|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU IV CZYLI "ostateczna rozgrywka"
czuję że zbliża się kolejny mega wysyp kresek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak z innej beczki czytalam na forum ze dziwczyny odradzaja farbowanie wlosow w ciazy ( ja bylam dzis u fryzjera) ale ponoc farbowanie nie szkodzi, znalalnam nastepujace info na necie: "W czasie ciąży farbowanie, lakierowanie włosów czy też wykonywanie trwałej ondulacji jest jednak w pełni bezpieczne, gdyż znikome ilości niebezpiecznych środków, które mogą przeniknąć przez skórę głowy do organizmu nie stanowią zagrożenia dla płodu. zrodlo: http://www.forumginekologiczne.pl/sp...i%C4%85%C5%BCa oby mieli racje ![]()
![]() |
#4803 | |
Zakorzenienie
|
oj zebyś miała racje
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4804 |
Zakorzenienie
|
oooo widzę że jukolek nas odwiedził
![]() jak się czujecie słoneczko ???
#4805 |
Zakorzenienie
|
Co do farbowania mozna jezeli w farbie nie ma amoniaku
![]() Kochana ja Was codziennie odwiedzam ![]() ![]() U nas ok ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Was moje Kochane i sle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4806 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Karola trzymam kciukasy ![]() Agus super foto ![]() Dorotko biedactwo Ty dalej na @ czekasz ![]() A mnie dzis od kawusi normalnie odrzucilo, nie bylam w stanie wypic mojego ulubionego porannego trunku i wszystko mi smierdzi ![]() I mamy jutro wolne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4807 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bazylko...cos mi sie wydaje ze zaciazylas ![]()
![]() |
#4808 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Zakorzenienie
|
Nie było mnie tu zaledwie pare godzin a już tyle naskrobałyście
![]() Dopiero znalazłam chwilke aby zajrzć na Wizaż, ale naszczeście dzionek się kończy...bo juz strasznie zmeczona jestem. Oj Kochane trzymam kciuki za te wszystkie podwójne kreseczki, musi się w końcu udać. ![]() Byłam dzisiaj u znajomej, ma taką cudna 9 miesieczną córeczkę...normalnie tylko ja schrupać. Tak się napatrzyłam ![]() Dzisiaj już mierzyłam temp. na nowy cykl. I za parę dni zaczynamy działać. ![]() ![]() Uciekam już bo jutro 6.15 pobudka ![]() Miłego wieczorku. P.S. agabil1 obejrzałam foteczki z wakacji. Są poprostu rewelacyjne. ![]()
![]() |
#4810 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Zakorzenienie
|
Witam.
Pozwólcie,że się przyłączę ![]() Postaram się przeczytać całą cześć IV ale zajmie mi to z tydzień. Oto moja historia: Przez 5 lat brałam Diane35 i Cilest.Od 6 miesiecy nie biorę tabletek a od 3 się staramy o dzidziusia. 2 cykle brałam luteine.W trakcie zażywania luteiny pojawiły się plamienia więc poszłam do polskiej pani gin (mieszkam w U.K.)Pani gin stwierdziła, ze mam cykle bezowulacyjne i luteina jest za słaba wiec przepisała mi duphaston. Ale po 7 dniach zażywania też pojawiły mi się znowu plamienia. Dodam, ze robiłam podstawowe badania i wszystko jest ok. Czy to normalne ze przy większym hormonie również pojawiają się plamienia? Mam brać ten lek przez 3 miesiące i nie wiem czego się spodziewac. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4812 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() życze spokojnego urlopu Cytat:
![]() uciekam do pracki ![]() Darianna25 witam na wąteczku i zycze szybkiego zafasolkowania ![]() miłego dnia babeczki ps. karola trzymam kciuki ![]()
![]() |
#4813 |
Zakorzenienie
|
Znajomi którzy byli u nas w sobotę są 8 lat po ślubie i starają się o dzidzię odkąd pamiętają. Było sporo osób więc nie miałyśmy czasu bardzo na ten temat porozmawiać tyle jak ich odprowadzaliśmy do auta, ale ona chodzi teraz do lekarza który jest specjalistą i pomógł już kilku jej koleżankom, w tym tygodniu jadę do niej żeby pogadać na spokojnie i dostać namiary na niego. Nie będę czekać że może znów się w sierpniu uda jakby sie miało naturalnie udać to by się już udało, to tylko strata czasu, widocznie coś nie do końca jest ok. Ona była tak samo zdziwiona że nie miałam żadnych badań.Więc skoro tyle osób juz mi to mówi to coś tu na halo. Chcę się jak najszybciej umówić na wizytę i działać a nie czekać bezsensownie do września na HSG które kto wie czy w ogóle jest potrzebne. Jak się uda zawsze mogę przecież wrócić do swojego lekarza żeby prowadził mi ciążę, jest bo jest dobrym specjalistą ale może nie w tej dziedzinie. Tak że mam nadzieję że będzie dobrze i że ten lekarz mi pomoże.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4814 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Życzę bardzoo szybkiego zafasolkowania. U nas na wąteczku jest dużo dobrych fluidków więc napewno się uda. ![]() Cytat:
![]() Jak już będziesz po wizycie zdaj koniecznie relacje.
![]() ![]() |
![]() |
#4815 | ||||
Raczkowanie
|
Witam Was dziewczynki w poniedziałek!
Na początek wróżę, (jeśli kogoś pominęłam to dajcie znać!) Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Super zdjęcia! A Ty jesteś prześliczna! Figury tylko pozazdrościć! Będziesz się pięknie prezentować z brzuszkiem ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4816 |
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczynki
![]() Olivka - przykro mi... ![]() ![]() Konczita, ja nadal mam nadzieję że brak miesiączki, to eynik ciązy ![]() agabil - śliczne foty, piękna figura ![]() ![]() karola 82 daj znać czy przyszła @ (oby nie) Mam nadzieję że po chwili przestoju któraś z nas zapoczątkuje wysyp i dalej juz pójdZie.... Bazylka 22 a co tam u ciebie? Jak Ci podeszła dzisiejsza kawa? Darianna 25 witam w gronie spełnionych seksualnie (oczywiście dużo seksu ze względu na starania...) ![]() Konczita, czy i ja mogę wdepnąc na 9 miesięczną imprezę....? P.S. IKAK - ty to teraz masz branie. Wizażowa wróżka... ![]() A powiedz mi co mi wyjdzie jak zajdę we wrześniu 23 lata.... A czy nie możesz zeskanować tej wróżby i wrzucić... |
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Zadomowienie
|
witam dziewczyny wróciłam znad jeziora opalona i zrelaksowana, ale żeby nie było za pięknie moja babcia złamała biodro i jest w szpitalu
![]()
#4818 |
Wtajemniczenie
|
Biedroneczkaolga - bardzo mi przykro z powodu babci. Zawsze kurcze musi tak być, jak jest za dobrze to zaraz się coś psuje ...
![]() Czy ty kochana nie masz jutro aby 2 rocznicy ślubu? Wszystkiego naj... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Próbuję wrzucić ten skan ale nie wiem czy będzie coś widać bo jest megazamazany. W końcu to pradawny kalendarz cyganki ![]() U mnie wszystko OK. Weekend był mało rozrywkowy, tylko kino zaliczyliśmy, ale za to mam umyte wszystkie okienka i czyste firanki ![]() Ciążowo się wcale nie czuję, dlatego nastawiam się psychicznie na przyszły cykl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja o swoją babcię też się martwię bo zaczyna doskwierać jej reumatyzm, nogi odmawiają jej posłuszeństwa ![]() Latam tylko do apteki po coraz to nowsze leki ale dużej poprawy nie ma. Karola jak wyszedł teścik??
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Wtajemniczenie
|
karola, nie trzymaj nas w niepewności...
O fajny kalendarz... zobaczymy czu się sprawdzi. Dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4822 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ikak badz dobrej mysli ![]() Darianna25 witaj na pokladzie ![]() Malgosiu dzis pije soczek pomaranczowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak już bym chciała żeby się udało. Niedługo po ślubie jak podejmowaliśmy decyzję że zaczynamy staranka to zastanawialiśmy się czy najpierw nie powinnam zmienić pracy na lepiej płatną, ale zostałam bo tu mam możliwość wychowawczego a nie będzie mi miał kto zostać z dzidzią. Zarobki są marne aż szkoda gadać, ale przysługują wszystkie świadczenia. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4824 |
Wtajemniczenie
|
Milam dzis piekny sen
![]() Snilo mi sie, ze urodzilam synka, takiego malutkiego, bylismy w domu ( tylko mojego R tam nie widzialam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Zakorzenienie
|
Jak milusio
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4826 |
Wtajemniczenie
|
bazylia222 - a ty testowałaś???
Ja właśnie piję 3 kawę ![]() coś mnie dzisiaj nerki pobolewają, wczoraj byliśmy na rowerkach na wiśle i nas deszcz złapał... Niestety. olivka - idź do znajomych, a potem szybko do lekarza :0 Wątek majowo - czerwcowych mam czeka na nas ![]() Dzisiaj mam serdecznie dość mojej pracy i z chęcia bym już zaszła w ciążę i poszła na jakieś L4. |
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Zakorzenienie
|
To tak jak ja. Jeszcze wczoraj mi koleżanka powiedziała że postawiła szefowi ultimatum albo podwyżka albo odchodzi i wiecie co dostała podwyżkę z 1400 na rękę na 2500.
Człowiekowi ręce opadają ja zarabiam 1100 ale o podwyżce mowy nie ma bo budżetówka:/ Chciałabym jak najszybciej to tego gina jechać żeby nie stracic tego miesiąca. |
![]() ![]() |
![]() |
#4828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4829 | |
Raczkowanie
|
Wiem, że powinnam być optymistycznie nastawiona, ale nie chcę się kolejny raz rozczarować....
Cytat:
No, czekamy, czekamy, kciuki zaciśnięte! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4830 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam sny na temat dzieci na początku staranek, ale już bardzo dawno nie śniło mi się nic związanego z ciążą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.