![]() |
#391 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. VI - Porodówka :)
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Eluś, ja to bym chyba tylko przytaknęła położnej, żeby się odczepiła, tak brzydko pisząc, a dalej na spokojnie robiła tak jak do tej pory, czyli po prostu karmiła piersią. Waga urodzeniowa w 10 dni to piękny wynik! Dajesz Nikosiowi wszystko co najlepsze i niech nikt nie spróbuje Ci wmówić, że jest inaczej, nawet taka doświadczona położna. Tutaj już dziewczyny mądrze pisały, jakieś rozeznanie masz, poczytaj Hafiję i zdaj się na własny rozum. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#392 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że się doda zdjęcie tego zaświadczenia
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#394 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
dzięki dziewczyny! nie pobierałam właśnie jeszcze wniosków, dopiero się zaznajamiam z tematem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Poczytaj i wierz w siebie! Nie daj sobie wmówić, że coś "na wszelki wypadek", dopóki nie ma konkretnych wskazań medycznych. Masz przecież zdrowego i silnego synka. Mieliście rewelacyjny start i trzymam kciuki za taki sam ciąg dalszy! ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
Elaaa mi w szpitalu wystawiali takie zaświadczenie do becikowego na podstawie karty ciąży ale wiem, że kilka lat wstecz siostra od gina brała.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Zadomowienie
|
Zaświadczenie od gina chyba musi być, wiadomo, papierologia... Moja gin wystawiała w każdej chwili bez kolejki
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#399 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dzięki Wam, czyli dzwonie do gina i podejdę żeby mi to wypisał ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Zadomowienie
|
Heh, no to melduję, że do wachlarzu moich doświadczeń doszło przebicie pęcherza pół godziny temu... Dostałam seksi majty i podpachę
![]() ![]() ![]() Dziś nic nie bolało... Może dziś główka była niżej - chyba musiała skoro przebili... A może znowu to zależy od wykonującego... Mam 3 cm rozwarcia ![]() Jak przestanę Was wreszcie zalewać potokiem mojej wymowy, to wiecie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#401 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To przed nami następny maluszek! ![]() Mam wrażenie, że już z połowa nas po porodzie ![]() Gratuluje nowym mamusiom ![]() My po pionizacji mamy się dobrze ![]() ![]() Mały ssie, dzisiaj zobaczymy jak dużo spadł z wagi. Codziennie z nami jest Tż, weszliśmy w nowy wymiar naszej relacji ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jakoś wiem, że jeszcze tego nie czuję, że nie ma skurczy, które by do czegokolwiek miały prowadzić, więc nawet stosunkowo spokojnie czekam A, jak nie będzie skurczy za kilka godzin to kroplówka, więc moje szanse wzrosną. Ale ilość interwencji... Strach się bać ![]()
2006.03.28 ur. Maksymilian ![]() 2012.05.15 ur. Kajetan ![]() 2017.01.02 ur. Lidia ![]() 2018.07.05 ur. Beniamin ![]() Edytowane przez folinka Czas edycji: 2018-07-04 o 16:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Wtajemniczenie
|
Cami, odnośnie studentów to jak mialam robione hsg w listopadzie 2016 roku to podczas badania tez byli studenci, ale ja nie widze w tym nic złego, gdzies sie uczyć muszą. Mi od tego nie ubedzie a moze przyczynie sie do wzrostu ich wiedzy
![]() Folinko działaj tam, czekamy na Benia !!! Kropko dziękuję że to napisałaś. Chciałabym żeby wrocily emocje u mojego męża. Strasznie nas przytloczylo wiele rzeczy w ostatnim czasie, no i czekam na powrót mojego męża z momentu jak go poznalam !! ![]() Cambria wooooooow co za wieści !!!! Rzeczywiście kawał Kruszynki! Dałaś rade SN, wielkie gratulacje na prawde !!! Norcia łóżeczko wyglada na prawde fajnie ! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() te pierwsze chwile najcudowniejsze ![]() ![]()
Edytowane przez Elaaaa Czas edycji: 2018-07-04 o 16:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Zadomowienie
|
Folinka kciuki
![]() Norka pięknie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Zadomowienie
|
Cambria, gratulacje!!! Duża Dziewczynka, ale też długa
![]() Mój syncio też może być niemały, szczególnie w terminie ![]() Folinka, kciuki, żeby wreszcie ruszyło, w końcu ile można czekać... Norka, super, że łóżeczko złożone ![]() ![]() Meżu w domu, od razu mi lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Zadomowienie
|
Emma bycie aktywna w ciazy się opłaciło i szybko wracasz do sprawnosci. Super, że i u Ciebie relacja z Tż się tak uklada po porodzie to musi być niesamowite uczucie.
Folinko to jak widać można nawet przy czwartym porodzie nabrać nowych doswiadczen :-D Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Norcia śliczne łóżeczko my w weekend myślę złożymy swoje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Zadomowienie
|
Monyaa ja Cię podziwiam jesteś twarda remont ogarniałas i wyprawkę praktycznie sama plus po drodze wizyty w szpitalu. Ty już dałaś radę naprawdę.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie no Emma skoro ból po cesarce jesteś w stanie sobie wmówić ze od plastra to naprawdę jesteś bohaterką. Nie zdziwię się jak wkrótce znów nam tu licznik swoich kilometrów wrzucisz tylko teraz z wózkiem. A tak serio to lejesz miod na moje serce ze można czuć się znośnie po cesarce. Ale odpoczywaj oczywiście i nie forsuj się. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Zakorzenienie
|
Folinka! FOLINKA! To doping, teraz już MUSI pójść
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 | |
Zadomowienie
|
emma, jesteś bez dyskusji naszą bohaterką!
![]() Mnie też tu dość położne chwalą, że jestem sprawna i ruchliwa i śmieją sie, że ledwo poproszą o zmianę pozycji, to ja skaczę zanim skończą mówić. Oby to się faktycznie przełożyło na łatwość porodu! ![]() ![]() ![]() Jestem pod kroplówką już... ![]() O kciuki już nie proszę, bo tyle już ich było dla mnie, że musi zostać coś dla innych ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
Witam się!
Folinka kciuki! Cambria gratualcje!! ![]() ![]() Dziewczyny obiecuję że ju zaraz siadam i biorę się za pierwszą stronę,bo mam braki.. Ale przez ten remont ledwo zauważam jak godziny lecą. Ogólnie u mnie ok, Myslalam wczoraj, że od 23.00 wyląduje w szpitalu takie bóle miałam, że M.mnie z łóżka podnosił bo myślałam, że brzuch mi pęknie, do tego w szyjce tak mnie kłulo co kilka min że miałam rozpacz w oczach Ale po ponad godzinie zasnęłam... A dziś nic, zasuwam na pełnych obrotach sprzątam jak szalona po kolanach... I czuje się mega jakbym w ciąży nie byoa.. Może trochę mnie upa boli i nogi... Ale tak to bez szału... Ścianka stoi, drzwi wstawione, jutro M. Maluję sufit. Skończyłam kącik dla małej w sypialni, brakuje mi tylko przewijaka. Zastanawiam się czy wejść do basenu...? Można pod koniec? Tam tata na bieżąco chlor i inne rzeczy dodaje Trochę się waham... Trudne sprawy normalnie ogólnie mam dziś podejrzanie dobry humor... ![]() Wieczorem was nadrobię tak porządnie. Naprawdę przepraszam, że mnie tak mało, ale wiecie jak jest zemna... Ja muszę mieć wszystko tak jak chce,inaczej na zadzie nie usiedze! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Wtajemniczenie
|
Emma, gratuluję bezproblemieej pionizacji!
Folinko, wiem ze masz ich dużo ale jeszcze ode mnie ![]() Odnośnie kp - czy wy po karmienia macie miękkie piersi? Bo moje są twarde jak skała i nie wiem czy to normalne. A młody ssie do oporu i dopiero jak odrzuca cyca i nie przyjmuje kilku propozycji to wtedy odpuszczam... Zastanawiam się czy się najada albo czy przystawiać efektywnie... I pytanie nr 2:w jakiej pozycji najczęściej karmicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Zadomowienie
|
Blanka, trzymaj się! Dobrze, poczekamy jeszcze chwilę
![]() Wg mnie śmigaj do basenu. Mi gin kazał tylko przed i po profilaktycznie posmarować się Clotrimazolem. W tej ciąży pływałam regularnie co 1-2 tyg w publicznym basenie i nie miałam ani jednej infekcji, gdzie nawet mam pewną skłonność do nich.
![]() |
#418 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zerkam na forum i ciagle się pokazuje ze Folinka pisze czyli jeszcze na ostro nie rodzisz! Choć z Twoja sprawnością i pozytywna energia to się nie zdziwię jak między skurczami partymi zdasz nam relacje!! Ja dostałam reklamówkę ciuszków od kuzynki, jeszcze ostatnio coś na fb zamówiłam z używek bo się zmartwiłam ze nie mam grubszych i już naprawdę ban na zakupy!! A ciagle coś mi przychodzi do głowy ze może powinnam kupić. A bardziej to jakieś zachcianki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Hm, ciekawe... Masz nawał teraz? Może on jeszcze nie potrzebuje aż tak dużo zjeść ![]()
![]() |
![]() |
#420 |
Rozeznanie
|
Dziękujemy za wszystkie gratulacje!
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.