Rozstanie z facetem XXXIX - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-07-05, 11:27   #301
cocacolalight
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXIX

Dla pocieszenie zrobiłam zakupy i kupiłam sobie cień alchemy z nabli i jest cudowny
cocacolalight jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-07-05, 11:29   #302
naughty hell
Raczkowanie

Ooo, ja też się na niego czaję 🤩.

Ps. Ten kolega napisał, że przyjeżdża do miasta. Serce mam już pod gardłem i cała się trzęsę. Chyba go oleję.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
naughty hell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-07-05, 12:02   #303
egocentryczna
Zadomowienie

Dziewczyny prosze przyjmijcie mnie tu bo już nie daje rady ze swoimi myślami...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
egocentryczna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-07-05, 12:10   #304
InsaneLa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez egocentryczna Pokaż wiadomość

Czesc : )
Co sie dzieje?

InsaneLa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-07-05, 12:19   #305
naughty hell
Raczkowanie

Cytat:

No właśnie, co jest? Postaramy się pocieszyć i doradzić

Stary 2018-07-05, 12:22   #306
egocentryczna
Zadomowienie

Byłam w dość burzliwym i intensywnym związku z facetem po rozwodzie z dzieckiem. Będąc ze mną był już na etapie zakańczania rozwodu - to nie ja robiłam małżeństwo. Wszystko u niego zaakceptowałam choć było mi ciężko na początku zaufać. Ale jego miłość do mnie jak mi się wtedy wydawało przekonała mnie. Był zawsze ze mną. Kiedy było dobrze kiedy było źle, kiedy byłam ciężko chora i to umocniło ta relacje. Ja przyzwyczailam się że ma dziecko i jeździ je odwiedzać. Bezgranicznie mu zaufałam. Wszystko było ok ale miałam wrażenie że on nie zdawał sobie sprawy ile mnie kosztowal strachu ten jego rozwod itd. Zamieszkaliśmy razem. Było cudownie. Mogłam na niego liczyć w każdej sytuacji. Kochałam go tak że mogłam oddać życie za niego. Planowaliśmy życie, ślub, dzieci. Nagle zauważylam że dziwnie odnosi się do matki. Poniża ja słownie. Mówiłam sobie ok nie moja sprawa. Sytuacja powtarzała się parę razy. W sprawie byłej żony też zrobił z siebie niewiniątko i wszystko poszło za porozumieniem stron a wg niego to ona była przyczyną rozpadu związku. Teraz wiem że nie. Zaczęło mu nie odpowiadać że wyjeżdżam na weekend w miesiącu do rodziców. Kłóciliśmy się wtedy przez pierdoły w SMS. On te kłótnie zaczynal. Kiedy straciłam pracę dbał o mnie troszczył się, kiedy ja odzyskałam już nie był taki szczęśliwy. Pewnego dnia sprawdził mi telefon. Musiał to robić od dłuższego czasu. Znalazł rozmowy sprzed 2 lat zanim w ogóle go poznałam z jakimś kolesiem z którym spotykalam się bez zobowiązań. Nie mógł tego przeżyć zrobił ze mnie najgorsza, jakbym teraz będąc z nim go zdradzała a ja świata poza nim nie widziałam. Później podjęliśmy decyzję że próbujemy to puścić w niepamięć i próbowaliśmy to odbudowac. Co chwilę łudził mnie szczęściem mówił że kocha a ciągle sprawdzał mi telefon jak nie widziałamm. Zaczął mnie obwiniac że rozmawiam z rodzicami o naszej sytuacji że okłamuje go na każdym kroku i nie mówię mu wszystkiego (spraw typu że zapomniałam mu powiedzieć że np. dostałam pochwałę w pracy a powiedziałam mamie albo że jadę bez dłuższego uprzedzenia go do rodziców np powiedziałam dzień wcześniej a mogłam tydzień wcześniej. A jakbym chciała z godziny na godzinę to już w ogóle nie wiem co by zrobił.. ciągle był ze mną mimo że ciągle dawał mi do zrozumienia że nie ufa i robił mi wodę z mózgu. Po ostatniej SMS zerwał ze mną przez sms zaproponował że mogę u niego zostać dopoki nie znajdę mieszkania . A ja napisałam że wyprowadzam się od razu i to go ostro wkurzyło. Kazał mi zostawić klucze po wyprowadzce w skrzynce. Ciągle utrzymywał że to moja wina że ja mu nie powiedziałam o tamtej relacji i kłamałam że nie byłam w związku jak pytał . Tylko ja mam zasade że jak wchodzę w nowy poważny związek to nie rozmawiam o poprzednich. Na sam koniec okazał mi totalny brak szacunku i nie zaufam już nikomu. Po tym jak było nam dobrse jak widział jak płacze przy rozwodzie i jak to znosiłam tak po prostu mnie zostawił jak pierwsza lepsza... Chodzę do psychologa nie potrafię się pozbierać...

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

W liście pożegnalnym (bo nie potrafił się zdobyć na rozmowę) napisał że przygarnął mnie pod dach że nie kazał mi płacić... Jak proponowałam na siłę prawie chciałam mu płacić... To teraz nagle mi to wypomniał... Mówił tak jakby mnie zgrnal z ulicy do tego mieszkania a ja wynajmowałam mieszkanie i doskonale sobie radziłam... Nie spojrzałam nawet na innych facetów, kochałam go całą sobą i na koniec dostałam taki cios ..

Stary 2018-07-05, 12:22   #307
naughty hell
Raczkowanie

Cytat:
Byłam w dość burzliwym i intensywnym związku z facetem po rozwodzie z dzieckiem. Będąc ze mną był już na etapie zakańczania rozwodu - to nie ja robiłam małżeństwo. Wszystko u niego zaakceptowałam choć było mi ciężko na początku zaufać. Ale jego miłość do mnie jak mi się wtedy wydawało przekonała mnie. Był zawsze ze mną. Kiedy było dobrze kiedy było źle, kiedy byłam ciężko chora i to umocniło ta relacje. Ja przyzwyczailam się że ma dziecko i jeździ je odwiedzać. Bezgranicznie mu zaufałam. Wszystko było ok ale miałam wrażenie że on nie zdawał sobie sprawy ile mnie kosztowal strachu ten jego rozwod itd. Zamieszkaliśmy razem. Było cudownie. Mogłam na niego liczyć w każdej sytuacji. Kochałam go tak że mogłam oddać życie za niego. Planowaliśmy życie, ślub, dzieci. Nagle zauważylam że dziwnie odnosi się do matki. Poniża ja słownie. Mówiłam sobie ok nie moja sprawa. Sytuacja powtarzała się parę razy. W sprawie byłej żony też zrobił z siebie niewiniątko i wszystko poszło za porozumieniem stron a wg niego to ona była przyczyną rozpadu związku. Teraz wiem że nie. Zaczęło mu nie odpowiadać że wyjeżdżam na weekend w miesiącu do rodziców. Kłóciliśmy się wtedy przez pierdoły w SMS. On te kłótnie zaczynal. Kiedy straciłam pracę dbał o mnie troszczył się, kiedy ja odzyskałam już nie był taki szczęśliwy. Pewnego dnia sprawdził mi telefon. Musiał to robić od dłuższego czasu. Znalazł rozmowy sprzed 2 lat zanim w ogóle go poznałam z jakimś kolesiem z którym spotykalam się bez zobowiązań. Nie mógł tego przeżyć zrobił ze mnie najgorsza, jakbym teraz będąc z nim go zdradzała a ja świata poza nim nie widziałam. Później podjęliśmy decyzję że próbujemy to puścić w niepamięć i próbowaliśmy to odbudowac. Co chwilę łudził mnie szczęściem mówił że kocha a ciągle sprawdzał mi telefon jak nie widziałamm. Zaczął mnie obwiniac że rozmawiam z rodzicami o naszej sytuacji że okłamuje go na każdym kroku i nie mówię mu wszystkiego (spraw typu że zapomniałam mu powiedzieć że np. dostałam pochwałę w pracy a powiedziałam mamie albo że jadę bez dłuższego uprzedzenia go do rodziców np powiedziałam dzień wcześniej a mogłam tydzień wcześniej. A jakbym chciała z godziny na godzinę to już w ogóle nie wiem co by zrobił.. ciągle był ze mną mimo że ciągle dawał mi do zrozumienia że nie ufa i robił mi wodę z mózgu. Po ostatniej SMS zerwał ze mną przez sms zaproponował że mogę u niego zostać dopoki nie znajdę mieszkania . A ja napisałam że wyprowadzam się od razu i to go ostro wkurzyło. Kazał mi zostawić klucze po wyprowadzce w skrzynce. Ciągle utrzymywał że to moja wina że ja mu nie powiedziałam o tamtej relacji i kłamałam że nie byłam w związku jak pytał . Tylko ja mam zasade że jak wchodzę w nowy poważny związek to nie rozmawiam o poprzednich. Na sam koniec okazał mi totalny brak szacunku i nie zaufam już nikomu. Po tym jak było nam dobrse jak widział jak płacze przy rozwodzie i jak to znosiłam tak po prostu mnie zostawił jak pierwsza lepsza... Chodzę do psychologa nie potrafię się pozbierać...

Mocne. Typowy toksyk. Już sam fakt rozwodu powinien sprawić, że zapala się czerwona lampka. Tutaj chyba na wstępie forum dziewczyny opisały ładnie na co zwracać uwagę. Długo byliście razem?

Stary 2018-07-05, 12:24   #308
Fortuna1
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

W liście pożegnalnym (bo nie potrafił się zdobyć na rozmowę) napisał że przygarnął mnie pod dach że nie kazał mi płacić... Jak proponowałam na siłę prawie chciałam mu płacić... To teraz nagle mi to wypomniał... Mówił tak jakby mnie zgrnal z ulicy do tego mieszkania a ja wynajmowałam mieszkanie i doskonale sobie radziłam... Nie spojrzałam nawet na innych facetów, kochałam go całą sobą i na koniec dostałam taki cios ..

Bardzo wspolczuje
Stary 2018-07-05, 12:27   #309
egocentryczna
Zadomowienie

Tak powinna mi się zapalić czerwona lampka. Ale mam tak obniżone poczucie wartości że byłam szczęśliwa że mnie kocha dlatego się ludzilam. Tymbardziej że naprawdę było wspaniale i myślałam że to ten... Byliśmy 1,5 roku razem. Dlatego zaczęłam chodzić do psychologa żeby pomógł mi stać się inna osoba. Wg niego on jest toksyczny i powinien trafic do leczenia

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Najgorsze jest to że ja tak przywykłam do życia z nim i uzależniłam się że teraz czuję że żyję jakoś poza swoim ciałem. Chodzę do pracy itd ale nie czuje się kompletna osoba. O tak. Jak to zmienić . Czas ?

Stary 2018-07-05, 12:43   #310
naughty hell
Raczkowanie

Cytat:
Tak powinna mi się zapalić czerwona lampka. Ale mam tak obniżone poczucie wartości że byłam szczęśliwa że mnie kocha dlatego się ludzilam. Tymbardziej że naprawdę było wspaniale i myślałam że to ten... Byliśmy 1,5 roku razem. Dlatego zaczęłam chodzić do psychologa żeby pomógł mi stać się inna osoba. Wg niego on jest toksyczny i powinien trafic do leczenia

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Najgorsze jest to że ja tak przywykłam do życia z nim i uzależniłam się że teraz czuję że żyję jakoś poza swoim ciałem. Chodzę do pracy itd ale nie czuje się kompletna osoba. O tak. Jak to zmienić . Czas ?

Ano właśnie i wszystko jasne. Oni dobrze wyczuwają osoby słabe psychicznie i niedowartościowane. Mysle, że jesteś osobą mimo twojego odczucia fajną i atrakcyjną, ale musisz nad tym popracować żeby z siebie to wydobyć. Powiem ci, że mam podobnie. Wszystkie wokół mnie są ładniejsze ode mnie. Naprawdę, wszystkie. Grube, chude, proste czy krzywe. Ale to można zmienić. Dobrze, że chodzisz do psychologa. Terapia pomaga, ale nie jest łatwa. Ja chodzę już prawie rok i jest bardzo ciężko, szczególnie ten okres teraz kiedy otworzyłam wszystkie rany... Ale to minie. Jestem pewna i ostatecznie pomoże. Tak samo Tobie.

Czas leczy rany. Jednemu syzbciej, jednemu wolniej ale tak to działa. Skoro tak mówią, to chyba prawda?

Nie tłum swoich emocji. Jeśli chcesz plakac to płacz, cieszyć się to ciesz. Nie słuchaj tych, co mówią, żebyś przestała się smucić. Gówno wiedzą. Masz do tego prawo. I to jak się czujesz jest zupełnie normalne. Nie zarzucaj sobie, jeśli nie będziesz miała siły na obowiązki i do niczego się nie zmuszaj. Ja to robiłam ale przynosilo odwrotny efekt. Pisz tutaj ile wlezie jak tylko poczujesz potrzebe. A jak będziesz się czuła głupio że tak dużo piszesz to olej to uczucie, jesteśmy tutaj żeby się wspierać. Wszystkie przechodzimy to samo.

Stary 2018-07-05, 13:27   #311
egocentryczna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez naughty hell Pokaż wiadomość
Ano właśnie i wszystko jasne. Oni dobrze wyczuwają osoby słabe psychicznie i niedowartościowane. Mysle, że jesteś osobą mimo twojego odczucia fajną i atrakcyjną, ale musisz nad tym popracować żeby z siebie to wydobyć. Powiem ci, że mam podobnie. Wszystkie wokół mnie są ładniejsze ode mnie. Naprawdę, wszystkie. Grube, chude, proste czy krzywe. Ale to można zmienić. Dobrze, że chodzisz do psychologa. Terapia pomaga, ale nie jest łatwa. Ja chodzę już prawie rok i jest bardzo ciężko, szczególnie ten okres teraz kiedy otworzyłam wszystkie rany... Ale to minie. Jestem pewna i ostatecznie pomoże. Tak samo Tobie.

Czas leczy rany. Jednemu syzbciej, jednemu wolniej ale tak to działa. Skoro tak mówią, to chyba prawda?

Nie tłum swoich emocji. Jeśli chcesz plakac to płacz, cieszyć się to ciesz. Nie słuchaj tych, co mówią, żebyś przestała się smucić. Gówno wiedzą. Masz do tego prawo. I to jak się czujesz jest zupełnie normalne. Nie zarzucaj sobie, jeśli nie będziesz miała siły na obowiązki i do niczego się nie zmuszaj. Ja to robiłam ale przynosilo odwrotny efekt. Pisz tutaj ile wlezie jak tylko poczujesz potrzebe. A jak będziesz się czuła głupio że tak dużo piszesz to olej to uczucie, jesteśmy tutaj żeby się wspierać. Wszystkie przechodzimy to samo.

Dziękuję pięknie za te słowa

Stary 2018-07-05, 13:32   #312
cocacolalight
Rozeznanie

Cytat:

Tak samo mam mi pomagają znajomi obowiązki rodzina w jakims sensie dobra muzyka czytanie książek siłownia
I terapia
Prawie 2 miesiące już z nim nie jestem i naprawdę jest w miarę dobrze
Oczywiście mam chwile załamania że wyje
I ważne jest to żeby sobie wyznaczyć że np w ciągu tygodnia możesz się rozplakac raz
I wtedy rozryczysz się a potem sobie mówisz ok już płakałam więcej nie mogę
W dodatku niech ci pomoże myślenie że on nie rozpacza więc czemu ty masz
On nie był ciebie wart
Ja np przez połowę tego naszego wspólnego mieszkania miałam stany depresyjne zrezygnowałam ze swoich pasji zainteresowań nie sprzatalam nawet nie chciało mi się myć czy golic nóg cały dzień potrafiłam przesiedzec na kanapie oglądając trudne sprawy czy zdrady nawet mój strój na co dzień to były leginsy niekoniecznie czyste i zaduza bluza zero tapety a po co miałam się starać jak siedziałam sama w domu całymi dniami bo on w pracy i nie widywalismy się praktycznie
A teraz odzylam zaczęłam się ładnie ubierać znów robię makijaz wychodzę ze znajomymi czytam książki chodzę do kina na imprezy uczę się ciekawych rzeczy np o autach czy gotować spaceruje z psem po 2 h dziennie uprawiam sport chodzę na siłownię mam zamiar odkopac rower
Wszystko się da ale nic na siłę
Przede wszystkim daj SOBIE czas na płacz i przeżywanie bo to jest potrzebne jak odpuścisz sobie ten etap to on nie zginie tylko wróci ze zdwojoną siłą
Stary 2018-07-05, 13:51   #313
naughty hell
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cocacolalight Pokaż wiadomość
I ważne jest to żeby sobie wyznaczyć że np w ciągu tygodnia możesz się rozplakac raz
I wtedy rozryczysz się a potem sobie mówisz ok już płakałam więcej nie mogę
Jasne, że może. Po co takie ograniczenia? Niech płacze ile będzie potrzebowała. Nie bez powodu mówią, że łzy to katharsis duszy. To minie po pewnym czasie samo. Ja też wyłam jak dziecko przez pierwsze dwa tygodnie non stop. Potem była przerwa, a potem znowu to samo.

Stary 2018-07-05, 15:03   #314
cocacolalight
Rozeznanie

Cytat:
Jasne, że może. Po co takie ograniczenia? Niech płacze ile będzie potrzebowała. Nie bez powodu mówią, że łzy to katharsis duszy. To minie po pewnym czasie samo. Ja też wyłam jak dziecko przez pierwsze dwa tygodnie non stop. Potem była przerwa, a potem znowu to samo.

No mi to pomogło to może i jej pomoże
Różnie może być
Stary 2018-07-05, 15:31   #315
InsaneLa
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuję pięknie za te słowa

Rozwód, rozwodem. Ludzie sie rozwodza i to wcale nie znaczy, ze nie nadają się do kolejnych związków.
ALE to jak odnosil się do matki powinno dac Ci bardzo duzo do myslenia. I nie, nieprawda że to nie Twoja sprawa, bo świadczy niestety o tym, ze Twoj facet jest pozbawiony jakiegokolwiek szacunku do osoby, do której powinien go mieć najwięcej. Dzisiaj matka, jutro Ty. I koniec końców dokladnie tak sie stalo- bo Tobie tez go nie okazal.
To, ze całą wine za rozpad małżeństwa zrzucił na byłą żonę- to kolejna kwestia warta przemyślenia. Zadnych wniosków, zadnych refleksji, ot bo to zla kobieta byla. To niestety też nie świadczy o nim dobrze. Przynajmniej w kwestii dojrzałości emocjonalnej i umiejętności spojrzenia krytycznie również na siebie. Bardzo prawdopodobne, że teraz Ty jesteś 'tą najgorszą i wszystko przez Ciebie'.
Totalny toksyk- rozumiem jak Ci ciężko bo naprawde trudno sie pozbierac po rozstaniu z takim typem. Ale dasz radę
Musisz sie skupic teraz na sobie, odbudowac poczucie własnej wartosci. Pamiętaj, że NIKT nie ma prawa po nim deptac.
Trzymaj sie cieplo

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:

Dokladnie.
Co to za bzdury, ze moze sie rozplakac tylko raz w tygodniu?
Plakac moze tyle ile chce i ile potrzebuje. Placz jest potrzebny- pomaga sie oczyścić, 'wyplukuje' te negatywne emocje, ktore w nas 'siedzą'.
Tym bardziej w sytuacji, w której jesteśmy zranione mamy prawo plakac tyle ile wlezie.
Najgorsze co można zrobic to wlasnie TLUMIC EMOCJE i nie pozwalac im uleciec. Wtedy wracają ze zdwojoną siłą, czesto też frustracja i poczuciem przegranej bo 'jak to? Tyle juz nie plakalam a teraz nagle placze?'.
Nie pisz takich glupot, serio.

Stary 2018-07-05, 23:15   #316
cocacolalight
Rozeznanie

Chodziło mi o to z tym plakanjrm że po wyplakaniu tych "pierwszych" łez i ogólnym ogarnięciu sobie tak wyznaczyć
Stary 2018-07-06, 08:29   #317
cocacolalight
Rozeznanie

Swoją drogą to mam trochę dylemat
Naprawdę z tym facetem dobrze mi się gada, spotkaliśmy się już 3 raz
Ma ponad 30 lat
I gadałam o nim z moim kolegą który w sumie nas poznał i ten kolega stwierdził, że ten facet to taki "poruchac i zostawić" i nabrałam dystansu
Wczoraj próbował mnie przytulić ale no w głowie mam te słowa tego kolegi
No i nie wiem nie chce się już teraz angażować ale też nie chciałabym zostać zraniona drugi raz
Stary 2018-07-06, 10:32   #318
InsaneLa
Rozeznanie

Cytat:
Swoją drogą to mam trochę dylemat
Naprawdę z tym facetem dobrze mi się gada, spotkaliśmy się już 3 raz
Ma ponad 30 lat
I gadałam o nim z moim kolegą który w sumie nas poznał i ten kolega stwierdził, że ten facet to taki "poruchac i zostawić" i nabrałam dystansu
Wczoraj próbował mnie przytulić ale no w głowie mam te słowa tego kolegi
No i nie wiem nie chce się już teraz angażować ale też nie chciałabym zostać zraniona drugi raz
A skąd u tego kolegi taka opinia sie wziela? Zna tego faceta?

Stary 2018-07-06, 11:46   #319
cocacolalight
Rozeznanie

Właśnie niby się znają ale jak gadałam z tym chłopakiem o tym moim koledze to powiedział że w sumie to wie o nim tyle że jest dobrym mechanikiem i o niczym oprócz aut nie rozmawiali
Więc nie wiem co o tym twierdzic
Stary 2018-07-06, 13:07   #320
InsaneLa
Rozeznanie

Cytat:
Właśnie niby się znają ale jak gadałam z tym chłopakiem o tym moim koledze to powiedział że w sumie to wie o nim tyle że jest dobrym mechanikiem i o niczym oprócz aut nie rozmawiali
Więc nie wiem co o tym twierdzic
Ja nigdy, w ocenie innych nie sugeruje sie pojedynczymi opiniami ludzi. Tym bardziej tych, którzy ich nie znają.
Wy sie dopiero poznajecie więc sama z czasem wyrobisz sobie własną opinie na jego temat.
Jesli jest w porządku, okazuje Ci szacunek i dobrze się czujesz w jego towarzystwie to nie widze powodu zeby rezygnować z tej znajomości, tylko dlatego że ktos cos tam powiedzial.

Stary 2018-07-06, 13:16   #321
faf3d67d51656f0b2bcdb9f98a45434bc3aa12e6
Konto usunięte

Dokladnie. Kolega moze Ci specjalnie sciemniac w sprawie tamtego faceta np. aby Cie zniechecic.

faf3d67d51656f0b2bcdb9f98a45434bc3aa12e6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-07-06, 14:38   #322
egocentryczna
Zadomowienie

Najgorzej znosze chyba miejsca... Jak przejeżdżam przez nie to nie automatycznie wszystko mi wraca i nie mogę na nie inaczej spojrzeć. Czemu jak tęsknimy to myślimy o tych dobrych chwilach a nie myślimy o tym dlaczego się to wszystko rozpadło? Patrzę na te wszystkie pary w pracy na ulicy i zastanawiam się dlaczego jednym się udaje a innym nie ..

Stary 2018-07-06, 14:42   #323
Konto usunięte

Cytat:
Najgorzej znosze chyba miejsca... Jak przejeżdżam przez nie to nie automatycznie wszystko mi wraca i nie mogę na nie inaczej spojrzeć. Czemu jak tęsknimy to myślimy o tych dobrych chwilach a nie myślimy o tym dlaczego się to wszystko rozpadło? Patrzę na te wszystkie pary w pracy na ulicy i zastanawiam się dlaczego jednym się udaje a innym nie ..

Bo wtedy wracaja wspomnienia i wszystkie mile chwile. Po czasie zaczynamy idealizowac bylych partnerow. Mozliwe ze czasami zaczynamy myslec ze moze wlasciwie nie bylo tak zle, ze moze lepiej byc z kimkolwiek aby nue byc samemu? Ale tak myslec nie mozna. Zaslugujemy na kogo kto bedzie nas kochal i kogo my pokochamy calym sercem

Bo niestety trzeba trafic na te druga polowke a to nie jest takie latwe. Niektorym zajmuje to wiecej czasu niz innym. Jedni od razu odnajduja te wlasciwa osobe a inni musza przejsc rozne "proby"

Stary 2018-07-06, 14:50   #324
naughty hell
Raczkowanie

A ja się pokłóciłam z tym kolegą. Do tego stopnia mnie zdenerwował, że zrezygnowałam ze spotkania w celu oddania mu tej rzeczy i kazałam podać adres do wysyłki. Totalnie się tym nie przejął. Podał adres i koniec tematu. Więc chyba już sprawa wyjaśniona. Nic by między nami nie było. Jakoś nie mogę tego odpuścić. Ciężko mi z tym. Czuję się jak kretynka.

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

I powiem wam, że dzisiaj czuję się fatalnie i chce mi się płakać. Zaczynam czuć brać obecności mojego ex. Jeszcze wczoraj się odezwał... Tylko dlatego go nie zablokowałam bo obiecał mi że nie będzie do mnie pisac. Wystawiłam jakieś ogłoszenie i zrobiłam literówkę, a on napisał że mam błąd w tekście i że powinnam dodać kilka rzeczy do ogłoszenia... Zastanawiam się czy go nie zablokować.. :/

Stary 2018-07-06, 16:05   #325
InsaneLa
Rozeznanie

[1=faf3d67d51656f0b2bcdb9f 98a45434bc3aa12e6;8465824 6]Bo wtedy wracaja wspomnienia i wszystkie mile chwile. Po czasie zaczynamy idealizowac bylych partnerow. Mozliwe ze czasami zaczynamy myslec ze moze wlasciwie nie bylo tak zle, ze moze lepiej byc z kimkolwiek aby nue byc samemu? Ale tak myslec nie mozna. Zaslugujemy na kogo kto bedzie nas kochal i kogo my pokochamy calym sercem

Bo niestety trzeba trafic na te druga polowke a to nie jest takie latwe. Niektorym zajmuje to wiecej czasu niz innym. Jedni od razu odnajduja te wlasciwa osobe a inni musza przejsc rozne "proby"

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Kurde, chyba zaczne z automatu cytować wszystkie Twoje wpisy
A co do tych par na ulicy.. to skąd pewność, ze to milosc az po grób? : ) egocentryczna- Ciebie i Twojego exa tez kiedys mijali ludzie, moze mysleli tak samo.
Nie ma co patrzeć na innych bo nigdy nie wiadomo przez co przeszli albo przechodzą.

Edytowane przez InsaneLa
Czas edycji: 2018-07-06 o 16:24
Stary 2018-07-06, 16:08   #326
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez InsaneLa Pokaż wiadomość
Kurde, chyba zaczne z automatu cytować wszystkie Twoje wpisy
A co do tych par na ulicy.. to skąd pewność, ze to milosc az po grób? : ) ezoteryczna- Ciebie i Twojego exa tez kiedys mijali ludzie, moze mysleli tak samo.
Nie ma co patrzeć na innych bo nigdy nie wiadomo przez co przeszli albo przechodzą.

O kurcze, az sie zawstydzilam Dziekuje za takie mile slowa

Stary 2018-07-06, 17:18   #327
InsaneLa
Rozeznanie

Cytat:
A ja się pokłóciłam z tym kolegą. Do tego stopnia mnie zdenerwował, że zrezygnowałam ze spotkania w celu oddania mu tej rzeczy i kazałam podać adres do wysyłki. Totalnie się tym nie przejął. Podał adres i koniec tematu. Więc chyba już sprawa wyjaśniona. Nic by między nami nie było. Jakoś nie mogę tego odpuścić. Ciężko mi z tym. Czuję się jak kretynka.

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

I powiem wam, że dzisiaj czuję się fatalnie i chce mi się płakać. Zaczynam czuć brać obecności mojego ex. Jeszcze wczoraj się odezwał... Tylko dlatego go nie zablokowałam bo obiecał mi że nie będzie do mnie pisac. Wystawiłam jakieś ogłoszenie i zrobiłam literówkę, a on napisał że mam błąd w tekście i że powinnam dodać kilka rzeczy do ogłoszenia... Zastanawiam się czy go nie zablokować.. :/

A o co się aż tak poklociliscie?

Stary 2018-07-06, 17:23   #328
naughty hell
Raczkowanie

Cytat:
A o co się aż tak poklociliscie?
Chamsko skomentował coś odnośnie mojego wyglądu. Później oczywiście tekst, że to takie żarciki... No nie. Nikt nie będzie do mnie tak mówił. Ja mam duże poczucie humoru i myślę że i tak mam szeroko rozciągnięte granice jeśli chodzi o dystans do siebie, ale są granice. Po prostu. Nie po to zerwałam z chamem, żeby teraz od drugiego słuchać komentarze. :/

Stary 2018-07-06, 17:26   #329
InsaneLa
Rozeznanie

Cytat:
Chamsko skomentował coś odnośnie mojego wyglądu. Później oczywiście tekst, że to takie żarciki... No nie. Nikt nie będzie do mnie tak mówił. Ja mam duże poczucie humoru i myślę że i tak mam szeroko rozciągnięte granice jeśli chodzi o dystans do siebie, ale są granice. Po prostu. Nie po to zerwałam z chamem, żeby teraz od drugiego słuchać komentarze. :/

Yhm.. no czyli miałam troche racji
Bo jak napisalas, ze zwyzywal tego kolege a później powiedzial, że to takie żarty to od razu zwróciłam na to uwagę.
Dobrze, moja droga że takie kwiatki wychodzą teraz a nie po kilku miesiącach związku.

Stary 2018-07-06, 17:27   #330
naughty hell
Raczkowanie

Cytat:
Yhm.. no czyli miałam troche racji
Bo jak napisalas, ze zwyzywal tego kolege a później powiedzial, że to takie żarty to od razu zwróciłam na to uwagę.
Dobrze, moja droga że takie kwiatki wychodzą teraz a nie po kilku miesiącach związku.

Dlatego kompletnie go sobie odpuszczam. Ale trochę boli, bo zrobiłam sobie złudne nadzieje.

A jak tam u Was moje Drogie Panie?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości