skin on skin. Sarah Connor - Just one last dance. Sarah Connor - From Sarah with love . Varius Manx - piosenka księżycowa. Varius Manx - ruchome piaski. Kate Ryan - Goodbye Laura Pausini - one more time (śliczne ![]() Laura Pausini - It's not goodbye Beata Kozidrak - Lato jak ze snu. Beata Kozidrak- Ta sama chwila. Celine dion - my heart will go on Celine dion - because you love me Doda - Ostatni raz ci zaśpiewam Doda-Dwie bajki DJ Cammy - Like a rose Edyta Górniak - Kolorowy wiatr Jojo-Too little too late Leona Lewis- Bleeding love Leona Lewis-Better in time. Leona Lewis-I will be (ładne:P) Mandy Moore-Cry Mandy Moore-Only hope Marek Grechuta-Ważne są tylko te dni,których jeszcze nie znamy Monika Brodka-Znam cię na pamięć. Mono-Life in mono (nice ![]() Patrycja Markowska-Świat się pomylił Patrycja Markowska-Kilka prostych prawd Sumptuastic-Kołysanka (A ja będę twym aniołem) Timbaland-Apologize Urszula-Dziś już wiem. Anita Lipnicka-Ostatni list. Faith Hill-There you'll be. Dirty Dancing-Time of my life. Lamb - my angel gabriel. Katie Melua-Nine millions bicycles. Celine dion - Power of love Kancelaria-Zabiorę cię. Mariah Carey ft.Whitney Houston - When you believe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
ja ze swojej strony poolecam
Mam wiele takich ulubienców ale za cholerke sobie nie przypomne;D
![]() |
#679 |
Przyczajenie
|
moje typy:
Clara Luzia - My Body Is A Diary Rufus Wainwright - Hallelujah Five for fighting - World Jet - Look What You've Done Jet - Move on The Kooks - All over town The Kooks - Seaside The Beatles - For no one The Beatles - Yesterday Extreme - More than words Damien Rice - The Blowers Daughter Gary Jules - Mad World The Feeling - This Time The Feeling - Rose Inara George - Fools in love Get Set Go - Wait Tobias Froberg - When the night turns cold Hey - Mru mru Vanessa Carlton - A Thousand Miles Paramore - My hero The Sounds - Night After Night to tyle z tego co pamiętam.. jak sobie jeszcze coś przypomnę to dam znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
Miley Cyrus-Goodbye- przesliczna, przepięka i ryczec sie chce a mam jakiegos doła
![]()
![]() |
#681 |
Raczkowanie
|
Linkin Park - Leave Out All The Rest
RIHANNA - TAKE A BOW Chris Brown - With you Alicia Keys - Like You'll Never See Me Again Duffy - Warwick Avenue Przy nich płaczę jak bóbr, ale zawsze lepiej wszystko wylać niż trzymać w śrdoku (: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
Sia - Breathe Me
Natalie Merchant - My Skin Susie Suh - All I Want Susie Suh - Seasons Change A Fine Frenzy - Almost Lover ( wersja albumowa, nie radiowa) Michelle Featherstone - Coffee & Cigarettes Gabrielle - Out Of Reach Gabrielle - Rise Trespassers William - Lie in the sound Jackson Water - Come Undone(acoustic version) Jackson Waters - Center Of Attention M. Craft - Dragonfly Sade - King Of Sorrow Freeform Five - Slow
![]() |
![]() |
#683 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 |
Przyczajenie
|
-Ztvorki - szmata
-Kury - chryzantemy złociste
![]() |
#685 |
Przyczajenie
|
a ja poproszę POLSKICH dołujących piosenek
![]() z gory wam dziekujeee ![]() ![]() ![]() czekammm ;] ![]()
![]() |
#686 |
Rozeznanie
|
Dot.: Piosenki o najsmutniejszych tekstach....
Znam wiele, ale staram się nie słuchać bo od razu mi gorzej
![]() Na pewno jednak: - Wszystko jedno - Happysad (i wiele innych tego zespołu) - Bezpowrotnie - Kasia Kowalska - I don't mind - The Pierces - Chasing cars - Snow Patrol (może bardziej ze względu na klimat niż na tekst) - Nothing compares 2U - Shinead O'Connor - Worn me down, Quiet - Rachel Yamagata - List - Hey - Epitaph - King Crimson - Another day - Buckshot Lefonque Uff, na samą myśl refleksyjnie mi się zrobiło ![]()
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
Powrocilam niedawno do sluchania ukochanej plyty …Nothing Like the Sun- Stinga. Z niej pochodzi jeden z najsmutniejszych utworow, jakie znam.
![]() "They Dance Alone (Cueca Solo)" Why are there women here dancing on their own? Why is there this sadness in their eyes? Why are the soldiers here Their faces fixed like stone? I can't see what it is that they dispise They're dancing with the missing They're dancing with the dead They dance with the invisible ones Their anguish is unsaid They're dancing with their fathers They're dancing with their sons They're dancing with their husbands They dance alone They dance alone It's the only form of protest they're allowed I've seen their silent faces scream so loud If they were to speak these words they'd go missing too Another woman on a torture table what else can they do They're dancing with the missing They're dancing with the dead They dance with the invisible ones Their anguish is unsaid They're dancing with their fathers They're dancing with their sons They're dancing with their husbands They dance alone They dance alone One day we'll dance on their graves One day we'll sing our freedom One day we'll laugh in our joy And we'll dance One day we'll dance on their graves One day we'll sing our freedom One day we'll laugh in our joy And we'll dance Ellas danzan con los desaparecidos Ellas danzan con los muertos Ellas danzan con amores invisibles Ellas danzan con silenciosa angustia Danzan con sus pardres Danzan con sus hijos Danzan con sus esposos Ellas danzan solas Danzan solas Hey Mr. Pinochet You've sown a bitter crop It's foreign money that supports you One day the money's going to stop No wages for your torturers No budget for your guns Can you think of your own mother Dancin' with her invisible son They're dancing with the missing They're dancing with the dead They dance with the invisible ones They're anguish is unsaid They're dancing with their fathers They're dancing with their sons They're dancing with their husbands They dance alone They dance alone...... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Raczkowanie
|
Ania Dąbrowska Turu tu tu..
![]() ![]()
![]() |
#689 |
Przyczajenie
|
IRA - bezsenni
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Zadomowienie
|
Spłakać się można przy utworze Prince'a.. "I love U, But I Don't Trust U Anymore" ..........
Zarówno tekst jak i muzyka i perfekcyjne wykonie całość zwieńczone głosem Prince'a powodują napływ łez do oczu. I could tell from the moment U walked in the room That it wasn't your dress U had on That wasn't your perfume And what happened too the ring that I gave U? What am I too assume? I love U, but I don't trust U anymore U could tell from the moment U looked in my eyes That I could see right through U U must apologize I've always given U the best in life Even in the wrong, it was right I know U trust me, but U don't love me anymore, no no I remember meeting U here in the good ol' days I would never pick the flower of my favorite protege Maybe if I would have Then U would not treat me this way U tricked me, but U will not anymore, no no I love U, but I don't trust U anymore... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.