![]() |
#4801 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Kasieńka o fobii kurczakowo-kaczkusiowej nie słyszałam
![]() ![]() mój B też miał wycinane kiedyś-i nie lubi jak mu się grzebie przy oczach-tylko żeby zniknęło do 30-błagam ![]() dobrze, że tak Ci fajnie idzie z zaproszeniami-a ile trzeba było futrzaka trzepać ![]() fiu fiu Agunia-pięknie będziecie tańcować |
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moj TŻuwielbia dlubac w nosie jak jedzie autem ![]() ![]() a co do kuzynki to sie posikalam ![]() ![]() ![]() Ja panicznie boje sie pajakow.... brrrr To szalejesz z tyli zaproszeniami wreszcie ![]() ![]() my wczoraj (czyt ja bo TŻ zawsze cos ciekawszego ma do roboty) policzylam gosci... 113 osob z zespolem kamerzysta i foto... na poczatku bylo ok 120 wiec roznica nie duza ale dopraszalismy ![]()
![]() |
#4803 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u nas ostatecznie po podliczeniu będzie 112 osób-z obsługą-kameraman, fotoman i orkiestromany+ 8 dzieciaczków do 12 roku życia za które nie płacimy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4804 | |||
Zakorzenienie
|
Ahoj
![]() Malin30,soffera, dzasta110, LilStar, kina2802, katia0117, agunia82 (mam nadzieje, że żadnej nie pominęłam) dziękuje, że Wam się podoba mój bukiecik ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Masz może fotkę obrączek? ![]() agunia82 w nowej sukni zdjęć nie robiłam, bo kiedy jej zażądałam (w zamian za tą co mi "uszyli") nie było odpowiedniej atmosfery w salonie na robienie fotek. (o czym pisałam wcześniej). Teraz mam ją w domu wisi sobie na takim haku w pokrowcu na suficie (kiedyś był tam kwiatek) ![]() Ale jak bum cyk cyk ze ślubu wkleję fotkę. ![]() Miłego dnia Wam życzę, ja na razie uciekam. F ma teraz urlop więc same rozumiecie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4805 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze z tym utworkiem do którego mamy tańczyć jest to, że mój TŻ kiedyś tam stwierdził, że ta piosenka na pierwszy taniec to się nie nadaje nic a nic, bo za smutna jest. Dopiero jak mu uświadomiłam, że to jest piosenka o nowożeńcach, to zrobił wielkie oczy i powiedział, że w takim razie to on tą chce :P
martunia trzymam za słowo ![]()
#4806 |
Wtajemniczenie
|
trzymam za słowo
![]() wklejam zdjęcie "mojej" Milenki-tutaj akurat gotuje obiadek ![]() ****rozumiemy m.a.r.t.a ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-06 o 10:38 Powód: dla m.a.r.t.y.:) |
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
Wtajemniczenie
|
kasieńka okład z młodych piersi poproszę- wg mojego teścia jest dobry na wszystko
![]() Byłam w aptece po maść z witaminą A, była ta sama pani co w poniedziałek i zapytała co zrobiłam że opryszczka mi się tak szybko goi, nosek fakt trochę przypudrowałam ale naprawdę nie wygląda to już tak źle ![]() daget dzięki za modlitwę. To miłe że o nas pamiętasz ![]() Pająków to się boi mój...TZ. Zawsze mnie woła bym zabiła "tego potwora"(jego słowa) . I nie zaśnie dopóki nie zobaczy zwłok ![]() Dziwi mnie to że facet boi się robali- przecież w naszym klimacie nieliczne gatunki tak naprawdę mogą zrobić krzywdę... Oj jaka mała gwiazda, a te oczy..................... ..wow
![]() ![]() Edytowane przez izazusia Czas edycji: 2008-08-06 o 10:40 Powód: Milenka:) |
![]() ![]() |
![]() |
#4808 |
Zakorzenienie
|
jeju, jaki słodziak
![]() Izuś, może i pająki krzywdy wielkiej nie zrobią, ale mi raz w nocy jeden tak nogę podziabał, że miałam 5 ogromniastych śladów, które do dzisiaj mi nie zeszły, a to jakieś 2 tyg temu było, wrrr :/ martuś jasne że rozumiemy
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-08-06 o 10:41 Powód: bo się dziewczyny rozpisały |
![]() ![]() |
![]() |
#4809 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w sumie też nie wiedziałam co zrobić... Kawałka materiału nie miałam, żeby sobie porównać... Wiedziałam tylko, że to kolor kość słoniowa... Szkoda, bo może i źle dobrałam. Wybraliśmy najjaśniejsze ecru jakie było ![]() Wydaje mi się , że będzie pasować, a jeśli nie to trudno! Jakoś to przeżyję. Nie miałam zamiaru czekać do września aż będę na przymiarce... więc już kupiliśmy i jak będzie tak będzie. ![]() Jak to mówi mój misiek: wbijam w to! Cytat:
![]() Cytat:
![]() powiedz mu, żeby nie było mu smutno, że ja też to lubię!!! Ale jak siedzę na kibelku ![]()
![]() |
#4810 |
Wtajemniczenie
|
izazusia, agunia
![]() ![]() Kasieńka ja wiem, a Ty się domyśł ![]() -na kibelku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Zadomowienie
|
Oj ja też sie strasznie boję pajaków....bleeeeee po prostu ,a jak juz je zabijam to tak je wgniatam w ściane,że aż po drugiej stronie wychodzą...Mój Tż natomiast uwielbia pająki i zawsze sie ze mną drazni i nosi je na rekach głupol
![]() A co do dłubania w nosie przy kierownicy to własnie mój Tż jest od tego ekspertem...
#4812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też ![]() jaka słodzina ![]() Kasieńko buziak na powitanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Lilus ta blondyneczka jest slodziutka.... Tez taka chcemy ![]() Kasiuniu bedzie problem, bo nie mam zbiorow fryzurek... ale jak w najblizsym czasie cos znade to wkleje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4814 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pająki to najpasksudniejsze stworzenia z jakimi można mieć do czynienia w naszym kraju - ohyda. Też pająków niecierpię, nienawidzę, obrzydzają mnie na maxa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Wtajemniczenie
|
no no no ale Zdolniaszki z Was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A i u Was będzie ślicznie, najważniejsze że Twój TŻ zdobył się na odwagę, bo z tym jest najgorzej Liluś ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-08-06 o 11:38 Powód: dla Liloszka buziaka musiałam dodać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | |
Zakorzenienie
|
Aaaaaa dziekowac Lilus dziekowac. Uklony dla naszej choreografki za cierpliwosc. Byly momenty ze G. nozki szalaly i tanczyly co chcialy hihih
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4820 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
to impre bedziemy miec ilosciowo podobna ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4821 |
Zakorzenienie
|
Agatko to Ty jesteś w tym względzie taka jak mój TŻ. Ja pająki zawsze rozgniatam na miazgę, a on mi zawsze mówi żebym nie zabijała tylko na dwór wyniosła. No jeszcze się będę bawić w łapanie pająków, chce to niech sam się męczy. A że jemu zwykle się nie chce, to jak ich nie zabije to mnie potem po nogach dziabią
![]()
#4822 |
Zadomowienie
|
A mi przed chwilą do przedsionku wieeeeelki szerszeń wlaciał-myslałam,że zawału dostanę
![]()
#4823 |
Wtajemniczenie
|
Aguniu
![]() Daget kolejna modlitwę na JG-o cud narodzin ![]() Katia-szerszeni to ja się boję strasznie |
![]() ![]() |
![]() |
#4824 | |||
Zakorzenienie
|
Ojejciu jaka słodka myszka!!!
Tylko złapać za pucorki i wytarmosić! ![]() Cytat:
![]() Ad.2.- polewam z Kamiloza Strachliwego! ![]() Cytat:
Czekam ![]() Cytat:
tak myślałam, że Ci sie zbierze jak to powiesz!!! Pękam z Was normalnie!! ![]() No dziewuszki... co do pająków- to również się ich boję <nie tak boję jak brzydzę> i jak już jakiegoś spotkam na swej drodze, to zamiast go zabić to... uciekam! ![]() Na 15,30 jestem umówiona na jakieś 2 godzinki istnej rozkoszy... Więc trzymajcie kciukasy, aby rozkosznie bylo!! ![]() Idę coś pościemniać, że pracuję! ![]()
![]() |
#4825 |
Zadomowienie
|
No ja tak samo,wszekiej masci os,pszczół itp-uciekam zawsze jak postrzelona..A juz najgorzej jak ktoś jest uczulony-moją siorke w zeszłym tygodniu osa walneła,to aż na pogotowiu wylądowała bo cała spuchła i sraczki została-masakra
![]()
#4826 |
Zakorzenienie
|
Halo!!
Dziewczynki?? Gdzie zwiałyście?? Dowiedziałyście się pewnie od Katii, że od ugryzienia osy można sraczki dostać i poszłyście osy odganiać?? Hem?? ![]() *Myszka- Ty nie myśl, że ja się z Twej biednej siostry śmieję, ale nigdy nie słyszałam o takich objawach uczulenia na OSI jad. ![]()
#4827 |
Wtajemniczenie
|
Kasieńka a Ty miałaś popracować
![]() jakim to rozkoszom będziesz poddawać swe boskie ciałko? ![]() ja 2 lata miałam gniazdo szerszeni na strychu-bllleeeeech ale przyjechali panowie strażacy i przepędzili precz-nie wiedzieć czemu B kazał mi ubrać spodnie dresowe zamiast spodenek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaaa... pisałam Wam już skleroziki moje słodkie ![]() Dziś poddaję się zabiegom upiększającym mą twarz.. masażyki, maseczki, oczyszczanko itp. Pierwszy raz będę to robiła, więc nie wiem jak to jest. ![]() A te szerszenie to paskudy... A feeee... I jeszcze jakie niebezpieczne!! ![]()
![]() |
#4829 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4830 |
Wtajemniczenie
|
Z szerszeniami nie ma żartów!
Hehe może ją osa użadliła, spuchła a reszta objawów to ze strachu ![]() Ja najbardziej nie lubię końskich much- ich ugryzienia zawsze się dla mnie źle kończą, są bardzo bolesne i puchnę natychmiast. Około tygodnia mnie to trzyma. Ja też się śmieję z Kama co z niego za chłop, no ale trudno- ktoś w związku musi nosić spodnie- w dziedzinie robali spodnie noszę ja ![]() Mój tato to chłop jak dąb (186cm, 100kg) a jak szczur siedział koło łapki i patrzył na kielbasę jak sroka w kość ( nie wszedł w pułapkę bo tata jej nie wyparzył i ten mądry szczurek czuł "swojego")to nie umieł go zabić. 3razy podchodził z kijem ale stwierdził że to nie na jego nerwy. Poszedł po kolegę który jednym uderzeniem unicestwil paskudnika
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.