|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
|
|
|
|
#3752 |
|
Rozeznanie
|
Zaryzykuj choć raz, nie zważając na przeszkody ...
Spróbuj uczynić gest nim uwierzysz, że nic nie warto robić ... Spróbuj to poczuć - to żadna sztuka zyć nie otwierając oczu. Niepowodzenie jest dopiero wtedy porażką gdy rezygnujemy z kolejnych prób. ... wciąż warto próbować, nigdy nie jest za późno ... ... wciaż warto próbować, choć czasem sensu brak ... Mam tylko coś takiego, może się spodoba i przyda
|
#3753 |
|
Przyczajenie
|
Jestem żywym przykładem że 'ktoś nowy' może przeczytać cały wątek.. Chcieć to móc
![]() Śliczne macie te opisy tyle się nakradłam że aż mi głupio ![]() Żeby nie było dodam też coś od siebie. Mam nadzieję, że żadne się nie powtórzą bo mimo tego że przeczytałam cały wątek nie jestem w stanie ich wszystkich zapamiętać ![]() ________ Bądź poezją, bądź zaklęciem... W gwiazdach widzę oczy twe.. A moje serce rośnie, z każdym kolejnych oddechem.. Pewne chwile, pewne myśli zginęły bezpowrotnie. Kwaśna fantazja na temat mocy zamkniętej w szklance wody. Aby motyle na dłoniach Ci siadały i najskrytsze marzenia spełniały. Cudownie jest zawiesić myśli na puchu marzeń. Przez noc głęboką, po torach.. Następny przystanek - poranek. I nie powiem Ci gdzie po nocach włóczę się. I bardzo kłamię gdy się śmieję.. Ciemne, brązowe włosy i pokusą wypełnione zielone oczy... Piję kawę, palę papierosy, przeklinam życie. Kolejny Twój uśmiech wplątany w moje myśli.. Zajmuje się odmienianiem swojego losu - buduje sobie raj. Pomiędzy krzesłem i podłogą wszystko jest w porządku. Powiedz gdzie byłeś gdy ona tak czekała... Powiedz gdzie byłeś gdy do lustra płakała...
Bądź miły dla swoich wrogów.. Nic ich bardziej nie rozzłości. Napój na „K” ? - Krzynka piwa. Napój na „D” ? - Druga krzynka piwa. Napój na „U” ? - Uwentualnie jeszcze jedna krzynka piwa ... ![]() 'Co się tyczy edukacji seksualnej: żadnych tajemnic.'
|
|
|
|
#3754 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Poprosze jeszcze inne dziewczyny |
|
|
|
|
#3755 |
|
Raczkowanie
|
to może coś ode mnie ?pamiętasz gdy mówiłeś, że każdy musi kiedyś dorosnąć.? może teraz Twoja kolej. został mi tylko rozmazany tusz i drżące ręce,z których wypada świat.. wygrałeś.. powiedz, to prawda, że tylko na to czekałeś? dręcz mnie . Ej, nic nie znaczy to, że mówię ci te słodkie głupstwa. nawet grymas na Twojej twarzy jest dla niej pięknem. rozsądek prowadzi do nikąd. to nie była nasza miłość. Stop, popełniasz błąd wchodząc mi w drogę . Nie wiesz tego, co ? pozwól, że ci to uświadomię . starałeś się starać . Pocałunkiem obudź mnie, Przecież to jest tylko sen. może pora nauczyć się dzielić szczęściem ? uśmiechasz się już tylko w zamyśleniu. ból budzi ze snu, to koniec fantazji. zagubiona w świecie złudnych marzeń . pozdrawiam ![]() |
|
|
|
#3756 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wiele tracimy wskutek tego, ze przedwczesnie uznajemy cos za stracone * milosc wymyslili biedni chlopcy, ktorzy nie mieli na burdel
|
|
#3757 | |||||||||
|
Raczkowanie
|
Nooooo troche mnie nie było i widzę, że zapewniłyście mi niezłą lekturę
![]() wygrzałam tyłeczek na ciepłych piaskach i wracam do pracy tutaj ![]() odpowiem na wszystkie prośby ze wstecznych stron, choć pewno niektóre będą przeterminowane, ale może się nadadzą jeszcze od razu uprzedzam, że postmega wielocytat dużo tego więc będą ze 2-3.. sorki buziak na "dzień dobry" Dziewuszki Cytat:
o co ja mam się gniewać, no co Ty ![]() miło mi, że korzystacie "ze mnie" cmoki Cytat:
Cytat:
Mu, że jest dupkiem i gówno wartym palantem, który potraktował Cię jak szmaciarz. To tak ode mnie i daje Ci takie własnie opisy, jesli może przekonasz siędo mojego spojrzenia :1. Palant z Ciebie i tyle, takie słowa to znają i dzieci z piaskownicy 2. Ooooo, obrzucic mięsem to każdy umie.. Na wyższy poziom widać Cię nie stać.. 3. No, ale nikt nie mówił, że każdy wróg będzie inteligentny.. 4. Chłoptasiu.. "k*rwy" i dz*wki" to schowaj sobie do kieszeni.. jak nie umiesz inaczej.. 5. Hehehehe, i tak swoje wiem i nic jesteś wart, nie myśl o sobie Bóg wie co.. buziaki Cytat:
Cytat:
1. Tulę każdą wspólną sekundę by nie uciekła mi, by nie zraniła.. 2. I tak oby tylko przetrwały piękne dni, letnie sny, ciepła dusz.. 3. Żeby zawsze było tak, żebym nigdy już nie chciała uciekać, chować się w cichy kąt.. 4. Obyś nigdy nie zranił mnie już... Nigdy. 5. I aby sny smakowały już tak słodko aż po kres moich dni, gdy przy Tobię śnię mam nadziję, że coś wybierzesz buzia Cytat:
:1. Grzeję dupcię na słoneczku, opalone ciecho przynosi drinka, życ nie umierać 2. Spędzanie czasu na łonie... NATURY ![]() 3. Leżę na łonie.. Nie swoim, aż taka gibka nei jestem. NATURA jest bliżej ![]() 4. Opalam cienie duszy i... ciała 5. W słońcu, na łonei natury.. zapominam o Bożym świecie buzia Cytat:
![]() Mam nadziję, że się poskłada i będzie dobrze między Wami ![]() 1. Chick chowaj się pod stół, ten oto Pan jest tylko mój ![]() 2. Pamiętaj... tu zdradza się TYLKO RAZ 3. Ja wiem, że kochasz mnie, ale ufam tylko Tobie, im wszystkim juz nie.. 4. Musisz wiedzieć, że serce boi się ran, boi się zdrady. Kocha, ale się boi. 5. Tylko mnie nie zdradź. Bo to mężczyzna robi tylko raz. Którykolwiek "Mój" na pewno tylko raz. buziaki Cytat:
1. Jakbyś czasem uruchomiła to ziarnko pod czaszką, to nikomu myśle, by to nie zaszkodziło.. 2. Czasem wystarczy pomyśleć... trzeba tylko na to wpaść.. ja wiem.. bywa to trudne.. 3. Chciec dobrze a pomyśleć... wielka różnica... 4. Ej Kochany, pomyśl, złap mnie za rękę.. ucieknijmy gdzieś daleko tak.. 5. A możeby tak usiąść razem i powiedzieć MY a nie TY, a obok CIEBIE JA ![]() mam nadzije, że się zadadzą buzia Cytat:
/:1. Poderwę drużbę i zabawie się na całego 2. Zadrę kieckę wysoko, zatanczę na samym środku parkietu, zapomnę o czymkolwiek 3. A tej nocy zabawię się jak nigdy.. a jak zawsze chciałam.. teraz jest okazja ![]() buzia
![]() http://frizzelicious.blogspot.com/ "Życie jest jak pudełko czekoladek..." i w pewnym sensie za to właśnie je kocham.. ![]() Edytowane przez Frizzelicious Czas edycji: 2008-08-05 o 08:49 |
|||||||||
|
|
|
#3758 |
|
Raczkowanie
|
~Piekło od czyśćca różni się tylko brakiem drzwi wyjściowych
~Dopóki kobieta ma marzenia, znajdzie sie mężczyzna, który je zawiedzie ~O skłonnościach człowieka przekonujemy sie dając mu do ręki szpilkę ~Twój grzech zawsze Cię odnajdzie ~Nie potykają się tylko Ci, co pełzają ~Wsiąkam w Ciebie jak woda,całym ciałem swym
Zaraz na początku życia ktoś powinien nam powiedzieć, że umieramy. Może wtedy żylibyśmy pełnią życia w każdej minucie każdego dnia. Działaj! Kiedy poczujesz, że chcesz coś zrobić, zrób to od razu, teraz! Dni, które przyjdą, są policzone. |
|
|
|
#3759 | ||||||
|
Raczkowanie
|
cd.
Ja mam jeden taki kawowy, ale nie wiem czy zapasuje ![]() 1. Robiłabym dwie kawy.. wiedziałabym ile słodzisz buzia Cytat:
Cytat:
1. Przyjacielu mój, a Ty kim chciałbyś dla mnie od dziś juz być...? 2. Kotka i ślicznotka, ale czy własnie dla Ciebie..? 3. Hej, pytać to mozna o drogę, ale nie o przewidywanie odpowiedzi.. 4. Zapytaj wprost a odpowiem ![]() 5. Pluszowym Misiem możesz dla mnie być.. o ile do tego własnie chcesz doprowadzić.. może o takie chodzi, bo ledwo rozszyfrowałam co Ci tu napisać a z prawkiem już zapewne przeterminowana prośba, więc ani słowa ![]() buziak Cytat:
, to może takie się nadadzą:1. W życiu różne rzeczy przemijają... i oby nie były to przyjaźnie, takie jak nasza 2. Bo przyjaciół ma się niewielu tak na prawdę.. Niewielu wyjątkowych ludzi, do okoła dyszy siedzących 3. Przyjaciele, to te skarby, których nie zakopuje się w ogródku, lecz pielęgnuje w sercu 4. Grunt, to mieć przyjaciół.. bez nich zostaje się samemu w chłodne, deszczowe świty i zmierzchy.. 5. Bo każdy musi miec przyjaciela, takiego własnie, by nigdy nie stanąć przed lustrem i nie powiedziec "jestem sam" buzia Cytat:
, nocka już pewnie minęła, ale może z tym wyjazdem zdążyłam:1. I wyjeżdżam i przysięgam.. zapomne.. a wrócę, gdy odnajde szczęście 2. Bo wyjazdy wiążą się czasem z zapomnieniem i doświadczaniem pięknych rzeczy . Mój na pewno ![]() 3. Pojechałam sobie buszować w życiu i brac z niego to, co najlepsze 4. A na wyjeździe częstuję się tym co oferuje mi szczęśliwa chwila 5. Z bagażami wyruszyłam cieszyć się chwilą, zapomnieć i zabawić się za wsze czasy ![]() buzia Cytat:
buzia Cytat:
więc to tylko Ci tu napisze, może się nada :nieszczęśliwa miłość: 1. płakała, potłuczone kieliszki, rozlane wino, zranione serce 2. siedzę tak i wiem już jak bardzo boli miłość miłość ta która rani najbardziej niespełniona pełna żalu, łez a zbyt pusta by wypełnić zycie 3. i nic juz nie pociesza.. nic nie koi bólu noszę go w sercu dnie i noce.. ciężko juz i mojej duszy jest szczęście: 1. bo w dłoniach mam latawce dwa wirują po niebie szczęśliwie jak bo mojej duszy motyle 2. w oczach blask dusza rozbrzmiewa uśmiech promienny wszystko z radości bo szczęście dzis goszczę 3. mam piękne dni przed soba, choćby ktoś dziś świat mi podpalić chciał szczęściem zwyciężę Go radość z życia: 1. moje życie chwytam za rogi powietrze chłodne czy zgrzane emocją w płucach mi gra 2. życie jedno moje wyjątkowe to które kocham sercem, któremu nadaje rytm 3. bo szczęśliwa jestem, życie mam radosne w zimie i na wiosne mam nadziję, że jakiś sobie wybierzesz buziaki zaraz napisze troche moich i dodam ![]()
|
|
|
#3760 |
|
Raczkowanie
|
Faceci...
![]() (są jak:... )Wino-cieszą ale krótko... Horoskop-codziennie dyktuje ci co masz zrobić i zawsze się myli... Strumyk-miło popatrzec, ale trzeba pamietać, że nie każdy jest odpowiednio bystry... Pogoda-trzeba zaakceptować, bo nic nie możesz zrobić aby ich zmienić... Kosiarka-jak go osobiście nie popchniesz, to nic z jego funkcji... Obligacje rządowe-tak długo zajmuje żeby odpowiednio dojrzał.. Szuflady-jak nie trzaśniesz to się nie zamkną... ***W szczególności konstruktor wyzwala ogólne formy szczególnych form ogólnych. ***Wielkie umysły obgadują idee, średnie - wydarzenia, a małe innych ***Problemy z matematyką? Zadzwoń! 0-800-[(10x)(13i)^2]-[sin(xy)/2.362x] ***Tak niewiele wymagam... (a dostaję jeszcze mniej ![]() ***Wiecie jak biją zegary w akademiku? - Bim-ber, bim-ber... ![]() Ja z deszczem wyśpiewać się muszę, nie ważne czy w dzień czy to noc!... Parasol niech śpi dzisiaj w szafie, wystarczysz mi Ty i ten deszcz...
|
#3761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najcudniejsze
|
|
|
|
|
#3762 |
|
Raczkowanie
|
I teraz troche moich, ale tylko dycha, bo już mi mózg paruje
![]() 1. "Dla osoby samotnej świat jest jak szwedzki stół" ![]() 2. Wiele osób Cię kocha, ale nie od każdego doświadczysz prawdziwej miłości.. 3. "Zedrzemy zelówki na gwiazdach i pohustamy się głowa w dół na rożku księżyca" ![]() 4. Tonącemu całe zycie przelatuje przed oczami.. aż zachłyśnie się ostatni raz.. 5. Piją, palą, a w głowach tylko bunt i seks ![]() 6. Sprzedaje marzenia... Jakie jest Twoje marzenie ??7. F*ck you all p*erdolone dziecaki ![]() 8. Nie kochajcie ponad życie.. Nie opłaca się. Podobno. ![]() 9. Na pożegnanie to ja Ci mogę nogą najwyżej pomachać. Nic innego. 10. W lekarza...? Nieee, dzisiaj w głodniaka.. będę Twoim szwedzkim stołem i tyle na dziś kiss A. I jeszcze jedno Madziiks, nie dawałam już opisów o koncercie, bo jak sądze już się odbył buzia
|
|
#3763 |
|
BAN stały
|
friz guru ty moj...jak twój mózg ochłonie to czy mogłabyś sklecić pare opisów dla mnie??
|
|
|
|
#3764 |
|
Raczkowanie
|
Frizzelicious
![]() ![]() śliczne te Twoje opisy ![]() ![]() ![]() ___ starłeś resztki mnie.. i nie zapominaj,że ja wciąż jestem.. bo ze mną się nie zadziera ! o. Kotku,nie prorokuj ! Jak mnie nie znasz to nie plotkuj ![]() Bo z ikonką 'macho' nie dojdziesz za daleko.. :| ..a teraz to mnie nie obchodzisz.. Chlup ! .. i spadło..! .. moje serduszko ![]() Złamałeś, a teraz chcesz posklejać ? .. :| Bo od początku to możesz zaczynać, ale SAM ! Nic dwa razy się nie zdarza.. Naiwność nakreślona we wspomnieniach.. ..i tak naprawdę, to już nie wiesz czego chcesz ! Raz taki, a raz inny.. Zdecyduj się ! :| stoi bariera. między nami. Za każdym razem udawadniasz mi.. że to nie miało sensu.. Dupek - Dupkiem ! na wieki,wieków. Amen. To koniec. Przyzwyczaj się. ![]() już nie chcę.. Zamknęłam okno na świat.. ![]() i od dziś płatny morderca będzie strzegł drogi do mego serca. ! zapominam Cię..
ty też zapomnijj.. mam nadzieję,że się przydadzą ;D
|
#3765 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
buziak Cytat:
Jasne, ale plis jutro , bo dzis juz nie wiem jak się nazywam , napisz co i jak, o co chodzi, to tomorrow powymyślam i odp ![]() kiss
|
|
|
#3766 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ok ok nawet nie mam serca meczyc cie dzisiaj a więc...chodzi mi o opisy: 1. krótkie...tajemnicze...ze np coś robie...gdzies jestem...albo ze sie nudze albo czuje pustke albo poprosty tesknie... 2. o tym ze może warto jednak spróbować...ze może sie uda...ze nie wolno od tak skreślac wszystkiego... |
|
|
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3768 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ponawiam proszeee!!!!!to bardzo bardzo ważne !!! ![]() :
|
|
|
|
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny potrzebuję jakieś opisy, że bliska osoba jest w szpitalu z uszkodzonym kregoslupem i nie wiadomo jak to bedzie i ze jest mi baardzo smutno...
|
|
|
|
#3770 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A dziękuję Ci bardzo ;* miło, że już jesteś i miło czytać Twoje opisy Opisy już do sytuacji nie potrzebne, jest cudownie między Nami, chwila słabości. Jeszcze raz dziękuję
|
|
|
#3771 |
|
xoxo
|
Kiedy zmądrzejesz słonko ?
Zobaczyłam koniec zanim cokolwiek się zaczeło... kto żyje nadzieją to tak jakby tańczył bez muzyki 'Jestem roztańczonym pyłem tego świata' Tak pragnę uśpić swą pamięć, zmysłom czujność odebrać...
|
#3772 |
|
Rozeznanie
|
"Seksbomby kończą najczęściej jako niewypały"
Lecz już nie myślę jak to skończy się, gdy ty na zawsze będziesz tylko snem Prowadzi mnie przez to wszystko nadzieja z łez. Kobieta tworzy, kobieta niszczy... Myślę ciągle nad tym, dlaczego ludzie nie myślą, co mówią i tak bezmyślnie ranią.. ... albo biorą tylko po to, by zapomnieć o troskach, żalach, swoim istnieniu. ..Kiedy utracisz równowagę, zranisz się boleśnie lecąc w dół.. Chciałam poznać coś innego od tego wszystkiego, co do tej pory znałam. " Tęsknota jak nostalgia osacza serce, trzyma w uścisku całymi dniami i płacze od środka (...) " Czas nie wraca, płynie dalej. Rozdziałów zamkniętych się nie otwiera! W ludzi tłumie widzę w Tobie Kogoś, Kto Zrozumie...
|
#3773 | ||
|
Raczkowanie
|
no. w końcu skończyłam nadrabiać zaległości. ok. 30 stron.
![]() Cytat:
![]() stynka-enha. kiah xd. plotkaraaa. 12 stonka. happysadowa. uwielbiam. ![]() Cytat:
![]() nie wiem czy jeszcze aktualne. masz takie zamyślone usta. masz takie malinowe oczy. jestem tu. wiesz? na co czekasz? ;* uwielbiam jego oczy. włosy. usta. całego go. śliczny obcy pan. w mym serduszku tkwi. przyda się coś? depczemy po swoich śladach. zabawa w przyjaciół. wszystko co niezbędne do życia. wyprane z indywidualności. jak byśmy byli szczęśliwi. gdybym nie kochała cię wcale. te wszystkie ciche dni. te głuche telefony. kochane. macie w swoich zbiorach coś o tęsknocie? wiem prosiłam już kilka razy... i o tym, że z niektórymi dzieli mnie za dużo kilometrów.
|
|
|
#3774 |
|
Zadomowienie
|
dzięki wszystkim za wszystkie opisy. jesteście kochane . <333
Frizz. namęczyłaś się. ale az miło było to wszystko przeczytać. Jesteś cudna. To znaczy, jesteś bardziej cudna niż wszystkie tutaj , na tym forum. Bo wszystkie jesteście cudne, no ale Ty i parę innych jesteście cudniejsze. ;p zabierz mnie . że też tutaj tyle lamp świeci? ; ) marzyć nam nie zabroni nikt. !
|
|
#3775 |
|
Raczkowanie
|
I leżąc na krawężniku opowiadać Tobie jak wygląda świat...
teraz jest pustka, kurz na ustach. mężczyzna, o którym milczę... 19 podmuch wiosny. jej zapach kocham prawie tak bardzo, jak Twój. wiesz? wiesz, nie mam podzielności uwagi toteż kiedy jem palę czytam piszę piję i słucham nie mogę w tym czasie nikogo kochać. I pomyśleć że nam wtedy wystarczyło całkiem tak po prostu - być nie muszę pytać czy otworzysz bo wiem że jeśli zjawię się to w progu będziesz stać tak niepostrzeżenie wślizgnąć się by ukraść trochę ciepła. zawsze znajdzie się ktoś, kto szybciej biega, ładniej rysuje, głębiej oddycha, więcej wie, dokładniej kroi, ciężej odczuwa... podobno są jeszcze przestrzenie między nami. Nie spojrzałeś nawet na mnie,a wiedziałam, że odchodzisz.
|
|
#3776 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Piękne. ![]() Cytat:
I widze, że masz nowy avek. Boski! ![]()
|
|
|
#3777 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
1. czymś sie bawię zwiedzam nie śpię, latam wysokie obroty gdzieś czaruję gdzieś, z kimś, po coś Bog wie gdzie, diabeł kiedy wrócę za 7 górami nudne oczy puste myśli, białe kartki jak bańka mydlana nudne powietrze pusto i źle tylko powietrze i pustka jakoś tak pustawszo i nie ma nic tęsknić mi dziś przystało łezka płynie i tęskni w duszy gra tęsknota moczę oczy w tęsknocie 2. ` - A może jednak powinniśmy, nikt nie mówił, że będzie łatwo -Przecież jest szansa, nie wyrzucaj jej za plecy -Bo nie chowa się gdzies daleko w myślach szansy, która nie przekreśla niczego -Zawsze warto spróbować, nie rezygnując, może się przecież udać -A może się uda, może zakwitnie w duszy szczęście, może rozlecą sie po brzuchu motyle mam nadzieję, że pomogłam cmoki Hmmm, to ja spróbuję takie może :1. Raz z wiatrem, raz pod wiatr. Ale zawsze jakoś obok, razem.. 2. Raz słodko, raz kwaśno.. Lubisz sos słodko-kwaśny? 3. Czy burze niespokojne, czy kojące dni gorące, jednak zawsze obok siebie 4. Czemuby nie dać szansy dwóm temperamentom, tylu emocjom.. 5. A może tak raz, schować emocje złe, odkurzyć dobre i dać sobie szanse?? mam nadziję, ze coś wybierzesz buziaCytat:
Oj cieszę się bardzo, bo już sie pomartwiłam, ale jak jest ok, to miło buziaCytat:
![]() Miło mi czytać, co piszesz o mnie, buziak wielki Miło mi bardzo, dziękuję jakoś przeszło i się nadało buzia
|
|
|
#3778 |
|
Przyczajenie
|
zostańmy sami jeden dzień,
jedyny tak do końcaaa .. bo ty w swoich oczach wszystkie moje masz sny może masz w głowie myśli bardziej szalone niż ja ? trzyma za rękę jak prawdziwy mężczyzna . chociaż raz pozwól mi usłyszeć, że zależy ci właśnie na mnie . cofnij czas . szukając sensuuu .. mów szeptem jeśli mówisz o miłościi . czas ucieka przez palce . żeby zawsze z tobą być, zamknę oczy na wszystko a może mam za mało lat , być może wciąż za dużo chcę ... bądź mi powietrzem . usta zamykają się wtedy,gdy mają do powiedzenia coś ważnego . skąd się wziąłeś w moim śnie ? nigdy w nim nie było cię .. przeminęło z wiatrem . odporna na świat. z Tobą . ty pokazujesz mi drogę do słońca . potrzebuje miłości i uczuć prawdziwych, ale wolę nic nie mieć, niż mieć coś na niby [!] .. kiedy tyle serce traci wiarę w swoje sny bądź obok, a uwierzę w raj na ziemi powiedz,czy widziałeś gdy płakała resztką łez? powiedz, co zrobić gdy wszystko traci swój sens ? jak nikt rozumiesz mnie .. ;** było warto chociaż dla chwili .. [ jeśli coś się powtórzyło to przepraszam ]/ śliczne opisy babkiii ![]() <33 |
|
|
|
#3779 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nic nie jest niemożliwe...; ]
|
|
|
#3780 |
|
Przyczajenie
|
Kochane!!! ;**
Pomocy.! Przyjechala rodzina,ktorej nie widzialam sporo lat,a moj boy chce sie zobaczyc i nie rozumie,ze na Nim swiat sie nie konczy,a w dodatku cos miedzy nami gasnie. Pomocy! O tym,ze nie chce go stracic,a takze cos nawiazujace,ze z rodzina tez bym pobyc chciala. Czy cos podobnego. Na pewno cos macie... - szukalam wczesniej ale nic nie znalazlam.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.

dużo tego więc będą ze 2-3.. sorki
mam nadzieje że się nie pogniewa, że je dodałam
Czekam na każdy następny! I mówie już; krade większość. <3 

...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)