![]() |
#2671 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Witajcie z rana. I milego dzionka zycze wszystkim.
Madziu Tati jest nie do opisania. Jakie ona minki robi ![]()
#2672 |
Wtajemniczenie
|
I ja witam
![]() ![]() ![]() Zacznę teraz mozolnie nadrabiać zaległości ![]()
#2673 |
Wtajemniczenie
|
Łojjj i nadrobilam zaleglosci... w domu mi padł net - brat mi cos nakrecil i nie dziala... Ochh...
Ale na szczescie nie naklepaliście duzo ![]() Zdjec jeszcze nie oglądnełam, ale zaraz to zrobie... Hadzi ciesze sie ze juz wrociles?? Jak minał Ci urlopik? Madziu to fajno ze milo spedzacie czas... Gratki za 1000 posta ![]() Nam tez sie udała super impreza w piatek... w moim miescie byla mega impreza z wyborem miss pojezierza drawskiego i z koncertem Feela. Zdobylismy bilety za darmo - Sylwia miala 2 i nie chcialo jej sie isc takze skorzystalismy ![]() Byly skoki na Bangee za 85 zyka. Kurcze korciło nas zeby skoczyc, ale jednak szkoda kasy... Ludzie to co chwile skakali ![]() Koncert feela byl super - sam spiewał - no w zasadzie on nie speiwał - publicznosc go wyreczyła... Potrafil zabawic publicznosc... jedyny jego minus - wystep mial byc o 21 a wystąpil po 23.00 ![]() Ale zesmy sie wybawili... Popili, potanczyli, pospiewali i pośmiali ![]() Pogoda dzis sie spieprzyła.. pada ![]() Synta ja tez oglądałam zaćmienie ![]() ![]() Ok.. lece foty ogladac...
![]() |
#2674 |
Wtajemniczenie
|
Fredyś
Urlopik to właściwie niekończące się spacerki z Miśkiem. Skubaniec tak się opalił że jest chyba na rączkach i nóżkach "brudniejszy" od Córci Basieńkowej ![]() Miś codziennie doglądał prace nad kanalizacją i testował koparki i koparko-ładowarki. Z uwielbieniem powtarza słowa "paaaara" czyli koparka i "pompaaaa" czyli pompa do odwadniania wykopów. Po 18 synek buszował codziennie w piaskownicy bo już słonko nie operowało tak mocno na na nią a przy okazji intensywnie dotleniał się przed snem. Nowe buciki poobcierały Malca prawdopodobnie przez to że chodził bez skarpetek i cały czas w piasku. Tego dnia puściłem Go na hałdy gdzie baraszkował dobre 45 minut. Pewnie nóżki mu się spociły i stąd te obtarcia. He ! Dwóch panów operatorów koparek zrobiło Miśkowi zdjęcia komórkami jak siedział "za sterami" ciężkiego sprzętu. Chcieli swoim dzieciom pokazać jakiego Inspektora mają w pracy ![]() Poza tym nic ciekawego, dzień do dnia podobny.
#2675 |
Zadomowienie
|
Słuchajcie!!!!!!!!!!! Mam pracę!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Zaczynam już w tym tygodniu ![]() ![]() ![]() Ale najważniejsze, ze ja na bruku nie zostanę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Wtajemniczenie
|
basiu to super... ARiMR to w ogole co to jest? Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa tak? tak mi sie gdzies obilo o uszy
![]() A o sprawy sie nie martw... jakos znajdzie sie rozwiązanie, dobrze ze masz prace!
![]() |
#2677 |
Wtajemniczenie
|
Basiu
Ogromniaste Gratulacje ![]() ![]() ![]() Zakuwałaś wiedzę i oto rezultaty ![]() Bardzo się cieszę że dostałaś tą pracę. Jeszcze raz ![]()
![]() |
#2678 |
Zadomowienie
|
Tak to Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
BAN stały
|
Basiu gratuluję
![]() Hadżi - nie stosujecie kremu z filtrem? (tak pytam z ciekawości) Ja np. Filipa puszczam w sandałkachtych z Gufo bez skarpetek, szczególnie jak jest gorąco, rano tylko lata w skarpetkach, bo rosa. W piasku bawi się bardzo często, bo cały czas ma kolanka w w nim ubrudzone i go non stop otrzepuje. Nie ma nic poobcierane, więc mniemam, że w waszym przypadku zawinnił materiał, z którego zostały zrobione buciki. współczuje maluszkowi lecę gotować zupkę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Kamilko.
Krem to nawet jakiś jest w domku ale strasznie trudno go rozsmarować. Poza tym na taką ilość godzin spędzonych w wózku to żaden krem nie pomoże ![]() Najbardziej opalone ma rączki i nóżki czyli wszystko to co wystaje poza okrycie. Teraz nawet stopy sobie opala bo jeździ bez bootków. Ikola się dziwiła że Malec tak długo "wysiedzi" w wózku. Owszem ![]() bo po 5 minutach chodzenia po tym pyle byłby cały do kąpieli ![]() Miejsca obtarć już ładnie "wyschły" i tylko strupki już są. Wczoraj biegał tylko w skarpetkach po trawce u moich rodziców.
#2681 |
Zadomowienie
|
Witam!
My cali i zdrowi,choc moglo byc roznie... ![]() Pozniej napisze wiecej.Ogolnie tylko-nic nam nie jest i to jest najwazniejsze. Dzis mi sie snilo,ze madzia z rodzinka do nas przyjechali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Madziu,zaproszenie jak najbardziej aktualne,w czerwcu jest juz bardzo ladna pogoda wiec na pewno wrocicie do domu wymoczeni (w basenie i w ocenanie) i opaleni ![]() Zdjecia obejrzalam i napisze tylko,ze Tati jest przeurocza ![]() ![]() ![]() Basiu,gratuluje nowej posadki ![]() ![]() Julitko i Hadzi, ![]() ![]() Jeszcze tylko o urodzinach tescia-niespodzianka sie udala ![]() ![]() ![]() ![]() Zmykam i biore sie za sprzatanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
Wtajemniczenie
|
Basiu ogromniaste gratulacje! Bardzo sie ciesze razem z Toba, bardzo szybko Ci to poszlo! A napisz jeszcze, czy juz wiesz co bedziesz robila, jakie to stanowisko?
No i Hadzi w koncu na stanowisku! Witaj po urlopie! Ikola a jak skora Ulki reaguje na jej pieszczoty z Kaja? Bo kiedys pisalas, ze nie mozecie miec psa przy Ulce. Gratuluje postepow przy domku! Ana o Matko! Cale szczescie, ze nic Wam sie nie stalo! |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Zadomowienie
|
Ana no co Ty piszesz
![]() ![]() Basiu wielkie gratulacje! Juz masz stres za soba a o szefa sie nie martw. Poradzi sobie. Najwazniejsze ze Ty juz masz problem szukania pracy z glowy. Ikola mialam zapytac o to samo co AgaG ale mnie uprzedzila ![]() Sluchajcie, wyczerpaly mi sie pomysly na obiadki dla Ady. Pomozcie! Co dajecie swoim maluchom na obiad? Bo jakos mnie wena tworcza opuscila.
#2684 |
Wtajemniczenie
|
Ana
Boszsz co za koszmar przeżyliście ![]() Dobrze że macie spore autko o ono was uchroniło przed gorszymi następstwami bocznego uderzenia. Grunt że Wam nic się nie stało a Isio pewnie pojęcia nawet nie ma że w ogóle coś złego się zdarzyło. Pozdrawiam Was Mocno i Serdecznie ![]()
#2685 |
Zadomowienie
|
Postaram sie wpasc wieczorkiem, bo teraz szef sie kręci wokoło i nie mam za bardzo jak pisac
![]() Tylko na razie odpowiem Adze. Będę tam pracowała na stanowisku referenta w dziale obsługi wniosków o dofinansowania unijne rolników, tj. bedę sie zajmowała sprawdzaniem tych wniosków, zatwierdzaniem i pewnie jeszcze kupa innych rzeczy, ale na razie jeszcze nie wiem czym dokładnie. Jak już sie dowiem, to Wam napiszę ![]() Miłego popołudnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
Wtajemniczenie
|
Dysiu Wiktoria w zasadzie na obiad je tylko zupy, roznej masci, choc ma swoje ulubione. Drugiego dania jako takiego nie je, bo jakos jej nie wchodzi. Owszem, podjada od nas, ale jak przygotuje dla niej, to nie zje. Wiec u nas nie ma problemow z wymyslanie, co jej dac. Grunt, zeby zupa byla.
A ja w tym tygodniu mam noce wolne od Wiki, bo moja mama pilnuje dzieci kuzynki pod Krakowem i wziela tam tez Wikusie. Ja bede ja odwiedzala po pracy. Smieje sie, ze Wiktoria jest na polkoloniach. |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ana mi sie wczoraj czy przedwczoraj snilo ze tez mialam syna.urodzil sie,pozniej mial 3 m-ce i zaczal raczkowac.... ![]() ![]() ![]() Tati jak zobaczy pszczole to wola MAJA ![]() ![]() ![]() dysiu ja mam to samo.tez mi sie pomysly skonczyly.tati nie lubi obiadow.robie:nalesniki,o mlet,kurczak,pulpety,kopy tka na masle i w bulce tartej-UWIELBIA,ZUPY nie koniecznie-pare lyzek zje,kotlety z piersi,mieso w sosie z ziemniakami,makaron z pieczarkami i ketchupem i serem,pierogi,jak nie chce obiadu to nawet zwylke ziemniaki zrobie wlasnie na masle i z bulka i zawsze cos tam skubnie,dobre i to.wczoraj na kolacje odwarzylam sie pierwszy raz zrobic ryz na mleku-jadla tatisia.pyszne bylo.czasem zrobie jej smazona parowke w plasterkach,czasem puree z ziemniakow. bierzemy tati ze soba.rafal wczoraj powiedzial ze jest "sklonny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ktos patrzyl na oferty hoteli czy pensjonatow w poznaniu???tak bym chciala zeby wszyscy byliwczoraj dostalam zaproszenie na 2 urodzinki synka kolezanki wlASNIE 6 WRZESNIA ale powiedzialam ze nie wiem czy bede bo moze po poznania pojade ![]() ![]() ![]() basiu wieeeeeelkie gratulacje!
![]() |
#2688 |
Zadomowienie
|
Dziękuję Wam wszystkim za gratulacje
![]() Idę spać, bo już padam na ryj ![]() ![]() Mam wyrzuty sumienia, ze nie jestem na bieżąco. ![]() ![]() Spokojnej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Wtajemniczenie
|
Witam...
A co tu takie pustki... Halo!!! Chyba wam wiatr nie pouszkadzał nic ![]() ![]() Ana cale szczescie ze nie pokonczylo sie to gorzej... gdyby ten wariat jechal szybciej... o matko az boje sie mylec... Jak tu spokojnie jezdzic jak przez takiego dupka mozna zginac... nie wspomne juz o tirach, wariuja po drodze jak wypuszczone z klatki goryle!!!! Zdarzaja sie baaaaaaaaardzo rzadko ze jakis TIR podczas wyprzedzania sie zatrzyma... ale zdarzylo mi sie to 2 razy w zyciu ![]() Dobrze ze Isiulkowi nic nie jest. Ucaluj go! Ok wracam do pracy......
![]() |
#2690 |
Zadomowienie
|
Witam!!!!! Wszystkie mamusie i tatusia!
Nie pisałam na pewno 2 a może nawet 3 tygodnie.... ale wybaczcie małż miał urlop a siostra weselicho - mam nadzieję że jestem usprawiedliwiona! Czytałam na bieżąco tylko siły brakowało na pisanie. U nas wszystko OK, Marcjanka robi większość rzeczy biegiem, nie usiedzi na miejscu ani minutki. Byłam z nią u pediatry 3 tygodnie temu bo dostała gigantycznej wysypki na pleckach i nie bardzo wiedziałam co to, a to był zmasowany atak potówek. Dostałyśmy skierowanie na morfologię i poziom żelaza bo mała blada, i co? jak zwykle Marcjanka miała wszystkie wyniki w dlnych granicach normy ( ale zawsze się dziabąk mieści ) - lekarka kazała stosować w diecie więcej produktów z żelazem!! A w tej diecie głównie mięsko a dla Marcjanki mięsko jest bee. No to ja jej podsuwam rodzynki, pestki różne, a ta mała żaba nie chce tego jeść, zrezygnowana już byłam, listę jeszcze raz do ręki i zastanawiam się jak to cuś jej dołożyć na talerzyk i patrzę a tam "wątróbka drobiowa", i spróbowałam i eureka!!! młoda wcina aż się uszka trzęsą!!! Niewiele za to mówi, tzn po swojemu pyskuje, krzyczy i rozmawia z dzieciakami w piaskownicy ale z tych zrozumiałych to tylko: tata, daj, dam (jako masz), śmiesznie udaje kurę. jak się zapytać gdzie na rysunku jest to czy tamto to ładnie wskazuje, super pokazuje"tak" i wie co po kolei trzeba zrobić żeby mleko znalazło się w butelce. Na widok nocnika histeria ![]() Nie pamietam co dokładnie komu jeszcze miałam napisać ale na pewno: Ewa gratulacje wielkie!!!!!! Jak w zeszłym roku podpisywałam swój akt notarialny nie posiadałam się ze szczęścia, teraz będziesz miała radochę w urządzaniu własnego gniazdka!!! Ana czekam w Poznaniu, już od tygodnia rozglądam się za fajnym miejscem na spotkanie no i żeby nie było aż tak daleko dworca, niestety nie zorientuję się nic a nic w sprawie noclegów bo po prostu nigdy nie korzystałam!!! ( dla innych przyjezdnych). Basia gratki ze znalezieniem pracy!! ja też złożyłam właśnie podanie do ARiMR tu u mnie w mieście ale muszę mieć taaaaaakie plecy żeby się dostać i właśnie szukam odpowiednich znajomości. Dysiu Marcjanka je obiady z nami, więc nie musze wymyślać nic osobnego dla niej. Hadżiki byliście może na wyborach misek w niedzielę?? Tyle pamiętam - reszta jak mi się przypomni!! I wiecie co.... chyba dorosłam do chwili kiedy przeniosę Marcjankę ze spaniem do jej pokoju, bo na razie ma łóżeczko w naszej sypialnio-salonie. Tylko jak JA to przeżyję???? Bo małej pewnie nie sprawi to żadnej różnicy... tak samo jak w sobotę - byliśmy na tym weselu i Marcjanka pojechała już o 12-stej na służbę do mojej teściowej, na następny dzień po nią pojechałam a Marcjanka tylko dala mi buziaka, poprzytulała się 3 minutki i wróciła do zabawy ![]()
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() A gdzie sie wszyscy podziali?? ![]() Dzwoniła dziś do mnie kobieta z kadr z ARiMR i musze donieść trochę papierków, zrobić badania lekarskie (czwartek o godz. 7.15 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
BAN stały
|
hej
Ana - dobrze Wam nic się nie stało ![]() Fifi na obid je zupy - teraz ze swojskich warzyw. Mięsko uwielbia i jak tylko widzi wskazuje na nie i każe sobie dawać lub czeka by mu pozowlić wziąć. Ogólnie dużo je - nie daję mu smażonego jogurtów nie lubi - ale za to żółty ser, mozzarella, zsiadłe mleko. Lubi jeszcze cebulę gotowaną - taką jaką się daję do zupki - trochę podpaloną. ![]() One shot wątróbka drobiowa powiadasz - spróbuje mu podać - sama też lubię. A jak przyrządzasz? |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zadomowienie
|
czesc!
Basiu,to bedziesz miala maraton ale juz za pare dni zaczniesz zagrzewac miejsce w nowej pracy-super! A w jakich godzinach bedziesz pracowac? I jak z wynagrodzeniem-takie samo jak w tej chwili czy lepsze? Daleko bedziesz musiala dojezdzac? Szef juz wie,ze odchodzisz? Jak zareagowal? (sto pytan do ![]() ![]() Powodzenia w zalatwianiu formalnosci i niech Ci sie dobrze pracuje w nowym miejscu ![]() MadziaO,noooo kobito,dobrze,ze sie odezwalas,bo juz sie balam,ze o nas zapomnialas i ze nie bedzie Was na spotkaniu.Znalazlas juz cos ciekawego na spotkanie (miejsce)? Marcysia slodziutka ![]() ![]() ![]() Wrzuc jakies foty z wesela Siostry. Freddy,ja tez Bogu dziekuje,ze nic nam sie nie stalo.Samochod sie wyklepie,odmaluje i bedzie jak nowy.Brat Jose ma warsztat wiec bedzie troche taniej.Koszty naprawy bedzie pokrywala ubezpieczalnia,Jose juz wszystko zalatwia.Ten gosciu co nam przywalil chyba byl podpity (moze nie swiezo ale z poprzedniej nocy,a wiadomo,ze promile to nawet po nocce sie utrzymuja),tak sie Jose wydaje,bo nie uciekalby ot tak sobie.Zgloszone na policji jest wiec niech oni go scigaja. Wczoraj nie mialam czasu zgrac zdjec,prawie caly dzien sprzatalam,co z Iskiem jest nielada wyczynem.Pozniej pojechalismy na zakupy,a potem przyjechali tescie i wyciagneli nas na kolacje do baru i w koncowym efekcie w domu bylismy o 23:30. A na dodatek od 3 dni boli mnie ucho i chyba pojde dzis do lekarza. Madziunia,Ty z tym synem to sie wstrzymaj ![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie co,zapytam sie mojej siostry o jakies noclegi w Poznaniu-ona mieszkala tam koope lat wiec moze bedzie znala jakies tanie a dobre warunkowo miejsce.Dzis bede z Nia rozmawiac to zapytam. Basiu,Ikola,a Wy sie juz orientowalyscie? Postaram sie zaraz wrzucic jakies filmiki,bo chyba mam cos tutaj na kompie... |
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdjęcia z wesela - jak dostanę bo mój małż zapomniał aparatu a ja świadkowałam więc się pożegnaliśmy szybciej bo ja na sesję z fotografem juz jechałam o 12 stej
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Zadomowienie
|
wiecie co...jednak nie przyjade na to spotkanie we wrzesniu...nie zdarze
schudnac i nie chce zebyscie mnie taka zapamiataly ![]() ![]() ![]() wstydzila pokazac ![]() ![]() Kamila mialam Cie juz kiedys zapytac: co Ty dajesz Fifkowi skoro nie dajesz mu w ogole smazonego?ja to Was podziwiam ze tak zdrowo jecie.u nas Tati az trzesie sie na widok frytek i chipsow np ![]() Malemu,co najbardziej lubi.moze i mnie natchnienie zlapie.tylko Tati to niejadek i czesto musze dac jej to co chce zeby zjadla. MadziaO normalnie mialam przed oczami Marcysie jak pisalas o jej wyczynach ![]() ![]() moze i jestem zla matka ale Tati dostala dzis lanie....za to ze mnie bila.a taka jest uparta ze jak ona mnie uderzyla to i ja ja.w tylek.to ona mnie z kopa,to i ja.... w tylek oczywiscie a nie z kopa ![]() objela rekami i uszczypala z tylu w uda,to ja klaps,ona znow z kopa,ja nieustannie ![]() boli i ze nie wolno a ta mnie w twarza z otwartej.tym razem tak dostala ze sie poplaka.nie na dlugo...zaraz przyszla w łachę ![]() ![]() zrozumie....bo juz mi sie pomysly skonczyly i cierpliwosc. wrzucila dzis do kibla pileczke i zabawke z jajka niespodzianki..... ostatnio chciala wrzucic szczeteczke do zebow ale w pore zlapalam.na krok jej z oka sposcic nie mozna bo zaraz cos psoci.juz nawet babcia-tesciowa mowi ze ona z dnia na dzien jest coraz gorsza...a babcia zawsze miala o niej dobre zdanie ![]() uparta jak osiol.no ale jak rodzice sa to i dziecko nie ![]() Tati mowi malpa.kolejne nowe slowko.rozgadala sie skubana ![]() to jest post sprzed 15 bo caly czas wyskakiwalo mi database error wiec jesli komus nie odp to przepraszam.skopiowalam go i teraz wrzucam
#2696 |
Zadomowienie
|
Ale mam wku**a!!!
Napisałam się, nacisnęłam jakiś Kalisz i zamknęło mi wizaz!!!! Szybko bo mi się gotuje w kuchni…i teraz jeszcze w środku… Teraz pisze w Wordzie… Ana dzięka Bogu, nic Wam sie nie stało… MADZIA Ciebie chyba, delikatnie powiedziawszy, popierd***ło… ![]() ![]() Ula na obiadki je generalnie zupki. Mięso żuje i wypluwa. Przemycam pociapane w zupach. Rybami te z pluje. Już myślałam, że może za twarde, za gumowe mięsko mi wychodzi,…za suche…ale po dzisiejszym dniu wiem, ze nie o to kaman. Zrobiłam karkówkę, która rozpuszcza się sama w ustach. Przepis z tej strony – polecam!!! Niebo w gębie - http://kuchennymidrzwiami.blox.pl/20...emniakami.html A tak na marginesie (skoro jesteśmy przy karkówce – zobaczcie jaki jeszcze przepis znalazłam J Zrobię w weekend. http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,75534534.html Nie wiem co jeszcze miałam komu napisać…. A! Uli skórka na razie OK po kontaktach z Kają, Zobaczymy co będzie potem. Uli wyszło uczulenie na naskórek psa. Nie wiem czy ma na sierść. Mnie na przykład nos już swędzi…Ale ja mam na sierść. OK., kończę, bo łazienka wzywa… PS. Jakieś bukwy mi powychodziły, zmniejszyłam w wordzie a tutaj szok... i nie wiem gdzie tu się zmniejsza... WRRRRR a teraz mi liliputki wychodzą,...ledwo widzę co piszę... czas iść stąd... KTO NA 100 %, KTO NA 99% JEDZIE DO POZNANIA WE WRZEŚNIU? Edytowane przez ikol_a Czas edycji: 2008-08-06 o 07:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
czesc wszystkim.
![]() nie bylo mnie pare dni, a to dlatego ze nie wlaczalam praktycznie komputra, caly dzien z witem + upal, jak wito spal to ja wtedy to galopu - gotowanie, sprzatanie, pranie, itd. dobrze ze nie mialam duzych zaleglosci, w sensie ze nie tylko ja sie obijalam z pisaniem ![]() Basia-gratuluje nowej pracy, bardzo sie ciesze ze ci sie udalo ![]() ![]() Ana-cale szczescie ze nic wam sie nie stalo, nam nadzieje ze policja ustali sprawce tego wypadku i bedziecie mogli dostac odszkodowanie, no co za osiol jakis ![]() Ana- ale sie usmialam z tego twojego snu ze madzia ma synka blizniaka tati ![]() madzia-ale dowalilas ze nie przyjedziesz na spotkanie bo nie zdazysz schudnac, no nie moge, sobie powod wymyslilas, laska jestes jak nie wiem, to ja tez nie przyjade ![]() my nie bedziemy nocowac w poznaniu, bedziemy wracac wieczornym pociagiem z powrotem do domu poogladalam fotki, super mamy te "nasze"dzieciaki ![]() ![]() ![]() ![]() wit jadl juz watrobke drobiowa, ale zeby mu smakowalo to bez rewelacji lece powiesic pranie, i klade sie spac, czy u was tez tak wieje wiatr?? buziaki. do jutra. spokojnej nocy ![]() ![]() ![]() _________________________ _________________________ ____________ edit: ikolka- dzieki ![]() ![]() teraz juz na prawde ide hihi
![]() |
#2698 |
Zadomowienie
|
nie przeglądałam jakoś specjalnie tych oert
wklejam linki kto chce niech popatrzy, może na coś się zdecydujemy? na gorąco znalazłam w googlach http://www.nocleg-poznan.pl/ http://www.hotelpoznan.pl/index.php?page=start http://www.zajazd-mistral.pl/cenniki.html http://www.eholiday.pl/noclegi-poznan.html http://www.poznannoclegi.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Zadomowienie
|
Zasiadłam wlaśnie do kompa i mam taki plan, zeby wszystko przeczytać, co zaległe
![]() Wogóle w dzień chciałam napisać odpowiedz i mi cały czas pokazywało error, tak jak pisze Madzia ![]() Tyle zdjeć sie naoglądałam, wszystkie dzieciaczki śliczne, swietne i wogóle cud, miód i malina ![]() Ewa gratulacje szefowo ![]() ![]() ![]() Dysiu fajnie, ze Ada mówi już tyle słówek ![]() ![]() ![]() ![]() Ja gotuje Emilce zupki, ale bez miesa, bo ona z takiej zupki nie zje mieska. ![]() ![]() Angie super, ze powiedzieliscie juz rodzince o maleństwie. A reakcja mamy sie nie przejmuj ![]() ![]() ![]() AgaG super, ze Zuzia zdrowiutka ![]() Ana straszan ta historia tch dzieci znajomych. Ja nie wiem, jak bym postapiła. Ciężko jest gdybać, gdy sie nie było w takiej sytuacji, ale nikomu nie życze takich wyborów ![]() Kamila super, ze Fifi będzie miał swój własny pokoik ![]() Ana fajnie, ze wycieczka do wesołego miasteczka się udała. O boze, dobrze, ze nic sie Wam nie stało w tym wypadku, bo z tego jak opisujesz, to wyglądało groźnie ![]() Co do mojej nowej pracy, to godziny sa chyba takie 8.15-16.15. Bede mial troszkę dalej niz teraz, ale moze tylko z 5 minut samochodem. Ile zapłacą, to w sumie nie wiem, ale na pewno nie minimum ![]() Julitko ![]() ![]() Synta fajne zdjecia tego "zaćmionego słońca" ja niestety na żywo nie widziałam ![]() Madziu biedna Tatusia. Buziaczki w pyszczek ![]() Przykro mi, ze jednak nie pojedziecie nad morze ![]() Co Ty znowu wymysliłaś? Jaka gruba? I na spotkaniu masz być ![]() ![]() Ja też zasami dam klaspa Emilce, bo tez jest niezłe ziółko z niej. Bije, gryzie i wrzeszczy, ze czasami też tracę równowagę ![]() ikola fajnie, ze budowa ma sie ku końcowi i już niedługo będziecie mogli zamieszkać w swoim domku ![]() Super, gdyby wyszło nam tak, zebysmy w tym Poznaniu nocowali w tym samym miejscu ![]() ![]() MadziuO fajnie, ze już jesteś ![]() Marta u mnie i wieje i pada deszcz ![]() Uff, udało się ![]() Idę już lulu, bo oczy same sie zamykają Do jutra ![]() Edytowane przez bassienka Czas edycji: 2008-08-05 o 22:22 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Zadomowienie
|
hej
a ja spac nie moge ![]() ![]() ![]() Dostalam antybiotyk na 10 dni i tablety przeciwbolowe-narazie nic nie dziala ![]() Mam nadzieje,ze rano bedzie ciut lepiej....choc do rana juz niedaleko ![]() Zmykam,moze uda mi sie zdrzemnac... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.