|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Sofferko pracuję pracuję
![]() śliczną masz Sunię ![]() izazusia dobrze, że odzyskałaś nr ![]() chwała technicznym Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-04 o 20:40 Powód: bo izazusia nasza napisała o gg:) |
![]() ![]() |
![]() |
#4622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4623 |
Wtajemniczenie
|
Lilstar ja weżme jakieś stare w miarę jasne butki na wesele . Mam takie jedne- białe . Tata zaniósł mi je do szewca bo flekow nie mają ale myśle ze w razie czego się przydadza. Koleżanka wzięla np na swoje weselicho takie wsuwane butki z materiału- u nas się na nie mówi jarmilki. Tenisóweczki były białe i nie rzucały się w oczy. Od czasu do czasu lepiej zmienic obuwie choćby na chwilę by stopy odpoczeły. Cenna uwaga dla tych co pracują w sklepach, maja pracę stojącą itp. Po jakimś czasie stopa domaga si ę trochę innego ustawienia. Mała zmiana a czujemy jakby ktoś nam ciężar zdjął z całego ciała
![]() Ps. Tak mamy te numery jako grawer. A to całe zamieszanie przez linux na kompie mamy Kamila. I tam jest takie głupie kadu zamiast gadu-gadu. Jeden żle wciśniety przycisk- chciałam usunąć stamtąd swój profil a tam oznaczało to usuniecie numeru z serwera. Nie polecam kadu nikomu
#4624 |
Zadomowienie
|
Lilus dziekuje
![]() ![]() Izazusia taki nr to złoto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Raczkowanie
|
Kejti widze ze panny młode posłużyły Ci dobrymi radami. Mam nadzieję ze wziełas je do serca i zastosujesz. A Twoje żdjeice - boskie tzn Ty na nich!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4626 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tak apropos kręgosłupa to gdzie jest nasza Czekoladka?????? Cytat:
![]() na szczęście wszystko się dobrze skończyło ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4627 |
Wtajemniczenie
|
mój Piesio właśnie upomina się o codzienną dawkę chalania czyli pieszczotek
![]() ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-04 o 20:59 Powód: m.a.r.t.a przepraszam za post pod postem:)nie trzep po futrzaku:) |
![]() ![]() |
![]() |
#4628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co z czekoladką też się zastanawiam już kilka dni, ciekawe jak tam jej zdrówko
![]() |
#4629 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jeśli możecie, szukajcie butów na zmianę. Myślałam, że nie będą mi potrzebne, poza tym uważałam, że jak zmienię buty na niższe, to suknia będzie mi się plątać po podłodze. Jednak dwa dni przed ślubem znalazłam białe koronkowe balerinki w przystępnej cenie - ten zakup okazał się dla mnie zbawieniem. Jeszcze przed oczepinami poszłam do pokoju i zmieniłam buty. Musiałam oczywiście od tej pory uważać na sukienkę i przy tańcach lekko ją unosić, ale jaka to była ulga, jeśli chodzi o stopy
![]()
#4630 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Toverka udało nam się sprowadzić także może teraz też się uda aaaa zapomniałabym mój Tato przyjechał z F i bedzie cały miesiąc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4631 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja się muszę na dniach wybrać z moim kochaniem na spisanie drugiej części protokołu i aż mnie telepie na samą myśl. Dziewczyny, czy Was przy spisywaniu wypytywał ksiądz o antykoncepcję? I co odpowiadałyście? (bo wiem że mogą o to zapytać) Aaaaa i zapomniałabym, dzwonił dzisiaj do nas facet z orkiestry naszej. Dobrze, że sami o tym myślą a nie my musimy się za nimi uganiać. Do 20 sierpnia mamy zdecydować co chcemy na pierwszy taniec i wybrać zabawy oczepinowe. I wtedy się z nimi spotkamy obgadać wszystko ava widzę Cię ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-08-04 o 21:14 Powód: skleroza jak zwykle :D |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4632 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Aguniu dlaczego macie podzielony na 2 części? my podpisalismy wszystko i 23.08 mamy przynieść zaśw z usc i kartki ze spowiedzi i ten nieszczęsny egzamin-czy to o to chodzi? Cytat:
![]() czy macie orkiestrę pod blokiem w mieście? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A teraz jeszcze jakimś egzaminem mnie postraszyłaś ![]() nie słonko, nie chcieliśmy takich szopek robić
![]() |
#4634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A może byś zagrała inaczej? teraz wpadłam na taki pomysł (cholera mam nadzieje, że on /twój mąż/ tego nie czyta). Może udaj, że wykasowałaś niechcący nr do Waszej wspólnej znajomej/znajomego i chcesz sobie spisać z jego kom. Że Ty chcesz go spisać ![]() ![]() O kurczę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4636 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() także główka do góry ![]() my też nie chcemy ![]() ale różnie to Młodzi rozwiązują-bardziej na wsiach się to utrzymuje, tak jak robienie "bram" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Zakorzenienie
|
A to o to pytanie z modlitw chodzi, a już myślałam że coś gorszego
![]()
#4638 |
Zakorzenienie
|
Agunia82 właśnie pamiętam. Piszę to wszystko tak delikatnie, żeby nie wywoływać wilka z lasu, ale tylko jedne słowa przychodzą mi na myśl. Kejti85 mam nadzieje, że zachowanie Twojego partnera to nie "powtórka z programu".
![]() |
#4639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4640 |
Zakorzenienie
|
LilStar nie będę trzepała po futrzaku
![]() ![]() Malin30 ja butów na zmianę nie będę miała. Nawet postanowiłam, że zostanę w sukni do samego końca.A co w końcu to moja jedyna szansa balować w niej do samego rana! ;0
![]() |
#4641 |
Zakorzenienie
|
Ja też byłam w sukni do końca
#4642 |
Zakorzenienie
|
Ja sukni też nie zmieniam. Chyba powoli już ten zwyczaj zanika, szczerze to spotkałam się z nim raz jak miałam 10 lat na weselu mojej siostry ciotecznej, i od tamtej pory nigdzie indziej
#4643 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
jesteśmy razem ikilka lat, mieszkamy, on sie kąpie a jazęby myję ![]() jak mi komorka siądze to używam jego, jak jemu komp siądzie to sie loguje na mój, jak potrzebuje kase i nie mam u siebie to moge wziać z jego porfela, on szuka dokumentów auta w mojej torebce. Jednak jest jedno ALE. My zawsze sie o to pytamy! to znaczy: "padł mi tel, moge?" " jeździłaś autam, gdzie kluczyki? poszukaj w torebce!" "masz 50 zł. ? mam, weź sobie z portfela.." etc. I np. nigdy nie przysżloby mi do głowy czytać jego smsów,przeglądać folderów na kompie, plecaka, potrfela.. RAZEM tak. Ale są zasady prywatności, taktu, których sie nie łamie. Takie nasze zdanie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Oceń ich trafnosć - dziewczyny na 100% dobrze ci życzą. Nie sa jednak koło Was i nie wszystko widzą a zawsze sa dwie strony medalu. co do profilu - widniej e jako nieistniejący a nie usunięty przez niego samego. Systemowe błędy też sie zdarzają. A zrezygnuj z niego nie dlatego, że tak podpowiadają dziewczyny, ale tylko dlatego i pod warunkiem, że sama tak czujesz. Być w związku w którym od początku jest bardzo źle i nie widzisz w tym swojej winy, nie jest dobrze. I nie będzie lepiej. nie ma sie co łudzić. ![]() dobre określenie "coś" Poszłam dziś do Urzędu Wojewódzkiego zapytać co robić. Najpierw paskudne babsko wzięło mnie do malutkiego pokoiku na przesłuchanie dotyczące okoliczności zniknięcia paszportu i z uporem maniaka kazała powiedzieć KIEDY go straciłam. Nie dociarealo, że wczoraj zauważylam brak i NIE WIEM DO CHOLERY kiedy sie to moglo stać. Ostatni raz używałam go w grudniu ![]() ![]() Na to ona to gdzie mogłam stracić.. WRRR Jakym wiedziała gdzie to bym tam szukała! ![]() Nastepnie wniosek, wyjątkowo obrzydliwe fotki paszportowe na biometryczny (wybierają chyba najgorsze ujęcie jakie zrobią ![]() ![]() PLUS 200% opłaty za to że wydany zanim poprzedni stracił ważność. Nieistotne, że ktos mógl mi go ukraśc na Sowacji w Sylwestra. Z automatu 100%. Jedyne zniżki dla studentów, rencistów i emerytów. ( co najlepsze - pani sie zapytała czy jestem którymś z tych trzech. 28 LAT MAM WIĘC JAK DO CHOLERY MOGŁABYM BYĆ EMERYTKĄ????!!! ![]() ![]() ![]() Opłata zamiast 140 - 420 zł.. #$%#$%^ ![]() ![]() Termin odbioru zgodny z ustawą: DO 30 DNI. W Poznaniu? OCZEKIWANIE DO 2 MIESIĘCY! I żadnego prepraszam za to. Tryb miesięczny to juz i tak tzw. tryb ekspres. Pani wielkodusznie pozwoliła mi złożyć podanie jutroo o przyspieszenie tych dwóch miesięcy ![]() Ale z wyjazdu na wakacje z dzieckiem musimy zrzygnować i wszystko poszło się.. W dodatku musimy od razu zarezerwoaać drugi wyjazd na początek września bo tylko podkładka z potwierdzoną rezerwacją może ich EWENTUALNIE przekonać do wydanie decyzji o przyspieszeniu do 4 tygodni... MASAKRA przez duż M. \Nie licząć 3,5 h spędzonych w urzędzie (a właściwie dwóch ,bo OCZYWIŚCIE zgłoszenia zagubienia są na drugim końcu miasta! ![]() UFFF.. wiem, że nie macie czasu tego czytać i sie tym zajmować w trakcie imprez forumowych i innych takich ale przynajmniej sie wygadałam. I mi lżej. ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4644 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nie wiem czy umiałabym w pełni zaufać, wybaczyć i najważniejsze zapomnieć Partnerowi????mam nadzieję, że nigdynie będę musiała tego przeżywać. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zadomowienie
|
ooooo matko, melduję się moje Kochaniutkie, jak miło że jakieś Robalki zauważyły moją nieobecność
![]() A ja ciągle uciekam ![]() ![]() ![]() A tak ogólnie to staram się prowadzić w miarę normalne życie uważając na pewne rzeczy ( śpię na poduszce ortopedycznej, nie dźwigam itd.) czeka mnie wyjazd do SANATORIUM ![]() ![]() Właśnie się nie odzywałam, bo szukaliśmy z jęzorem wyciągniętym do kolan kolejnego mieszkania i jednak narazie skapitulowaliśmy, poczekamy z kupnem do nowego roku, teraz na rynku są same rudery i mnóstwo oszustów i krętaczy ....chyba opiszę na blogu nasze przygody z oglądaniem mieszkań i wkleję Wam linka. Cały czas starałam się podczytywać forum na bieżąco, ale niestety nie zawsze mi się udawało. Własnie wróciliśmy z pierwszych zajęć tańca dla narzeczonych i polecam takie zajęcia - było naprawdę świetnie. Ze spraw bieżących to już prawie wszystkie zaproszenia rozdane (chyba ze dwa zostały) no i niestety ciągle się z mamą kłócę ![]() ![]() No i muszę się brać za albumy dla rodziców, za winietki, zawieszki i pudełeczka na czekoladki dla gości ...ciekawe czy się wyrobię ![]() Buziaki dla wszystkich PM i słowo kłamczucha, że się będę częściej odzywała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Zakorzenienie
|
Ava, czyli jak zwykle sprawdza się stara zasada- urzędy lepiej omijać szerokim łukiem dopóki można, bo tam to jeden wielki chaos. Współczuję
![]() ![]() Oooo patrz Liluś, ściągnęłyśmy myślami czekoladkę ![]() Słonko dbaj o siebie i swój kręgosłupek, żeby faktycznie wytrzymał do tego ślubu i po nim się nie posypał do reszty ![]()
#4647 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Wtajemniczenie
|
Ave- co racja to racja. problemy w małżeństwie mogą rozwiązać tylko małżonkowie- nikt trzeci. Zatem zalecam rozmowę. Może po prostu on dopiero teraz zrozumiał ze "traci wolność" może chce ci pokazać że może ile chce- mimo iż ty mu niczego nie zabraniasz. Może to "walka o wpływy"
Trzeba usiąść i pogadać. Musi być dobrze!!
#4649 |
Zakorzenienie
|
Poprawka- my w duecie to sprzętem ogrodniczym straszymy jak któraś tutaj zaczyna herezje na swój temat siać
![]() ![]()
#4650 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
w takie zbiegi okoliczności to nie wierzę-niestety choć chciałabym zeby wszystko się ułozyło jak najprędzej i wszystie wątpliwości poszły precz i za to bedę trzymać ![]() troszkęnie rozumiem o co chodzi w zdaniu:"Być w związku w którym od początku jest bardzo źle i nie widzisz w tym swojej winy, nie jest dobrze jaka jest Dziewczyny wina?że kocha, że wierzy? jedyne, że była za dobra ale jak się Kogoś kocha to się chce dobrze ![]() Cytat:
![]() masz uważać na siebie-obiecaj ![]() i spróbuj się nie odzywać to postraszę zestawem ![]() buziaki |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.