Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :) - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-04, 19:27   #3091
sas
Wtajemniczenie

Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)

martcuha ciesze sie, ze z iwi coraz lepiej, ze przygotowania do jej slubu ida pelna para naprawde super i mam nadzieje, ze zybiudko bedzie w swietnej formie
aha i mam pomysl moze ja oddam ci ze 3-4 kg swojej wagi cio wtedy i ty ys byla zadowolona i ja bo nie moge pozbyc sie tych kilku kg ehhh

aja czekam na tezusia //dzisiaj normalnie co kilka minut poszczal mi sygnalki jak nigdy do tej pory owszem jak byl w pracy t o mialam kilka sygn i smska ale dzis az wyslalam mu smska co sie z nim dzieje hehe i napisal mi ze juz po prostu kocha mnie do szalenstwa i bardzo teskni az mi sie tak strasznie cieplutko na serduszku zrobilo tesknie za nim bardzio
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 19:49   #3092
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość

aja czekam na tezusia //dzisiaj normalnie co kilka minut poszczal mi sygnalki jak nigdy do tej pory owszem jak byl w pracy t o mialam kilka sygn i smska ale dzis az wyslalam mu smska co sie z nim dzieje hehe i napisal mi ze juz po prostu kocha mnie do szalenstwa i bardzo teskni az mi sie tak strasznie cieplutko na serduszku zrobilo tesknie za nim bardzio
tesknota jest straszna, ja jak mam cały dzien bez mojego TŻ spedzic to go nekam telefonami zeby go chociaz usłyszec mieszkamy razem i jestem przyzwyczajona, ze po pracy od 16 mam go dla siebie
Stary 2008-08-04, 19:59   #3093
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez diamondbabe Pokaż wiadomość
tesknota jest straszna, ja jak mam cały dzien bez mojego TŻ spedzic to go nekam telefonami zeby go chociaz usłyszec mieszkamy razem i jestem przyzwyczajona, ze po pracy od 16 mam go dla siebie
nio wlasnie my tez razem meszkamy...a tu 9dzien bez niego..na razie tylko smski syg i skype nam zostal, ale jeszcze 5 dni kurcze strasznie sie boje bo bardzo duzo wypadkow drogowych jest na tyuch naszych polskich drogach a moj tezus bedzie samochodem jechal do pl ja chyba oszaleje ze strachu
Stary 2008-08-04, 20:13   #3094
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
nio wlasnie my tez razem meszkamy...a tu 9dzien bez niego..na razie tylko smski syg i skype nam zostal, ale jeszcze 5 dni kurcze strasznie sie boje bo bardzo duzo wypadkow drogowych jest na tyuch naszych polskich drogach a moj tezus bedzie samochodem jechal do pl ja chyba oszaleje ze strachu
spokojnie trzeba byc dobrej mysli - nie myslec o złych rzeczach - na pewno bedzie jechał ostroznie na banczek chce cały i zdrowy wrócić do swej wybranki buziaczek
Stary 2008-08-04, 20:25   #3095
kaska87
Zakorzenienie

a mój wraca dopiero za 26 dni

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 20:29   #3096
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Kaska, ale sama powiedz, szybko ten miesiac zlecial, co?
Stary 2008-08-04, 20:33   #3097
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Kaska, ale sama powiedz, szybko ten miesiac zlecial, co?
tak a jutro już 5 sierpnia

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-04, 20:35   #3098
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
spokojnie trzeba byc dobrej mysli - nie myslec o złych rzeczach - na pewno bedzie jechał ostroznie na banczek chce cały i zdrowy wrócić do swej wybranki buziaczek

dzieki ale i tak bede sie martwic...sama pede w podrozy cala noc a potembede oczekiwac na mezusia ...
Cytat:
zleci...tak jak dotychczas ani sie nie obejzysz i znowu bedziecie razem
Stary 2008-08-04, 20:39   #3099
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

No własnie 5 sierpnia... za rok i 10 dni bede zona o mamo strasznie nie moge sie doczekac tego dnia ah... ja juz miewam sny zwiazane z tym dniem, jeden byl taki, ze nagle obudziłam sie dzien przed slubem i zdałam sobie sprawe ze niczego nie mam ani sukni ani fotografa, sali - totalna porazka!!! jedynie gosci o dziwo mialam zaproszonych.. obudziłam sie cała mokra z krzykiem i ze łzami w oczach ale na szczescie to był tylko sen tzn. koszmar... oby juz sie takie nie zdarzały więcej... a Wam śniło sie juz coś takiego??
Stary 2008-08-04, 20:44   #3100
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
No własnie 5 sierpnia... za rok i 10 dni bede zona o mamo strasznie nie moge sie doczekac tego dnia ah... ja juz miewam sny zwiazane z tym dniem, jeden byl taki, ze nagle obudziłam sie dzien przed slubem i zdałam sobie sprawe ze niczego nie mam ani sukni ani fotografa, sali - totalna porazka!!! jedynie gosci o dziwo mialam zaproszonych.. obudziłam sie cała mokra z krzykiem i ze łzami w oczach ale na szczescie to był tylko sen tzn. koszmar... oby juz sie takie nie zdarzały więcej... a Wam śniło sie juz coś takiego??
ooo widze ze bedziemy slubowac w tym samym dniu kurcze ja jeszcze nie mial snu zwiazanego ze slubem hehe..ale taki sen chyba dobrze wrozy podobno sny na odwrot se spelniaja
Stary 2008-08-04, 20:55   #3101
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
ooo widze ze bedziemy slubowac w tym samym dniu kurcze ja jeszcze nie mial snu zwiazanego ze slubem hehe..ale taki sen chyba dobrze wrozy podobno sny na odwrot se spelniaja
oby hihi na odwrót
życzę Wam miłej nocki uciekam bo bedziemy filmik jakis ogladac a potem do spanka cium!!
Stary 2008-08-04, 21:00   #3102
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
mi sie snilo kilka razy.. a do tego motyw jeszcze taki ze goscie mieli tanczyc na parkinkgu przed blokiem a sasiedzi puszczali muzyke z balkonu...
tragedia..

sas ja tez mam nadzieje ze do siebie dfojdzie.. chociaz wiesz co mam nadzieje ze iwka bedzie w szpitalu troszke bo ominie ja to napiecie ktore teraz jest miedzy rodzicami jej i Olka.. dzis myslalam ze mnie szlak trafi... mama iwonki jest dyktatorka.. i bylo ciazko.. ale nic.. niec odpoczywa i bedzie dobrze...
Stary 2008-08-04, 21:14   #3103
baja_86
Zakorzenienie

martucha cudownie, że z iwi lepiej dobrze, że już wiadomo na co choruje, strasznie dziwna ta choroba, ale będzie dobrze

Cytat:
9 dni, minęło dość szybko, co?ja tez nie lubię jak Tż jedzie gdzieś daleko autem, strasznie się boję i karzę mu co godzinę, dwie się odzywać

Cytat:
dasz radę, szybko zleci

Cytat:
ja tez miewam sny- koszmarki ślubne, chociaż w tej chwili nie potrafię sobie żadnego przypomnieć. Za to pamiętam, że Tż jako pierwszy miał taki sen, że byliśmy już w kościele, ale poza nami i rodzicami nikogo nie było, potem pojechaliśmy na salę i tez żadnego gościa ani widu ani słychu. Okazało się, że nic dziwnego, bo zapomnieliśmy o zaproszeniach
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 22:17   #3104
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
martucha cudownie, że z iwi lepiej dobrze, że już wiadomo na co choruje, strasznie dziwna ta choroba, ale będzie dobrze

9 dni, minęło dość szybko, co?ja tez nie lubię jak Tż jedzie gdzieś daleko autem, strasznie się boję i karzę mu co godzinę, dwie się odzywać

dasz radę, szybko zleci

ja tez miewam sny- koszmarki ślubne, chociaż w tej chwili nie potrafię sobie żadnego przypomnieć. Za to pamiętam, że Tż jako pierwszy miał taki sen, że byliśmy już w kościele, ale poza nami i rodzicami nikogo nie było, potem pojechaliśmy na salę i tez żadnego gościa ani widu ani słychu. Okazało się, że nic dziwnego, bo zapomnieliśmy o zaproszeniach

nio nawet minelo ale jeszcze troche przed nami..ehh wlasnie sie z nim sprzezam noirmalnie tak mnie statnio jakos wkurza ze nie wiem..ehhh
Stary 2008-08-04, 22:29   #3105
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
mam takie samo zdanie.. nawet powiem ze mi sie podobaja.. jestem wysoka wiec bym w nich niewyszla ale ogolnie sa ladne
stylowe...

widzisz ja mam 172 i waze 53 kg uwazam ze to za malo.. zdecydowanie zd\reszta widze siebie kosci biodrowe odstajace obojczyki odstaja.. sama skora i kosci.. do wesela chce przytyc do 60.. wkoncu mam wygladac ladnie..
Super, ze z Iwi juz lepiej. No i nech wychodzi z tego szpitala jak najszybciej. No i to, ze mysli o panienskim to super, tylko siecieszyc. Znaczy sie, ze idzie do zdrowia.

JA tez lubie takie stylowe buty. Kocham peeptoe.

Wiesz co? Ja tobie oddam te 7 kg i Ty bedziesz zadowolona i ja.

WLasnie zauwazylam, ze moja mamusia jest zmienna niczym choragiewka na wierze. Jednego dnia jej sie cos nie podoba (mowie to o rzeczach na slub) a dwa dni pozniej jej sie to podoba. A jak jej przypominam, ze jednak nie,t o patrzy na mnie jak na wariatke, ze jej jakies "kity zenie"... Dobrze, ze sama bede sobie te wesele szykowac, bo niezly "bigos" moglby wyjsc. I tak znajac ja cos sie ii tak podobac nie bedzie... W nosie to mam. I tak po slubie uciekam od niej jak najdlaej. Nie bylabym w stanie mieszkac w pobliza ani swoim rodzicow (mimo, ze ich bardzo kocham), ani z rodzicami TZ..

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-04, 22:52   #3106
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
"Beverly Hills 90210" się skończyło, czas posprzątać mieszkanie...
A wczoraj w Simsach urodziły mi się bliźniaczki Maja i Milena
Rybulko widzę, że nie tylko ja jestem maniaczką simsów
Mój biedny tż ma zawalone 40GB w komputerze tymi moimi simsami, mam chyba wszystkie dodatki jakie tylko wyszły I czasem jak dopadnę to pół dnia mnie nie ma. Tylko, że jak "moja rodzina" jest już za bardzo rozwinięta tomi się nudzą i zakładam od nowa. Teraz właśnie jestem na etapie pomiędzy zaręczynami a ślubem Normalnie jak w życiu

W środę wreszcie się wybieram z mamą do Poznania rozejrzeć się za sukniami.
Napisałam do salonu Lisa Ferrera i tam życzą sobie, żeby się wcześniej umawiać. Mam nadzieję, że jak im teraz odpiszę, że mam zamiar zjawić się w środę, to że mnie nie wyśmieją... No bo w sumie nie mam kiedy jechać, a nie będę później brała specjalnie urlopu. Mam nadzieję, że to zrozumieją.
Stary 2008-08-05, 06:50   #3107
kliwia
Zakorzenienie

ktosia napisz a najlepiej tam zadzwon się umówić

i wypytaj o wszytskie szczegóły wypozyczenia, jak to jest z nim. Czy suknia zarezerowana na 6 misięcy przed ślubem wisi i czeka na swój dzień, czy do tego czasu ją salon wypożycza.
Bo dziwna by była sytuacja - rezerwujesz sobie suknię w pięknym stanie a jak przychodzisz odebrać przed slubem, to suknia jest w ogóle jakaś masakrycznie zniszczona i przerobiona

życzę powodzenia w salonie LF

aha użyczę Ci jeszzce moją listę salonów poznańskich

1. Nicole - Salon Ślubny
ul. Matejki 51
tel. 061/ 661-16-45
www.salonnicole.pl
Isabel De Mestre, Eddy K., Classa, Parisette, Venus, Annais

2. Gracja
Studio Mody Ślubnej
ul Strzelecka 34/35
tel. 061 853 40 21
http://www.gracja.poznan.pl/
Margaret, Herms, Sposa, Farage, Gala, Mateja, Onur, Sposabella, Mori Lee, Emmi Mariage, Mon Cherii, Papa Michel.

3. Agnes
ul. Głogowska 112
tel. 061/ 866-88-32
www.suknieagnes.pl

4. Madonna
ul. Głogowska 18
tel: 061/ 865 47 47
www.madonna.pl
Pronovias, San Patrick, La Sposa, White One, Atelier Diagonal

5. Cymbeline
ul. 23 Lutego 2/3
tel. 061/ 851-55-63

6. Lisa Ferrera
ul. Hetmańska 106
tel. 061 866 19 72
http://www.lisaferrerapoznan.pl/
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 06:57   #3108
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

dzien dobry kochane

w koncu pogodzilismy sie z tż-em heh...co za dzieciak czasem z niego
nawet nasmazylam mu nalesnikow, bo nikogo nie bylo, siorka jego wpadla to zachwycona byla, nie mowiac juz nic o ich mamie, tak sie zajadała ze az sie uszy trzesły i nawet do ojca zadzwonila sie pochwalic, ze ja przyjezdzam i nalesniki im smaze i niech zaluje, ze go nie ma

a ja dalej siedze w domu, juz dobrze sie czuje, dzwonilam w niedziele do szefowej i od pon mialam isc do pracy, wydzwanialam do niej po kilka razy dziennie i ciagle slysze ze wieczorem zadzwoni i powie jak pracuje.... no i do dzis nie wiem ... kurcze no, juz sie wkurzylam i nie bede wiecej dzwonic, jak chce zebym przyszla to niech sama dzwoni, a jak nie to niech powie ze nie chce mnie tam i tyle, a nie ja tu siedze z glupia nadzieja.... tzn juz zaczelam szukac czegos innego, bo cos ciemno to widze

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 07:03   #3109
kliwia
Zakorzenienie

miśQa może po prostu nie ma czasu a jak już go ma to już jest za późno by dzownić.

dziewczynki ze śląska i południa jak przezyłyście burzę, bo słyszę właśnie że jakaś masakra była wczoraj na południu

suknia aparat - w koćnu mżna zobaczyć jak wygląda na kobiecie, choć zdjęcia kiepskie bo małe
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=412756458
Stary 2008-08-05, 07:10   #3110
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
miśQa może po prostu nie ma czasu a jak już go ma to już jest za późno by dzownić.

dziewczynki ze śląska i południa jak przezyłyście burzę, bo słyszę właśnie że jakaś masakra była wczoraj na południu
ale ulozenie takiego grafiku to naprawde zadna filozofia, max 15 min , wiem bo nieraz sama ukladalam .... no a ja teraz nie wiem co mam robic, zadnego dnia zaplanowac nie moge, bo caly dzien i cala noc siedze jak glupia i czekam na telefon

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 07:25   #3111
kliwia
Zakorzenienie

ech

http://www.maggioramatti.com/
otwiera wam się gdzie są salony ?? bo niektóre suknie są bardzo łądne

ale chyba tylko w wawie

tu jedna na żywo:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=412906618

łądna Pm i suknia!
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=412456223

salon sukni w koninie
może mają tez salony/partnerów u Was
http://www.elizabeth.com.pl/
suknia z tego salonu znaleziona na allegro cena 2tys. :
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=412639021

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2008-08-05 o 07:55
Stary 2008-08-05, 08:39   #3112
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
ktosia napisz a najlepiej tam zadzwon się umówić

i wypytaj o wszytskie szczegóły wypozyczenia, jak to jest z nim. Czy suknia zarezerowana na 6 misięcy przed ślubem wisi i czeka na swój dzień, czy do tego czasu ją salon wypożycza.
Bo dziwna by była sytuacja - rezerwujesz sobie suknię w pięknym stanie a jak przychodzisz odebrać przed slubem, to suknia jest w ogóle jakaś masakrycznie zniszczona i przerobiona

życzę powodzenia w salonie LF

aha użyczę Ci jeszzce moją listę salonów poznańskich

1. Nicole - Salon Ślubny
ul. Matejki 51
tel. 061/ 661-16-45
www.salonnicole.pl
Isabel De Mestre, Eddy K., Classa, Parisette, Venus, Annais

2. Gracja
Studio Mody Ślubnej
ul Strzelecka 34/35
tel. 061 853 40 21
http://www.gracja.poznan.pl/
Margaret, Herms, Sposa, Farage, Gala, Mateja, Onur, Sposabella, Mori Lee, Emmi Mariage, Mon Cherii, Papa Michel.

3. Agnes
ul. Głogowska 112
tel. 061/ 866-88-32
www.suknieagnes.pl

4. Madonna
ul. Głogowska 18
tel: 061/ 865 47 47
www.madonna.pl
Pronovias, San Patrick, La Sposa, White One, Atelier Diagonal

5. Cymbeline
ul. 23 Lutego 2/3
tel. 061/ 851-55-63

6. Lisa Ferrera
ul. Hetmańska 106
tel. 061 866 19 72
http://www.lisaferrerapoznan.pl/
Kliwia dziękuję za listę salonów Z pewnością przejrzę ich ofertę. W sumie najbardziej interesuje mnie salon Julia Rosa na Ogrodowej, ale skoro już jadę do Poznania, to chcę zobaczyć jak najwięcej.
Stary 2008-08-05, 09:01   #3113
kliwia
Zakorzenienie

o salonie Julia rosa sa niepochlebne opinie niestety
Obsługuje chyba szefowa, w tempie ekpsresowym, kręci głową jak ma cos podąc i w ogóle części sukien nie podaje, bo mają podobny krój jak ta któą mierzysz. Pisałam ostatnio o tym.
Także idziesz tam na swoją odpowiedzialność.
Stary 2008-08-05, 09:15   #3114
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Te niektóre babska w salonach są okropne! Cóż za profesjonalizm i kultura osobista!

diamondbabe, miałabym już 3 córeczki, ale jedną mi wzięła opieka społeczna...
o też czasem w simsy grywam tzn ostatnio to już dawno, będę musiała to nadrobić, dobrze, że mi przypomniałaś

Cytat:
(...)
(...)
Nie jestem z śląska, z łódzkiego, ale i tutaj się działo! W całym mieście prądu nie było do późna w nocy... a u mnie na podwórku mały sajgon. Róże połamało, stół zrzuciło z tarasu i nogi mu wyrwało, krzesła, donice pospadały itd. Dorze, że to trwało jakieś 5-10 min.

Uciekam, będę dopiero w domku po 18 papa
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 09:32   #3115
kaska87
Zakorzenienie

dzień dobry, cześć i czołem

Stary 2008-08-05, 09:34   #3116
kliwia
Zakorzenienie

aha ktosia dziewczyny na innym forum mówiły, że suknie Julia rosa wyglądają ładnie na zdjęciach na www , niestety zreczywistość i jakość wykonania sukien pozostawia wg nich wiele do życzenia. Zwłaszcza za cenę.

cześć śpiszku
Stary 2008-08-05, 09:47   #3117
Matplaneta
Raczkowanie

Witam dziś na forum
ZNowu poobijam się w pracy w Waszym towarzystwie
Matplaneta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 09:49   #3118
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Matplaneta Pokaż wiadomość
Witam dziś na forum
ZNowu poobijam się w pracy w Waszym towarzystwie
no i gra gitara

Stary 2008-08-05, 09:50   #3119
Matplaneta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
dzien dobry kochane

w koncu pogodzilismy sie z tż-em heh...co za dzieciak czasem z niego
nawet nasmazylam mu nalesnikow, bo nikogo nie bylo, siorka jego wpadla to zachwycona byla, nie mowiac juz nic o ich mamie, tak sie zajadała ze az sie uszy trzesły i nawet do ojca zadzwonila sie pochwalic, ze ja przyjezdzam i nalesniki im smaze i niech zaluje, ze go nie ma

a ja dalej siedze w domu, juz dobrze sie czuje, dzwonilam w niedziele do szefowej i od pon mialam isc do pracy, wydzwanialam do niej po kilka razy dziennie i ciagle slysze ze wieczorem zadzwoni i powie jak pracuje.... no i do dzis nie wiem ... kurcze no, juz sie wkurzylam i nie bede wiecej dzwonic, jak chce zebym przyszla to niech sama dzwoni, a jak nie to niech powie ze nie chce mnie tam i tyle, a nie ja tu siedze z glupia nadzieja.... tzn juz zaczelam szukac czegos innego, bo cos ciemno to widze
Przykladna żonka
Ja jeszcze jestem zbyt wygodna-moja mamuśka gotuje wyśmienicie i mi się nie chce :-D
Matplaneta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 09:52   #3120
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Matplaneta Pokaż wiadomość
Przykladna żonka
Ja jeszcze jestem zbyt wygodna-moja mamuśka gotuje wyśmienicie i mi się nie chce :-D
a mi się nie wydaje, że to dobrze ja powiedziałam Tadzikowi niech nie liczy na to, że będę pracowac a po pracy jechac na 2 etat jako kura dowmowa

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości