|
|
#361 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpień-nasze zakupy;]
Cytat:
Cytat:
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
joanna453- fajne zakupy
![]() |
|
|
|
#363 |
|
Wtajemniczenie
|
walizka podróżna 39 e
![]() tusze 33 e razem plus prezent do zakupu duża paletka do makijażu 15 e cienie do powiek 2 e perfum na prezent 12 e |
|
|
|
#364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Praca własna-bardzo bardzo fajna!
|
|
#365 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#366 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() Cytat:
![]() Zgadza się dzięki Cytat:
![]() Cytat:
U nas nie ma bazarku, musiałabym się wybrać do miasta a pozatym...nie chciało mi się. Jak się sprawuje torba? Nic złego się z nią nie dzieje??Sweterek z H&M moim zdaniem nie jest wart 80 zł, nie jest to jakaś super rewelacyjna dzianina więc dobrze, że trafiłam na tę przecenę. Cytat:
Yyy nazwa użytkownika jest na torbie ale zaraz wyślę Ci linka - nie ma problemu ![]() Cytat:
ostatnia taka bidna wisiała tom ją przygarnęłam A top i sukienka to nie ukryty talent krawiecki a wykształcenie choć przyznaję - szycie było moją pasją, od kilku lat z powodu braku czasu przestałam szyć ale chyba znów wrócę do tego zajęcia.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
o ile pamiętam byłaś w Hiszpanii Cudna ta skórkowa kurtka
|
|||||||||
|
|
|
#367 |
|
Konto usunięte
|
bluzeczka kapp ahl- jest promocja 50 % na przecenione artykuly ; 12,45
sweterek 25 zl kapp ahl kolczyki fioletowe troll przecena z 9,9 na 2,9 kuleczki h&m 9,9 kolczyki sa pojedynczo pokazane, bo siostra przymierzala
|
|
|
|
#368 |
|
Wtajemniczenie
|
prezencik dla Tż 10 e
prezent dla teściowej 3.50 e tylo zakupów
|
|
|
|
#369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałam tak szybko przemknąć po tym sklepie(po prezent byłam) bom bez mejkapu wyskoczyła. Modliłam sie żeby nikogo znajomego nie spotkać, hehe Ehh no szkoda...ale ze mnie ślepowron! |
|
|
|
|
#370 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kilka moich ostatnich ![]() czarne szorty Vero Moda 29 zł bikini Vero Moda 19 zł sukienka Vero Moda 29 zł bluzeczka House 19 zł |
||
|
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#372 |
|
Konto usunięte
|
moje wylicytowane przed chwilą:
beżowe zamszowe botki- 90zł + przesyłka |
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Meariel Czas edycji: 2008-08-05 o 23:58 |
|
|
|
#374 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#375 | |
|
Rozeznanie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8480471]bluzeczka kapp ahl- jest promocja 50 % na przecenione artykuly ; 12,45
sweterek 25 zl kapp ahl kolczyki fioletowe troll przecena z 9,9 na 2,9 kuleczki h&m 9,9 kolczyki sa pojedynczo pokazane, bo siostra przymierzala [/quote]bardzo fajne Cytat:
![]() Joanna453 szałowe zakupy, trochę bym nakradla:P |
|
|
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj w Arkadii, i troche tam jeszcze jest tych wyprzedaży... ale malutko
|
#377 |
|
Raczkowanie
|
Moje
![]() ~~ bluzeczka z H&M- 25 zł ~~ tunika- allegro- 28 zł + przesyłka ~~ bluzeczka wiązana na szyi- 20 zł |
|
|
|
#378 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swietna kurtka,torba i top z Bershki. Rownie rewelacyjna kamizelka PIMKIE,no i oczywiscie sukienka i butki z Zary no i jak na Twoje zakupy przystalo przyplatal sie i komplet bielizny tez niczego sobieJednym slowem-zazdroszcze ![]() Cytat:
tez czesto w sklepie czuje ten instynkt Oj, zazdroszcze w takim razie i talentu i zawodu, szczegolnie jak widze efektyA jesli chodzi o Chorwacje to pisz bez skrepowania ![]() A co do butkow do morza-jak do moich gumiaczow nalala sie woda to juz zabraklo sil na machanie nogami i tyle bylo z plywania ale do brodzenia po dnie,no i pod prysznic/na basen napewno beda jak znalazl.Zrszta ja mialam troche inne i moze dlatego sie nie sprawdzily...Cytat:
![]() wlasnie sie dzis obeszlam smakiem,bo na wieszaku zostaly tylko 34 i chyba przejade sie po nie do Matarni,bo sa rewelacyjne no i niedrogie.A ty kupowalas w Gdyni czy Gdansku?Bluzeczka z JHousa i bikini rowniez fajne |
|||
|
|
|
#379 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ta wielka, spocona i wymazana pudrem ![]() Ja miałam Cię zagadnąć, ale akurat mamuśka mi wisiała na tel ![]() Nic to, miło było poznać
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
|
|
|
|
#380 |
|
Zadomowienie
|
Kupiłam ostatnio dwie torebeczki na all, co o nich myślicie?
*zdjęcia zapożyczone z allegro.pl |
|
|
|
#381 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj tylko bielizna w Esotiq. Natura mnie hojnie nie obdarzyła, więc muszę się ratować dobrymi stanikami. Tylko w tych się czułam dobrze
Zazdroszczę dziewczynom, których ( * ) ( * ) zawsze wyglądają ładnie i powabnie...
|
|
|
|
#382 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jakbys faktycznie chciala takie butki to moge Ci zakupic,poki jeszcze sa w sklepie Cytat:
dziekuje Edytowane przez kasiuniaaa86 Czas edycji: 2008-08-16 o 15:52 |
||
|
|
|
#383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam taka tyle, ze szara .
|
|
|
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja też nie jestem chojnie obdażona przez naturę więc muszę kupować staniki takiego właśnie typu ale jak się mówi nie wielkość a jakość się liczy No i przy okzji pochwale się swoimi poniedziałkowymi zakupami ![]() Bielizna : dwa kompleciki mnie się podobają ![]() Torebka : New Yorker, cena (uwaga!) 3,95 ,- Bransoletka : Jeans Club , cena 10,00 ,- Buty : Bershka , cena 139,00 ,-
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
Cd.
Biały sweterek : Tally Weijl 39,00 ,- Spodnie jeansowe : Terranova 79,90 ,- Spodnie białe, materiałowe dresiki : House 39,00 ,-Iiii uwaga ! gaz na samoobrone No i to wszystko z poniedziałku
|
#387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj: bokserka jagodowa reserved- kolor ładniejszy niż na foto. kolczyki reserved Przedwczoraj- pokazywane już na lumpkowym. Każda rzecz za 3 zł: biała koszulka atmosphere z haftem spódniczka z wysokim stanem, olówkowa-Morgan spodnie atmosphere sukienka chabrowa H&M-malenka |
|
|
|
|
#388 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() FANTASTYCZNE!!!
|
|
#389 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję ślicznie
Cytat:
![]() Dziękuję chyba znów przysiadę do maszyny, mam w głowie pomysł na ładną spódnicę ![]() Cytat:
twoje tez bardzo ładne, szczególnie ta bluzeczka House.Cytat:
O spoko tylko inny rozmiar ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#390 | |||||||||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ja buszowałam w poniedziałek po TS za jakimiś koszulkami i same L, XL choc ceny korzystne Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
widze ze zakupy glownie wakacyjne?bardzo podoba mi sie ta czerwona, pikowana torebeczka i swterek z h&m dla dzieci, który udalo Ci sie upolować za 20 zł ja swoj kremowy kupilam bodajze za 40 i tak juz byl wtedy przecenionyCytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8480471]bluzeczka kapp ahl- jest promocja 50 % na przecenione artykuly ; 12,45 sweterek 25 zl kapp ahl kolczyki fioletowe troll przecena z 9,9 na 2,9 kuleczki h&m 9,9 kolczyki sa pojedynczo pokazane, bo siostra przymierzala [/quote]super kolczyki rany ile zakupow, zazdroszcze! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.

Ale za to pikowaną torbę (tyle że czarną i z czarnymi rączkami z tego samego materiału co torba) kupiłam na bazarku za 50 zł - jeden z najlepszych moich torebkowych zakupów
w dodatku za 19zl
oj,chtnie bym Ci ja zabrala
???

i chyba przejade sie po nie do Matarni,bo sa rewelacyjne no i niedrogie.A ty kupowalas w Gdyni czy Gdansku?