| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2008-08-04, 19:17 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2007-06 
				 | używanie pianki

czy uzywanie pianki do loków co dwa dni z kazdym umyciem wlosow jest dobre ? czy jakos negatywnie wpływa to na wlosy?

| 
|     |   | 
|  2008-08-04, 20:16 | #2 | 
| BAN stały | 

Dot.: używanie pianki

wiadomo ze korzystnie raczej nie bedzie wplywac, w piance jest chemia  wiec moze je wysuszyc przynamniej ja tak mialam,to tak jakbys uzywala lakieru    | 
|     |   | 
|  2008-08-05, 22:46 | #3 | 
| Pamparampam Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

zalezy jakiej. ja przeważnie używam pianki i nie mam za bardzo przesuszonych włosów, ale to pewnie dlatego ze staram się wybierac te bez alkoholu.

| 
|     |   | 
|  2008-08-07, 21:58 | #4 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-10 Lokalizacja: Żywiec 
				 | 

Oczywiscie ze to niekorzystne. Wedlug mnie kazda pianka szkodzi. A najgorsze jest to, ze na praktycznie kazdym opakowaniu painki do wlosow pisze tlustym drukiem "NIE WYSUSZA WLOSOW" , natomiast kiedy popatrzymy na skladniki pianki pierwszy z nich to "alcohol denat" ktory najbardizje chyba ze wszysktich wysusza wlosy. Tez kiedys uzywalam pianki zeby podkreslic loki i po kilku misiacach mialam siano a nie wlosy. Byly tak suche ze moglam je urywac w kazdym miejscu :P Pianke odradzam a jesli chcesz zwiekszyc objetosc to juz lepiej susz wlosy glowa w dol.. | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Fryzury i styling | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.