|
|
#1441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Joanny do włosów blond i siwych - podobno nadaje platynowy odcień włosom A bluzeczka standardowo orsay Czarna z dużym dekoldem Ostatnio wszystkie bluzki które kupuje są koloru czarnego To już czwarta, czarna bluzka w przeciągu tych dwóch miesięcy Powoli zawartość mojej szafy staje się bardzo pesymistyczna
|
|
|
|
|
|
#1442 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
Ja też mam dużo ciuchów tego koloru, ale staram się nie przesadzać
|
|
|
|
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
No i wróciłam
ledwie zywa ale zadowolona dziekuję za trzymanie kciukow - pomogły! w biegu tak różowo nie było ale cieszę sie bardzo bo po raz pierwszy w zyciu przebiegłam półmaraton! a to jest dokładnie 21, 0975 km w zyciu tylu km nie przebiegłam! no, na ostatnich km był to juz marszobieg i ledwie szłam... nóg nie czuje ale jestem szczesliwa! przez to wlecznie sie z braku sił czas mam niezbyt dobry ale zależało mi na km wiec jestem zadowolona no i nie byłam ostatnia - bo niektórzy zrobili tylko 7 km wszystko mnie boli, nie wiem jak bedę jutro chodzić... Ale jest super!
|
|
|
|
|
#1444 |
|
Zadomowienie
|
Tigresska - 21 km to strasznie dużo!
Gratulacje, ja bym pewnie umarła Choć lubię biegać, to raczej szybko na krótki dystans
|
|
|
#1445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czułam sie jakbym była już jedną nogą na tamtym świecie teraz juz troche doszłam do siebie tylko wszystko mnie boli...
|
|
|
|
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się staram, ale coś mi ostatnio nie wychodzi
![]() Mam dużo czerwonych ciuszków i ostatnio bezskutecznie poluje na czerwone butki Chciałabym mieć coś w tym stylu: http://www.aukcjoner.net/gallery/000...gBut-1.html#I8 , ale oczywiście nie lakierki Jak gdzieś spotkacie takie, ale zgodne z moim opisem to dajcie znać![]() Tigressko Ty nasza wizażowa joggingo Gratulejszyn |
|
|
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
Tigresko, gratulacje!
|
|
#1450 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() gratuluje ![]() nie ma to tamto...ja juz sobie rozpisalam plan treningowy i od jutra zaczynam ![]() mam jeszcze wazne pytanie: czy ktoras z was jest moze z warszawy? Edytowane przez noell88 Czas edycji: 2008-08-03 o 21:50 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#1451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Graruluje![]() Ja też Zarówno do długich jak i krótkich dystansów się nie nadaje, ale przynajmniej się mniej zmęcze![]() To tak jak ja
|
|
|
|
|
|
#1453 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
.Mojemu facetowi sukienka się bardzo, bardzo podobała ![]() Cytat:
tu jest dużo takich butów . Mi też się marzą czerwone butki .A Tigresska to mistrzyni, gratulacje
|
|||
|
|
|
|
#1454 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Natomiast wolnym biegiem do tras nawet dłuższych niż kilometr się nie nadaję
|
|
|
|
#1455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Cytat:
Ja tak ogólnie już mam zarysowaną wizję moich butów i nie wiem czy coś takiego uda mi się znaleźć![]() Edit: Niektóre są całkiem fajne wizualnie, ale te wysokie obcasy To nie mój styl - ja tak bardziej grzecznie![]() Cytat:
![]() Dzień dobry |
||
|
|
|
|
#1456 |
|
Zadomowienie
|
Witam maniaczki
Ale mam kacora blee ![]() Na dodatek spalam jakies hmm 5 h ![]() Ide niedlugo do kosmetyczki na ta henne, a pozniej zdjac aparat Wreszcie pokaze swiatu proste zabki ![]() A tak swoja droga znacie jakis dobry sposob na kaca? Ja juz wszystkie ktore znalalm weyprobowalam i tylko czerwona herbata na mnie dziala ale obecnie nie mam w domu ![]() Tigresska --> Gratuluje! ![]() MIłego dnia
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1458 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
myslałąm że będę dzis czuła sie tak: http://pl.youtube.com/watch?v=m-hCuY...eature=related ale nie jest tak żle, boli mnie tylko staw kolanowy ![]() miłego dnia! |
||||
|
|
|
|
#1459 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. A te są śliczne , chciałabym, ale drogie :P http://www.allegro.pl/item395282545_...one_z_usa.htmlte balerinki też pikne http://www.allegro.pl/item404424613_..._z_usa_36.html z tej serii to ja mam te czarne buty. Uwielbiam je, kupiłam tutaj w Polsce za 85 zł http://www.allegro.pl/item407455381_..._usa_38_5.htmlja wczoraj umierałam i tak w sumie to mi pomaga tylko jedno - sen. A rzeczy, które mogą zmniejszać kaca to rosołek, magnez musujący, owoce (najbardziej pomarańcze bo mają dużo wit c) i sok pomidorowy (potas) |
|
|
|
|
|
#1460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te których linki podałaś są dla mnie zdecydowanie za słodkie Za dużo tych koronek.Ale te mi się nawet podobają: http://www.allegro.pl/item407907996_...olenka_40.html Szkoda, że nie mój rozmiar, bo bym zamówiła |
|
|
|
|
|
#1461 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Wracam na łono Włosomaniaczek
![]() Pracowity weekend odciął mnie kompletnie od wizażu i teraz mam za swoje, bo strasznie dużo nadrabiania, tak, że z odpowiedziami to się nie powyrabiam, a o niektórych tematach to już pewnie dawno zapomniałyście |
|
|
|
|
#1462 | |||||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
No to nadrobiłam już 4 strony
![]() Cytat:
A tymi obawami przed silnymi dziewczynami to coś jest na rzeczy ![]() Cytat:
]Cytat:
Chociaż jaj jednak wolę ogolonych, wtedy mój TŻ jest taki "mięciutki" i pachnący, taki...hm... świeży Cytat:
] a ja myślałam, że mam dużo...Cytat:
Też się czaję na niego od niedawna, ale póki słońce wysoko, to nie chcę używać, bo lubie naturalną opaleniznę i szkoda byłby mi tracić lata, a z tego co wyczytałam, to filtry niestety konieczne ![]() Cytat:
, cynk, belissa, drożdże... też wszystko na włosy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() widzę coś mnie ominęło, zaraz pędzę sprawdzić ![]() Cytat:
Kiedyś moja mama mądrze to podsumowała - że ja nie mogę żyć spokojnie i raz na jakiś czas muszę sobie pocierpieć, dlatego wyszukuję sobie takie bzdurne powody tam gdzie ich nie ma
|
|||||||||
|
|
|
|
#1463 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() Cytat:
Moja koleżanka też ma takie, ale ja bym się wstydziła w takich wyjsc w tym wieku Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1464 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bry
Cytat:
Jeśli chodzi o mnie i buty to też wolę bardziej minimalistycznie, podobnie torebki- za to kolczyki i ogolbie biżu to już inny temat ![]() Cytat:
Estelle jak tam Gosia Andrzejczuk(jewicz)
|
|
|
#1465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj Estelle nie za dużo dobrego Przecież belissa ma w składzie cynk i 4 różne witaminy z grupy B, więc po co Ci ten cynk i drożdze![]() Cytat:
Mam numer tej kobiety i nie wiem czy nie zadzwonić i jednak nie powiedzieć, żeby sobie darowała tą hurtownie Standard - zawsze muszę być taka niezdecydowana![]() Z biżuterią miałam taką fazę, że sobie nie szczędziłam ale przeszło.
|
||
|
|
|
|
#1466 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry Dziewczyny... i bracie Kasi
![]() Podglądałam Was przesz ostatnie dni, ale mam baaardzo dużo do nadrabiania. Pomieszkujemy z TŻ, chodzę na angielski, cały czas odwiedzają nas goście. Skorzystałam z tego, że TŻ wyszedł do pracy i chodzę z mixem olejowym na włoasch. Gdy otwierałam siostrze to się przestraszyła
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1468 |
|
Zadomowienie
|
Nie mam jak nadrobic, nadrobie w piatek, wiec, niczym list....
Hej kochane! Jak zwykle ominelo mnie duzo i wiecej, w ogole, tesknie za Wami i od razu jak sie dostalam do kompa to lece do Was.. Snila mi sie dzisiaj Iza Blonndee i Virka- wyplynelyscie w strojach pletwonurka z jeziora a ja czestowalam Wasze wlosy olejkiem z Body Shopa i zalowalam, ze mam taki maly asortyment Latalam po solarium,ale bardzo slabym po basenie i po silowni. Wrocilam z campingu dwudniowego. Ogolnie, raczej juz ustalone, ze zostaje w Norwegii na stale o grudnia- do tego czasu bede sama z siostra, bez mamy. Troche sie obawiam tej rozlaki, ale coz. Kapalam sie w morzu norweskim nad fiordami. Dzisiaj sie pakuje, jutro ide do "kuzynki" fryzjerki i zoabczycie co wymodzi Ale ufam jej nozyczkom. Widzialam SWIETNY SZAMPON chyb Jason cos tam costam z UK- 84% aloesu i mnostwo ziol-mimo ze mylam nim po basenie wlosy, byly jak sznurki, to po wymyciu byly wspaniale. I uwaga- bez SLS, SLES i konserwantow chyba...Byly TZ wlamal mi sie na nasza klase, wyzwal od szmat, dzi**** k**** i jeszcze pelno, pelno, za to, ze takiego chlopaka zaprosilam na n-k... Haslo zmienione, ale do teraz rzygac mi sie chce, tak, wiec solidaryzuje sie z virtual ktora tez tak podle wyzwano. Wreszcie do domu, nie wiem co i jak, mam jeszcze inne plany... ale o nich powiem juz z Polski ![]() PS: Decapitated, fajny z Ciebie chlopak, taki sympatyczny bardzo ![]() PS2: Ola zgadzam sie, miny swietne i jedno zdjatko bez dodatkow, ciemne, rozpuszczone wlosy- tez swietne ![]() Przytulam, tesknie, Dota z zalacznikiem
|
|
|
|
|
#1469 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
PS: co za burak z gościa [niektórzy faceci to zwykła gówniarzeria]
|
|
|
#1470 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie się ściorałam na zakupach ![]() Cytat:
A sen zabójczy Co do tego typa to bez komentarza ![]() A zdjęcia.... |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

A jaki tusz?
I jaki szmapon i jaka bluzeczka?
) Joanny do włosów blond i siwych - podobno nadaje platynowy odcień włosom
To już czwarta, czarna bluzka w przeciągu tych dwóch miesięcy
Powoli zawartość mojej szafy staje się bardzo pesymistyczna

A na ile biegniesz?
dziekuję za trzymanie kciukow - pomogły! 
Chciałabym mieć coś w tym stylu: 

, cynk, belissa, drożdże...
[niektórzy faceci to zwykła gówniarzeria]