Panny Młode 2008 cz. III - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-04, 22:03   #4651
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Napisane przez ava80 Pokaż wiadomość
kjetl - ja wiem, że dziewczyny chcą dobrze i że chcą cie wspierać i pomóc. I pewnie mnie znienawidzą za ten tekst - pamiętaj, że jesteśmy wirtualne. On nie. Z nim wzięłaś ślub i z nim żyjesz. Nie daj się ponieść emocjom i forumowym poradom.
Ale posłuchać tych porad i zdania obcych ludzi można i nikomu (przynajmniej mi) nie przyszło do głowy, żeby Kejti85 zaraz zrobiła to co ja Jej napisałam, bo moja porada zdziała cuda. W trosce o dziewczynę padają tu różne sugestię na temat Jej problemu. Ona jedyna wyciągnie z nich wnioski i sama pokieruje swoim życiem.

Cytat:
co do profilu - widniej e jako nieistniejący a nie usunięty przez niego samego. Systemowe błędy też sie zdarzają.
Mój znajomy zlikwidował konto, ale wcześniej nie pokasował znajomych i widnieje jako XY z daną liczbą przyjaciół, można go normalnie znaleźć w wyszukiwarce, ale po kliknięciu w jego profil wyskakuje ten sam błąd. Wiem, że konto ma usunięte.

Ja kejti85 życzę Tobie, aby sprawa w najbliższym czasie się rozwiązała i żebyś podjęła rozsądna decyzję, jakkolwiek miałaby ona brzmieć. Jestem z Tobą myślami.
Stary 2008-08-04, 22:05   #4652
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
A tak ogólnie to staram się prowadzić w miarę normalne życie uważając na pewne rzeczy ( śpię na poduszce ortopedycznej, nie dźwigam itd.) czeka mnie wyjazd do SANATORIUM będę siała zgorszenie wśród 80-latków ....hmmm a może uda mi się jakiegoś dziadka ze słabym serduchem poderwać to wtedy problem mieszkania sam się rozwiąże
Kochana, takich staruszków to już nie puszczają do sanatorium. Najczęstszy przedział wiekowy to 50-60 lat. Zgorszenia siać nie będziesz, tylko staniesz się obiektem totalnej zawiści innych pań (będą miały w oczach coś takiego ), bo oblegać Cię będą panowie
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 22:13   #4653
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Oooo patrz Liluś, ściągnęłyśmy myślami czekoladkę
hehe ma się układy telepatyczne

Cytat:
spokojnie możecie zacząć razem w duecie czarować
Czarodziejki z księżyca

Cytat:
Poprawka- my w duecie to sprzętem ogrodniczym straszymy jak któraś tutaj zaczyna herezje na swój temat siać Może czarowanie już odpuścimy
czarowanie zostawiamy na trollaki
a reszta to poztytywne wibracje

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
Kochana, takich staruszków to już nie puszczają do sanatorium. Najczęstszy przedział wiekowy to 50-60 lat. Zgorszenia siać nie będziesz, tylko staniesz się obiektem totalnej zawiści innych pań (będą miały w oczach coś takiego ), bo oblegać Cię będą panowie
wyobraźcie sobie ta ciszę na stołłówce jaka zapadnie po wejściu Czeko Panie zaniemówią, a Panowie.....
na miejscu Twojego TŻ bym z Tobą jako obstawa pojechała

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Ale posłuchać tych porad i zdania obcych ludzi można i nikomu (przynajmniej mi) nie przyszło do głowy, żeby Kejti85 zaraz zrobiła to co ja Jej napisałam, bo moja porada zdziała cuda. W trosce o dziewczynę padają tu różne sugestię na temat Jej problemu. Ona jedyna wyciągnie z nich wnioski i sama pokieruje swoim życiem.

Mój znajomy zlikwidował konto, ale wcześniej nie pokasował znajomych i widnieje jako XY z daną liczbą przyjaciół, można go normalnie znaleźć w wyszukiwarce, ale po kliknięciu w jego profil wyskakuje ten sam błąd. Wiem, że konto ma usunięte.

Ja kejti85 życzę Tobie, aby sprawa w najbliższym czasie się rozwiązała i żebyś podjęła rozsądna decyzję, jakkolwiek miałaby ona brzmieć. Jestem z Tobą myślami.
zgadzam się
przecież my nie pierzemy mózgu i nie nakazujemy
Stary 2008-08-04, 22:21   #4654
biedronka19876
Rozeznanie

Cytat:
a ja się zgodze tak.. PRAWIE
jesteśmy razem ikilka lat, mieszkamy, on sie kąpie a jazęby myję
jak mi komorka siądze to używam jego, jak jemu komp siądzie to sie loguje na mój, jak potrzebuje kase i nie mam u siebie to moge wziać z jego porfela, on szuka dokumentów auta w mojej torebce.
Jednak jest jedno ALE.
My zawsze sie o to pytamy!
to znaczy: "padł mi tel, moge?"
" jeździłaś autam, gdzie kluczyki? poszukaj w torebce!"
"masz 50 zł. ? mam, weź sobie z portfela.."

etc.
I np. nigdy nie przysżloby mi do głowy czytać jego smsów,przeglądać folderów na kompie, plecaka, potrfela..

RAZEM tak. Ale są zasady prywatności, taktu, których sie nie łamie. Takie nasze zdanie
Fakt jak chodzi o pieniadze to tez jest tak jak u Was. Ja czesciej pozyczam od Tz, bo jak to facet nie lubi pozyczac od kobiety
Na kompie przeglądamy sobie nawzajem foldery, gdyz w nich nic az tak waznego nie mamy. Zagladam najczesciej do tych z obrazkami na telefony czy do naszych wspolnych zdjęc. Foldery, zw z oprogramowaniem do telefonu czy jakimis programami, to i tak niewiem co w nich biega. Jesli chodzi np o numery tel., czy o jakies dokumenty to owszem pytamy sie o zgode.
A co do torebki, to najczesciej słysze:
- a gdzie to masz?
- no w tej kieszeni
- on: w tej?
- nie? w tej nizej
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 22:31   #4655
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
ooooo matko, melduję się moje Kochaniutkie, jak miło że jakieś Robalki zauważyły moją nieobecność

A ja ciągle uciekam przed neurologami i ortopedami i nie dam się pochlastać przed ślubem, a taka dzielna będę, a tak szczerze to do bólu już się przyzwyczaiłam, do zdrętwiałych paluchów też teraz mam koleje zabiegi rehabilitacji i masaże .....hmmmmm a może by tak tego masażystę na panieński zaprosić i z koleżankami się podzielić normalnie sama ROZKOSZ

A tak ogólnie to staram się prowadzić w miarę normalne życie uważając na pewne rzeczy ( śpię na poduszce ortopedycznej, nie dźwigam itd.) czeka mnie wyjazd do SANATORIUM będę siała zgorszenie wśród 80-latków ....hmmm a może uda mi się jakiegoś dziadka ze słabym serduchem poderwać to wtedy problem mieszkania sam się rozwiąże

Właśnie się nie odzywałam, bo szukaliśmy z jęzorem wyciągniętym do kolan kolejnego mieszkania i jednak narazie skapitulowaliśmy, poczekamy z kupnem do nowego roku, teraz na rynku są same rudery i mnóstwo oszustów i krętaczy ....chyba opiszę na blogu nasze przygody z oglądaniem mieszkań i wkleję Wam linka.

Cały czas starałam się podczytywać forum na bieżąco, ale niestety nie zawsze mi się udawało.

Własnie wróciliśmy z pierwszych zajęć tańca dla narzeczonych i polecam takie zajęcia - było naprawdę świetnie.

Ze spraw bieżących to już prawie wszystkie zaproszenia rozdane (chyba ze dwa zostały) no i niestety ciągle się z mamą kłócę jak tak dalej pójdzie to chyba zrezygnuję z błogosławieństwa w domu rodzinnym i będzie tylko symboliczne w kościele tuż przed mszą.....przykre ale moja mama wymyśla takie niestworzone rzeczy, że nawet pisać mi się nie chce.....jednak ludzie na emeryturze zwłaszacza tej wczesnej straaaasznie dziwaczeją

No i muszę się brać za albumy dla rodziców, za winietki, zawieszki i pudełeczka na czekoladki dla gości ...ciekawe czy się wyrobię

Buziaki dla wszystkich PM i słowo kłamczucha, że się będę częściej odzywała
No prosze, wielki powrot
Co do zabiegów - sama dziś skonczylam 10dniowe zabiegi przy sanatorium - balam sie ze bede tam najmlodsza ale (niestety) bylo sporo mlodych osob
Ale nie da sie ukryc, jak sie z jednym dziadkiem na lampach wygrzewalo to jak to z jezorem prawie na wierzchu stwierdzil - On oczy ma dobre a i orientacji nie zmienil
Oszczedzaj sie Czekoladko bo z kregoslupem nie ma zartow Ja wlasnie ucze sie stosowac do zalecen Fizjoterapeuty jak mam siedziec z Wami na wizazu, zeby plecki nie cierpialy
No to wracam na nasza - klase
Buziaczki dla Was

BTW co do zagladania w swoje rzeczy... My kiedys z TZtem za pozwoleniem czytalismy sobie smsy na telefonie, sprawdzalismy wiadomosci wyslane, czy odebrane polaczenia itp Ale kiedys o cos nam tam poszlo (juz chyba z rok temu i nawet nie pamietam o co) i od tej pory mamy obupolny zakaz grzebania sobie po komorce Kiedys pokazywal przy mnie kuzynowi zdjecia z komorki i jak wkroczyli na jakie stam to zrobili tylko do siebie usmieszki i tyle... No to pozniej trulam Mu, ze to bylo dla mnie podejrzane, ze jesli naprawde nic wielkiego tam nie bylo to zeby pokazal bo inaczej bede taka podejrzliwa chodzila No i pokazal - byly to zdjecia z oblewania obrony mgr A wiadomo jak to na Akademii Ekonomicznej - wiecej dziewczyn
A co do torebki to wie ze to moje oko w glowie i nie wolno bez zapytania w niej grzebac Ale jak zapyta to pozwalam

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 22:33   #4656
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Czarownice! aż się Was boję!!! A ja sobie siedzę bo przez to dzisiejsze spanie nie umiem zasnąć. Przykleiłam na wargę wielki plaster z papką z witaminy B, niech biedna warga się kuruje
Tak sobie myślę- w związku potrzebna jest przestrzeń dla siebie ale można o niej rozmawiać a partner musi to zrozumieć.
Nie wychodze za mąż po to by sie tłumaczyć z każdej sekundy bez ukochanego- podobnie podchodze do niego. Zaufanie, rozmowa, rozmowa, rozmowa. Jak moja przyszła teściowa ma na naszej klasie: "Szczęśliwe małżeństwo to nie dar, to osiągniecie"
Stary 2008-08-04, 22:45   #4657
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Czarownice! aż się Was boję!!! A ja sobie siedzę bo przez to dzisiejsze spanie nie umiem zasnąć. Przykleiłam na wargę wielki plaster z papką z witaminy B, niech biedna warga się kuruje
Tak sobie myślę- w związku potrzebna jest przestrzeń dla siebie ale można o niej rozmawiać a partner musi to zrozumieć.
Nie wychodze za mąż po to by sie tłumaczyć z każdej sekundy bez ukochanego- podobnie podchodze do niego. Zaufanie, rozmowa, rozmowa, rozmowa. Jak moja przyszła teściowa ma na naszej klasie: "Szczęśliwe małżeństwo to nie dar, to osiągniecie"

dlatego często powtarzamy sobie słowa JPII:
Dotąd Dwoje choć jeszcze nie Jedno.
Odtąd Jedno, choć nadal Dwoje

masz rację Izuś, że nie podejmuje się decyzji o ślubie by się kontrolować, spowiadać. Tylko co zrobić jeśli Partner zachowuje się karygodnie. Jak to wyważyć? wielka to sztuka.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-04, 22:49   #4658
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Jak moja przyszła teściowa ma na naszej klasie: "Szczęśliwe małżeństwo to nie dar, to osiągniecie"
Pięknie napisane

A ja Wam mówię dobranoc dziewuszki , do jutra papatki.
Stary 2008-08-04, 22:51   #4659
LilStar
Wtajemniczenie

dobranoc m.a.r.t.a
Stary 2008-08-04, 22:55   #4660
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dobranoc

Mój kolega powiedział kiedyś że po to się żeni by jego dziewczyna nie miała możliwości spotykania się z byłym chłopakiem. Szarpali się w tym małżeństwie strasznie na początku, a potem sie dotarli i są bardzo szczęśliwi. A ten były chłopak jest ojcem chrzestnym ich drugiej córeczki
To nieprawda że pasujemy do siebie jak dwie połowy jabłka- bardziej jak koła zębate. Gdy nie współpracują trą niesamowicie a kiedy juz się zgrają wszystko jest super
Takie techniczne spojrzenie na życie mam
Stary 2008-08-04, 23:01   #4661
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobranoc

Mój kolega powiedział kiedyś że po to się żeni by jego dziewczyna nie miała możliwości spotykania się z byłym chłopakiem. Szarpali się w tym małżeństwie strasznie na początku, a potem sie dotarli i są bardzo szczęśliwi. A ten były chłopak jest ojcem chrzestnym ich drugiej córeczki
Chcieć======Móc

Cytat:
To nieprawda że pasujemy do siebie jak dwie połowy jabłka- bardziej jak koła zębate. Gdy nie współpracują trą niesamowicie a kiedy juz się zgrają wszystko jest super
technicznie a jak adekwatnie
Razem można wiele

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-04, 23:08   #4662
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Ma dziś Lilstar urodziny
Które hucznie obchodzimy
Zyczeń mamy ogrom cały
Zaklinamy by spełniały
Dużo szczęścia i radości
zdrowia oraz pomyślnosci
Twarzyczki uśmiechem rozpromienionej
Każdej zachcianki Twojej spełnionej
Slubu jakiego sobie wymarzyłaś
TŻ zakochanego w Tobie nad wyraz
Mało zakrętów które niesie życie
Rozmowa wszystkie trolle zwalczycie

Najlepszego Mała
Stary 2008-08-04, 23:17   #4663
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Ma dziś Lilstar urodziny
Które hucznie obchodzimy
Zyczeń mamy ogrom cały
Zaklinamy by spełniały
Dużo szczęścia i radości
zdrowia oraz pomyślnosci

Najlepszego Mała
Dziękuję Kochana to
jesteś Wielka
jeszcze nikt nie napisał dla mnie wierszyka
przyjemnie mi się zaśnie

od redakcji wizażu też wyświetliły mi się życzonka
Stary 2008-08-04, 23:20   #4664
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

czekałam na północ i sie doczekałam na rano ułożę ci następny W końcu Twoje urodziny Marzenia się spełniają
A teraz ide lulu spać
Stary 2008-08-04, 23:22   #4665
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
czekałam na północ i sie doczekałam na rano ułożę ci następny W końcu Twoje urodziny Marzenia się spełniają
A teraz ide lulu spać
miłych snów Słonkodobranoc też zmykam
Stary 2008-08-04, 23:56   #4666
malutka_24
Wtajemniczenie

Ja tylko na chwilkę

agunia82
pewnie, że oblewamy

kejti85
oglądając Wasze zdjęcia widać, że się kochacie, ale czytając Twoje posty dopiero wtedy poznajemy prawdę
Jeżeli chodzi o rady, to my bardzo chętnie będziemy ci cały czas doradzać, ale to ty i tylko ty musisz podjąć decyzję. Pamiętaj, że jakiejkolwiek decyzji byś nie podjęła i tak będziemy z Tobą

LilStar
Wszystko co było Twoim marzeniem...
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem,
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione,
niech będzie w Twoim życiu spełnione!
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 06:35   #4667
niuniuniau
Zadomowienie

Cześć dziewczyny
Dopiero teraz mam chwilkę, żeby siąść i cokolwiek napisać bo mężulek sobie śpi za moimi plecami. Powiem tak, ten dzień jest magiczny, nic ani nikt nie jest w stanie go popsuć.
Od początku. Na 9.30 fryzjer, razem ze mną poszedł tam fotograf, było z niego kupę śmiechu ale chyba po części dzięki niemu zachowałąm jakiś spokój. Fryzura wyszła rewelacyjna, już wychodząc od fryzjera czułam, że będzie dobrze. 11 makijaż, pomalowała mnie delikatnie ale wyraziście, miałam doklejane sztuczne rzęsy, efekt był niesamowity, cena również- 240zł Szybki prysznic i szykowanie się na powitanie młodego. Zakładam kieckę i co?! Okazuje się, że od ostatniego mierzenia coś schudłam i jest dość luźna a do tego długaaa Już mieliśmy plany żeby brać w rękę nożyce i ciachać, obeszło się bez tak drastycznych środków Kamerzysta spóźnił się chyba z pół godziny, zespół ie dojechał na czas i przez 20 min nie mogłam się do nich dodzwonić ale luzik, zachowałam stoicki spokój.
Msza. Było pięknie. Nic z księdzem nie ustalałam jakie czytania a było o miłości o domu na skale. Kazanie bardzo życiowe. W kościele zero stresu przysięgę wypowiadaliśmy pewnie i patrząc sobie w oczy. Dopiero w okolicach komunii poczułam się jakbym miała zemdleć, chyba dotarło do mnie co zrobiłam
Pogoda była taka sobie, chyba nawet jak byliśmy w kościele to na zewnątrz szalała burza ale po wyjściu z kościoła ledwo co siąpił desszczyk. Wesele super, nie spodziewałam się, że goście tak dopiszą i będą się tak super bawić. Moenatmi tak szaleliśmy, że myślałam że dostanę ataku serca z przemęczenia. Powinnam była przed weselem popracować nad kondycją Zdjęcia wkleję jak tylko dostanę od brata bo na naszym aparacie jest w sumie 7 zdjęć
Dziewczyny, życzę Wam wszystkim, żeby ten dzień był równie magiczny, żeby nic nie było w stanie zburzyć Waszego szczęścia i aby pozostał on na zawsze w Waszej pamięci

P.S. Szkoda że tak szybko to minęło. Ja chcę jeszcze raz
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 06:43   #4668
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Czesc laski. Jak tam dzisiaj kawki są? U mnie po. Skrobiecie jak szalone a ja nie mam czasu czytać bo urwanie głowy w pracy Dzisiaj też zmykam do sprawozdań. Miłego dnia.

Ps. niuniuniau gratki!!! i wszystkiego naj!
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 07:13   #4669
agunia82
Zakorzenienie

niuniuniau, moje gratulacje dużo szczęścia i miłości na nowej drodze życia

Liluś, myszko moja, z okazji urodzinek, życzę Ci samych uśmiechów, pogody ducha, żeby dni rozłąki z ukochanym mijały jak najszybciej, a te chwile z nim spędzone trwały jak najdłużej. Niech wokół Ciebie pojawiają się tylko życzliwe osoby, szczęście nigdy Cię nie omija, a jakiekolwiek sploty wydarzeń w Twoim niosły ze sobą tylko radość. I oczywiście ślubu jak z bajki

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-05, 07:23   #4670
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Witam przy kawce.. i zaczne od... 100 lat Liluś!!!!!!!

Sto lat niech nam żyje niech nam zyje dlugie lata
Anioł Stróż niechaj jej splata
piękny wieniec z białych róż.

Cytat:
LilStar nie będę trzepała po futrzaku .
Malin30 ja butów na zmianę nie będę miała. Nawet postanowiłam, że zostanę w sukni do samego końca.A co w końcu to moja jedyna szansa balować w niej do samego rana! ;0
Brawo ja tez tak zrobie, baaaa a nawet wiecej, moj Promyczek mnie przekonuje, ze moze i na poprawiny bym w niej poszla... ....

Cytat:

Jako informatyk z wykształcenia podczepiam sie pod wypowiedz Marty, masz racje. to jest normalny blad kiedy nie ma jakiejs strony na serwerze.

Cytat:
Brawo , moj Skarbek sadzi tak samo... A moj tesc uwaza ze najwazniejsze jest dotarcie sie na samym poczatku malzenstwa, bez niczyjej pomocy.

niuniuniau jeszcze raz wielkie gratulacje. Oby ten dzien zawsze wracal do was

Kejti widze, ze dziewczyny stanely za Toba murem. Bardzo dobrze. nie bede dawac rad, przytocze tylko jedno... Nim zaczelam byc z moim Serduszkiem to bylam po ciezkim "toksycznym zwiazku" i on o tym wiedzial, dlugo mi uswiadamial, ze widzi iz kobiety bardziej walcza wtedy gdy faceci bardziej olewaja. I wiesz co? Mial racje. Poswiecilam sie w tamtym zwiazku, facet mial wszystko, a ja nie mialam wlasnego zycia, zagubilam wlasna tozsamosc. W ksiazce o ktorej pisalam " Mezczyzni sa z Marsa, Kobiety z Wenus" tez jest to mocno uwypuklone. Kiedy widzimy, ze facet sie odsuwa dajemy coraz wiecej i wiecej, i to jest najwieksze zlo jekie robimy.... Pomysl nad tym...
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 07:29   #4671
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Ja tylko na chwilkę

LilStar
Wszystko co było Twoim marzeniem...
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem,
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione,
niech będzie w Twoim życiu spełnione!
Maleńka
jak to na chwilkę?wracaj

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Dopiero teraz mam chwilkę, żeby siąść i cokolwiek napisać bo mężulek sobie śpi za moimi plecami. Powiem tak, ten dzień jest magiczny, nic ani nikt nie jest w stanie go popsuć.
Od początku. Na 9.30 fryzjer, razem ze mną poszedł tam fotograf, było z niego kupę śmiechu ale chyba po części dzięki niemu zachowałąm jakiś spokój. Fryzura wyszła rewelacyjna, już wychodząc od fryzjera czułam, że będzie dobrze. 11 makijaż, pomalowała mnie delikatnie ale wyraziście, miałam doklejane sztuczne rzęsy, efekt był niesamowity, cena również- 240zł Szybki prysznic i szykowanie się na powitanie młodego. Zakładam kieckę i co?! Okazuje się, że od ostatniego mierzenia coś schudłam i jest dość luźna a do tego długaaa Już mieliśmy plany żeby brać w rękę nożyce i ciachać, obeszło się bez tak drastycznych środków Kamerzysta spóźnił się chyba z pół godziny, zespół ie dojechał na czas i przez 20 min nie mogłam się do nich dodzwonić ale luzik, zachowałam stoicki spokój.
Msza. Było pięknie. Nic z księdzem nie ustalałam jakie czytania a było o miłości o domu na skale. Kazanie bardzo życiowe. W kościele zero stresu przysięgę wypowiadaliśmy pewnie i patrząc sobie w oczy. Dopiero w okolicach komunii poczułam się jakbym miała zemdleć, chyba dotarło do mnie co zrobiłam
Pogoda była taka sobie, chyba nawet jak byliśmy w kościele to na zewnątrz szalała burza ale po wyjściu z kościoła ledwo co siąpił desszczyk. Wesele super, nie spodziewałam się, że goście tak dopiszą i będą się tak super bawić. Moenatmi tak szaleliśmy, że myślałam że dostanę ataku serca z przemęczenia. Powinnam była przed weselem popracować nad kondycją Zdjęcia wkleję jak tylko dostanę od brata bo na naszym aparacie jest w sumie 7 zdjęć
Dziewczyny, życzę Wam wszystkim, żeby ten dzień był równie magiczny, żeby nic nie było w stanie zburzyć Waszego szczęścia i aby pozostał on na zawsze w Waszej pamięci

gratulacje Słonko

Cytat:
Liluś, myszko moja, z okazji urodzinek, życzę Ci samych uśmiechów, pogody ducha, żeby dni rozłąki z ukochanym mijały jak najszybciej, a te chwile z nim spędzone trwały jak najdłużej. Niech wokół Ciebie pojawiają się tylko życzliwe osoby, szczęście nigdy Cię nie omija, a jakiekolwiek sploty wydarzeń w Twoim niosły ze sobą tylko radość. I oczywiście ślubu jak z bajki
Aguniulof lof
dziękuję za te życzonka-aż lepiej m się będzie pracować

na początek kawusia i torcik------------------Dla Kasieńki żubrówka

Daget zapraszam na dżamplofkam
dziękuję

Edytowane przez LilStar
Czas edycji: 2008-08-05 o 07:31 Powód: dla dagecika naszego:)
LilStar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 07:29   #4672
kejti85
Raczkowanie

Dziwczyny dziękuję Wam bardzo. Naprawde jesteście dla mnie dużym wsparciem. Nie cytuję wszystkiego bo nie chce dodatkowo już zaśmiecać forum. I tak czuję się głupio pisząc o takich sprawach, zwłaszcza na forum ślubnym gdzie powinna panować radość przygotowań...
Oczywiście że nie stosuję wszystkiego sztywno jak piszecie bo to nie miałoby sensu i napewno nie polepszyło sytuacji. Troche przystopowałam z nadskakiwaniem, on przyszedł z pracy w niezłym humorze nie wyglądało to aż tak źle jak ostatni tydzień... może powoli się przejaśnia...? Może do niego dociera... Ale żeby nie było - nie zamydli mi oczu i nadal będe czujna...
Nie skapnął się że zostawiłam tel. w jego sam. i stwierdził że jakby wiedział to by go tak przetrzepał że hejjjj, a ja na to proszę bardzo ja nie mam nic do ukrycia, w każdej chwili możemy sobie pokazać tel. a on że za to on ma coś do ukrycia (+ głupawy śmiech) naszczęście to był jedyny nieprzyjemny akcent wieczoru...
Nie ma szans dorwać się do tel. cichaczem, ciągle go nosi przy sobie...
cytuje bardzo trafne spostrzezenie Izuni podpisuje się pod tym:

Cytat:
Ave- co racja to racja. problemy w małżeństwie mogą rozwiązać tylko małżonkowie- nikt trzeci. Może po prostu on dopiero teraz zrozumiał ze "traci wolność" może chce ci pokazać że może ile chce- mimo iż ty mu niczego nie zabraniasz. Może to "walka o wpływy"
Trzeba usiąść i pogadać. Musi być dobrze!!
Z milszych spraw LILUŚ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
Stary 2008-08-05, 07:32   #4673
LilStar
Wtajemniczenie

zmykam na chwilkę popracować ale wrócę tu
nie rozchodzić się

Kejti dziękuję bardzo

trzymam kciuki żeby się wszystko się układało

Edytowane przez LilStar
Czas edycji: 2008-08-05 o 07:34 Powód: dla Kejti
LilStar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 07:34   #4674
agunia82
Zakorzenienie

kejti, oby się przejaśniało, życzę Ci tego z całego serducha. Ale i tak w końcu musicie siąść i pogadać, nie możesz zostawić tematu, bo to wróci, ale ze zdwojoną siłą. Nie rozwiązane sprawy mszczą się, a ja wiem o tym aż za dobrze

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 07:48   #4675
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Liluś udaje że pracuje
A tak naprawdę nas podczytuje
Ale dziś na kłamstewka jej pozwolimy
Wszakże świętuje swoje urodziny

Latek niemało skończyła
Ale z każdym bym się założyła
Ze patrząc w jej bużkę i oczy
Wielu się zauroczy
Zmarszczek jeszcze nie widać
Nie jest też wcale siwa
Figure ma nastolatki
i usmiech prosto z okładki

niuniuniu
gratulacje przeogromne Cieszę się że wszystko się udało I ćwiczę kondycję na wesele
Stary 2008-08-05, 08:32   #4676
Kakusia
Zakorzenienie

Liluś z okazji urodzinek zycze Ci duzo zdrowka i milosci bo to podstawa!
Zycze Ci duzo usmiechu i radosci w zyciu
Zycze Ci pogodnego zycia z TZtem
Zebys byla zadowolona ze swojego zycia i zawsze dazyla do celu
A przede wszystkim zycze wszystkiego tego o czym nie wiem a co jest Twoim marzeniem!!! WSZYSTKIEGO NAJ!

Kejti czyli widze ze jest iskierka nadziei, ze moze TZ ochlonie... Ty Go znasz najlepiej, wiec postępuj hmmm chyba raczej z glowa (zeby nie powiedziec serduszkiem) Tylko nie moge zrozumiec i gnebi mnie to strasznie, ze czlowiek tak sie nagle moze zmienic??? Ze wczesniej sie tak chamsko do Ciebie nie odzywal??? Ze wczesniej mial szacunek a teraz nagle go nie ma??? Ja wiem, ze zycie pod jednym dachem to cos innego niz spotykanie sie, ze na pewno jest wiecej powodow do klotni, ale zeby tak diametralnie sie zmienic to to sie w mojej glowie nie miesci

Niuniuniau - Rewelacyjna relacja! Ciesze sie ze nic w tym dniu nie popsulo Ci humoru Napisz jeszcze jak jest teraz

Ja kończe juz pic kawusie i za pol godzinki jade na mieszkanie pomagac w remoncie (a TZ cwaniak byczy sie w pracy)

Pozdrawiam

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 08:33   #4677
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Liluś udaje że pracuje
A tak naprawdę nas podczytuje
Ale dziś na kłamstewka jej pozwolimy
Wszakże świętuje swoje urodziny

Latek niemało skończyła
Ale z każdym bym się założyła
Ze patrząc w jej bużkę i oczy
Wielu się zauroczy
Zmarszczek jeszcze nie widać
Nie jest też wcale siwa
Figure ma nastolatki
i usmiech prosto z okładki

Izazusia wszystko się zgadza
Kakusia wielki dla Ciebie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-05, 08:39   #4678
wiiniii
Rozeznanie

Exclamation Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

niuniuniau wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!!!!!!!!

LilStar- dużo miłości szcześcia i spełnienia marzeń!!!!!!!
wiiniii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 08:42   #4679
jeszczepanna
Raczkowanie

Lilus wszystkiego urodzinowego! A najbardziej to dużo MIŁOSCI!

Niuniuniau ciesze się ze ślub i wesele były piekne. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Szanujcie sie, wspierajcie i z każdym dniem kochajcie coraz bardziej!

Kejti zapowiedz przejaśnień cieszy mnie ogromnie, oby tak dalej!

Miłego dnia dziewczyny!
jeszczepanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 08:46   #4680
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
***macie jakieś zapasowe buciki na wesele?
ja mam, wcale nie planowałam, że będe miała dodatkowe, ale takie na kaczuszce wylukałam w Deichmannie i nie mogłam się oprzeć, zwłaszcza, ze na przecenie kosztowały 39 zł
Cytat:
A wiecie słonka co ja najlepszego zrobiłam ostatnio- usunęłam z serwera swój numer gg- numer który mam od 6 lat, numer dzięki któremu poznałam moja miłość. Przypadek i bezmyślność. Na szczęście napisałam do technicznych gadu- gadu i udało się ten numer odzyskać Aż mi ulżyło
Muszę pochwalić że mail z prośba był bardzo szybko przeczytany, potem musialam zrobic weryfikacje- odpowiedziec na różne pytania no i po jakis 2 h odzyskalam glupio utracony numer
oj Izuś, dobrze, że zachowałaś zdrowy rozsądek i napisałaś do technicznego i pochwała im za szybkie działanie
Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
aaaa zapomniałabym mój Tato przyjechał z F i bedzie cały miesiącdopiero po ślubie w polowi września jedzie
super
Cytat:
Izuś niby technicznym językiem,a tak pięknie powiedziane
Cytat:
Ma dziś Lilstar urodziny
Które hucznie obchodzimy
Zyczeń mamy ogrom cały
Zaklinamy by spełniały
Dużo szczęścia i radości
zdrowia oraz pomyślnosci

Najlepszego Mała
sama nie umiem takich pięknych wierszyków Tworzyć, więc podłączam się pod Izę 9mam nadzieję, że się nie pogniewasz Izuś)
Liluś Kochana życzę Ci wszystkiego, co tylko najlepsze, dużo szczęścia i miłości w życiu i żeby spełniały się Twoje wszystkie marzenia:cmok :
Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Piękna relacja, gratulacje Kochana
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Czesc laski. Jak tam dzisiaj kawki są? U mnie po.
a jakże by inaczej, ja też już po kawusi, ale coś czuję, ze to nie koniec na dziś, bo pogoda taka zamulona, ze pewnie za jakiś czas po drugą skoczę

miłego dnia

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości