|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
trochę ode mnie...
Spróbuj powiedzieć to, nim uwierzysz że nie warto mówić kocham Spróbuj uczynić gest, nim uwierzysz że nic nie warto robić Nic naprawdę nic nie pomoże Jesli ty nie pomożesz dziś miłości Moja i Twoja nadzieja uczyni realnym krok w chmurach Moja i Twoja nadzieja pozwoli uczynić cuda If only I could breathe /gdybym tylko mogła oddychać and I packed my hopes inside a matchbox / i spakowałam moje nadzieje do pudełka od zapałek Everything's dark /wszystko jest ciemne And I cannot find / i nie potrafię znaleźć What I've been looking for, / czego szukałam So I have to say I'm blind. / więc muszę stwierdzić- jestem ślepa There is no love between you and me / nie ma miłości pomiędzy mną a tobą You're my favourite thing - the one that I love / jesteś moją ulubioną rzeczą- jedyną jaką kocham |
|
|
|
#3812 |
|
Raczkowanie
|
już nie umiem żyć, nie umiem być, już nie umiem czuwać, już nie umiem nic, wiesz, czuję się jak idiota. Bo mam marzenia, z których nie wyrastam. i niech mówią naiwna I połknij wiatr, byś krzyczeć mógł Jestem naiwny, prosty, infantylny. I pier**lę to, że tak nie wypada! Mamo, czy mam być twardy jak bruk? psychoza strachu przekracza granicę wolność jak dzi*ka stoi pod murem codziennie mówię sercu bij, a płucom wciągajcie powietrze Ponieważ wolę czuć ból niż nie czuć zupełnie nic! W głębi duszy myślę, że to nie tak powinno być, kiedy myślisz, żeby wyjść i na dobre zamknąć drzwi...
|
|
|
|
#3813 |
|
Zadomowienie
|
Mój obecny:
"Tylko te drzwi pozostaną zamknięte, do których nie pukałeś"
|
#3814 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() : eek:
|
|
#3815 |
|
Raczkowanie
|
~~ Czasami trzeba pozwolić Komuś odejść,by móc zatrzymać Go na zawsze... ~~ filiżanka kawy i myśli ~~ Czasem na dnie serca czuje, Moje życie znów przerasta mnie... ~~ Jak ciężko jest patrzeć w te szyby podłużne... ~~ słowa zasłonią to co się stało wcześniej poza nami... ~~... a mało znaczyć to czasem zbyt wiele... ~~ pomiędzy czymś a niczym.. |
|
|
|
#3816 |
|
Rozeznanie
|
cudne opisy Frizzelicious ;**
kradne i kradne mam tylko nadzieje, że mnie nie zamkną. i od razu mam dla Ciebie prośbę, jakieś opisy o tym, że jestem z Nim, że On nadaje rytm mojemu sercu, że tylko z Nim się tak czuje. że to ta miłość. będe baardzo wdzięczna;* i przepraszam z góry za kłopot.
|
#3817 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję ;**
bierz ile chcesz i co chcesz. ; DD Sama nie wiem co się ze mną dzieje. Bo życie to ****a twarda walka, pamiętaj ! Nie warto walczyć o to, co już było... mój aktualny; słodkie i namiętne spierdalaj. < 3 ;**
|
|
#3818 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kocham Twoje opisy. Są wspaniałe. Nie jakieś pierwsze lepsze miłostki, ale takie prawdziwe. Z głębią. Co prawda, cześć z nich znam, ale zapewne, gdybyś ich tutaj nie cytowała zniknęły by gdzieś w głębi mego umysłu. Masz dobry gust. ^__^
|
|
#3819 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak przy okazji, wiesz, że masz cudne opisy? * Pozwól wytrwać tej nadzieii i spełnij ją, kochany. * Przetrwam każdą burzę, diabłu oddam dusze, tylko bądź... * Kochaj mnie. * Obejmij mnie i nie mów nic, jestem cała Twoja Obejmnij mnie, tak bardzo chcę zasnąć w Twych ramionach. * Bo ja Cię chyba trochę kocham i tak strasznie być Twoja chcę! * Bo potrzebuję Ciebie, jesteś moją inspiracją. Moją nadzieją. * Spełnij moje nadzieje, obiecane marzenie. * Wciąż czekam na Ciebie. * Oczekiwanie przepełnione nadziejami. * Nadzieje jada się z czekoladą. Wolałabym jeść Ciebie, ale Ciii... * Marzenie Ciebie stoi przede mną ubrane w światło nadziei. * Wiesz ile bym dała byś spełnił te obietnice? *** Abunee ładny początek *** * A oczy błyszczą. Bo nadzieja matką głupich. * I głowa pełna nadzieii radośnie tak. * Nadzieja schowana pod czekoladą, zawinięta w złoty papierek. * Nie ma nikt takiej nadziei jak ja. * Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem nigdy nie gaś iskierki nadziei. * Optymizm - karykatura nadziei. * Lepsza mała nadzieja, niż zrujnowana rzeczywistość. * To co wiecznie zawodzi, wiecznie jest też przedmiotem nadziei. * Moim cieniem jest nadzieja, rozumiesz? * Płonne nadzieje przeważnie nie gasną. Może jednak coś ![]() *** Cytat:
* Więc może mam Ci zarapować żebyś kochał mnie ponad to? * Mogę być Twoją muzyką, ale nie mogę być niżej niż ona, rozumiesz? * Nienawidzę sposobu w jaki dociera do mnie, że mnie nie możesz kochać mocniej. *Chyba zwyczajnie nie dorosłeś do kochania. * I nie pokochasz mnie, bo kochasz już muzykę, tak? * Jeśli Ci zarymuję, zaśpiewam, zarapuję dotrę w końcu do Ciebie? * Hip Hop też mówi o miłości, wiesz? * Ale ty mnie nie pokochasz tak bym była ja i nic więcej. Może się przyda, nie potrafię wymyślić nic innego... Widocznie nie dorósł do miłości... Ode mnie: * Jestem osobą szczęśliwą, ale dziś przez chwilę smutną. * Czuję cholerny niedosyt Ciebie. * A ty kim? Kim dla mnie mógłbyś być? * Bo ja kocham, a nie mówię. * Ty śpisz, ja się patrzę. * Ty chodzisz dumna jak paw lub jesteś zimną suką. * Według doświadczenia to co tracisz, doceniasz. * Miłość silniejsza jest niż strach, powiadasz? * Optymizm jak cień szedł za mną krok w krok. Może się coś przyda?
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
||
|
|
|
#3820 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki potrzebuję opisow ze poznałam pewnego chłopaka miedzy nami cos zaiskrzyło ale dzieli nas odległość. że spedziłąm z nim bardzo miłe chwile było BOoOsko i chce by trwały one wiecznie .. powtózyły sie .. Ognisko z nim i zabawa i wogóle ahh
![]() PILNE!!!! FRAZZ!!?? i reszta PROSZE*Słowa nie ranią, rani to jak je odbieramy ... *jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic *ZmEcZoNa... ZaGuBiOnA... BeZsiLnA... ZbYt CiEzKo... *Czasem to...Przed czym uciekasz jest tym...Czego szukasz... *Jesteś Pierwszą Myślą Gdy Wstaje i Ostatnią Gdy Kłade Sie Spać *Zapach Twojej skóry sprawia, że... Tak cudnie jest,że aż żyć się chce! *Jeśli nie możesz dojść do siebie...to chodź do mnie! *Jeśli możesz mi pomóc Nie odmawiaj,nie mów nie Tak mi Ciebie brak... *Jest taka ogromna moc w człowiek, która każdego uniesie ku górze - MIŁOŚĆ *Gdzieś w sercu na dnie .. Ciebie mam i Ciebie chcę * Chcę Cię przytulić, chce poczuć serca Twego bicie..za taką chwilę oddam całe życie *To czego tylko chce .. ja z Tobą w chłodnym deszczu... *Całowanie to przyjemność .. więc pocałuj się dziś ze mną xD *heheheznasz ten bajer ?? Kto nie z nami ten frajer *Dam rade??Bob Budowniczy zawsze daje rade *Chciałabym zrozumieć to... Czego zrozumiec nie mogę... *nigdy nie będę jedną z wielu.. nie zmienisz mnie... *"... szkoda słów, nie znasz mnie..
_________________________ _________________________ _______ Każdy dzień jest coraz piękniejszy..i Ty coraz bardziej mój. >>Aruuśś<< Edytowane przez madziula55 Czas edycji: 2008-08-05 o 23:44 |
|
|
|
#3821 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3822 |
|
Raczkowanie
|
Boże, daj mi siłę, bym mogła dalej udawać, że świat jest taki, jak sobie wymyśliłam, obdarz mnie chwilową głuchotą i ślepotą na czas zderzenia z rzeczywistością. Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce najlepiej na obcasach i po dużej wódce... To, co zwykle pragniesz zbliżyć do ust, raz zdaje się być bliskie a raz dalekie, wciąga cię bez reszty w dziwną grę między niewinnością a grzechem. zutto soba ni itta kara aika sukima ooki sugite. namaiki na kimo mo sunao na henji, matte dare ga shabishii. (od kiedy byliśmy razem przepaść między nami stała się zbyt wielka. czekając na Twoją szczerą odpowiedź, każdy czułby się samotny. ) _ soba ni inakutemo egao wa todojetai.. _namida wa misenai tte kimi wa sou itte_ ( i nie ważne gdzie jesteś, mój uśmiech dosięgnie cię wszędzie.. ) (powiedziałeś: nie pokażę ci moich łez) _ kuzuruekaketa toki kodoku hoshi de deaeta boku ga hirori janai.. ' ( gdybym spotkał Cię kiedy wszystko się rozsypało, z pewnością nie byłbym sam.. ) _________________________ ______________________ Deszcz zataja niezliczone łzy, kiedy dym ukrywa ich przyczynę... Wieczorami chłopcy wychodzą na ulicę. Wieczorami nie widać szarości. Nie biorę zapłaty za ból i smutek. Może powinnam zacząć? Ogarnia mnie znów ten stan...Sam na sam... I nie zaufam już żadnej nadziei. Bo po co wciąż tracić wiarę? Śmiertelne pragnienie poczucia tej bliskości...znów mnie ogarnia!
|
#3823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też je bardzo lubię ;] jeszcze pare: Cierpimy, bo czujemy, że dajemy więcej, niż otrzymujemy w zamian.Cierpimy ,bo nasza miłość jest nie doceniana. Cierpimy, bo nie udaje nam sie narzucić naszych reguł gry. Paulo Coelho" Na brzegu rzeki Piedry usiadłam i płakałam" "Spośród wszystkich wymyślonych przez człowieka sposobu zadawania bólu sobie samemu najgorszym jest Miłość. Cierpimy zawsze dla kogoś, kto nas nie kocha, kto nas porzucił, dla kogoś, kto nie chce nas opuścić. Żyjemy samotnie, jeśli nikt nas nie kocha, mając żonę lub męża, czynimy z małżeństwa niewolę. To naprawdę potworne." - Paulo Coelho "Pielgrzym" "W prawdziwym życiu miłość musi być możliwa. Nawet jeśli nie jest od razu wzajemna; miłość zdoła przetrwać jedynie wtedy, jeśli istnieje iskierka nadzieii - bodaj najmniejsza - że zdobędziemy z czasem ukochaną osobę." - Paulo Coelho "Na brzegu rzeki Piedry..." Ty masz zapach mojego szamponu Mój Ty sensie życia. ""Tak mi tu smutno bez Ciebie w tym murzyńskim lesie http://forum.mportalik.com/images/smiles/015.gif " (...)... Tęsknie za Tobą. tak mi smutno. "Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley Czas to stary oszust. w nocy płacze błotem. w dzień rzuca szklankami. "A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć". |
|
|
|
|
#3824 |
|
Raczkowanie
|
Kobiecość nie mieści się w czarnych szpileczkach czy zmysłowym zapachu od Naomi Campbell. Ona jest w naszych biodrach, dłoniach, pocałunku ukochanego. We władczości matki, spontaniczności nastolatki i uroku małej dziewczynki.
Czerwone dodatki pasują do niej idealnie... Patrzysz w oczy, mówisz o miłości. Po prostu dziś poukładać sobie chcę każdą myśl rozedrganą niczym liść... W miejscach, gdzie diabeł mówi dobranoc zabawa jest zazwyczaj najlepsza... Kawa już nigdy nie będzie smakować tak samo...
|
|
#3825 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
:1. Jak ciastko nie chce stracic swej wisienki tak ja nie chcę stracic Ciebie-słodyczy mojej 2. Nie chcę stracić kogos, dla kogo wstaję co świt 3. Nie chcę tracić kogoś, dzięki komu każdy dzień lśni miłością 4. Każdy niemal oddech dla Ciebie, ale i Oni na niektóre zasługuja 5. Jesteś moim światem, moim życiem, ale i rodzina jest mi bliska i tak ważna 6. Zrozum, że i Im należy się część mnie, nie stracisz na tym nic, a Oni zyskają.. buzia Cytat:
:1. Nigdy nie spojrzysz na mnie jak marynasz na swoją kobietę wypływajac na morze 2. Nie będę miłością Twojego życia, choćbym zdołała podpalić oceany 3. Nie bedziemy razem choćbym zawróciła bieg świata i rozstąpiła wody bezkresne 4. I nie będzie miłości płomiennej. Juz nie. Szkoda. Bardzo. 5. Nie pokochasz mnie tak bardzo i tak mocno jak marzę o tym każdego dnia i nocy każdej mam nadziję, że coś wybierzesz i główka do góry, wierzę, że znajdziesz szczęście i miłość ![]() buziaki Cytat:
1. A kafelki w łazience patrzyły tylko kto pierwszy nie wytrzyma ![]() 2. Cała łazienka parowała emocjami 3. Tamtej łazienki, tamtych chwil nie zapomnę juz nigdy. Nigdy 2: 1. Autobus czerwony przez ulice mego serca mknie ![]() 2. Autobus przyniósł radość. Przyniesie ją ponownie? ![]() 3. Warto powtarzać to, co przynosi radość i emocje ![]() mam nadziję, że się jakiś nada buzia Cytat:
i oczywiście Kobieto, żadem to kłopot :1. Tylko z Toba tak smakują maliny 2. To dzięki Tobie budzę się rano i wiem, że warto żyć. Bo mam dla kogo 3. Wiem, że to Ty skrywasz się pod każdą radością mojego dnia. Dzięki Tobie się uśmiecham 4. Jesteś każdym oddechem, lśnieniem oczu, blaskiem duszy, miłością serca, rytmem życia 5. Bo dzieki Tobie jestem szczęśliwa i Ciebie kocham ponad życie aż miło czytać, że tak Ci się związek układa, gratuluje buziaki
|
|
|
#3826 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście ze się przydadza ;D! Cytat:
*zabieram ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3827 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
`a ode mnie.: `oszukam czas. jeszcze parę dni i będziesz. ;** `a Twoje zdjęcie zawieszone na ścianie w antyramie to już chyba przeszłość. ![]() Bo Ty wiesz. Spełniasz moje sny. Dziękuję, że jesteś. Zawsze. Przy kubku czerwonej, gorącej herbaty wszystko jest takie proste. ![]() Facetom zazdroszczę dwóch rzeczy: wyobraźni i tego, że nie mają okresu. ^. Wieczorem bez makijażu też powiesz, że jestem piękna.? Chora mentalność. może się komuś przyda. a jeśli nie to przepraszam za dodanie . Buzi. ;**.
|
|
#3828 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny ratujcie ,
coś słodkiego na dobranoc dla chłopaka? ![]() a raczej kolegii! oo
|
|
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
laski ratujcie .
byl sobie chlopak bylo wszystko okej a nagle , pogodzil sie ze swoja bylo i sie boje ze wroca do siebie etc . macie jakies opisy . ? to wazne .
|
#3830 |
|
Raczkowanie
|
Frizzelicious kamishastyrana Uwielbiam Wasze opisy.! <33 "_ soba ni inakutemo egao wa todojetai.. - Styrana, w jakim to języku.? ( i nie ważne gdzie jesteś, mój uśmiech dosięgnie cię wszędzie.. )" _________________________ _________________________ __ Podczas każdego tańca, któremu oddajemy się z radością, umysł traci swoją zdolność kontroli, a ciałem zaczyna kierować serce. Moje ciało jest świątynią, a taniec jest moją modlitwą Taniec to nieme wyznanie miłosne. Taniec jest jak jedzenie czekolady - z każdą chwilą chcemy więcej. Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką. ,,Nie tańczymy samym ciałem.To coś bardziej emocjonalnego. Dlatego każdy ruch jest inny, zależy od tego jak się czujemy i w jaki sposób chcemy wyrazić siebie. Nigdy nie powtarzamy dwa razy jednego ruchu w dokładnie ten sam sposób." ,,W tańcu chodzi o to, by pokonywać własne słabości i swoje ograniczenia sami wyznaczacie sobie granice"'
|
|
#3831 |
|
Raczkowanie
|
pamiętasz gdy mówiłeś, że każdy musi kiedyś dorosnąć.?
może teraz Twoja kolej. został mi tylko rozmazany tusz i drżące ręce,z których wypada świat.. dziękować ; ** wciąż stoję tu gdzie mnie zostawiłeś. pamiętasz jeszcze?. stos wypowiedzianych słów. niepotrzebnych nam całkiem. na ranach nie zdążyła zastygnąć krew jeszcze. a ja głupia wciąż nadzieję mam. myśli nieułożone. bałagan w torebce. pierwsza kieszeń od lewej. po co to jeszcze mam?. stacja pkp. szósta trzydzieści. bilet do Ciebie. miłość trzeba budować, odkryć ją to za mało . stał w deszczu i z uśmiechem czekał na mnie. zabrał na spacer w zimny wieczór. zachłysnęłam się Jego perfumami. - ta jasne. marzenie. chyba otworzyłam złe pudełko. rzygam słodkimi "LOVE". Wiem jak boli cisza w odpowiedzi na wołanie Brakuje zrozumienia bez sensu jest czekanie. zagubiona w świecie złudnych marzeń . Nie ma Ciebie nie ma mnie - prosta matematyka. następny przystanek, próba zapomnienia. Zamykasz oczy i widzisz tylko przestrzeń. Otwierasz... I widzisz tylko zdjęcie. tylko marzeń nie trać, nie warto. moja cena ? nie do pokrycia ! jestem królewną nie do zdobycia . jestem kobietą niezależną .. nikomu na mnie nie zależy ; ) a jakieś opisy o tym że jest mi bardzo przykro ? i jak łatwo jest się poddać ? z góry dziękuję ; ** |
|
|
|
#3832 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
: 1. Ślubuję Ci plac zabaw nocą, dziką plaże nad ranem i uśmiech przy kawie 2. dekolt po ziemię.rozwiane wiatrem loki. stoje w progu.mówię Ci dobranoc 3. I`m Your Good Luck Fairy^^ /jestem Twoją Szczęśliwą Wróżka/ 4. Whenever I'm alone with you You make me feel like I am home again.. /Kiedy tylko jestem sama z Tobą sprawiasz, że czuje się znów jak w domu/ 5.Nocą daję marzenia, małe przyjemności, słodkie, nieszkodliwe pokusy.. 6. Kokieteryjnie zalotna, zalotnie figlarna, figlarnie ponętna. Taka szepcze Ci 'dobranoc' 7.Jeśli cokolwiek chcesz mi zarzucić- zarzuć mi ręce na szyję... ![]() 8. Make a wish and I will make it come true if You give me a cookie and a hug. /wypowiedz życzenie, a sprawię, że się spełni jeśli dasz mi ciasteczko i mnie przytulisz/ 9. Słodno rozmarzonymi oczami mówię Ci dobranoc Kochany mam nadzieję, że zdążyłam przed spaniem i coś wybierzesz buźkaDziękuję baaaardzo buzia
|
|
|
#3833 |
|
Przyczajenie
|
Hej Dziewczynki
Możę komuś sie przydadzą.. Opisy pochodzą z tekstów piosenek![]() O nic nie pytaj..Zapomnij co było Przepraszam Za Smutek Dziękuje za a miłość! Bo tego chce teraz... Twej przyjazni Bo milosc umiera... ![]() Where Are You Now Why Did You Go What I Feel Now You Never Know! Where Are You Now Why Did You Go I Love You So ... For You I Can Change My Life For You I Can Reach The Sky I wczoraj znów zabrakło szczęścia.. Tak chciałam wpaść w jego objęcia... ![]() Jesteś dla mnie ciepłem gwiazd, które zawsze będą grzać ![]() Tyle wspomnień o Tobie chodzi po mojej głowie... Teraz wspominam, może wiesz jaki tego będzie finał? ![]() Długa droga czeka mnie Nie kończące się noce i dnie Bo wciaz próbuje zapomnieć Cię! Mój aktualny: Jak przyjdzie ochota to i pies kota wyłomota
|
|
|
|
#3834 |
|
Raczkowanie
|
Do chłopaka z którym prawie już jestem pisze jego była dziewczyna.
I wychodzi na to że ona chce z nim być. Potrzebuje opisów takich...hm.. że się boje że on do niej wróci.. że nie chce go stracić. itp. baardzo pilne ;*truskawkaZcukrem śliczne opisy ;D
|
|
#3835 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ii chyba nie FRAZ, tylko Frizzelicious literóweczka mała. ; ) opski ślicne. a ma ktoś coś po górolsku ? ![]() o tęsknocie do górola. ;p prroszę pomóżcie! ;] słodka idiotka. ;] nigdy nie zapomnę Ciebie i tego co mi dałeś... Arbuzowe szaleństwo .
Edytowane przez r0zunia Czas edycji: 2008-08-06 o 09:19 |
|
|
|
|
#3836 |
|
xoxo
|
Dziewczynki macie jakieś opisiki że nie czuje się najlepiej po wczorajszym ognisku, że raczej dziś jestem offline ? (niedosłowne ; )))
|
#3837 |
|
Zadomowienie
|
Piękne kochana, doskonale pasuje do mojego nowego kolegi ktory oczekuje wiadomo czego po znajomosci ze mna albo nie moze sie zdecydowac czy to cos powaznego... dzieki
|
#3838 |
|
Raczkowanie
|
,,Gdybym ciągle robiła to samo
nigdy bym sie nie rozwinęła. Chcę być coraz lepsza. Wymyslać nowe rzeczy. Robić to, o czym nawet do tej pory nie myślałam...kto powiedział, że nie dam rady?"
|
|
#3839 |
|
Raczkowanie
|
dziękujęęę Żałosna chęć posiadania wciaż wiecej i więcej! Jesteś waniliową zasłoną rozkoszy niewymownego raju Jeszcze sie suszą łzy na sznurze Nie kupuj nieba na kredyt Bo tuż za rogiem handlowała marzeniami Silni duchem i ciałem w jednym szeregu do nieba szli. Znalazłam swoje marzenia schowane kiedyś na dnie dziurawej kieszeni Może jest tak, że boleć ma uśmiech? Jestem na drugim końcu tęczy. To ty tworzysz zło i karmisz nim ulicę. Lukrowane niebo na patyku Łapczywie spijam ciszę z dłoni nocy. Opętana tańcem koronkowych łez; słodka melancholijna rzeczywistość... toksyczny świat z palca wyssany Wcale nie czuję, że mi przykro. Może tylko troszke boję się... Ostatni taniec wolności w masochizmie miłości... - Wytrzymasz ze mną? - Nie wytrzymam bez ciebie... |
|
|
|
#3840 |
|
Zadomowienie
|
Ja malutko mam ale moze komus sie spodoba/przyda
, 2 pierwsze moje osobiste reszta znaleziona na stronkach:Byla dla ciebie kims, a ja moge byc kims wiecej... Szczescie do drzwi puka cicho i niesmialo, moze to szczescie to ja? Ciągle jesteś niedostępny... Miłość zaczyna się od wielkcih usienień a kończy na drobnych kłótniach Komu w drogę temu wrotki ![]() Gdy Ci smutno, gdy Ci źle, napisz do mnie na GG ![]() abunee - piekne, abstrakcyjne, prosze o wiecej
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.

"