|
|
#1021 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...
Cytat:
|
|
|
#1022 |
|
Wtajemniczenie
|
Topciu, dasz radę! Babci stanowczo odmawiaj i już
![]() Ir, jak będziesz wiedziała co tam z pracą to daj znać koniecznie Ale mnie brzuszek boli po wczorajszych ćwiczeniach... Niesamowita sprawa ledwo oddycham hihih a dziś na aerobik na 2h skoczę sobie, a co!
|
|
|
#1023 |
|
Konto usunięte
|
Navien jak juz pisalam nic sie nie dalo zalatwic niestety. Pojechal jeszcze na gmine sie spytac, a tam mu powiedzieli, ze papiery moge zlozyc, ale jak juz to na prace moge liczyc w pazdzierniku jak nie pozniej
|
|
|
|
|
#1024 |
|
Raczkowanie
|
Coraz bardziej czuje się zagubiona na tym wątku
![]() tylko czytać czytać , a pisać coraz mniej mi się chce ![]() czytać tez coraz mniej ![]() ehm
|
|
|
|
|
#1025 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;8478503]Navien jak juz pisalam nic sie nie dalo zalatwic niestety. Pojechal jeszcze na gmine sie spytac, a tam mu powiedzieli, ze papiery moge zlozyc, ale jak juz to na prace moge liczyc w pazdzierniku jak nie pozniej
[/quote]to szkoda ![]() Cytat:
Dwie godziny aerobiku miałam. Bosko
|
|
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;8478503]Navien jak juz pisalam nic sie nie dalo zalatwic niestety. Pojechal jeszcze na gmine sie spytac, a tam mu powiedzieli, ze papiery moge zlozyc, ale jak juz to na prace moge liczyc w pazdzierniku jak nie pozniej
[/QUOTE]oj w pazdzierniku za to na pewno sie uda!! glowa do gory |
|
|
|
|
#1027 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny pomocy
byłam na zakupach, kupiłam jedzonko na kilka następnych dni... i już się obżeram! nie mogę się powstrzymać. zjadłam kolacje - czystobiałkową - tuńczyk + serek wiejski. miałam zamiar na tym skończyć, ale oczywiście mi nie wyszło... jeszcze dodatkowo okres mam i apetyt od razu większy. w taki sposób zowu przytyje ![]() chyba kupię zamek na lodówkę taki jak kiedyś był w Superniani
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie martw sie bo jak mamy okres to nam sie nalezy dodatkowa porcja jedzenia i pustych kalorii o!! |
|
|
|
|
|
#1029 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W końcu co to jest milion czy dwa? ![]() ![]() Oż kurna ![]() Dziś znowu dwie godziny aerobiku, sialala
|
|
|
|
#1030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1031 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe. Też lubię taką rodzinną atmosferę i dobrze mi w swoim czerwonym pokoju hehe
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1032 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a, a co do jedzenia to nie zjadłam nic "zbędnego" typu słodycze. ale po prostu zjadłam dużo i okropnie się potem czułam. więc mi by chyba nawet wyprowadzka nie pomogła. no może pomijając, że ten zamek bym mogła bez przeszkód zalożyć
|
|
|
#1033 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko najgorsze, że jak teraz to pisałam, to przypomniało mi się, że mam jeszcze lody starciatella w zamrażalce i ślina chyba sama zaczyna cieknąć mi po buzi... Dobra, to idę poćwiczyć pół godzinki na rowerku, jak jeżdżę, to o jedzeniu nie myślę
|
|
|
|
#1034 |
|
Wtajemniczenie
|
moge sie przylaczyc ?
![]() udzielalam sie kiedys w watku piekne i szczuple do lata,potem rzucilam diete i tak jak schudlam na 59kg z 67kg znow przytylam do 62kg chce raz na zawsze wypracowac sobie piekne cialo a wiem ze latwiej jest z Wasza pomoca ![]() zaczynam od nowa!!!!
|
|
#1035 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oszzz Ty , zrobiłaś mi ochote na lody A co do diety , to ja kurcze nie wiem jak to ze mną i z nią teraz jest , odkąd nie pisze tutaj co jadłam i odkąd Wy nie piszecie co i jak to tak jakoś dziwnie i mniej chyba jej przestrzegam , nie wiem sama
|
|
|
|
|
|
#1036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj to raz dwa pisz co zjadlas :P |
|
|
|
|
|
#1037 |
|
Konto usunięte
|
Do pazdiernika napewno sie cos znajdzie tylko ja chcalam troche wczesniej, zeby juz miec kasu, aby za studia zaplacic.
Ale macie dobrze z tym areobikiem. Ze tez ja musze mieszkac na takim zadupiu za przeproszenie, ze do miasta daleko i tych dojazdow by mi sie odechcialo
|
|
|
|
|
#1038 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ja dziś znowu pożarłam lodów, ale niewiele, no i na dodatek się skończyły, więc koniec rozpusty ![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;8492777]Do pazdiernika napewno sie cos znajdzie tylko ja chcalam troche wczesniej, zeby juz miec kasu, aby za studia zaplacic. Ale macie dobrze z tym areobikiem. Ze tez ja musze mieszkac na takim zadupiu za przeproszenie, ze do miasta daleko i tych dojazdow by mi sie odechcialo[/quote]Oj kotku, ja też mieszkam na zadupiu, a ten aerobik to jedyna rozrywka w moim miasteczku. Ani dyskoteki, ani porządnego pubu, basenu, siłowni, kina, po prostu nic. Tylko ten jeden mini fitness club ktoś idealnie trafił i otworzył, więc rewelacja na całą okolicę. Ale cieszę się, bo przynajmniej ja mam atrakcje ![]() A propo, dwie godzinki ćwiczeń za mną. Cudownie było teraz lecę jeść kolację Ale się zmordowałam
|
|
|
|
#1039 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ojej to ile Ty dziennie godzin cwiczyc kochana??
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1040 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;8493305]U mnie to ani fitness, ani dyskoteki. Jedynie co to kosciol, sklep, szkola...taka prawdziwa wioska
![]() Ojej to ile Ty dziennie godzin cwiczyc kochana?? [/quote]A ćwiczę sobie różnie, ale zazwyczaj mam dwie godziny aerobiku obecnie, czasem jedna, zależy jak zajęcia są rozplanowane, no i plus 10km na rowerku codziennie. Wcześniej ćwiczyłam więcej w domu, ale teraz odkąd mam aerobik codziennie, to w domku tak kameralniej, pół godzinki, może godzinkę. Ale w weekendy mniej, bo aerobik mam tylko od pon do pt, więc sobota i niedziale to tylko ćwiczenia w domu, czyli hula hop 30 minut, 200 brzuszków, 10km rowerka, 30 stepperka, 10 twisterka.
|
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;8492777]Do pazdiernika napewno sie cos znajdzie tylko ja chcalam troche wczesniej, zeby juz miec kasu, aby za studia zaplacic.
Ale macie dobrze z tym areobikiem. Ze tez ja musze mieszkac na takim zadupiu za przeproszenie, ze do miasta daleko i tych dojazdow by mi sie odechcialo[/QUOTE]no wiem jak to jest ale co zrobisz.... a co do aerobiku to chodzilam przez jakies 4miesiace ale szczerze powiem ze szkoda mi bylo kasy na to... bo za karnet na miesiac placilam 70zl (2lub3 wejscia w tygodniu) a kupilam sobie stepper i sobie moge cwiczyc kiedy chce ile chce jak chce i mam blisko prysznic- nie musze wracac jak poczohraniec do domu :P no a kase wole przeznaczyc na impreze\kino\kolejna bluzke |
|
|
|
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1043 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I na to kasy nie żałuję, najwyżej odmówię sobie.. hmmm... jedzenia hehehe ![]() dobranoc
|
|
|
|
#1044 | |
|
Zakorzenienie
|
gdzie nie wejde to Ty sie ze mna zgadzasz hihihi
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1045 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza tym kolejny plus - nie muszę kupować sobie ubrań, butów, jakiś dodatków jak torebki, paski itp, bo mój tata sprzedaje odzież, więc ciuchów mam całą szafę, że aż bokiem wychodzą Ale pewnie gdybym tak nie miała, to całe oszczędności zostawiałabym w butikach... ![]() Idę na śniadanie. Ale głodna jestem! Boli mnie ścięgno, nieźle szalałam teraz siedzę z jakąś rozgrzewającą maścią na nodze (picze jak cholera), bandażem i w getrach. Wyglądam jak świr ![]()
|
|
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
a no widzisz jakie my zgodne jesteśmy.
Navien, a co Ci się stało ze ścięgnem? Bo ja mam naderwane już od dawna, bo jak tańczę to często sobie je nadwyrężam i ostatnio jak byłam na próbie, to już w ogóle, zerwałam, ale już jest w miarę okej. |
|
|
|
|
#1047 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
Navien pfff czemu moj tata nie ma sklepiku z odzieza
|
|
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
To jak Wy macie tyle ciuchów to może mi dacie trochę, co?
|
|
|
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
co mi z tych ciuchow jak sie w nie mieszcze w wiekszosc spodni :P:P dobrze ze jest lato i snigam ciagle w spodnicach
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.

65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55
wystarczy Marzena