|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
Cytat:
Ja kejti85 życzę Tobie, aby sprawa w najbliższym czasie się rozwiązała i żebyś podjęła rozsądna decyzję, jakkolwiek miałaby ona brzmieć. Jestem z Tobą myślami. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4653 | |||
Wtajemniczenie
|
hehe ma się układy telepatyczne
![]() Czarodziejki z księżyca ![]() Cytat:
![]() a reszta to poztytywne wibracje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() na miejscu Twojego TŻ bym z Tobą jako obstawa pojechała ![]() Cytat:
![]() przecież my nie pierzemy mózgu i nie nakazujemy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4654 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na kompie przeglądamy sobie nawzajem foldery, gdyz w nich nic az tak waznego nie mamy. Zagladam najczesciej do tych z obrazkami na telefony czy do naszych wspolnych zdjęc. Foldery, zw z oprogramowaniem do telefonu czy jakimis programami, to i tak niewiem co w nich biega. Jesli chodzi np o numery tel., czy o jakies dokumenty to owszem pytamy sie o zgode. A co do torebki, to najczesciej słysze: - a gdzie to masz? - no w tej kieszeni - on: w tej? - nie? w tej nizej ![]()
![]() |
#4655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do zabiegów - sama dziś skonczylam 10dniowe zabiegi przy sanatorium - balam sie ze bede tam najmlodsza ![]() ![]() Ale nie da sie ukryc, jak sie z jednym dziadkiem na lampach wygrzewalo to jak to z jezorem prawie na wierzchu stwierdzil - On oczy ma dobre a i orientacji nie zmienil ![]() Oszczedzaj sie Czekoladko bo z kregoslupem nie ma zartow ![]() ![]() No to wracam na nasza - klase ![]() Buziaczki dla Was ![]() BTW co do zagladania w swoje rzeczy... My kiedys z TZtem za pozwoleniem czytalismy sobie smsy na telefonie, sprawdzalismy wiadomosci wyslane, czy odebrane polaczenia itp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do torebki to wie ze to moje oko w glowie i nie wolno bez zapytania w niej grzebac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4656 |
Wtajemniczenie
|
Czarownice! aż się Was boję!!! A ja sobie siedzę bo przez to dzisiejsze spanie nie umiem zasnąć. Przykleiłam na wargę wielki plaster z papką z witaminy B, niech biedna warga się kuruje
![]() Tak sobie myślę- w związku potrzebna jest przestrzeń dla siebie ale można o niej rozmawiać a partner musi to zrozumieć. Nie wychodze za mąż po to by sie tłumaczyć z każdej sekundy bez ukochanego- podobnie podchodze do niego. Zaufanie, rozmowa, rozmowa, rozmowa. Jak moja przyszła teściowa ma na naszej klasie: "Szczęśliwe małżeństwo to nie dar, to osiągniecie"
#4657 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dlatego często powtarzamy sobie słowa JPII: Dotąd Dwoje choć jeszcze nie Jedno. Odtąd Jedno, choć nadal Dwoje masz rację Izuś, że nie podejmuje się decyzji o ślubie by się kontrolować, spowiadać. Tylko co zrobić jeśli Partner zachowuje się karygodnie. Jak to wyważyć? wielka to sztuka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja Wam mówię dobranoc dziewuszki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4659 |
Wtajemniczenie
|
dobranoc m.a.r.t.a
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4660 |
Wtajemniczenie
|
Dobranoc
![]() Mój kolega powiedział kiedyś że po to się żeni by jego dziewczyna nie miała możliwości spotykania się z byłym chłopakiem. Szarpali się w tym małżeństwie strasznie na początku, a potem sie dotarli i są bardzo szczęśliwi. A ten były chłopak jest ojcem chrzestnym ich drugiej córeczki ![]() To nieprawda że pasujemy do siebie jak dwie połowy jabłka- bardziej jak koła zębate. Gdy nie współpracują trą niesamowicie a kiedy juz się zgrają wszystko jest super ![]() Takie techniczne spojrzenie na życie mam ![]()
#4661 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Razem można wiele ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4662 |
Wtajemniczenie
|
Ma dziś Lilstar urodziny
Które hucznie obchodzimy Zyczeń mamy ogrom cały Zaklinamy by spełniały Dużo szczęścia i radości zdrowia oraz pomyślnosci Twarzyczki uśmiechem rozpromienionej Każdej zachcianki Twojej spełnionej Slubu jakiego sobie wymarzyłaś TŻ zakochanego w Tobie nad wyraz Mało zakrętów które niesie życie Rozmowa wszystkie trolle zwalczycie ![]() Najlepszego Mała ![]()
#4663 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jesteś Wielka ![]() jeszcze nikt nie napisał dla mnie wierszyka ![]() przyjemnie mi się zaśnie ![]() od redakcji wizażu też wyświetliły mi się życzonka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4664 |
Wtajemniczenie
|
czekałam na północ i sie doczekałam
![]() ![]() ![]() ![]() A teraz ide lulu spać ![]()
#4665 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4666 |
Wtajemniczenie
|
Ja tylko na chwilkę
![]() agunia82 pewnie, że oblewamy ![]() kejti85 oglądając Wasze zdjęcia widać, że się kochacie, ale czytając Twoje posty dopiero wtedy poznajemy prawdę ![]() Jeżeli chodzi o rady, to my bardzo chętnie będziemy ci cały czas doradzać, ale to ty i tylko ty musisz podjąć decyzję. Pamiętaj, że jakiejkolwiek decyzji byś nie podjęła i tak będziemy z Tobą ![]() LilStar Wszystko co było Twoim marzeniem... co jest i będzie w przyszłości, niech nie mija z cichym westchnieniem, lecz się spełni w całości. Wszystko, co piękne i upragnione, niech będzie w Twoim życiu spełnione! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4667 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dopiero teraz mam chwilkę, żeby siąść i cokolwiek napisać bo mężulek sobie śpi za moimi plecami. Powiem tak, ten dzień jest magiczny, nic ani nikt nie jest w stanie go popsuć. Od początku. Na 9.30 fryzjer, razem ze mną poszedł tam fotograf, było z niego kupę śmiechu ale chyba po części dzięki niemu zachowałąm jakiś spokój. Fryzura wyszła rewelacyjna, już wychodząc od fryzjera czułam, że będzie dobrze. 11 makijaż, pomalowała mnie delikatnie ale wyraziście, miałam doklejane sztuczne rzęsy, efekt był niesamowity, cena również- 240zł ![]() ![]() ![]() Msza. Było pięknie. Nic z księdzem nie ustalałam jakie czytania a było o miłości o domu na skale. Kazanie bardzo życiowe. W kościele zero stresu przysięgę wypowiadaliśmy pewnie i patrząc sobie w oczy. Dopiero w okolicach komunii poczułam się jakbym miała zemdleć, chyba dotarło do mnie co zrobiłam ![]() Pogoda była taka sobie, chyba nawet jak byliśmy w kościele to na zewnątrz szalała burza ale po wyjściu z kościoła ledwo co siąpił desszczyk. Wesele super, nie spodziewałam się, że goście tak dopiszą i będą się tak super bawić. Moenatmi tak szaleliśmy, że myślałam że dostanę ataku serca z przemęczenia. Powinnam była przed weselem popracować nad kondycją ![]() ![]() Dziewczyny, życzę Wam wszystkim, żeby ten dzień był równie magiczny, żeby nic nie było w stanie zburzyć Waszego szczęścia i aby pozostał on na zawsze w Waszej pamięci ![]() P.S. Szkoda że tak szybko to minęło. Ja chcę jeszcze raz ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4668 |
Wtajemniczenie
|
Czesc laski. Jak tam dzisiaj kawki są? U mnie po. Skrobiecie jak szalone a ja nie mam czasu czytać bo urwanie głowy w pracy
![]() Ps. niuniuniau gratki!!! i wszystkiego naj! |
![]() ![]() |
![]() |
#4669 |
Zakorzenienie
|
niuniuniau, moje gratulacje
![]() ![]() Liluś, myszko moja, z okazji urodzinek, życzę Ci samych uśmiechów, pogody ducha, żeby dni rozłąki z ukochanym mijały jak najszybciej, a te chwile z nim spędzone trwały jak najdłużej. Niech wokół Ciebie pojawiają się tylko życzliwe osoby, szczęście nigdy Cię nie omija, a jakiekolwiek sploty wydarzeń w Twoim niosły ze sobą tylko radość. I oczywiście ślubu jak z bajki ![]()
#4670 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Sto lat niech nam żyje niech nam zyje dlugie lata Anioł Stróż ![]() piękny wieniec z białych róż. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() niuniuniau jeszcze raz wielkie gratulacje. Oby ten dzien zawsze wracal do was ![]() Kejti widze, ze dziewczyny stanely za Toba murem. Bardzo dobrze. ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4671 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() jak to na chwilkę? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dziękuję za te życzonka-aż lepiej m się będzie pracować ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na początek kawusia i torcik ![]() ![]() Daget ![]() ![]() dziękuję ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-05 o 07:31 Powód: dla dagecika naszego:) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4672 | |
Raczkowanie
|
Dziwczyny dziękuję Wam bardzo. Naprawde jesteście dla mnie dużym wsparciem. Nie cytuję wszystkiego bo nie chce dodatkowo już zaśmiecać forum. I tak czuję się głupio pisząc o takich sprawach, zwłaszcza na forum ślubnym gdzie powinna panować radość przygotowań...
![]() Oczywiście że nie stosuję wszystkiego sztywno jak piszecie bo to nie miałoby sensu i napewno nie polepszyło sytuacji. Troche przystopowałam z nadskakiwaniem, on przyszedł z pracy w niezłym humorze nie wyglądało to aż tak źle jak ostatni tydzień... może powoli się przejaśnia...? Może do niego dociera... Ale żeby nie było - nie zamydli mi oczu i nadal będe czujna... ![]() Nie skapnął się że zostawiłam tel. w jego sam. i stwierdził że jakby wiedział to by go tak przetrzepał że hejjjj, a ja na to proszę bardzo ja nie mam nic do ukrycia, w każdej chwili możemy sobie pokazać tel. a on że za to on ma coś do ukrycia (+ głupawy śmiech) naszczęście to był jedyny nieprzyjemny akcent wieczoru... Nie ma szans dorwać się do tel. cichaczem, ciągle go nosi przy sobie... cytuje bardzo trafne spostrzezenie Izuni podpisuje się pod tym: Cytat:
![]() |
#4673 |
Wtajemniczenie
|
zmykam na chwilkę popracować ale wrócę tu
![]() nie rozchodzić się ![]() ![]() Kejti ![]() ![]() trzymam kciuki żeby się wszystko się układało ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-05 o 07:34 Powód: dla Kejti |
![]() ![]() |
![]() |
#4674 |
Zakorzenienie
|
kejti, oby się przejaśniało, życzę Ci tego z całego serducha. Ale i tak w końcu musicie siąść i pogadać, nie możesz zostawić tematu, bo to wróci, ale ze zdwojoną siłą. Nie rozwiązane sprawy mszczą się, a ja wiem o tym aż za dobrze
#4675 |
Wtajemniczenie
|
Liluś udaje że pracuje
A tak naprawdę nas podczytuje Ale dziś na kłamstewka jej pozwolimy Wszakże świętuje swoje urodziny Latek niemało skończyła Ale z każdym bym się założyła Ze patrząc w jej bużkę i oczy Wielu się zauroczy Zmarszczek jeszcze nie widać Nie jest też wcale siwa Figure ma nastolatki i usmiech prosto z okładki ![]() niuniuniu gratulacje przeogromne ![]() ![]() ![]()
#4676 |
Zakorzenienie
|
Liluś z okazji urodzinek zycze Ci duzo zdrowka i milosci bo to podstawa!
![]() Zycze Ci duzo usmiechu i radosci w zyciu ![]() Zycze Ci pogodnego zycia z TZtem ![]() Zebys byla zadowolona ze swojego zycia i zawsze dazyla do celu ![]() ![]() A przede wszystkim zycze wszystkiego tego o czym nie wiem a co jest Twoim marzeniem!!! ![]() ![]() Kejti czyli widze ze jest iskierka nadziei, ze moze TZ ochlonie... Ty Go znasz najlepiej, wiec postępuj hmmm chyba raczej z glowa (zeby nie powiedziec serduszkiem ![]() ![]() ![]() Niuniuniau - Rewelacyjna relacja! ![]() ![]() ![]() Ja kończe juz pic kawusie i za pol godzinki jade na mieszkanie pomagac w remoncie ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4677 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Izazusia ![]() ![]() Kakusia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4678 |
Rozeznanie
|
![]()
niuniuniau wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!!!!!!!!
LilStar- dużo miłości szcześcia i spełnienia marzeń!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4679 |
Raczkowanie
|
Lilus wszystkiego urodzinowego! A najbardziej to dużo MIŁOSCI!
Niuniuniau ciesze się ze ślub i wesele były piekne. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Szanujcie sie, wspierajcie i z każdym dniem kochajcie coraz bardziej! Kejti zapowiedz przejaśnień cieszy mnie ogromnie, oby tak dalej! Miłego dnia dziewczyny! |
![]() ![]() |
![]() |
#4680 | |||||
Zakorzenienie
|
ja mam, wcale nie planowałam, że będe miała dodatkowe, ale takie na kaczuszce wylukałam w Deichmannie i nie mogłam się oprzeć, zwłaszcza, ze na przecenie kosztowały 39 zł
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Liluś Kochana życzę Ci wszystkiego, co tylko najlepsze, dużo szczęścia i miłości w życiu ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a jakże by inaczej ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.