|
|
#1921 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Koziorożce, łączmy się część 3 :)
Cytat:
![]() Ja właśnie idę biegać. Cytat:
![]() Wzajemnie sas! Dla Ciebie i wszystkich Kozłów! |
||
|
|
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
chętnie bym z Tobą pobiegała
ale moja kondycja jest poniżej zero..spacer mnie zmeczył ![]() Byliśmy na spacerze można powiedzieć "koło domu"...poszliśmy wzdłuż rzeki i trochę w górę TŻ obserwował czy w pobliskiej wiosce są anteny radiowe na dachach i w jaką stronę są ustawione ja robiłam zdjęcia żabie![]() i okropna kode okropnie Cię lubi ![]() zdjęcia z dziś ![]() - siostrzenica je barszcz i śpi wśród zabawek![]() - ja przez rzekę i na drzewo ![]() - i żaba
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-08-04 o 15:03 |
|
|
|
#1923 |
|
Konto usunięte
|
kode, na ostatnim zdjęciu zrobiłaś portret pamięciowy czyjegoś Księcia z Bajki.
|
|
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1925 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a księcia mam w pudełku ...nie jest uroczy ale jest zaklęty. Otwórz wino a ja go prześlę Dasz całusa i masz przystojniaka![]() Ja właśnie otwarłam butelkę wina ![]() jutro śpię więc mogę się napić więcej niż kieliszek
|
|
|
|
|
#1927 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
myślę ze powinnaś sie jej postawić i powiedzieć co myslisz i czujesz... jestes dorosłą kobietą i masz prawo wyrażać swoje zdnie nawet w stosunku do mamy... Cytat:
a ja tez sie wam pochwale ... strasznie nudziłam sie dzis w mama wiec zrobilysmy sesje zdjęciową... moze nie tak ladne jak wasze ale...
|
|
#1928 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was Koziołki
Wróciłam dzisiaj z Woodstocku i mam dużo do nadrobienia tak więc zabieram się do A czy któraś z Was była kiedyś na Woodstocku
|
|
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
ale tutaj cisza
![]() Yovi fajnie wyglądasz tak wakacyjnie. najbardziej podoba mi się na przedostaniej fotce bo ładnie się uśmiechasz![]() Oska ja nie byłam na Woodstok. dobranoc koziołki ![]() jutro nie zamelduję się tak wcześnie jak zwykle ale na pewno tu wpadne.
|
|
|
|
#1930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to inwencja mojej mamy na taka foteczke... ![]() slodkich snow kode ![]()
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
Oska i jak było ?
![]() Kode zdjęcia jak zawsze świetne! ![]() a mała rozbrajająca ![]() Yovi no, no bardzo udana sesja ! Kurde, ja jutro muszę wstać koło 6.30! nie wiem jak to zniosę! odzywacziłam się od porannego wstawania ;/ |
|
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
nic, ja chyba zmykam.
jutro wcześnie pobudka mnie czeka ;/ ale potem sobie to wynagrodzę i będę biegac po sklepach do upadłego Dobranoc
|
|
|
|
#1936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz wierzyć w swój sukcesA mama może z czasem doceni. Chyba lepiej w tej sytuacji że już wyjeżdża........ Kode ładny książe Coś temat pączków widzę że umarł![]() Yovi bardzo sympatyczne zdjęcia |
|
|
|
|
#1937 |
|
Konto usunięte
|
Melduję się druga i życzę Kozłom miłego dnia.
Dzisiaj pracuję w terenie. |
|
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() archi, Yovi i kode - świetne zdjęcia ![]() madziaczku, to takie przykre Ja nie rozumiem, no po prostu nie rozumiem jak matka może się tak zachowywać Jedyne co mogę Ci pomóc to uściski i , że może to się jakoś kiedyś ułoży?blush, co to za placek z serków homo i galaretki??? ![]() sasly, udanego wyjazdu ![]() Oska, nie byłam na woodstock. A Tobie jak się podobało? biiibiii, gdzie te praktyki w końcu masz Bo albo nie napisałaś, albo ja oślepłam ![]() kode, to Ty już ten wolny tydzień zaczęłaś, że śpisz do upadłego ![]() backie, jaka praca w terenie Pochwal się ![]() My wczoraj zrobiliśmy 150 zdjęć w zoo i jak doszliśmy na Wawel to padła nam bateria w aparacie!!!! ![]() Zdjęcia z zoo postaram się jakieś zamieścić, ale to wieczorkiem, bo jak tylko obudzę TŻta to wybywamy gdzieś
|
|
|
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
Wstałam
więc jestem...z tego co widzę to czwarta![]() puchatko z niecierpliwością czekam na zdjęcia zwierzaków ![]() Ja zazwyczaj mam w futerale drufi komplet akumlatorków..właśnie na wypadek gdyby mi baterie padły ![]() Archi pączki są pod kontrolą..ja nie zapomniałam
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-08-04 o 09:10 |
|
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie kode, my musimy dokupić drugi akumulator, bo takie sytuacje mogą się zdarzać częściej chlip chlip
![]() Zmykamy na Rusinową Polanę Zdjęcia wieczorem
|
|
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dzisiaj tutaj cisza
![]() ja wróciłam z miasta. Idę sprzątać, gotować i się uczyć
|
|
|
|
#1942 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry!!
Koziołki ewidentnie się urlopują kode jak to uczyć się w trakcie urlopu ![]() ![]() tak kode zostały już same drobiazgi do dopracownia, przez to jakoś mało czuję że ślub coraz bliżej ![]() że co ... ![]() nigdy nie byłam i raczej nie kręcą mnie takie klimaty ![]() ale chętnie się dowiem jak było ![]() na zimno, bez pieczenia, biszkopty na dnie, zalewasz masą z serków homo i polewasz wierzch galaretką, można dodać owoce i bakalie szybko się robi i w sam raz na upalne dni Cytat:
![]() to Wasza pierwsza wizyta w Krakowie??
|
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
ale tu widzę wszystkie dziś wzięły urlop od koziołkowego?
Edytowane przez biiibiii Czas edycji: 2008-08-10 o 21:25 |
|
|
|
#1944 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn. ja sernik na zimno robię podobnie Nie wiem czemu pomyślałam, że te Twoje placki to takie smażone na patelni A podobał się A w Krakowie byliśmy po raz 4 razem (ja byłam wcześniej jeszcze kilka lat na parę dni u kuzyna). Także co nieco mamy już pozwiedzane ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
puchatko kupiłam
sweterek taki ciemny pudrowany róż jakby ![]() i białą spodniczkę na upały. chyba dopiero za rok się przyda
|
|
|
|
#1946 | |
|
Zakorzenienie
|
[quote=blush;8466723]
kode jak to uczyć się w trakcie urlopu ![]() /quote]urlop przymusowy więc zmuszam się do nauki ![]() Cytat:
masz zdjęcia zdobyczy?
|
|
|
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
kode zrobię
tylko kurcze, nie mam kabla do tego nowego LG, ne było w zestawie tesknie za tą motorolką moją. Zaraz zobaczę czy baterie do aparatu naładowane |
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
,
Edytowane przez biiibiii Czas edycji: 2008-08-10 o 21:27 |
|
|
|
#1949 | ||
|
Konto usunięte
|
puchatkowo, ja uwielbiam taki typ pracy, który nie trzyma mnie w jednym miejscu.
Wiesz, że jestem: Cytat:
![]() Odpoczywasz? ![]() ![]() Cytat:
![]() EDIT: wycofuję pytanie. ![]() Dzisiaj miałam dzień obfitujący w spotkania znajomych. ![]() Nie mam siły na nic. ![]() Nie licząc wieczornego spaceru.
|
||
|
|
|
#1950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszystkie wiemy ![]() odpoczywam robiąc różne rzeczy ![]() rano byłam w mieście kupiłam album na zdjęcia dla ciotki ( jutro muszę pojechać po drugi ) i nie mogłam oprzeć się bluzeczce w sam raz na upały - 20zł ( brakuje mi bluzek na ramiączkach bo do pracy w takich nie chodzę)Ty nie masz siły? ![]() nie wierzę ![]() wracam do nauki, mam nową stronę do nauki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

Trochę zmęczona po energiczny spacerze z TŻ

ale moja kondycja jest poniżej zero..spacer mnie zmeczył 
TŻ obserwował czy w pobliskiej wiosce są anteny radiowe na dachach i w jaką stronę są ustawione ja robiłam zdjęcia żabie

, że może to się jakoś kiedyś ułoży?
Pochwal się
) i nie mogłam oprzeć się bluzeczce w sam raz na upały - 20zł