![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. VI - Porodówka :)
Ela mała też ma czkawke
Jestem dzisiaj wykończona...Mała dała w kość,dopiero usnela,a wrocilismy przed 15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Zadomowienie
|
Czy was też aż tak bolą (bolały) Ruchy maleństwa? Mam wrażenie, że mnie rozerwie od dołu
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#933 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Radena czyżby to tylko kwestia godzin i będzie dzidzia? Elaaa moja mała też ma często czkawkę i to zazwyczaj jak ma spać. Blanka widzę że Nina się wcale nie wybiera na świat, dobrze jej u ciebie ![]() Wczoraj po spacerze małej zawiało oczko i cały czas ropieje, przemywam rumiankiem i solą fizjologiczną. Akurat mam jutro zaplanowaną wizytę u pediatry to zobaczy co i jak i też jak ty Elaaa muszę się zerwać wcześniej bo mamy na 8.15 wizytę. Dzisiaj była położna, na szczęście mala dobrze przybrała od czwartku 260 g. Ostatnio przez ulewanie w 4 dni tylko 20 przybrała. Teraz moj okruszek waży 3280 g. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#934 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja za to czuje od czasu do czasu cewke moczowa... mysle ze to upominek po cewniku ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kurcze dzisiaj popoludniu znow Kropek marudny, boli go brzuszek bo skreca go ewidentnie... spacyfikowalismy go spacerem i teraz licze na to, ze jeszcze troche pospimy.... przerwy miedzy jedzeniem tez mu sis wydluzyly- ale to chyba normalne, Mały juz ma ponad dwa tygodnie! Kurcze czy u Was tez tak jest że tz lepiej uspokaja Maludzka niż Wy? U mnie miota sie i placze, a jak wyladuje w ramionach meza to 5min i dziecka nie ma... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#935 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny kciuki aby porody zaczęły się same
![]() Kropka my chrzcimy najprawdopodobniej na początku września i na tę okazję mam już zakupiony taki komplecik ![]() Edytowane przez emma90 Czas edycji: 2018-07-09 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, po badaniu występuje/występowało u was brązowe plamienie?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#937 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, ekstra Wam maluszki przybierają! ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
K
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#939 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Wtajemniczenie
|
Blanka dobre wieści z wizyty, ale na Twoim etapie to juz pewnie bys chciala wieści bardziej "rodzące" niż takie
![]() Summer a co do infekcji to ja bym probiotyk jakis pobrala, nawet doustny iladian, mi zawsze pomagał. Anima z jednej strony wiesci dobre - czekamy ! ![]() Radenka no to ciekawe czy dzis Twój dzień ![]() Cannelloni robilam pierwszy raz i powiem Wam, że wyszło mega dobre, nie spodziewalam się ! Mąż sie zajadal, dobrze że na jutro jeszcze zostało ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#942 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja podobnie. Pewnie u mnie cesarka ale jakieś podejście do naturalnego robimy.choc w tym szpitalu co wybieram to raczej szybkobcesarka, a z kolei innego nie mogę wybrać bo w żadnym nie ma zzo a to dla mnie must have.Ale po dzisiejszej wizycie już wiem ze mam słuchać tylkobsiebie i swojego lekarza bo inne porady tylko mnie stresują!! Kurcze mam już tyle ubranek ze szok- zmów od jednej kuzynki kilkanaście sztuk dostałam, jakaś przesyłka mi przyszła- a wcale nie ostatnia go z używek zamówiłam, nie nadążę przebierać. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
Mam tak samo ! I te wysłane noce- bajka!! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#944 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Zadomowienie
|
Buuu, byłam na ktg u mojego gina w przychodni i był aż 1 skurcz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko na szybko, potem nadrobię.
summer kora dębu (nasiadówki) to dla mnie absolutny hit w leczeniu wszelkiego swędzenia i pieczenia. Może spróbuj tego? Wysłane z mojego TA-1021 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#947 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie Stasio wisiał na cycku ponad 2h, zmieniałam tylko z lewego na prawy
![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Wtajemniczenie
|
Mamuśki, czy Wy też kochacie te dzieciaki tak, że chce Wam się płakać? Ja tak sobie właśnie popłakałam podczas kąpieli jak myślałam o tym moim Drobiazgu
![]() ![]() ![]() Emma u nas też dzisiaj takie karmienie, około 1,5h a potem chlust i wszystko poszło, chyba się przejadł ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#949 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#951 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#952 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Nasz dodatkowo zaczął ulewać i mamy dawać krople biogaja. Stosujemy od wczoraj ale na razie nie widzę poprawy. Cytat:
![]() Masz jakiś patent na bolący brzuszek? Co do płaczu - mam to samo! Nie ma dnia bez łez szczęścia kiedy patrzę na to maleństwo ![]() Emma, też mamy czasem maratony 2h karmienia i to chyba czesciej niż rzadziej. Mam nadzieje ze po ścięcie wędzidełka sprawi że karmienia będą i krótsze i bardziej efektywne. Daj znać jak jutro wrócicie od lekarza. Nie wiem czego się spodziewać i się tego boję. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Wtajemniczenie
|
Czytam Was mamuśki i zazdroszczę że macie już te szkraby przy sobie
![]() Ja dzisiaj mega intensywnie ![]() Rano zakupy, potem obiad, umylam okna, wypralam, wyprasowalam i powiesiłam firanki, ogarnęłam balkon ![]() Potem z mężem zrobiliśmy sobie 10 km spacer ![]() A teraz oglądam tv i kręcę się na piłce ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#954 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie no! To jakiś maraton! Po czymś takim to poród murowany tylko ja bym już siły nie miała. Ja nawet połowy z tego nie robię! Ale coś mnie plecy zaczynaja pobolewac- raczej od leżenia na wznak na Ktg nuz oznaka porodu, ale kto wie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#955 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#956 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja to Wam powiem, że jak siedziałam na telefonie przy Młodej jak cycała to miałam trochę wyrzuty sumienia, ze się jej nie patrzę w oczy ![]() W ogóle u mnie ta miłość z czasem przyszła, oczywiście była jakaś czułość i poczucie, że jestem za nią odpowiedzialna, ale to ze 3 miesiące minęły zanim poczułam to tak na dobre. A teraz jak sobie czasem pomyślę, że coś mogłoby jej się stać, albo że ktoś mógłby jej zrobić krzywdę teraz czy kiedyś to mam łzy w oczach i wiem, że skoczyłabym za nią w ogień i oddałabym za nią życie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
Camelitos to poszalałaś z aktywnością
![]() Ja dzisiaj byłam na dwóch spacerach z synem, trochę go musiałam nieść ale o dziwo dobrze się czuję. Kręgosłup jakoś odpuścił, za to brzuch częściej boli jak na okres. U mnie podobnie jak u Radeny od donoszenia ciąży więcej różnych bóli ![]() Teraz tu na forum jesteśmy trochę podzielone. Część jeszcze pisze o gotowaniu i sprzątaniu a druga część o bolących brzuszkach ![]() Wysłane z mojego TA-1021 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#958 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bede szukac, jak cos znajde to dam znac! Cytat:
A z placzem to mam najczesciej, ze jak on placze to ja tez... no po prostu dźwięk ten dziala na moje hormony jak włącznik... Cytat:
![]() Dziewczyny... mam w jednej piersi twarde miejsce nad brodawka, jest wrazliwe i bolace i Kropek nie pozbyl sie tego podczas karmienia... boje sie, ze to zastój... jakies rady? Mam pozyczony laktator to sprobuje nim cos zaradzić, chociaż troche boje sie go użyć ![]() ![]() ![]() Tak w ogole nie zebyscie wszystkie myslaly, ze ja sobie super radze z Maluszkiem. Skąd... mamy lepsze i gorsze momenty ... kazdego dnia czuje sie przynajmniej kilka razy bezsilna... martwie sie jak malo spi i jak duzo spi, jak malo ssie i jak duzo ssie... no i dzisiaj to w ogole moje piersi i btodawki to majae szał gwizdka i gdyby mi po prostu odpadly to czulabym najzwyczajniej tylko ulge... Są kryzysy, gdzie już po prostu jestem bliska rozpaczy... ale potem patrze na tą malae główkę, która zasypia przytulona do mojej piersi i moje serce topnieje... albo jak uda nam sie zassac za pierwszym razem, bez miotania, placzu i bólu i on otworzy oczka i popatrzy na mnie... to są chwile dla których mogę przecierpiec wszystko... Nie jest lekko, ale chciałam to napisac, żebyście czasem nie poplynely myslami, ze ktos ma super latwo i idzie jak z platka, a Wam nie... to pamietajcie, ze każda z nas ma pod gorke. Niezaleznie czy jest tz czy go nie ma... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#959 | |
Zadomowienie
|
Z guzem jako guzem? Nie, bo go właściwie nie ma
![]() ![]() A na Twoją infekcję może jakieś probiotyki dowcipne czy Iladian? Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#960 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale dystans! ![]() ![]() Jednak po cc to jest się słabeuszem tzn ja się tak czuję ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
Dam znać ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.