Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :) - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-05, 18:19   #3211
baja_86
Zakorzenienie

Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
kurcze ale mi jest głupio tak powiedziec teraz cos na ten temat po tym jak nik w niego rzuciłam a potem powiedzialam wyraźnie zeby sam mi go oddał jak bedzie chcial. buuu normalnie wkurzona jestem bo tak naprawde nie miałam jakis podstaw aby to robic. poprostu chwila słabosci, tesknoty, przemeczenia itp. jest nam razem przecudownie ale jak patrze na mój palec i slad pierscionka (po opalaniu) to az mnie w sercu sciska
no to może go przeprosisz za swoje zachowanie, skoro mówisz, że nie miałaś podstaw żeby tak się unieść i szepniesz słówko, że chcesz mieć znów ten symbol waszej miłości na palcu. Może on cię bierze na wstrzymanie, czeka aż ty zrobisz pierwszy krok
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 18:24   #3212
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

laski ten koles dalej do mnie pisze

praca jest dla grupy Aviva do ktorej nalezy rowniez Commercial Union wiec pewnie slyszalas o tej firmie, nie ma tu zadnego oszustwa, wiec proponuje ostatni raz i co teraz sadziesz?

CiErP1ENiE
2 godziny temu
Niestety boję się oszukania. Już nie raz zostałam.

Olivieros
3 godziny temu
rozumiem, ze nie chcesz nawiazac wspolpracy, tak?

Olivieros
Wczoraj o 12:04
posluchaj ja proponuje tu ososba o ktorych cos poczytam...a liczy sie kreatywosc dlatego mam z fotki juz troszke osob, poza tym na tym portalu nikt mi CV nie napisze pod prace..
Jesli chcesz przyjedz jesli nie to zastanawiaj sie kiedys czy moglas sie rozwijac i niezle zarabiac..
co do kandydatow to ja Ci pracy nie oferuje, musisz przejsc proces rekrutacji tu przekazuje wstepnie info o takiej mozliwosci
wiec?

CiErP1ENiE
Wczoraj o 11:28
Poradziłam się kilku osób i podpowiedzieli mi, że pracowników nie szuka się na portalach typu fotka.pl tylko poprzez ogłoszenie np. na stronie firmy.
Jeśli firma proponuje takie zarobki to ludzie wchodziliby drzwiami i oknami.

Olivieros
Wczoraj o 10:40
Proszę o konkretną odpowiedź, sznujmy swój czas.
Stary 2008-08-05, 18:24   #3213
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
kurcze ale mi jest głupio tak powiedziec teraz cos na ten temat po tym jak nik w niego rzuciłam a potem powiedzialam wyraźnie zeby sam mi go oddał jak bedzie chcial. buuu normalnie wkurzona jestem bo tak naprawde nie miałam jakis podstaw aby to robic. poprostu chwila słabosci, tesknoty, przemeczenia itp. jest nam razem przecudownie ale jak patrze na mój palec i slad pierscionka (po opalaniu) to az mnie w sercu sciska
ja myślę, że powinnas mu tak troszke przypomniec o tym pierscionku, moze własnie on sie boi Ci go dać i czeka az sie przypominasz ja bym zartobliwie zapytała sie go :co słychać u mojego pierścionka" ?? skoro jest super juz miedzy Wami, on Ci moze go nie oddaje bo mysli, że nie brakuje Ci tego pierścionka tak bardzo.. rozni sa faceci, moj to zapewne w takiej sytuacji zapomniałby ze go schował znajac mojego TŻ
Stary 2008-08-05, 18:27   #3214
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
laski ten koles dalej do mnie pisze
ja bym mu dosadnie napisała, że dziękuje, nie jestem już zainteresowana
Stary 2008-08-05, 18:32   #3215
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

popieram baję_86
Stary 2008-08-05, 18:32   #3216
ewelinka3f
Raczkowanie

Cytat:
Dokładnie!Co on się tak przyczepił?Podejrzane to jakieś...
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 18:34   #3217
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelinka3f Pokaż wiadomość
Dokładnie!Co on się tak przyczepił?Podejrzane to jakieś...
nawet bardzo, jakby to była uczciwa oferta to by tak nie zabiegał natrętnie o pracownika, bo pewnie by takich miał na pęczki i mógłby wybierać. Szuka naiwnych i tyle

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-05, 18:46   #3218
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a mi się nie wydaje, że to dobrze ja powiedziałam Tadzikowi niech nie liczy na to, że będę pracowac a po pracy jechac na 2 etat jako kura dowmowa
Ja też mojemu już to powiedziałam, równouprawnienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
ojoj, prasowanie, najgorsze co może być

coś dawno Samba się nie odzywała, ciekawe jak jej tam w nowej pracy?
Gdzie ta Samba..? ciekawe jak praca...

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Oto i ja dołączam do grona Panien Młodych 2009
Witaj!

Cytat:
dziewczyny a ja wam musze cos napisac półtora tyg temu (w poprzednia sobote) miałam ostre spięcie z TZ. od jakiegos czasu wisiało to w powietrzu i w koncu wybuchło. sama nie wiem o co dokładnie nawet. o jakies pierdoły. razem bylismy przemeczeni całym tym tygodniem pracy po nocach, czulam sie jakos tam samotnie, teskniłam za domem itp i jakos tak wyszło. w koncu sie rozpłakałam i rzuciłam w niego moim pierscionkiem zareczynowym wybiegłam z pokoju, zamknelam sie w łazience i płakałam. za 5 mn jak ochlonełam wrocilam do niego. TZ pierwsyz raz sie rozplakal. przez te 7 lat co jestesmy razem nigdy nie płakał a teraz patrze a tu lzy w jego oczach. powiedzialam mu, ze nie chce tego jgo pierscionka bo mi jest tu źle i zeby mi go dal jak juz bedzie super. TZ zaczał przepraszac ze wie, ze razem bylismy przemeczeni itp i ze teraz bedzie idealnie i wiecie co?? tak jest. nie ma nawet jednej rzeczy która by mi teraz nie pasowała. TZ jest czuly kochany i w ogóle jest idealnie. tylko jest jedno ale... on schował ten pierscionwek i nic na ten temat nie mówi a mi go tak bardzo brakuje i juz bym chciała aby mo go oddal. i teraz nie wiem czy on o nim zapomniał czy robi to specjalnie??
Powinnaś szepnąć słówko o tym symbolu miłości jak to dobrze określiła baja
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 19:54   #3219
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

dziewczyny macie racje. cos mu dzis szepne o tym ma wrócic do domku ok 22 (bo o 21 konczy prace i rozwozi jeszcze ludzi do domków) a my mamy taki rytuał (który szalenie mi sie podoba), ze jak ja mam rano do pracy to on po powrcie do domku kładzie sie ze mną w łózku, przytula i sobie tak z godzinkę rozmawiamy. potem caluje, mówi dobrano i idzie sie kapac i oglądac TV bo on o 23 nie jest jeszcze spiący. za to jak mam ten tydzien na późniejsza zmiane to juz wtedy razem zasypamy a teraz jest ten pierwsyz tydzien na zmianay czyli bedzie dzis znowu akcja "usypanie Madzi" tylko jemu to cienko wychodzi bo jak chce mnie uspic to mi sie gadane włącze hehe ostatnio powiedział, ze sie chyba kołysanek nauczy

a ja mu dzis niespodzianke zrobilam kupiłam swiezy chlebek, pomidorki itp. i zrobilam kanapeczki do pracy, schowałam do lodówki i zostawiłam liscik na lodówce

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 19:59   #3220
kaska87
Zakorzenienie

gadałam 3 godziny z TZ zamówił mi właśnie butki juz miałam podobne sa mega wygodne a ja mam problemy z kostką i sa super
http://www.champssports.com/catalog/...WORD%20SEARCH/

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 20:16   #3221
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a zmywarka to jest najwspanialszy sprzęt jaki może być w domu
Ja jednak bardziej sobie nie wyobrażam nie mieć pralki niż zmywarki w domu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-05, 20:20   #3222
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewelinka3f Pokaż wiadomość
Jesteście w bardzo komfortowej sytuacji.Ja mojego TZta widzę raz na tydzień,a niedawno był taki czas,że TZ był na szkolenie i widywaliśmy się raz w miesiącu!I trwało to przez 9 miesięcy!To jest tęsknota...
nio tak,,, wiesz my przez pierwszy rok widzielismy sie co 6-7 tyg na patre dni...nio a po roku zczelismy mieszkac razem i teraz dluzsze rozstamie to masakra ehhh

Cytat:
madzia faceci tace sa moj kiedys prze 3 dni trzymal piesciocnek po tym jak w niego nim rzucilam..a potem m i go dal nio ale zastrzegl ze jak tak jeszcze raz zrobie to juz mi go nie odda....
Cytat:
Oto i ja dołączam do grona Panien Młodych 2009
Witam

a ja wrocilam sobie niedawno do domku...ehh paskudna pogoda dzisiaj bhlam i normalnie spac mi sie chce caly dzien..i wogole jakies samopoczucie mam do du...ehhh
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 20:22   #3223
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
dziewczyny macie racje. cos mu dzis szepne o tym ma wrócic do domku ok 22 (bo o 21 konczy prace i rozwozi jeszcze ludzi do domków) a my mamy taki rytuał (który szalenie mi sie podoba), ze jak ja mam rano do pracy to on po powrcie do domku kładzie sie ze mną w łózku, przytula i sobie tak z godzinkę rozmawiamy. potem caluje, mówi dobrano i idzie sie kapac i oglądac TV bo on o 23 nie jest jeszcze spiący. za to jak mam ten tydzien na późniejsza zmiane to juz wtedy razem zasypamy a teraz jest ten pierwsyz tydzien na zmianay czyli bedzie dzis znowu akcja "usypanie Madzi" tylko jemu to cienko wychodzi bo jak chce mnie uspic to mi sie gadane włącze hehe ostatnio powiedział, ze sie chyba kołysanek nauczy

a ja mu dzis niespodzianke zrobilam kupiłam swiezy chlebek, pomidorki itp. i zrobilam kanapeczki do pracy, schowałam do lodówki i zostawiłam liscik na lodówce
moj TŻ też mnie usypia bo ja jestem wiekszy śpioch ale jak mnie głaszcze po głowce to w moment zasypiam i idzie do komputera dalej pracowac... a z robieniem takich niespodzianek to ja bardzo czesto chowam cos pod poduszke lub zostawiam lisciki moj tż kiedyś na walentynki zrobił mi kanapke wycieta w kształcie serca polana czerwonym keczupem z napisem kocham Cie (zrobionym keczupem oczywiscie ) - az sie rozpłakałam takie rzeczy sa piekniejsze czasem od prezentów, jesli chodzi o mnie licza sie gesty ale oczywiscie jak dostane czasem jakis prezent to nie odmawiam
Stary 2008-08-05, 20:36   #3224
kaska87
Zakorzenienie

mój TZ tez kiedy zrobił mi kanapke serce bez powodu

Stary 2008-08-05, 20:49   #3225
jupik
Rozeznanie

Muszę się Wam pochwalić- zostałam rano magistrem i to na dwie piąteczki się obroniłam
Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
50zł no to rzeczywiście tanio, ale nie będzie się później parkiet kleił hmmmm.. masz jakąś aukcje z tymi bankami żeby obadać?
Po jednym tańcu na pewno nie będzie mokrej podłogi, zresztą taka maszyna jest fajna tylko na kilka wolnych tańców, bo całe wesele w bańkach to już przesada na maxa ale podobno jakby ktoś się uparł mieć to włączone przez dłuższy czas to wystarczy maszynę co pół godziny przestawić w inny kąt i jest ok. wklejam link do aukcji:
http://www.allegro.pl/item401710223_...wesele_pl.html

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 20:52   #3226
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
Muszę się Wam pochwalić- zostałam rano magistrem i to na dwie piąteczki się obroniłam
gratuluje
Stary 2008-08-05, 20:53   #3227
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
muszę się wam pochwalić- zostałam rano magistrem i to na dwie piąteczki się obroniłam:d
gratulacje pani magister
Stary 2008-08-05, 20:56   #3228
jupik
Rozeznanie

dzięki dziewczyny

Stary 2008-08-05, 20:56   #3229
sas
Wtajemniczenie

Cytat:

Po jednym tańcu na pewno nie będzie mokrej podłogi, zresztą taka maszyna jest fajna tylko na kilka wolnych tańców, bo całe wesele w bańkach to już przesada na maxa ale podobno jakby ktoś się uparł mieć to włączone przez dłuższy czas to wystarczy maszynę co pół godziny przestawić w inny kąt i jest ok. wklejam link do aukcji:

gratluje
sas jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-05, 20:57   #3230
kaska87
Zakorzenienie

Jupik

Stary 2008-08-05, 21:07   #3231
jupik
Rozeznanie

Nie wiem jak wy, ale ja kocham komedie z Hugh Grantem a właśnie na dwójce jest 4 wesela i pogrzeb więc zmykam- to nawet lepsze niż Wizaż

Stary 2008-08-05, 21:20   #3232
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie wiem jak wy, ale ja kocham komedie z Hugh Grantem a właśnie na dwójce jest 4 wesela i pogrzeb więc zmykam- to nawet lepsze niż Wizaż
Heh, widzialam ten film z 1000 razy
Tylko Friendsów mogę tak często oglądać
Stary 2008-08-05, 21:49   #3233
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
A ja panią magister zostanę tuż przed ślubem...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-05, 22:13   #3234
martucha84
Zakorzenienie

4 razy pisalam wiadomosc i 4 razy mi wszytko zniknelo.. powoli sie wkurzałam i skopiowalam o to chcialam wam przekazac w poludnie

iwi lepiej, w piatek wychodzi wiec bedzie wiecozr panienski

koszmary slubne - im wiecej mysle o lsubie tym wiecej koszmarow

goowanie - uwielbiam gotowac cos dla tz mimo ze nie portrafie.. a jesczez bardziej lubie jak gotujemy razem

jaga - mama sie nie martw puki ty placisz dop ciebie nalezy glos decdujacy.. ja sie z tego tez ciesze bo boje sie ze takiargument bylby u mnie wyciagniety zeby cos przeforsowac czebgo nie chce

jesli chodzi o zmywarke to polecam - czyszczenie zalezy od kostek im lepsze tym fajniej czysci - aa i ogromnie duzo wody sie oszczedza.. aa i my resztki tylko zrzucamy ale nie oplukujemy...

a teraz na bierzaco
Cytat:
01.08.2009 śliczna data, prawda?
witaj z nami

Cytat:
dziewczyny a ja wam musze cos napisac półtora tyg temu (w poprzednia sobote) miałam ostre spięcie z TZ. od jakiegos czasu wisiało to w powietrzu i w koncu wybuchło. sama nie wiem o co dokładnie nawet. o jakies pierdoły. razem bylismy przemeczeni całym tym tygodniem pracy po nocach, czulam sie jakos tam samotnie, teskniłam za domem itp i jakos tak wyszło. w koncu sie rozpłakałam i rzuciłam w niego moim pierscionkiem zareczynowym wybiegłam z pokoju, zamknelam sie w łazience i płakałam. za 5 mn jak ochlonełam wrocilam do niego. TZ pierwsyz raz sie rozplakal. przez te 7 lat co jestesmy razem nigdy nie płakał a teraz patrze a tu lzy w jego oczach. powiedzialam mu, ze nie chce tego jgo pierscionka bo mi jest tu źle i zeby mi go dal jak juz bedzie super. TZ zaczał przepraszac ze wie, ze razem bylismy przemeczeni itp i ze teraz bedzie idealnie i wiecie co?? tak jest. nie ma nawet jednej rzeczy która by mi teraz nie pasowała. TZ jest czuly kochany i w ogóle jest idealnie. tylko jest jedno ale... on schował ten pierscionwek i nic na ten temat nie mówi a mi go tak bardzo brakuje i juz bym chciała aby mo go oddal. i teraz nie wiem czy on o nim zapomniał czy robi to specjalnie??
ja bym go przeprosila ze za bardzo sie unioslam... baja ma racje ..

Cytat:
no to może go przeprosisz za swoje zachowanie, skoro mówisz, że nie miałaś podstaw żeby tak się unieść i szepniesz słówko, że chcesz mieć znów ten symbol waszej miłości na palcu. Może on cię bierze na wstrzymanie, czeka aż ty zrobisz pierwszy krok
dokladnie tak samo pomyslalam moze on czeka az powiesz ze jest oki... powiedz ze ci glupio itd.. no i ze ci bez pierscionka smutno..

strippi powoli zaczelabym sie martwic.. koles jest natretny.. definitywnie odmow... bo niewiadomo w co cie wpakuje.,..

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Ja jednak bardziej sobie nie wyobrażam nie mieć pralki niż zmywarki w domu
ja tez

Cytat:

gratuluje!!

Justynko napewno sie obronisz na 5
Stary 2008-08-05, 22:21   #3235
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Rzeczywiście dziś cały dzień jakieś błędy na tym wizażu się pojawiają. Pierwszy dzień urlopu to wiem
Stary 2008-08-05, 22:48   #3236
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
a w ogóle to normlanie ja bym juz chciała mieć dzidzie, wyremontowane mieszkanie i wolne weekendy od szkoły
A ja to bym chciała dzidzie, wogóle jakieś wspólne mieszkanie no i żeby Łukiemu udało się rozkręcić własny interes

ktosia86 śliczne foty

Madzialenka myśle tak jak dziewczyny, TŻ czeka pewnie na Twój ruch... szczerze Wam powiem, że ja też dziś miałam z TŻ'tem małe spięcie i pierwszy raz rzuciłam mu pierscionkiem... powód oczywiście praktycznie rzadny tylko wkurzył mnie bo zawsze jak się kłócimy to mi powtarza to samo i już się wkurzyłam i powiedziałam, żeby sobie poszukał innej.. w kazdym razie on ten pierścionek wziął i powiedział czy go biore spowrotem, a ja nic, a on 'jak go nie weźmiesz to mam rozumieć że nie chcesz być ze mną?' no i jak miałam go nie wziąść jak to mój najukochanszy na swiecie Łuki..

Jupik gratuluje magistra i dzieki za ten link do aukcji
Strippi ten koleś jest conajmniej dziwny, ja bym go zablokowała.

a no i witam justyne33333 i Scio
Stary 2008-08-06, 06:51   #3237
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

dzień dobry spiochy
ja niedawno wrocilam od tz-ta jeju jak fajnie bylo znow zasnac przy nim i obudzic sie i spojrzec na niego... ale niestety, praca wzywa

oj Madzieńka.... az smutno mi sie zrobiło jak przeczytałam o tej 'akcji' .... heh.... porozmawiaj z nim...i chce przeczytac, ze znow masz to cudo na paluchu i ze wszystko jest oki

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 06:52   #3238
kliwia
Zakorzenienie

ooo ooo kolejna piątka magistrowa! Gratulacje jupik

dziś już środa nanana, w piątek mam urlop i już w czwartek jadę nad morze zobaczyć siorke i jej szkraba nananana nie moge się doczekać, choć wiem że kłótnie z mamą będą nieuniknione, ześwirowała lekko mi ta mama

Ja wczoraj już po 21 padłam jak mucha w miodzie
Najgorsze jest to, że na tańcach coś mi chyba wlazło między nerw od trzymnia ramy i nawet jak głowę zginam w dół albo coś ręką robię, to mi drętwieje - uczucie coś jakby się uderzyć w łokieć i ten prąd przechodzi. To ja mam to cały czas.

A ktoś tu szedł do ginekologa i się nie chwali czy wszytsko ok.

Karczochowa bombka zrobiona, już mam zrobionych 6

martucha super że iwi wychdozi i że bęzie wieczór panieński, a przynajmniej jego namiastka. Lepiej żeby się iwi nie forsowała zbytnio.

kaśka te buty może i wygodne ale zarąbiście okropne Zwłaszzcza to coś pod piętą

madzialneka ja już też raz oddałam pierścionek, ale bez słów żeby mi Tż go oddał jak już będzie ok.
Lepiej porozmawiajcie o tej sytuacji bo kolejne spięcie bez rozmowy zawiśnie
zrób mi też kanapeczki z pomidorkiem

pozdrawiam z rana

edit:
patrzcie jaka fajna sukienka!
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=413229036

wiecie zaczynaja mi bardzo podobać suknie z trenem i nie ważne że nie wygodne, ale jakie zdjęcia można zrobić cudne

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2008-08-06 o 07:21
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 07:43   #3239
zielony_motylek
Rozeznanie

dzień dobry a mi dziś kanapeczki z pomidorkiem zrobiła babcia bo zaraz zmykam do pracy, a babcia mieszka z nami no i mnie tak dokarmia :P
Mnie się też suknie z trenem zaczynają podobać, ale najlepiej tylko do kościoła a później to tylko odpiąć albo podpiąć żeby nie przeszkadzał miałam wam wkleić te suknie co mierzyłam ale zrobie to wieczorem bo już nei zdąze.. miłego dnia dziewczyny
Stary 2008-08-06, 08:04   #3240
popscene
Wtajemniczenie

Ja też raz oddałam pierścionek TŻtowi, widzę że prawie każda z nas to przechodziła
Po 4 miesiącach poprosiłam o zwrot, bo uznałam że to odpowiedni moment i nadal go noszę. Ale Łuki uznał, że "zbrukałam" ten pierścionek i chciał mi nowy podarować
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości