|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3212 |
Zakorzenienie
|
laski ten koles dalej do mnie pisze
praca jest dla grupy Aviva do ktorej nalezy rowniez Commercial Union wiec pewnie slyszalas o tej firmie, nie ma tu zadnego oszustwa, wiec proponuje ostatni raz i co teraz sadziesz? ![]() CiErP1ENiE ![]() 2 godziny temu Niestety boję się oszukania. Już nie raz zostałam. ![]() Olivieros ![]() 3 godziny temu rozumiem, ze nie chcesz nawiazac wspolpracy, tak? ![]() Olivieros ![]() Wczoraj o 12:04 posluchaj ja proponuje tu ososba o ktorych cos poczytam...a liczy sie kreatywosc dlatego mam z fotki juz troszke osob, poza tym na tym portalu nikt mi CV nie napisze pod prace.. Jesli chcesz przyjedz jesli nie to zastanawiaj sie kiedys czy moglas sie rozwijac i niezle zarabiac.. co do kandydatow to ja Ci pracy nie oferuje, musisz przejsc proces rekrutacji tu przekazuje wstepnie info o takiej mozliwosci wiec? ![]() CiErP1ENiE ![]() Wczoraj o 11:28 Poradziłam się kilku osób i podpowiedzieli mi, że pracowników nie szuka się na portalach typu fotka.pl tylko poprzez ogłoszenie np. na stronie firmy. Jeśli firma proponuje takie zarobki to ludzie wchodziliby drzwiami i oknami. ![]() Olivieros ![]() Wczoraj o 10:40 Proszę o konkretną odpowiedź, sznujmy swój czas.
![]() |
#3213 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3214 |
Zakorzenienie
|
ja bym mu dosadnie napisała, że dziękuje, nie jestem już zainteresowana
|
![]() ![]() |
![]() |
#3215 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
popieram baję_86
![]() ![]() |
![]() |
#3216 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3217 |
Zakorzenienie
|
nawet bardzo, jakby to była uczciwa oferta to by tak nie zabiegał natrętnie o pracownika, bo pewnie by takich miał na pęczki i mógłby wybierać. Szuka naiwnych i tyle
|
![]() ![]() |
![]() |
#3218 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Witaj! ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3219 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny macie racje. cos mu dzis szepne o tym
![]() ![]() ![]() ![]() a ja mu dzis niespodzianke zrobilam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3220 |
Zakorzenienie
|
gadałam 3 godziny z TZ
![]() ![]() ![]() http://www.champssports.com/catalog/...WORD%20SEARCH/
#3221 |
Wtajemniczenie
|
Ja jednak bardziej sobie nie wyobrażam nie mieć pralki niż zmywarki w domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3222 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Witam ![]() a ja wrocilam sobie niedawno do domku...ehh paskudna pogoda dzisiaj bhlam i normalnie spac mi sie chce caly dzien..i wogole jakies samopoczucie mam do du...ehhh
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3223 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3224 |
Zakorzenienie
|
mój TZ tez kiedy zrobił mi kanapke serce bez powodu
![]()
#3225 | |
Rozeznanie
|
Muszę się Wam pochwalić- zostałam rano magistrem
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() http://www.allegro.pl/item401710223_...wesele_pl.html
![]() |
#3226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3227 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3228 |
Rozeznanie
|
dzięki dziewczyny
![]()
#3229 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratluje ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3230 |
Zakorzenienie
|
Jupik
![]() ![]()
#3231 |
Rozeznanie
|
Nie wiem jak wy, ale ja kocham komedie z Hugh Grantem
![]() ![]() ![]()
#3232 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tylko Friendsów mogę tak często oglądać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3233 |
Zakorzenienie
|
A ja panią magister zostanę tuż przed ślubem...
![]() |
#3234 | ||||
Zakorzenienie
|
4 razy pisalam wiadomosc i 4 razy mi wszytko zniknelo.. powoli sie wkurzałam i skopiowalam o to chcialam wam przekazac w poludnie
![]() iwi lepiej, w piatek wychodzi wiec bedzie wiecozr panienski koszmary slubne - im wiecej mysle o lsubie tym wiecej koszmarow goowanie - uwielbiam gotowac cos dla tz mimo ze nie portrafie.. a jesczez bardziej lubie jak gotujemy razem ![]() jaga - mama sie nie martw puki ty placisz dop ciebie nalezy glos decdujacy.. ja sie z tego tez ciesze bo boje sie ze takiargument bylby u mnie wyciagniety zeby cos przeforsowac czebgo nie chce jesli chodzi o zmywarke to polecam - czyszczenie zalezy od kostek im lepsze tym fajniej czysci - aa i ogromnie duzo wody sie oszczedza.. aa i my resztki tylko zrzucamy ale nie oplukujemy... a teraz na bierzaco witaj z nami ![]() Cytat:
Cytat:
strippi powoli zaczelabym sie martwic.. koles jest natretny.. definitywnie odmow... bo niewiadomo w co cie wpakuje.,.. Cytat:
![]() Cytat:
Justynko napewno sie obronisz na 5 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3235 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście dziś cały dzień jakieś błędy na tym wizażu się pojawiają. Pierwszy dzień urlopu to wiem
![]()
#3236 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ktosia86 śliczne foty ![]() Madzialenka myśle tak jak dziewczyny, TŻ czeka pewnie na Twój ruch... szczerze Wam powiem, że ja też dziś miałam z TŻ'tem małe spięcie i pierwszy raz rzuciłam mu pierscionkiem... powód oczywiście praktycznie rzadny tylko wkurzył mnie bo zawsze jak się kłócimy to mi powtarza to samo i już się wkurzyłam i powiedziałam, żeby sobie poszukał innej.. w kazdym razie on ten pierścionek wziął i powiedział czy go biore spowrotem, a ja nic, a on 'jak go nie weźmiesz to mam rozumieć że nie chcesz być ze mną?' no i jak miałam go nie wziąść jak to mój najukochanszy na swiecie Łuki.. Jupik gratuluje magistra i dzieki za ten link do aukcji ![]() Strippi ten koleś jest conajmniej dziwny, ja bym go zablokowała. a no i witam justyne33333 i Scio ![]() ![]()
![]() |
#3237 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry spiochy
![]() ja niedawno wrocilam od tz-ta ![]() ![]() ![]() oj Madzieńka.... az smutno mi sie zrobiło jak przeczytałam o tej 'akcji' .... heh.... porozmawiaj z nim...i chce przeczytac, ze znow masz to cudo na paluchu i ze wszystko jest oki ![]()
#3238 |
Zakorzenienie
|
ooo ooo kolejna piątka magistrowa! Gratulacje jupik
![]() dziś już środa nanana, w piątek mam urlop i już w czwartek jadę nad morze zobaczyć siorke i jej szkraba nananana nie moge się doczekać, choć wiem że kłótnie z mamą będą nieuniknione, ześwirowała lekko mi ta mama ![]() Ja wczoraj już po 21 padłam jak mucha w miodzie ![]() Najgorsze jest to, że na tańcach coś mi chyba wlazło między nerw od trzymnia ramy i nawet jak głowę zginam w dół albo coś ręką robię, to mi drętwieje - uczucie coś jakby się uderzyć w łokieć i ten prąd przechodzi. To ja mam to cały czas. ![]() A ktoś tu szedł do ginekologa i się nie chwali czy wszytsko ok. ![]() Karczochowa bombka zrobiona, już mam zrobionych 6 ![]() martucha super że iwi wychdozi i że bęzie wieczór panieński, a przynajmniej jego namiastka. Lepiej żeby się iwi nie forsowała zbytnio. kaśka te buty może i wygodne ale zarąbiście okropne ![]() ![]() madzialneka ja już też raz oddałam pierścionek, ale bez słów żeby mi Tż go oddał jak już będzie ok. Lepiej porozmawiajcie o tej sytuacji bo kolejne spięcie bez rozmowy zawiśnie ![]() zrób mi też kanapeczki z pomidorkiem ![]() pozdrawiam z rana ![]() edit: patrzcie jaka fajna sukienka! http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=413229036 wiecie zaczynaja mi bardzo podobać suknie z trenem i nie ważne że nie wygodne, ale jakie zdjęcia można zrobić cudne ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2008-08-06 o 07:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3239 |
Rozeznanie
|
dzień dobry
![]() Mnie się też suknie z trenem zaczynają podobać, ale najlepiej tylko do kościoła a później to tylko odpiąć albo podpiąć żeby nie przeszkadzał ![]() ![]()
#3240 |
Wtajemniczenie
|
Ja też raz oddałam pierścionek TŻtowi, widzę że prawie każda z nas to przechodziła
![]() Po 4 miesiącach poprosiłam o zwrot, bo uznałam że to odpowiedni moment i nadal go noszę. Ale Łuki uznał, że "zbrukałam" ten pierścionek i chciał mi nowy podarować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.