Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :) - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-06, 12:45   #3271
Rybulka
Zakorzenienie

Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)

Kobietki, co tu dziś tak cicho? Wszystkie obiady gotujecie?
A Anula gdzie się podziała?

Samba, widzę, że w pracy Ci się nie nudzi Już szefowa Cię chwali! Tylko tak dalej! Powodzenia!
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 13:02   #3272
baja_86
Zakorzenienie

No nie wiem gdzie się wszystkie podziały
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 13:02   #3273
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

kurde ale mam nadrabiania! widze ze nie proznowalyscie przez tych kilka dni Na razie doczytalam do str 90 ale za niedlugo przyjdzie tesciu a potem Tż wiec dopiero jutro chyba bede czytac dalej Myslalam ze w pracy sobie na necie posiedze ale na razie niestety nie mam czasu I szczerze mowiac nie sadze zeby w najblizszym czasie mialo cos sie zmienic w tej kwesti
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 13:04   #3274
kliwia
Zakorzenienie

mnie gierka wciągneła, doszłam do 32 leveelu, i tak długo powtarzałam prześćie go, że mnie wywaliło do 1 lvl spowrotem ihihih
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 13:05   #3275
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
mnie gierka wciągneła, doszłam do 32 leveelu, i tak długo powtarzałam prześćie go, że mnie wywaliło do 1 lvl spowrotem ihihih
W co znowu grasz??
Stary 2008-08-06, 13:06   #3276
kitosa
Zadomowienie

Cześć Dziewczyny!
Wczoraj siedziałam cały dzień i poszukiwałam czcionki do zaproszenia. Oczy miałam jak wampir, ale znalazłam Nie mogę się doczekać, kiedy TŻ zobaczy moje wypociny. Pokazałam tacie, to obiecał, że zrobi nam pieczęć z cyny z naszymi inicjałami do lakowania

Rybulka doczytałam, że dostałaś 40 róż! Spóżnione gratulacje z okazji rocznicy!

Mam nadzieje, że wszystko ok u Madzialenki, bo sytuacja faktycznie niezaciekawa. Podejrzewam, że TŻ po prostu zapomniał Delikatnie mu napomnij, że Ci bez pierścienia żle.

Byłam w mieście po tasiemkę, kupiłam z 5 metrów, ale w domu stwierdziłam, że za gruba chyba do zaproszeń Nie wiem, co z nią zrobię. Odebrałam też wyniki cytologiczne, grupa 2.

Dziewczyny, jak tak patrze na te suknie z trenem, to mnie sie taki marzy Ale to mozna odczepić prawda? Tylko do kościoła bym chciała. Zastanawiam się tylko, jak z tym się siada
Stary 2008-08-06, 13:10   #3277
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
(...)
Madzialenka myśle tak jak dziewczyny, TŻ czeka pewnie na Twój ruch... szczerze Wam powiem, że ja też dziś miałam z TŻ'tem małe spięcie i pierwszy raz rzuciłam mu pierscionkiem... powód oczywiście praktycznie rzadny tylko wkurzył mnie bo zawsze jak się kłócimy to mi powtarza to samo i już się wkurzyłam i powiedziałam, żeby sobie poszukał innej.. w kazdym razie on ten pierścionek wziął i powiedział czy go biore spowrotem, a ja nic, a on 'jak go nie weźmiesz to mam rozumieć że nie chcesz być ze mną?' no i jak miałam go nie wziąść jak to mój najukochanszy na swiecie Łuki..
(...)
Ja nie wiem co Was taki atak rzucania pierścionkami wziął. Oby mi się to nie przytrafiło.

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki po tak dlugiej nieobecnosci Ciekawe ile mam nadrabiania i kiedy to nadrobie mam nadzieje ze sie nie rozpisywalyscie za bardzo. Przez ostatnich 5 dni w ogole tu nie zagladalam. Mialam pierwsza zmiane od 6-14 i musialam wstawac o 4.30, a w pracy ciagle mi cos pokazywali i czegos uczyli takze jak przychodzilam do domu to marzylam tylko o lozku W poniedzialek i wtorek juz bylam sama na recepcji i tylko w razie jak czegos nie wiedzialam to mialam ich wolac Wolalalm bardzo czesto bo kurde kazdy przypadek jest inny a ja niestety jeszcze wszystkiego nie wiem No ale szefowa mowi ze dobrze mi idzie W kazdym razie to myslalam szczerze mowiac ze na tej recepcji to nie bedzie tyle roboty, a tu nawet nie mam czasu zjesc sniadania, bo jeszcze nie zdaze skonczyc gadac przez jeden telefon a juz mi dzwoni nastepny a szefowa mowi ze to na razie pol gwizdka W ogole to jeszcze w tym hotelu jest tak ze jest dziewczyna od wydawania sniadan ale ten kto jest na recepcji ma jej pomagac, a w weekendy to recepcjonistka zajmuje sie i sniadaniami i recepcja a po sniadaniu jeszcze trzeba posprzatac restauracje, wiec ja sobie tego w ogole nie wyobrazam Teraz pracowalam w weekend ale jeszcze z 1 dziewczyna wiec lekko dalysmy rade ale w pojedynke to ciezko to widze dzis mam wreszcie upragnione wolne a jutro ide na nocke...
Szefowa już chwali dobry znak, a Ty napewno dasz radę.

Chciałam jeszcze powiedzieć, że wczoraj znajoma powiedziała mi, że poszukują kogoś do pracy do zakładów buchmacherskich (ona tam pracuję) no ale warunki są niezbyt... praca cały tydzień, oraz w co drugi weekend, zamian nie ma, tylko w ostateczności, z urlopem trudno. No a po drugie po zastanowieniu stwierdziłyśmy, że raczej odpada, ponieważ szkołe mam, a tutaj zamieniać się nie można no i, że do zakłów przychodzą sami faceci i troszkę strach jak taka młoda dziewczyna Do pani w średnim wieku inaczej się takie typki odnoszą... a i kurs mam od pierwszej połowy września

A wiecie co mnie czeka jutro? ale to nic pewnego.. no i się boję troszkę mam jechać do domu tż i teściów, dzidziusia pilnować jest to dziecko brata tżta bąbelek skończył 11 miesięcy.
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-06, 13:15   #3278
myszka_maj
Zakorzenienie

Ale jestem zła . mojej sukienki jeszcze nie ma ... bedzie wieczorem. Ileż można jeździć!!!! . jestem dziś nie do życia. bylam na uczelni pozałatwiać sprawy potem zakupy na sobotnie wesele, zmówiłam kwiaty no i pojechałam po sukienke a tam ZONK, już mam dość. A od jutra zaczyna sie jeszcze wieksze piekło. Trzeba ubrać salę i kościół a ja jadę PM pomóc, a moja krawcowa zdziwiona ze to nie moje wesele a ja bede sale ubierać . to ona nigdy o pomocy w rodzinie nie słyszała???? Ja też bym chciał żeby za rok ktoś mi pomógł w przygotowaniach. Ręce opadają !!!

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 13:16   #3279
popscene
Wtajemniczenie

A co sądzicie o tej?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=410384053
Umówiłam się na przymiarkę. Za taką kasę może nie będzie tak źle
Stary 2008-08-06, 13:17   #3280
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kitosa Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
Wczoraj siedziałam cały dzień i poszukiwałam czcionki do zaproszenia. Oczy miałam jak wampir, ale znalazłam Nie mogę się doczekać, kiedy TŻ zobaczy moje wypociny. Pokazałam tacie, to obiecał, że zrobi nam pieczęć z cyny z naszymi inicjałami do lakowania
no ja właśnie tworzę z nudów zaproszenia, ale nie mogę znależć ładnej czcionki. Wiem, że są darmowe polskie czcionki do ściągniecia, ale żadna mi jakoś nie wpadła w oko. Jaką ty masz i skąd?

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Chciałam jeszcze powiedzieć, że wczoraj znajoma powiedziała mi, że poszukują kogoś do pracy do zakładów buchmacherskich (ona tam pracuję) no ale warunki są niezbyt... praca cały tydzień, oraz w co drugi weekend, zamian nie ma, tylko w ostateczności, z urlopem trudno. No a po drugie po zastanowieniu stwierdziłyśmy, że raczej odpada, ponieważ szkołe mam, a tutaj zamieniać się nie można no i, że do zakłów przychodzą sami faceci i troszkę strach jak taka młoda dziewczyna Do pani w średnim wieku inaczej się takie typki odnoszą... a i kurs mam od pierwszej połowy września

A wiecie co mnie czeka jutro? ale to nic pewnego.. no i się boję troszkę mam jechać do domu tż i teściów, dzidziusia pilnować jest to dziecko brata tżta bąbelek skończył 11 miesięcy.
Jeśli warunki nieciekawe to tez bym takiej pracy nie brała.
Ale fajowo, że dziecko będziesz bawić ja też bym chciała
Stary 2008-08-06, 13:19   #3281
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
A co sądzicie o tej?
jestem wybredna, ale ta suknia jest ładna

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-06, 13:19   #3282
kliwia
Zakorzenienie

popscene w to:
http://www.giercownia.pl/gra/11549/obvercity/
daj na onecie linka

kitosia w niektórych jest doczepiany, ale w większość można go tylko podczepić, bo stanowi on jedność sukni, z jendego kawałka
Grupa druga cytoologii ale żadnych nieciekaswych zmian nie ma ?

Ana 11miesięcy to już można pilnować - je stałe pokarmy, śpi o okreslonych porach i co najważniesjze siedzi stabilnie lub nawet chodzi. Ja tam dzieci lubię pilnować. Opiekowałam się siostrzenicą Tż. Że mi powierzyli opieke to sie dziwię
Stary 2008-08-06, 13:20   #3283
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
jestem wybredna, ale ta suknia jest ładna
O, skoro Kasi się podoba, to jeszcze chętniej pojadę na przymiarkę
Stary 2008-08-06, 13:22   #3284
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
O, skoro Kasi się podoba, to jeszcze chętniej pojadę na przymiarkę
jedź jest ładna i do tego za 300zł

Stary 2008-08-06, 13:22   #3285
kitosa
Zadomowienie

Cytat:
Ja nie wiem co Was taki atak rzucania pierścionkami wziął. Oby mi się to nie przytrafiło.
Odważne te nasze dziewczyny są! Ja to bym nie potrafiła. Chyba! Tak się teraz zastanawiam, to my się z TŻ w ogóle nie kłócimy Podejrzane to jakieś

Cytat:
Chciałam jeszcze powiedzieć, że wczoraj znajoma powiedziała mi, że poszukują kogoś do pracy do zakładów buchmacherskich (ona tam pracuję) no ale warunki są niezbyt... praca cały tydzień, oraz w co drugi weekend, zamian nie ma, tylko w ostateczności, z urlopem trudno. No a po drugie po zastanowieniu stwierdziłyśmy, że raczej odpada, ponieważ szkołe mam, a tutaj zamieniać się nie można no i, że do zakłów przychodzą sami faceci i troszkę strach jak taka młoda dziewczyna Do pani w średnim wieku inaczej się takie typki odnoszą...
A propo mój brat w to gra Co do pracy..hmm miałabym takie same obiekcje, jak Ty. Raczej bym zrezygnowała.

Cytat:
a i kurs mam od pierwszej połowy września
Ja też! Tylko dokładnie nie wiem kiedy, ale wrzesień. muszę słuchać w kościele. Będzie się działo!

Cytat:
Ty nie marudż! Ty się szkol już powoli Co by swojego umieć już pilnować

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-06, 13:25   #3286
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
(...)

Jeśli warunki nieciekawe to tez bym takiej pracy nie brała.
Ale fajowo, że dziecko będziesz bawić ja też bym chciała
O a wypłata to 1000zł, ale nie orientuję się czy brutto czy netto.
No fajnie, fajnie gorzej jak zacznie płakac i co ja biedna zrobie

Cytat:
(...)
Ana 11miesięcy to już można pilnować - je stałe pokarmy, śpi o okreslonych porach i co najważniesjze siedzi stabilnie lub nawet chodzi. Ja tam dzieci lubię pilnować. Opiekowałam się siostrzenicą Tż. Że mi powierzyli opieke to sie dziwię
No tak tak ja już jako mało dziewczynka to dzieci sie rwałam i sama mając 13 lat bawiłam już kuzynke A ten maluszek to za jedną rączkę już chodzi i tylko chodzić chce, na czworaka mu się nie widzi.

Edit:
Kitosa, ale ja się bardzo cieszę
Stary 2008-08-06, 13:26   #3287
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Ale jestem zła . mojej sukienki jeszcze nie ma ... bedzie wieczorem. Ileż można jeździć!!!! . jestem dziś nie do życia. bylam na uczelni pozałatwiać sprawy potem zakupy na sobotnie wesele, zmówiłam kwiaty no i pojechałam po sukienke a tam ZONK, już mam dość. A od jutra zaczyna sie jeszcze wieksze piekło. Trzeba ubrać salę i kościół a ja jadę PM pomóc, a moja krawcowa zdziwiona ze to nie moje wesele a ja bede sale ubierać . to ona nigdy o pomocy w rodzinie nie słyszała???? Ja też bym chciał żeby za rok ktoś mi pomógł w przygotowaniach. Ręce opadają !!!
moja krawcowa, która naprawdę ładnie szyje i tanio też jest taka! trąbiłam jej, że potrzebuję sukienkę na wesele w czerwcu, ale w połowie maja chcę ją ubrać na komunie i pytam czy się wyrobi, ona że tak. Zawiozłam materiał w kwietniu i miała się szyć, ale tak wolno szło, że suma sumarum dostałam ją w przeddzień wesela ależ byłam wkurzona. Całe szczęście mam teraz osobistą krawcową, przyszłą teściową, która szyje szybciej i za darmo

Cytat:
A co sądzicie o tej?
całkiem niezła, a cena miód
Stary 2008-08-06, 13:29   #3288
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
moja krawcowa, która naprawdę ładnie szyje i tanio też jest taka! trąbiłam jej, że potrzebuję sukienkę na wesele w czerwcu, ale w połowie maja chcę ją ubrać na komunie i pytam czy się wyrobi, ona że tak. Zawiozłam materiał w kwietniu i miała się szyć, ale tak wolno szło, że suma sumarum dostałam ją w przeddzień wesela ależ byłam wkurzona. Całe szczęście mam teraz osobistą krawcową, przyszłą teściową, która szyje szybciej i za darmo
moja miała materiał w połowie czerwca.

TZ mówi że następnym razem kupuje mi gotową choćby za 400zł

Nasz Skarb
Stary 2008-08-06, 13:30   #3289
Ana***
Zakorzenienie

Dopiero zauważyłam, że to wszystko do mnie

Cytat:
Odważne te nasze dziewczyny są! Ja to bym nie potrafiła. Chyba! Tak się teraz zastanawiam, to my się z TŻ w ogóle nie kłócimy Podejrzane to jakieś
Właśnie ja też bym chyba nie potrafiła mamy swoje fochy, ale bez takich zagrań.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-06, 13:32   #3290
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:

całkiem niezła, a cena miód
No właśnie, cena całkiem całkiem. Może to nie jest suknia moich marzeń (i tak mnie na nią nie stać), ale jakbym ładnie wyglądała i wiadomo do tego odpowiednie dodatki, fryzura, makijaż i uśmiech wyrysowany na twarzy, mógłby być całkiem ciekawy efekt
Stary 2008-08-06, 13:33   #3291
kliwia
Zakorzenienie

popscene halo tez chcę zobaczyć !
Stary 2008-08-06, 13:33   #3292
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie ja też bym chyba nie potrafiła mamy swoje fochy, ale bez takich zagrań.
Ja potrafiłam raz... Mam charakterek ale co gorsze TZ też ma charakterek i czasem aż iskrzy ale zawsze sie godzimy

Nasz Skarb
Stary 2008-08-06, 13:36   #3293
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
popscene halo tez chcę zobaczyć !
Już się robi:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=410384053
Mogę Ci napisać jak łatwo możesz znajdować na aukcja.onet.pl. Wpisujesz w szukaj ten numer, który masz na końcu linka allegro i voila

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-06, 13:37   #3294
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie, cena całkiem całkiem. Może to nie jest suknia moich marzeń (i tak mnie na nią nie stać), ale jakbym ładnie wyglądała i wiadomo do tego odpowiednie dodatki, fryzura, makijaż i uśmiech wyrysowany na twarzy, mógłby być całkiem ciekawy efekt
Przymierzaj, przymierzaj a może jak nóż i wszystko będzie pięknie

Teraz gorsze wieści... jutro po pilnowaniu dzieciaczka mam jechać do gina, u którego jeszcze nie byłam.. to już nie wiem, który z koleji Leczę się od 4-5 lat i nic... Porażka. To już inne miasto, bo w moim to już chyba u wszystkich byłam. Dobra nie zanudzam idę układać zdjęcia, bo zbieram się i zbieram
Stary 2008-08-06, 13:38   #3295
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
być może w realu jest jeszcze fajniejsza, warto zobaczyć. Dodatki i fryzura na pewno poprawią efekt
Stary 2008-08-06, 13:39   #3296
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Teraz gorsze wieści... jutro po pilnowaniu dzieciaczka mam jechać do gina, u którego jeszcze nie byłam.. to już nie wiem, który z koleji Leczę się od 4-5 lat i nic... Porażka. To już inne miasto, bo w moim to już chyba u wszystkich byłam. Dobra nie zanudzam idę układać zdjęcia, bo zbieram się i zbieram
Bidusia. My kobiety to nieźle musimy się namęczyć
Stary 2008-08-06, 13:39   #3297
kaska87
Zakorzenienie

idę się połozyć bo boli mnie brzuch

Stary 2008-08-06, 13:47   #3298
kitosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Yyyyyy też bym się wściekła. Co to za krawcowa?? Chyba juz nie będziesz korzystac z jej usług?

Cytat:
A co sądzicie o tej?
Pewnie, że idż. Niezła jest.

Cytat:
no ja właśnie tworzę z nudów zaproszenia, ale nie mogę znależć ładnej czcionki. Wiem, że są darmowe polskie czcionki do ściągniecia, ale żadna mi jakoś nie wpadła w oko. Jaką ty masz i skąd?
Polecam http://www.dafont.com/alpha.php?lettre=g&page=8 jest tego ogrom, ale warto. Tylko, że ogonki trzeba dorobić. Fajne sa też staropolskie na
http://www.pcmaniak.com.pl/FL-Standa...-download.html
Ja robię zaproszenia w stylu średniowiecznym, bo w Zamku Krzyzackim będę.
I mnie odpowiadała czcionka GothBallCrap. Tylko, że ja zrobiłam kombinację z polskimi znakami z czcionką gotyk poszarpany

Cytat:
popscene w to:
http://www.giercownia.pl/gra/11549/obvercity/
daj na onecie linka

kitosia w niektórych jest doczepiany, ale w większość można go tylko podczepić, bo stanowi on jedność sukni, z jendego kawałka
Dzięki! Dobrze wiedzieć!
Cytat:
Grupa druga cytoologii ale żadnych nieciekaswych zmian nie ma ?
Nie strasz mnie! Babka mówiła, że wszystko jest ok. Zmiany w florze bakteryjnej, nie stwierdzono zmian sródnabłonkowych i procesu złosliwego.
Stary 2008-08-06, 14:06   #3299
kliwia
Zakorzenienie

popscene no tano z tym numerem aukcji nie wpdłam , Dzięki!!!
a suknia cąłkiem cąłkiem,
ładnie ma ramiączka zmaontowane, i reguklacja sznurkami, i dół wychodzi bosko na fotkach
a cena jest smieszna
Stary 2008-08-06, 14:09   #3300
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Polecam http://www.dafont.com/alpha.php?lettre=g&page=8 jest tego ogrom, ale warto. Tylko, że ogonki trzeba dorobić. Fajne sa też staropolskie na
http://www.pcmaniak.com.pl/FL-Standa...-download.html
Ja robię zaproszenia w stylu średniowiecznym, bo w Zamku Krzyzackim będę.
I mnie odpowiadała czcionka GothBallCrap. Tylko, że ja zrobiłam kombinację z polskimi znakami z czcionką gotyk poszarpany
Dzięki, a jak potem użyć tej czcionki, żeby móc pisać w wordzie? podpowiedz bo ja ciemna jestem w te klocki

PS
już wiem jak, znalazłam i mam nadzieję, że uda mi się to zrobić

PS 2
działa ale jestem zdolna
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości