|
|
#481 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. VI - Porodówka :)
Cytat:
dzięki Summer za podpowiedź ![]() Kitosa gratulacje!! Folinka Wy już pewnie w komplecie Za nami w miarę noc, nie wydaje mi się, żeby ten mój syn był głodny jakoś śpi książkowe 2,5 -3h budzi się mrucząc oczywiście teraz na dzień nawet nie drgnie by się ogarnąć, spałyby do południa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#482 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a u Ciebie chyba cc wchodzi w grę właśnie przez wagę Malucha - dobrze pamiętam? Ja miałam etap że po kilka razy pakowałam i rozpakowywałam torbę do szpitala - a teraz już od jakiś dwóch tygodni nic dla Młodej nie szukam i nie kupuje tylko wynajduje sobie robotę w domu : myje całkiem czyste okna czy tam w szafach jakieś porządki robię i tak mi czas leci ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Asiaczek ja mam nadzieję że ruszy tylko żebym ciasto mężowi zdążyła upiec ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#483 |
|
Zadomowienie
|
Kitosa gratulacje!
![]() Już sporo maluszków jest a tu dopiero początek lipca. Dziś mam 38tc0d więc ciąża donoszona mogę zwiększyć ruch i coś zacząć wyganiac małego :-D Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#484 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze tylko usg i wychodzę do domu!
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#485 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#486 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziś mały ssie jak szalony wiec może będzie lepiej. Rozmawiałam tez z położnymi - prxy nawale dobrze przed karmieniem lekko rozgrzać piersi ciepłym ręcznikiem lub prysznicem, a po karmieniu zrobić zimny okład. Cytat:
Dziś chyba wychodzimy do domu!!! Wówczas naskrobaltscie więcej bo w szpitalu to ciężko. |
||
|
|
|
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za 5 dni będę mogła powiedzieć to samo
|
|
|
|
#488 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#489 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#490 |
|
Zadomowienie
|
Kitosa moje gratulacje
![]() Folinka jak tam nasze royal baby? Mam nadzieję że już tulisz Benia i wszystko jest ok ![]() Cami cieszę się że szpital nie działa źle na Ciebie tak jak się tego obawialas. Ale w domu najlepiej więc życzę szybkiego powrotu do domku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#491 | |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie wróciłam z badania, ale szyjka miękka a rozwarcia ni ma
jeśli do 10 nie urodze to mam się zgłosić do szpitala na wywołanie Zalecenia na wypisie bardzo aktywny tryb życia i współżycie no i cóż z tego jak jedno i drugie praktykuje i dupa ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Camelitos Czas edycji: 2018-07-05 o 09:56 |
|
|
|
|
|
#492 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wychodzimy dzisiaj Staś nie ma żółtaczki, spadł na 2994g ale wszystko w normie, pierś ładnie łapie i ssie Wypis dopiero o 15:00 dlatego aby pobrać test z krwi ten wysyłany do Warszawy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#493 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No ja też muszę czekać na wypis bo jest między 12-14 :/ Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#495 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestem w szoku! W ogóle od wczoraj tylko na tabletce paracetamolu jadę, drugą wzięłam dzisiaj rano i nie jest źle Tutaj to jakiś ekspres Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#496 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#497 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To się nie dupą robi![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cieszę się, że wychodzą dziś maluszki. Wypisy wszędzie chyba popołudniami? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#498 |
|
Zadomowienie
|
Emma super! Ekspresowo dochodzisz do formy, ale wcale mnie to nie dziwi w Twoim przypadku
czyli dziś pierwsza noc Stasia w domku mąż pewnie przeszczesliwy, że już będzie Was miał na miejscu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#499 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#500 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#501 |
|
Wtajemniczenie
|
Bylismy dzisiaj na usg bioderek- Kropek jest na granicy normy i mamy zglosic sie do kontroli za miesiac. A teraz klasc tetre 10cm miedzy nóżki...
Staram sie nie martwic... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#502 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak więc pełen serwis ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
Mama moja wspomina jak mnie tak pieluchowała i wszystko wyszło ok A to dostałaś skierowanie na takie usg? Czy to od pediatry z poradni się załatwia?Staszek wczoraj był na kontroli w pierwszej dobie bioderek, wyszło ok. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
|
#503 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja musze zadzwonic do szpitala bo zle wypisali l4- nie dali opieki tylko ze moj maz jest chory Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#504 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hehe, ciekawe co ja dostanę ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#505 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#506 |
|
Wtajemniczenie
|
Camiiii gratuluje płytek juhuuu !!! I super ze do domu, nie ma co gnic w szpitalu niepotrzebnie
![]() Pozytywna i co teraz z infekcja ? Dalsze leczenie ? Kropeczko powodzenia na biodrrkach ! I wziac ze sobą co asiaczek napisała ! ![]() Asiaczku slabo z ta zmianą, chcesz isc do lekarza skonsultowac jeszcze przed porodem ? Kitosa Wow co za informacja !!!!! Gratulacje gratulacje !!!! W ktorym szpitalu lezysz ? Co do prezentow od rodziny to my nie liczymy na zadne pytania w zwiazku z tym co przynieść. Myślę, że pewnie standardowo przyniosą jakies ciuszki, ale bede sie cieszyć ze wszystkiego, i nie będę nic na siłę sugerować, bo tak jakos mi głupio... ![]() Kocie dobrze że sie odezwałaś ! Ja tez mam dużo energii, wczoraj bylam na spacerze 6,6 km, a dzisiaj juz nie wiem gdzie by tu iść. Poczekam na męża i moze namowie go na jakiś trip wokół jeziora czy coś nie wiem jak tu jeszcze naturalnie powyganiac...Asska gratki z okazji donoszonej !! ![]() Emma ale super że wychodzicie !!!! Bardzo szybciutko, wow ! I jestes mega silna z tym paracetamolem haha ![]() Ja dzis na sniadanko zrobilam racuszki na maślance i do tego jagody z jogurtem, mniam ! Wyszla mi taka gora tych placków że teraz nie wiem co z nimi zrobić haha, może któraś reflektuje ? na obiad pierogi. Tesciowa szwagierki robi mega pyszne i sprzedaje to kupilam dwa wory - jedne z miesem drugie ruskie. Jeszcze dokupie z jagodami i na okres połogu jestesmy przygotowani haha ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#507 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo zanim stąd wyjdę z tym wypisem to umrę z głodu ![]() Mówiłam Ci wdraz seksy Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
Camelitos, Emma cieszę się razem z Wami na wyjście do domu
!!!Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#509 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o tym szczypaniu brodawek i brzucha tez mi położna mówiła. No nic - bede siedzieć i szczypac ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#510 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cami jak dowiedzialam sie o swoim wypisie to od rana siedzialam juz spakowana i ubrana i czekalam na godzinę w ktorej moglam wyjsc ![]() Emma super ze juz wychodzicie! Co dom to jednak dom! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.

U mnie w większości to są niepotrzebne zabawki, niekoniecznie dostosowane do wieku albo ubranka, których mam przecież już tyle
tylko moja siostra zapytała mnie, czego potrzebujemy...
Co się naczytałam o twoich przebojach w szpitalu, to moje... Żadnej z nas tak nie wymęczyło jak ciebie.... Ale Benio jest tego wart!

a u Ciebie chyba cc wchodzi w grę właśnie przez wagę Malucha - dobrze pamiętam? Ja miałam etap że po kilka razy pakowałam i rozpakowywałam torbę do szpitala - a teraz już od jakiś dwóch tygodni nic dla Młodej nie szukam i nie kupuje tylko wynajduje sobie robotę w domu : myje całkiem czyste okna czy tam w szafach jakieś porządki robię i tak mi czas leci 
tylko żebym ciasto mężowi zdążyła upiec 
dziś mały ssie jak szalony wiec może będzie lepiej. Rozmawiałam tez z położnymi - prxy nawale dobrze przed karmieniem lekko rozgrzać piersi ciepłym ręcznikiem lub prysznicem, a po karmieniu zrobić zimny okład.
nie wiem czy robilam to wlasciwie i poprawnie, ale jakos tak lecialo i przystawialm jak przynajmniej wokol brodawki zrobilo sie na ryle miekko, ze Mały mógł ją złapać.

To się nie dupą robi