|
|
#721 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Zmniejszenie piersi cz.2
Po staniki bez fiszbin wygoogluj sobie sklepy z brafitingiem w twojej okolicy. TK Maxx zwykle ma szeroką rozmiarówkę łącznie ze stanikami bez fiszbin, ale zwykle mają bałagan na stanikach i długo się szuka.
Też mam 19 lat (zaraz 20), więc to nie tak, że tutaj tylko osoby dojrzalsze piszą. Mam nadzieję, że też się łatwo zakwalifikuję, choć nie mam gigantycznego biustu, to jest bardzo obwisły i często mnie szarpie przy szybszych ruchach czy spaniu i innych zwykłych czynnościach. :/ |
|
|
|
|
#722 |
|
Raczkowanie
|
Witam, dziewczyny od jakiegoś czasu czytam wiadomości na tym forum i tak zbieram się aby coś podpytać Was - Was - jako ekspertki w temacie. Napaliłam
- zdecydowałam się na operację (oczywiście na NFZ) myślałam o Łęcznej ale z tego co czytam to terminy bardzo odległe więc może by w tych Katowicach u dr Michalskiej szczęścia spróbować. Czy dr Michalska na NFZ wykonuje operacje tylko w Katowicach czy też i w innych miastach np. Kraków ? Gdzie mam zadzwonić pod jaki nr tel. aby się umówić na wizytę (z tego co wyczytałam to oczywiście wizytę prywatną) ? Ponadto podejrzewam, że pewnie będę miała problem ze zdobyciem skierowania od ortopedy czy tez neurologa i stąd moje pytanie czy jest konieczne takie skierowanie ? Czy da się to jakoś obejść ? Badania, prześwietlenia, wszystkie co trzeba będę miała. proszę o odpowiedz. |
|
|
|
|
#723 |
|
Raczkowanie
|
W triumphie jest trochę bez fiszbin stanikow można coś fajnego kupić na ich stronie .
|
|
|
|
|
#724 |
|
Rozeznanie
|
Nie ważny jest wiek tylko problem..... Będzie dobrze 💄💍
|
|
|
|
|
#725 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zerknij na allegro do sprzedającej ciuchy-uk ja tam dotychczas kupowałam bieliznę i byłam zadowolona
|
|
|
|
|
|
#726 |
|
Raczkowanie
|
Dzidziakj, ja swoje kupiłam w H&M i Cubusie. W dodatku teraz sa wyprzedaze i w H&M kupilam za 30zł
Ten czarny byl w Intimissimi. Lezal pieknie, ale kosztowal ponad 100 wiec uznalam, ze poszukam czegos tanszego. Zabrzmi to jak tekst strasznej ignorantki. Ale po tym jak wiele lat musialam miec idealnie dobrane staniki, fajnie jest pojsc do zwyklej sieciowki i kupic stanik bez przejmowania sie czy obwod jest dobrze dobrany, czy druty dobrze obejmuja piers. Wczoraj caly dzien nosilam ten zolty, wieczorem jak zdejmowalam to nie mialam zadnych sladow po ciasnym obwodzie, ramiaczkach. To jest magia. Cudownie, ze pojawila sie opcja z Katowicami i wszystkie niedlugo bedziemy zoperowane. Żadna kobieta nie powinna sie tak meczyc Edytowane przez Lusia_em Czas edycji: 2018-07-16 o 11:45 |
|
|
|
|
#727 |
|
Raczkowanie
|
Lusia super!! Jaki rozmiar mają Twoje staniki? Bardzo atrakcyjnie w nich wyglądasz. Juz się nie mogę doczekać operacji.
|
|
#728 |
|
Raczkowanie
|
Mam już umówioną wizytę/konsultację u dr Michalskiej na 30 lipca
|
|
|
|
|
#729 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#730 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez Oktavvya Czas edycji: 2018-07-25 o 01:48 |
|
|
|
|
#732 |
|
Raczkowanie
|
Goncia89, z tymi rozmiarami to jest cyrk. W HM braletki mam w rozmiarze 42. W Intimissimi mam 80C, w Cubusie 75D. W jakims innym (tez sieciowka) jak przymierzalam to mialam 75 E. Wiec mam takie raczej spore D. Jak mierze staniki to mam mysli, ze moglyby byc troche mniejsze. Ale jak patrze proporcjonalnie do ciala to sa idealne.
Oktavvya, z tego co wiem dr Charytonowicz ma od czerwca do stycznia przerwę od przyjmowania w Orłowskim. Z racji mlodego wieku czeka sie do niej relatywnie krotko. Ja jestem z Gdyni- pani dr poszla na uklad, ze co tydzien jej wysylam maile ze zdj. Naprawde elastycznie i ze zrozumieniem podchodzi do tego, ze ktos jest z daleka. A wiem, ze nie kazdy sie na to godzi, niektorzy chca zeby jezdzic i koniec. |
|
|
|
|
#733 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#734 |
|
Rozeznanie
|
Do mnie się odezwała po dwóch dniach 😎😎😎
|
|
|
|
|
#735 | |
|
Crazy turtle lady
|
Cytat:
kasiami6@interial.pl
|
|
|
#736 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#737 |
|
Raczkowanie
|
Oktavvya jeśli z północy to może Gryfice?
Jeśli masz skierowanie do poradni to nie musisz być rejestrowana tylko zostajesz przyjęta bez zapisu. Tylko musiałabyś się dowiedzieć jaki termin oczekiwania na operację. Dodzwonić się do Warszawy to jest jakiś wyczyn... ja się poddałam.
|
|
#738 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez Oktavvya Czas edycji: 2018-07-25 o 01:47 |
|
|
|
|
#740 |
|
Raczkowanie
|
Ishikawa super!!! Rok szybko zleci, zanim się obejrzysz. Ja właśnie uświadomiłam sobie, że za równiuteńkie 4 miesiące!!
|
|
#741 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#742 |
|
Crazy turtle lady
|
Ciesze się i jakoś wiecie, no nie mogę uwierzyć
zastanawiam się czy ktoś się jeszcze będzie ze mną kontaktował przed samą operacją czy coś? Teraz mam miliony pytań a jak gadałam z Dr Michalską to oczywiście w amoku mi wszystko z głowy wypadło
|
|
#743 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#744 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#745 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
328321444 Koszt wizyty to 150złWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#746 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#747 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#748 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie Dziewczyny. Dostalam skierowanie na zmniejszenie piersi. Mam najbliżej Gryfice. Czy jest tu osoba, która wlasnie tam miala robioną operację? Nie mogę znależć postu z nr telefonów...
|
|
|
|
|
#749 |
|
Raczkowanie
|
Na NFZ poradnie plastyczne przyjmują w:
- Łęczna tel. 817526200 (jedna z lepszych ale bardzo długi czas oczekiwania, bo ok. 4 lat) - Polanica Zdrój tel. 748621181 - Starachowice tel. 412741366 - Kraków tel. 126468947 - Wrocław tel. 713064231 - Bielsko Biała tel. 338163300 - Bydgoszcz tel. 525854053 - Warszawa tel. 225841327 - Gryfice tel. 913842061 (i UWAGA tutaj nie trzeba się rejestrować na wizytę, jedzie się ze skierowaniem od internisty i tego samego dnia jest się przyjętym na konsultację) - Katowice tel. 328321444 (wizyta prywatna 150zł, operacja już na NFZ, czas oczekiwania około roku)
|
|
#750 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny tak bardzo chciałabym mieć takie problemy jak wy.. U mnie jest w drugą stronę.. zastanawiam się nad powiększeniem biustu.. xxxx
Edytowane przez 67660fbe4431ef874c547a9fe9d74590b5092d2a_69337201e3f4a Czas edycji: 2018-07-19 o 12:05 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.

- zdecydowałam się na operację (oczywiście na NFZ) myślałam o Łęcznej ale z tego co czytam to terminy bardzo odległe więc może by w tych Katowicach u dr Michalskiej szczęścia spróbować. Czy dr Michalska na NFZ wykonuje operacje tylko w Katowicach czy też i w innych miastach np. Kraków ? Gdzie mam zadzwonić pod jaki nr tel. aby się umówić na wizytę (z tego co wyczytałam to oczywiście wizytę prywatną) ? Ponadto podejrzewam, że pewnie będę miała problem ze zdobyciem skierowania od ortopedy czy tez neurologa i stąd moje pytanie czy jest konieczne takie skierowanie ? Czy da się to jakoś obejść ? Badania, prześwietlenia, wszystkie co trzeba będę miała. proszę o odpowiedz. 
gdzie wy dziewczyny kupujecie takie staniki (niechce na rynku tylko juz troche lepszy jakosciowo)
Ten czarny byl w Intimissimi. Lezal pieknie, ale kosztowal ponad 100 wiec uznalam, ze poszukam czegos tanszego. 

klaski:trzymamy kciuki
dosłałam wszystko co było potrzebne a tu cisza