|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zarabiaj przez internet! Sprawdzone:) 20zł miesięcznie!
Witam wszystkich.
Potrzebujesz małego kieszonkowego (ok.20zl miesiecznie)? Chcesz sie wzbogacic siedzac przed komputerem? Albo moze nudzi Ci sie, nie masz co robic, a przeciez mozesz zarobic?! Trafiles w dziesiatke. Jest pewna amerykanska strona, ktora pozwala nam zarabiac, wchodzac na reklamy! 18 reklam codziennie, kazda ogladasz przez 30 sekund i za kazda dostajesz 1,5 centa (dolara - $), na nasze ok. 3gr za jedna reklame. Policz to: 18 reklam, po 3 gr, czyli na 1 dzień masz 54gr. A na miesiąc ok. 20zł. Nie opłaca sie? Wszystko przelewasz na swoje konto!!! To nie sciema. Duzo jest takich polskich stron, ale one zazwyczaj maja 5 reklam na dzien i placa grosz od obejrzenia. TU MASZ 3 RAZY WIECEJ! Ja juz tam jestem ![]() UWAGA! Wytlumacze kazdy problem, jaki mozesz miec ze strona. Odpowiem na kazde pytanie. Wystarczy napisac w tym watku ![]() Na poczatek musisz zalozyc calkowicie darmowe konto na stronie: https://www..com/index.aspx Jak? To proste: (naciskaj wszystko po kolei tak jak pisze) https://www..com/index.aspx ---> personal account ---> CHOOSE COUNTRY (wybierz) POLAND ---> Personal Starter (pod spodem) GET STARTED ---> wypelnij formularz i juz ![]() A pozniej wystarczy sie zarejestrowac na tej stronie, ktora daje nam pieniadze za ogladanie reklam: http://.net/ ---> REGISTER ---> Wypelniasz formularz: W polu AlertPay E-mail Address For Payments: musisz wpisac maila podanego na stronie alertpay, a w polu Referrer (if any): wpisz Justynkainfo (to ja, poniewaz ja polecam ta strone, bardzo prosze, to mi pomoze, za to tez sa pieniadze, jesli Ty wchodzisz na reklamy. Tak samo Ty mozesz podac ta strone komukolwiek. Jesli ta osoba wpisze Cie w tym polu otrzymujesz 1 cent za kazde jej wejscie w reklame. Prosze, wpisz Justynkainfo) Kiedy sie juz zarejestrujesz wystarczy, ze po zalogowaniu wejdziesz na Surf Ads. Tam sa linki. Kazdy z nich przyciskasz raz na dzien i czekasz. Po chwili bedzie odliczac czas (od 30 w dol), a pozniej napisze DONE i zielony ptaszek (cos takiego: \/ ). Potem wylaczasz i na kolejny link. Mozesz miec tylko jedno konto na jednym komputerze. Ile masz pieniedzy mozesz sprawdzic naciskajac na: Stats. To wszystko prawda, wejdz i sam zobacz. I nie zapomnij, kto polecil Ci ta strone : Justynkainfo!!! Pozdrawiam i zycze powodzenia w zarabianiu pieniedzy ![]() Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2008-08-06 o 11:40 Powód: spamowanie forum |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zarabiaj przez internet! Sprawdzone:) 20zł miesięcznie!
Przysięgam,poryczałam się
![]() 20 złotych miesięcznie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.