|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
steri - ładniutkie opisiki
ten mi wpadł w oczko, szczególnie ;p"moja cena ? nie do pokrycia ! jestem królewną nie do zdobycia ." abunee, kamisha, styrana, madziula55, kee (musiałabym pół dnia spędzić wymieniając właścicieli wspaniałych opisów ;DD zresztą wszystkie opisy są zniewalające ! A macie coś właśnie w stylu takich troszkę feministycznym, takie jak np. wyżej wymieniony - steri ? Byłabym bardzo wdzięczna ![]() I jakieś takie błache ode mnie * I proszę Boga, byś znów nie stanął na mojej drodze, bo dziś mam mętlik w głowie. * Taniec to ruch ciała, pozwalający wyjawiać najskrytsze marzenia. * 10 na 10 umiera - nie traktuj więc życia zbyt poważnie. * Kto chce zdobyć ludzi, musi w zastaw dać własne serce. * Jak tu się nie wku**** mam, kiedy widzę to wkoło. * Psychika to studnia, źródło wydarzeń, robisz wszystko co ona Ci każe. Za powtórki przepraszam ! Pozdrawiam ;* |
|
|
|
#3842 |
|
Rozeznanie
|
Your love is mine i see it shine in your eyes, it's clear, you're mine
and every day, keep on calling me, your love is mine, is mine, is mine. I m no gonna leave you no more, it's so strange but i need it i'm sure I m no gonna leave you no more, it's so strange but i need it i'm sure. sometime it seems like your smile,as hidden tears that you own cry, tell me you cant deny sometime you wish you could fly away, and i give you hearts away, love me. I m no gonna leave you no more, it's so strange but i need it i'm sure I m no gonna leave you no more, it's so strange but i need it i'm sure. every day woman you show me haffi love miself, get you no love youself you nah go love someone else it's a fifty fifty, give and take, build and break do it for real just neva fake woman you keep me awake it was love my life it's coming together, girl my song with you will flate forever woman you're a melody that mi never hear before, the sweetest song i never heard, i need you more and more i m no gonna leave you no more (no way), it's so strange but i need it i'm sure i m no gonna leave you no more,(no no) it's so strange but i need it i'm sure. I'm falling upon his all misunderstanding, a wiseman always try to do it right so forgive me if I betread you love untrying, so forgive myself, i ve just loose my sun i m no gonna leave you no more, it's so strange but i need it i'm sure i m no gonna leave you no more, it's so strange but i need it i'm sure. i m no gonna leave you no more, it's so strange but i need it i'm sure i m no gonna leave you no more, it's so strange but i need it i'm sure. mogłybyście przetłumaczyć ? ![]()
|
|
#3843 |
|
Zadomowienie
|
Dziś to jutro o które martwiliśmy się wczoraj...
Miłość jak zapałka - kiedys się wypala Szkoda, że koleje losu nie mają biletów powrotnych Dwie rzeczy nie mają granic - wszechświat i ludzka głupota Wydaje ci się, że jesteś genialny? Masz rację! Wydaje ci się! Nie myśl, że myślisz, bo myślenie o myślach to myślenie bezmyślne. Tylko nowe złudzenia chronią nas od rozpaczy po stracie dawnych. Niby coś, a jednak nic... Niby ktoś, a jednak nikt...
|
#3844 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A to mój ukochany język japoński. ; )) Czy tej nocy też myślisz o mnie? To koniec...zabiliśmy w sobie wszystko. Klatka nadziei pozostaje zamknięta...a usta zwilżone gorzką czekoladą! Chwilami w nocy chciała gwiazdy łapać. Tak, mogła, ale czy warto się starać? Sine usta, od płaczu mokre oczy, wzrok błagający by ten sen się skończył. "(...) i nosiła koronę i błękitną aksamitkę na szyi. -Ile ona miała lat, jakieś szesnaście?...' Dla niego, bo nauczył mnie miłości… Gdzieś jest miejsce, które znamy tylko My…Zaufaj mi… …Przeminęli, zagubili się…czasem tęsknią skazani na przeszłość… Dawno wracam stąd, gdzie Ty dopiero idziesz. Powiedz mi...co czujesz, kiedy nas wspominasz? Nigdy nie mów 'Zawsze', bo 'zawsze' sprawia, ze płaczę... Osłodzi nam usta, ciepła czekolada! Kiedy skończy się gniewny, buntowniczy okres w twoim życiu, kiedy masz gdzieś cały świat, zaczyna się przerażający okres, w którym chcesz całemu światu dokopać. Nie chcę by okradano mnie z mojego życia! Gdzie są?...Gdzie są jej marzenia? Sumienie miał czyste... Nieużywane... Jeśli muszę i wybrać będę móc jak odejść to przecież dobrze, dobrze o tym wiesz chciałabym umrzeć przy Tobie... Spoglądamy jeszcze raz wstecz To jest ostatnie spojrzenie Na wszystko, co było na zawsze Chodź, odetchnij jeszcze raz To może być początek... Nie widziałam cię już od miesiąca. I nic. Jestem może bledsza, trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca, lecz widać można żyć bez powietrza. – A te tłuczone szyby? – To nie szyby. Było tak zimno, że moje łzy zamieniały się w lód i rozbijały o ziemię. [ donna ni sabishikutemo mata eeru kigashiteiru kara, ryuunante iranai ikikasenai koto wo shitteiru...'] ' nie ważne jak samotna jestem, kiedy spotykam ciebie, moje uczucia nie potrzebują mieć powodu...' [ donna yume oik akete kokomade kitan darou..? ] [ jakie marzenie zaprowadziło Cię aż tu.. ? ]
wtedy usiłowaliśmy żyć przeżywać miłość szukać i nie znajdować.. Edytowane przez styrana Czas edycji: 2008-08-06 o 11:56 |
|
|
|
|
#3845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
japoński mm. ^^ pikne opisy ;*
|
|
#3846 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
przepraszam Madziu juz cos myślę :1. Było tak pięknie, gdy płomienie zagladały w nasze rozmarzone oczy 2. Kilometry dzielą nas, a w głowie ciągle mam tamte piękne chwile.. 3. Żeby tak jeszcze raz kiedyś było.. jeszcze raz tak bosko i cudownie. Z Tobą. 4. Mogłabym tak trwać w nieskończoność z Tobą, przy cieple ogniska ognia i oczu Twych 5. I gdyby tak można było przeżyć to jeszcze raz, rozgrzać sie jeszcze raz. 6. Niezapomniena zabawa, zaglądające w oczy płonienie ogniska i Ty... mam nadziję, że coś Ci podpasuje buzia R0zunia 4 U, ja po góralsku to nie teges, ale o tęsknocie coś wymyślę :1. Za Góralem poszły moje oczy, pobiegła moja dusza, serce poleciało 2. Góral chadza po moich myślach, owinięty tęsknoty mgłą 3. Dusza płacze, serca łka że już Cie nie zobaczę.. 4. Góral zawrócił w głowie mi.. teraz serce płacze i tęskno mi.. któryś się może nada buzia Cytat:
:1. Zgoda to piekna rzecz, o ile nie rujnuje życia innym 2. Ok, jest już ok, pamiętaj tylko, że ja Cię kocham i nie chcę stracić 3. Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki 4. W wirze zgody, nie zapomnij o mojej miłości do Ciebie 5. Kocham Cię tak bardzo i niech nic nam tego nie zabierze i nie zepsuje trzymam kciuki, żeby się udało Go zatrzymać przy sobie, a Twoje obawy żeby poszły w niepamięć, bo wszystko będzie ok buzia
|
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
PROŚBA
coś o tym, że czasem nie ma się siły na nic.. i wszystko przytłacza, że trzeba być silnym mimo wszystko.. mimo że nie ma się szczęścia w ogóle.. o tym że z czasem i złudzenia znikają.. wszystko się kończy.. Jakby ktoś coś miał to poproszę ![]() Frizz.. i cała reszta moich ulubienic ![]() Opisy: 'bo ktoś inny z Twoich powiek spędza sen.' 'Do szczęścia więcej nie potrzeba mi bo mam Ciebie.' 'nie potrafię oprzeć się.. chcę łyżkami Ciebie jeść.!' 'wybrałam sobie na cel Twe serce, więc miej się na baczności.' 'nagle zgasł Twoich oczu blask. zimne słowa. zimne serce. pocałunków gorzki smak.' 'Byłeś dla mnie wszystkim. Ja dla Ciebie nie znaczyłam NIC.!' 'serce Ci oddałam. w zamian co dostałam? ból i łzy..' 'Moje życie jest czekaniem. Spalonej ziemi na krople deszczu.' 'Wtulona w życie zdana na siebie zanurzam myśli w niebie.' POZDRAWIAM
|
|
|
|
#3848 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Już nawet nie mam siły udawać, ze jest dobrze... Bo po co mi złudna nadzieja....ona i tak nie pomaga! Czasami wydaje mi się, że koniec końców zbliża się do mnie... I nie sądzę, że dzisiejszy dzień jest w stanie coś zmienić... Coraz częściej ogarnia mnie uczucie pustki i bezsilności... Nie chcę już dłużej udawać, ze wszystko jest w porządku! Po co wiara tyle obiecuje, a nadzieja tak często zawodzi? Jest źle. Życie coraz częściej wypada mi z rąk i bezlitośnie mnie nokautuje... Wybacz, brak weny. ; |
|
|
#3849 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
:1. Bo czasem nie mam siły nawet rano wstać z łóżka, czasem kończą się chęci.. 2. A zbyt wiele rzeczy jak bańka mydlana pryskają gdzieś nieoczekiwanie 3. W pare sekund wszystko znika i nie ma już nic 4. Problemy potrafią przytłoczyć mnie jak szpielczkę na drodze wielka opona.. 5. Jak fatamorgana, pustynna oaza, chcesz się napić i wszystko znika. Niczym złudzenia. 6. I mimo pecha, szczęśćia mijającego mnie obok będę silna, choć przytłacza mnie świat 7. I choć złudzenia prysły, choć pecha mam, przytłacza mnie świat... silna, będę tu trwać 8. Choć szczęścia brak, a blask w oczach zgasł, wierzę, że dnia któregos znajdę szczęśćie 9. Zginęły złudzenia, to w co wierzyłam, teraz stoję w pustym sercu i szukam duszy 10. I choćby jeszcze wiele innych rzeczy zawaliło się i mnie przytłoczyło, dam sobie radę. Mam nadziję, że coś wybierzesz i główka do góry że cokolwiek się dzieje złego, przyjda dobre dni, gdy poczujesz ulgę, a wszystko do okoła zacznie się układać. Sama to sobie powtarzam co troche. Wiesz, siła autosugestii , pomaga zanim na prawde tak sie stanie buzia
|
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
Frizzelicious dziękuję słońce za przepiękne opisy iiii te miłe słowa.!
![]() styrana Tobie słońce też dziękuję bardzo.! zabieram wszystkie opisy.. jakby ktoś coś jeszcze wymyślił.. to poproszę. ----------------------------------------------------------------------------------- 'Gdy na nieba dnie kiedyś schowam się.. cisza mnie ukołysze ..' 'Czytałam wiele książek lecz w żadnej z nich nie ma recepty jak trzeba żyć.' 'znów dobry los uśmiechnie się. ślepe szczęście znajdzie mnie' 'Ja będę tu posłusznie stać to będzie mój prywatny cud.' 'lubię ciszę własnych czterech ścian. tam wreszcie jestem sobą. zdjętą maskę mam.!' 'moje serce Tobie gra.' |
|
|
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
to kłamstwo jak z nut, że MIŁOŚĆ nie znaczy nic...
|
#3852 |
|
Wtajemniczenie
|
dajesz mi niepokorne myśli niepokoje
|
#3853 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szkoda, że nie potraficie spełnić mojej prośby ; ( pzdr ;* chcę pokochać barwę Twojego głosu.. zadzwoń proszę. Leczę się z chorej ' miłości ' . nazwał mnie aniołem ... lecz nigdy nie widział moich skrzydeł . Więc, więc może jesteś tym, kogo szukam dziś. spleć palce z moimi palcami ... i chodź i prowadź i daj sie prowadzić .. znajduję się w dotkniętych czułością dłoniach . jak wiele musimy powiedzieć by nas usłyszano w chwilach gdy milczymy . przy Tobie wzrasta ogień. gdybyś tylko chciał, mógłbyś dosięgnąć gwiazd. a teraz tylko wraz z wiatrem, pokonujesz odległość. Twój uśmiech, charakter, styl i skromność. byłeś moim światłem. what time is it? SUMMERTIME ; )) `Ale i zakochała się bez pamięci, jako że miłość nie dba o powody.` i tak zawsze będziesz dla mnie wszystkim. mimo że już osobno. nie było światła na końcu tunelu. żarówka się spaliła. nie ma Cię, zimna jest noc. On ją widzi, ona spogląda gdzie indziej. im wyżej pniesz sie w górę tym bardziej robi się ślisko. uwolnij to w sobie. uwierz, że czas wszystko zmienia. Where is your boy tonight? I hope he is a gentleman. wraz z rupieciami wyrzuciłeś serce. a gdy wreszcie stanę z Tobą twarzą w twarz powiem Ci jak było tu Ciebie brak brak mi tylko Twojej perfekcji. Ten uśmiech w którym tonę jest mój, lecz jakiś obcy. twój wzrok, jak narkotyk. |
|
|
|
|
#3854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zmęczona..~Dzisiaj nie kontaktuję.. off... ~Wykończona! Błagam dajcie chwilkę spokoju ![]() ~Ładuję baterie... ![]() ~Po wczorajszym ognisku potrzebuję dzisiaj ciszy.. ![]() Mój dzisiejszy: "Seksbomby to zazwyczaj niewypały... "
|
|
|
|
|
#3855 |
|
Raczkowanie
|
"Jedyne życie, które ma sens, to życie towarzyskie."
![]() ![]()
|
|
#3856 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
:1. Przykro mi jak ciastku bez wisienki 2. Łzy plączą się po oczach, zalewają mi duszę 3. Serce pęka, ból je rozdziera, przykro mym oczom, bardziej, niż bardzo. 4. Ból ogromny rozdziera mnie na wskroś przykro mi niezmiernie, łzy w oczach mam 5. Bo poddawać sie jest najłatwiej. Dlaczego? Bo nie każdy na odwagę walczyć. 6. Poddanie sie to tylko dowód słabości. Nic więcej. 7. Poddawanie się jest rzeczą ludzką, tylko nie zawsze jest bezbolesne. 8. Bo poddać się, to jak odwrócic głowę zacząć uciekać i zapominać o walce. może z czymś trafiłam buzia
|
|
|
#3857 |
|
Raczkowanie
|
Prośba do frizz.. wiem, że masz dużo 'zamówień' na głowie, ale jeśli znajdziesz chwilę to prosiłabym Cię bardzo o coś na temat, że... już nie wiem czego on chcę.. mieliśmy się spotkać, mówił że czeka kiedy wrócę.. a nadal nic.. niby mnie kocha, przynajmniej tak mówi.. jednak wszystko wskazuję na coś innego.. takie jakieś krótkie tajemnicze, nie dosłowne..
|
#3858 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hmm.. dziś mi przychodzi do głowy coś takiego ![]() Rozpustna samotność. :roll eyes:![]() Powiadasz że masz miliony na koncie... lecz nadal nie stać Cię na mnie chłopcze. Jestem kobietą nowoczesną. Mam komórkę, mam wibrator, nie mam faceta. ![]() Posiadanie faceta to jak oglądanie w kółko telewizji TRWAM. Ja za to mam caaaałą kablówkę. ![]() ![]() ![]() bez ograniczeń i bez zasad... czasami aż sama siebie się boję a Ty?;>SINGIEL - Samowystarczalna, Inteligenta, Niezależna, Genialna I Emanująca seksem Laska, to ja! ![]() i inne: Miłość nie jest tym samym bez Ciebie. Jest czymś o wiele lepszym! Nie rozumiem. Wyrósł Ci drugi penis że ja już Ci nie wystarczam? :con fused:![]() -Ktoś do Ciebie puka, może to ten przystojny listonosz? -No coś Ty, on już dawno dostał komplet kluczy. ![]() ![]() ![]() Nie wierzycie w bajki? Przecież każda z was może być śnieżką i mieć swoich 7 pajaców... znaczy się krasnali. ![]() ![]() Jesteś mi tak niezbędny jak zapałki w piekle. Więc płyń falami gnojówy.
|
|
|
#3859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
~Słabością ludzką rozczarowałam się.. ~Z posklejanych wspomnień oglądam smutny film.. ![]() ~Nie potrafię zapomnieć.. ~Czy to wszystko nie było zbyt proste? ![]() ~W najważniejszym momecie zabrakło odwagi.. ~Jak porzucona zabawka, która tak szybko znudziła się.. ![]() ~Wiem, że poddać się było najprościej.. bez wysiłku... ~Boję się zamknąć oczy, bo wtedy wracają wspomnienia.. ~Rozczarowałam się.. Tak często ludzie zmieniają się na gorsze.. ~Tak przykro, smutno, bezsilnie i rozpaczliwie jak tonący.. Nic mi więcej nie przychodzi do głowy.. AnnWroc świetne opisy! kradnę wszystkie!
|
|
|
|
|
#3860 |
|
Zadomowienie
|
Pewnie nie zdziwi, ze prosba do Frizz...;D
potrzebuje krotkich opisow takich mixow;P polaczenie tego ze te wakacje sa wyjatkowe, ze spedzam je z najlepsza przyjaciolka, i swietnie sie przy tym bawimy... niekoniecznie te wszystkie informacje w jednym opisie jak mozesz to w kazdym cosik (; z gory dziekuje. !^^
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
Macie może jakieś opisy dotyczące tego, że ktoś mnie o coś posądza, a ja wcale nie czuję się winna? :/
|
#3862 |
|
Raczkowanie
|
Bo Ty tak pięknie pachniesz...
Ambiwalentnie? Jak najbardziej... Znów kolejny dzień ci uciekł, głupot narobiłeś jeszcze więcej... Znowu Twój drwiący śmiech ugrzęzł w błocie moich myśli... Nie pozwól mi odejść...Obiecaj, że nie pozwolisz! Chcę stąpać po twardym gruncie... a nie po tym niepewnym! To udupienie totalne, niewiasty nosisz imię! A miało być tak pięknie...miało nie wiać w oczy nam. "Drzwi stały otworem. To prawda, nie otworzyła ich sama. Zrobił to jej lokaj. Jego imię: Nuda. Poprosiła: "Nudo, poszukaj mi zabawki." A on odpowiedział: "Robi się , proszę pani." I wyciągnąwszy białe rękawiczki, by nie zostawić odcisków palców, zapukał do mego serca i zdaje się, powiedział, że nazywa sięMiłość" Czerń nigdy nie jest tylko czernią. Czuję jak noc się zaczyna, oddziela mnie od życia... Przepraszam że nie potrafię strachu ugaszać... .. nie myśl, ze nie miniemy nigdy sie choć łatwiej razem iść pod wiatr ... "Powiedz, czy to grzech Kochać Cię tak bardzo i nienawidzić, nienawidzić Kiedy okłamujesz mnie" Życie przechodzi czasem okres izolacji od świadomości.. bosa do mnie przyjdź i od progu powiedz mi czego chcesz... ... nie zasłonisz tego, co jest złe, rani Cię, bo to nieosiągalne jest... Wiem, że trudno jest uwierzyć jak, łatwo się stać tylko wspomnieniem... A teraz zamknij oczy swe...dotknij tak jak tylko mnie!
|
#3863 |
|
Zadomowienie
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
Laski blagam was o opisy o tym ze jestem naiwna ze wierzylam w kazdego jego slowo .
I o tym ze niech wybierze czy ja czy ona . Ze nie mam ochoty byc zabawka tylko na pocieszenie .
|
#3865 |
|
Raczkowanie
|
AnnWroc - cuuudne !! biorę wszystkie ;D dziękuję bardzo
![]() "Niewiele mamy w sobie, niewiele dał nam Świat."
|
|
#3866 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() miło mi, że się przydaje tu ![]() więc tak: 1. i co teraz? co dalej? 2. niby steskniony, a nie czekał 3. to tylko słowa.. niestety 4. sama nie wiem, łódź chyba tonie.. 5. wiatr watpliwości. drzewa sie uginaja. 6. zwątpienie przez duże Z 7. miało być inaczej, jest źle.. 8. pójdzie na noże, na łzy, bo źle mi 9. czekać, a czekać, to jest różnica różnie sie czeka.. 10. nie jest tak jak w słowach... mam nadzieje, ze cos zapasuje i że sie poskłada jakoś i ułoży miedzy Wami buziaki Cytat:
:1. wakacje jedne jedyne, wyjatkowe 2. Te wakacje, jak sny pod gwiazdami, wyjatkowe 3. Podbijamy słońce z moim best friend ![]() 4. plaże, morza, oceany, doliny, wyzyny, wszystko nasze, moje i mojej best friend ![]() 5. razem z kumpela zabawiamy dusze 6. z <imię> podbijamy w te wakacje każde miejsce 7. <imie> i jawakacjujemu na całego. raz się żyje ![]() 8. świetna zabawa z dnia na dzień wakacji 9. wakacje - codzienna zabawa z <imie> 10. i każdy dzień jest nasz ![]() którys może wybierzesz miłego dalszego takiego biegu wakacji buzia Cytat:
2. bo łatwo bardzo osądzać, każdy to wie, szkoda, że tak rzadko sprawiedliwie 3. nie jestem winna, nie osądzaj tak łatwo. 4. rzucać osądy każdy umie. nie każdy potrafi pomysleć i zrobić to sprawiedliwie 5. nie będąc pewnym nie osądzaj, bo nic to dobrego, gdy się mylisz.. takie wymyśliłam głowa do góry i pokaż im, że sie ten ktos myli i głupek z tego kogos buzia Cytat:
to jak dla mnie pomyliłeś adres 2. Teraz to bądź facet i odwaz sie wybrać 3. Żałuje, że żywiłes sie moją naiwnością, ale już nigdy więcej... 4. Zabawki na pocieszenie to w sklepie obok, nie tutaj <albo podaj ulice na której mieszka ta była >5. Byłam naiwna, ale juz nie będę, Ty wybierzesz,] a ja nie będę grała roli pocieszanki takie o wymyśliłam, trzymaj sie ciepło, a jak coś pojdzie źle, to pamiętaj, że widocznie nie był Ciebie wart i znajdziesz sobie o stokros lepszego, który nie postawi Cię nigdy w takiej sytuacji buzia
|
|
|
#3867 |
|
Raczkowanie
|
Jesteś? Nie, to tylko cząsteczki powietrza w symbiozie z moją wyobraźnią...
ja jeszcze ciągle czekam na ciebie które pozwala mi żyć... a ty nie przychodzisz (...) czekam czekam wytrwale tak lekko dotykają mnie dni moja tęsknota jest tęsknotą planet zmarzłych tęskniących do słońca ty jesteś słońcem |
|
|
|
#3868 |
|
Przyczajenie
|
Mam skrzydła i nie trzymam ich na strychu
księżyc rzucał upiorne cienie w krainie miasta umarlych Gdy z oczu popłyną łzy otrzyj je...by nie dotknęły uśmiechu...! Chodzę boso po chodniku stukając obcasami... I on ustąpił mi miejsca. W pustym tramwaju. Wieczory się dłużą a jest ich tak dużo, nikt bliski nie puka do drzwi. Popatrz na mnie właśnie teraz, Popatrz na to jak umieram... Tyle myśli, snute plany, kawał szczęścia rozdeptany.. Usłysz mój krzyk gdy mijam Cię milcząc Od róż wolała stokrotki.. Co jest duże, zielone i kwadratowe? - Mała, czerwona kuleczka. W sercu pokory brak na przekór hipokryzji ! słowa rozdarły nas tak - jak wodę kamień.. chcę wiedzieć co jest za tęczą.. szeptaniem po wodzie chodziłam ..
Bądź miły dla swoich wrogów.. Nic ich bardziej nie rozzłości. Napój na „K” ? - Krzynka piwa. Napój na „D” ? - Druga krzynka piwa. Napój na „U” ? - Uwentualnie jeszcze jedna krzynka piwa ... ![]() 'Co się tyczy edukacji seksualnej: żadnych tajemnic.'
|
|
|
|
#3869 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jednak miłość jest ślepa... Wierzyłam w to, co mówiłeś! Rozsypane Twoje słowa, jak korale! Czy to była naiwność? Nie, to była wiara w Ciebie! naiwna, naiwna, naiwna, to słowo wiruje wciąż ![]() Naiwność matką głupich, a matki wyrzec się nie da;/ Mam szczęście, że naiwność nie boli.Bynajmniej nie jest to fizyczny ból. Zdejmuję klapki z oczu, już mi się nie podobają! Może, coś się przyda ![]()
ja jeszcze ciągle czekam na ciebie które pozwala mi żyć... a ty nie przychodzisz (...) czekam czekam wytrwale tak lekko dotykają mnie dni moja tęsknota jest tęsknotą planet zmarzłych tęskniących do słońca ty jesteś słońcem |
|
|
|
|
#3870 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mooree, more, moree !
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.

ten mi wpadł w oczko, szczególnie ;p

<3

:con fused:![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

mooree, more, moree !