|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
Zaginięcie Polki w Bułgarii
30 czerwca Aleksandra Fulara doslownie zniknela w Bulgarii gdzie spedzala wakacje z mezem i dziecmi. Do tej pory jej nie odnaleziono. Dziwne ze nie powiedziala mezowi ze wychodzi.Nikt nic nie wie. Bulgarzy podejrzewaja ze utonela przez martwa fale. A moze zostala porwana ? Zapraszam do dyskusji.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zaginecie Polki w Bugarii
[1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;84828056]30 czerwca Aleksandra Fulara doslownie zniknela w Bulgarii gdzie spedzala wakacje z mezem i dziecmi. Do tej pory jej nie odnaleziono. Dziwne ze nie powiedziala mezowi ze wychodzi.Nikt nic nie wie. Bulgarzy podejrzewaja ze utonela przez martwa fale. A moze zostala porwana ? Zapraszam do dyskusji.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] mogła nie powiedzieć, bo wychodziła na chwilę np. kupić coś potrzebnego. Ja nieraz tak robię, po prostu wyskakuje na chwilę do sklepu, bo akurat potrzebuje czegos pilnie i nikogo o tym nie informuje, chyba że się akurat mijamy czy coś. W porwanie nie wierzę...jakieś mało realne się wydaje. Byc moze problemy rodzinne? Z reguly o takich rzeczach sie nie mowi, ale np w mojej okolicy zaginela jakis czas temu kobieta w podobynm wieku, wszyscy jej szukali, a tu się po 5 latach okazało, że poznała krótko przed ucieczką jakiegoś faceta i postanowiła rzucić w cholerę swoje życie i zacząć od nowa. Tylko, że jej mąż nie mógł się z tym pogodzić, nie docierało to do niego i stąd ta cała akcja z poszukiwaniami.....dopier o jak wszystko przycichło wyszło na jaw, że on wiedział o tym, że ona ma romans, że już od dawna im się nie układało itd. Nie mówię oczywiście, że tak było w tym przypadku, ale po prostu nie zawsze za zniknięciem czai się jakaś masakra typu porwanie, zgwałcenie, zamordowanie, wycinanie narządów czy Bóg wie co jeszcze.
Edytowane przez _Marta_M_ Czas edycji: 2018-07-14 o 16:24 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Przed chwila czytałam, ze martwa fala jest mało prawdopodobna. Mogła zostać porwana. Ale po co? Bez obrazy, ale do np burdelu to raczej słaby z niej „materiał” - dodatkowo na pewno w wielu sytuacjach potrafiłaby się obronić, miała szybki refleks szybszy niż przeciętny człowiek.
Dlatego zastanawia mnie ta sprawa, mam nadzieje, ze wszystko ok i kobietka jednak się znajdzie. Może chwilowy zanik pamięci, cokolwiek.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Na razie nic nie wiadomo, więc nie ma co tworzyć scenariuszy. Mogło się stać wszystko to, co przy każdym innym zaginięciu.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawa jestem co z nią..
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zaginięcie Polki w Bułgarii
własnie wróciłam z Bułgarii wiec znikniecie tej Pani mnie bardzo zainteresowało. Powiem Wam tam szczerze wątpie ze tak sobie mozna wyjsc do sklepu i nic nikomu nie powiedziec. Mozna ale u siebie . Za granicą jednak jakos ci ludzie sie bardziej siebie trzymaja. wielokrotnie słyszłam u nas w hotelu innych- ide po drinka, ide na chwile do pokoju, ide na kort itd. sama tez tak robiłam jakos tak automatycznie. no chyba ze sie pokłócili i sie nie oddzywali do siebie.
Pływanie hymm maz powinien wiedziec czy zona wzieła ze sobą kostium....czy wolała na plazy czy gdzies na uboczu.... na fb jest strona o zaginionych ludziach. ktos tam dzisiaj pisał ze jest w tej samej miejscowosci i o zaginieciu dowiedzieli sie z .....wykopu. tam na miejscu nikt nic nie wie
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;84842766]No wlasnie ludzie zadawali pytania mezowi o okolicznosci, czy mowila mu ze wychodzi, ale na te pytania nie odpowiada.. Na pytanie dlaczego teraz dopiero wyplynela ta wiadomosc o zagineciu zony, on odpowiedzial: Policja.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] bez sensu. tam jest teraz ogrom Polaków wystarczyłyby plakaty ludzie na pewno by sie rozgladali. a tak to moze ktos ja mijał a teraz to nawet nie skojarzy:-((( |
|
|
|
|
#9 |
|
.
|
ale po co spekulować?
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
🦄
|
[1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;84828056]30 czerwca Aleksandra Fulara doslownie zniknela w Bulgarii gdzie spedzala wakacje z mezem i dziecmi. Do tej pory jej nie odnaleziono. Dziwne ze nie powiedziala mezowi ze wychodzi.Nikt nic nie wie. Bulgarzy podejrzewaja ze utonela przez martwa fale. A moze zostala porwana ? Zapraszam do dyskusji.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Ale dyskusji O CZYM? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#13 |
|
Konto usunięte
|
[1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;84842766]No wlasnie ludzie zadawali pytania mezowi o okolicznosci, czy mowila mu ze wychodzi, ale na te pytania nie odpowiada.. Na pytanie dlaczego teraz dopiero wyplynela ta wiadomosc o zagineciu zony, on odpowiedzial: Policja.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ale po co miałby odpowiadać obcym, spragnionym sensacji ludziom na fb? Policja się sprawą zajmuje i to wystarczy. |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Zadnych konkretow:
Gdzie doklafnie zaginela i w jakich okolicznosciach. Kiedy wyszla Czy mowila gdzie idzie CEmu wyszla sama Itd. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
akurat w przypadku zaginiec to bardzo dobrze ze ludziom "wrazen brakuje" nie wiem czy zdajecie sobie sprawę ile ludzi udało sie odnalezc dzieki innym a wszystko przez nagłasnianie w sieci.
ps. a policja bardzo czesto sama udostepnia rózne zdjecia np osób znalezionych nn cóz jakby wiedzieli ze sami sobie poradza chyba by tak nie robili? Edytowane przez marianna144 Czas edycji: 2018-07-17 o 00:40 |
|
|
|
|
#16 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
W razie gdyby ktoś widział zaginionego. Niepotrzebne są im teorie kanapowych detektywów. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
w dodatku nikt nie wstawił tutaj nawet jej zdjęcia, więc jak ktoś ma ją przypadkiem odnaleźć?
|
|
|
|
|
#18 | |
|
🦄
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#19 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W sumie po co te konkrety. Kwestia czy Ty np ja gdzieś widziałaś czy nie. I może jak zobaczysz to skojarzysz. Sprawie niepotrzebne są historie pisane przez ludzi z neta, informacje zbędne - chyba, ze w rękach odpowiednich służb. |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kierunek To co moglo sie wydarzyc. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale ciebie nie ma interesować powód... |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
No jezeli np sie klocili to moze wskazywac na powod znikniecia.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#23 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja już się w to nie bawię. Nie rozumiesz to trudno. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Alez ja doskonale rozumiem
Bron boze o cos zapytac, te wszystkie osoby ktore zamieszczaja takie posty prawie nigdy nie pisza czy odoba sie odnalazla. Wkurza mnie to niezmiernie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#25 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja wiem, że na wykopie zdarzyło się użytkownikom coś tam znaleźć, ale tu jest wizaż ![]() Tu chyba co miesiąc pojawia się wątek "Zaginęła X, pomóż nam jej szukać!". Powiedz szczerze, przyglądasz się bardziej mijanym ludziom na ulicy? Serio kogoś szukasz? |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
BAN stały
|
[1=61a08125505a341f1365cc6 27294330b05bf0ff7_5eb5e47 234ae2;84902081]Można by zacząć snuć spekulacje, że zły mąż ją "zniknął".[/QUOTE]
no tak, policja na pewno nie wzięła tego pod uwagę |
|
|
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;84900976]Ja wiem, że na wykopie zdarzyło się użytkownikom coś tam znaleźć, ale tu jest wizaż
![]() Tu chyba co miesiąc pojawia się wątek "Zaginęła X, pomóż nam jej szukać!". Powiedz szczerze, przyglądasz się bardziej mijanym ludziom na ulicy? Serio kogoś szukasz?[/QUOTE] Też zawsze myślałam and tym jak widziałam takie ogłoszenia, że pewnie nawet gdyby komuś ta osoba X przed nosem przeszła to by nikt jej nie skojarzył.
|
|
#30 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;84900976]Ja wiem, że na wykopie zdarzyło się użytkownikom coś tam znaleźć, ale tu jest wizaż
![]() Tu chyba co miesiąc pojawia się wątek "Zaginęła X, pomóż nam jej szukać!". Powiedz szczerze, przyglądasz się bardziej mijanym ludziom na ulicy? Serio kogoś szukasz?[/QUOTE] jezeli wiem np ze zagineła osoba X i była widziana z np bezdomnymi na rynku w miejscowosci Y a ja akurat jutro tam bede to i owszem rozejrze się nic mnie to nie kosztuje a moze komus pomoge.Co do tej Polki ja byłam tam całkiem niedaleko jak zagineła. A więc mnie to zaginięcie wyjatkowo "ruszyło". ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Wiesz nie prowadze statystyk. ale odkad mnie dodano do tej grupy to widze. zawsze zamieszczaja informacje jak sie ktos znalazł. I połowy tych poszukiwanych osob nie widziałam na głównych stronach w necie. byc moze sa w jakichs wiadomosciach lokalnych ale na głównych na pewno nie.chcesz to dam ci linka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.