|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - część X
witam kochane
nie wiem kiedy ja was nadrobie ale napewno nie dzis za godzinkę wraca TZ bo wąłsnie skonczył prace wiec ja mykam sie kapac i wskakuje do łózeczka wyobraźcie sobie, ze wczoraj tez tak zrobilam i zasnelam. a TZ przyszedł i mnie obudził, bo jest przyzwyczajony ze przed snem jeszcze rozmawiamy hehe najpierw myslalam ze mu krzywde zrobie bo tak mi sie dobrze spało ale potem sie z tego smiałam
|
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia będą "przy okazji", pewnie już po moim powrocie z urlopu, bo teraz nie ma okazji żeby zrobić
.
|
#1473 |
|
Zadomowienie
|
cześć ja nie mam weny na udzielanie się w ogóle, z TŻ dno totalne chylimy się poważnie ku upadkowi.
niuniuniau widzę, że jesteś więc skorzystam z okazji, żeby złożyć Ci najserdeczniejsze życzenia z okazji ślubu, dużo szczęścia, zero kłopotów i szalonej, cudownej miłości najfajniejsza witaj i zapraszamy do plotek
|
|
#1474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niuniuniau, nasza szczęśliwa mężatko opowiadaj! i pokazuj zdjęcia.ach, wszystkiego najlepszego
|
|
#1475 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1476 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Super pierścionek, tylko mnie z kolei zastanawia czy wygodny?Dołączam się do pytania...? Dziewczyny jaka tu potworna pogoda Wieje, łamie drzewa, gałęzie fruwają, deszcz i wichura...Może Wy mi podpowiecie. Nie wiem co się dzieje z moim palcem zaobrączkowanym. Cały mi spuchł i boli. Żeby zdjąć obrączkę strasznie się namęczyłam. Czyżby tak palec mi się stył, że obrączka za mała??? Chyba będę musiała ją powiększyć? A może są jakieś maście na odchudzenie palca? A może to jakieś zakażenie? Ale ranki nie mam... No sama nie wiem
|
|
#1477 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć! Mam zapalenie pęcherza, i szybciej wróciłam z pracy
.
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
biedactwo ja tez miałam-coś strasznego
|
#1479 |
|
Zadomowienie
|
Niestety dobrze nie jest. Czuję jakby to był człowiek, którego w ogóle nie znam. Doszło do tego, że ja już nawet nie chcę rozmawiać jak jest coś nie tak bo mam dosyć powtarzania po raz tysięczny tego samego.
On coraz częściej mówi o ślubie a ja mam wrażenie, że on chce tego ślubu bo wtedy łatwiej będzie wziąć kredyt na mieszkanie a jak ja będę to będzie miał "sprzęt AGD" w domu. Poza tym zeszło ostatnio na temat dzieci. I dowiedziałam się, że on nie chce, może mu się zmieni (tyle tylko że nie ma już 15 lat żeby mu sie miało coś zmienić, ja też kiedyś myślałam że nie chcę dzieci ale wiem że jak nie będę miała w przyszłości to będę nieszczęśliwa). A poza tym jak dziecko t tylko syna ale ja chyba sobie nie wyobrażam że on dziecku będzie tyłek mył. I doszło do mnie, że jestem w dziwnej sytuacji bo go kocham ale planowanie z nim przyszłości chyba nie ma sensu
|
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1481 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety z obraczka nie wiem, moze na razie nie zakladaj jej (albo na lewa reke) Ale jak spuchl to moze cos cie ukasilo? moze jutro bedzie widac ranke? Cytat:
|
||
|
|
|
#1482 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Muzeum też im się podobało, byliśmy też w Łazienkach, ale tam się nudzili.Cytat:
.Cytat:
. Drzew połamanych sporo, błysk piorunów średnio co 2s, i tak przez 4 godziny . A że wszystkie urządzenia w domu powyłączane na ten czas były, to zajęliśmy się sobą. Było tak klimatycznie i dobrze, więc już wiecie skąd mam zapalenie pęcherza .Pzs1 - głowa do góry, i spokojnie do tego podchodź. Nie rób awantur, nie podnoś głosu. Przemyśl sobie sama wszystko na spokojnie. I daj sobie i jemu chwile czasu. Kto wie, może masz właśnie jakąś burzę hormonów i każdy szczegół urasta do rangi mega problemu? Może on ma jakiś problem. Jak to już trwa długo, to czas na poważniejsze kroki, skoro rozmowa nie skutkuje. Asiuk - super suknia! niuniuniau - nie wiem co mi się wcześniej, w piątek chyba, pomieszało, że myślałam, że to lemoorka ślubuje. Mimo wszystko myślami byłam przy tobie, i rzuciłam pytanie na forum co tak cicho w twojej(lemoorki) sprawie. Opowiadaj co i jak? Nie uciekłaś sprzed ołtarza? Bo dopiero jak potwierdzisz, że jesteś już zamężna, złożę życzenia :P. Nema - pięknej pogody jutro! ![]() najlepsza - witaj! ale ja się nie zgadzam - to ja jestem najlepsza . Ciekawy pierścionek. Pewnie spodobałaby ci się biżuteria tego kolesia: http://www.hadrys.pl/index.php?mod=2...t=obraczka_sam
|
|
#1483 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1484 |
|
Wtajemniczenie
|
wiem, ale strasznie mi się podobają te obrączki. Większość przynajmniej.
Są takie seksowne, szalone, niegrzeczne, mruuu...
|
#1485 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny wczoraj wpadłam tylko na minutkę i nie miałam czasu nic napisać. Zarówno ślub jak i wesele było udane, zero sresu tylko radość
To wspaniały dzień. Więcej napiszę jak wrócimy z weekendu miodowego Wybierami się do Krakowa na kika dni, już nie mogę się doczekać. Dołączam dwa zdjątka, tak na próbkę, od foto będę miała dopiero za jakieś 2 tygodnie. Buziaki dzewczyny i dzięki za pamięć
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#1486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia na nowej drodze życia
|
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
|
|
|
|
|
#1490 | |
|
Zakorzenienie
|
OOj, bidula.
Cytat:
Podoba mi się model "sabotaz". One sa z tytanu? |
|
|
|
|
#1491 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pierścionek bardzo oryginalny, taki artystyczny ![]() Cytat:
Może jakiś romantyczny weekend sobie sprawcie ? ![]() Trzymam kciuki i wpadaj częściej Cytat:
![]() Cytat:
Cześć dziewczyny, wczoraj mieliśmy ciekawy wieczór z mężem, wpadliśmy na pomysł własnego biznesu, takiego rodzinnego, ciekawa jestem czy to wypali, ale bardzo podgrzaliśmy się Dlaczego nikt nic nie pisze ?????????????????? Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2008-08-06 o 10:28 |
||||
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
Najfajniejsza witaj
![]() Niuniuniau wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ![]() a tak w ogóle to cześć ale dziś pogoda...mam nadzieję, że od niedzieli wrócą upały.
|
#1493 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za rady i pocieszenie, już mi się styki w mózgu przegrzewają od myślenia o tym.
Czasem myślę że w wieku 23 lat nie powinnam mieć takich problemów i zamartwiać się tylko żyć pełnią życia
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
Ja będę wtedy na jeziorach a potem na Rospudzie więc musi byc słonko i wysoka temperatura
|
#1496 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hello
Cytat:
Cytat:
![]() Dziś wiec bardzo dziękuję ![]() Cytat:
Witam serdecznie. Fajny pierscionek Czemu nie masz co myslec o zaręczynach?? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niuniu wszystkiego naj
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
#1498 | ||
|
Zakorzenienie
|
oj żeby Ci tylko szybko przeszło
Cytat:
Cytat:
najfajniejsza witaj w naszym gronie ![]() Tak w ogóle to cześć
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
||
|
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu z czego sie tak cieszysz??
Z 6 sierpnia ktory oznacza ze juz blizej niż dalej do powrotu TZ?
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

za godzinkę wraca TZ bo wąłsnie skonczył prace wiec ja mykam sie kapac i wskakuje do łózeczka

.

Wieje, łamie drzewa, gałęzie fruwają, deszcz i wichura...