![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
he he no to Misiu niezła niespodzianke rodzicom zrobicie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To fajnie beda mieli twoi rodzice ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
ja juz uciekam bo TZ cos narzeka, ze ciagle przed kompem siedzę _jakby miał racje
![]() ![]() ![]() Miłego wieczoru i spokojnej nocy |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
Nikt nie wie oprocz was kochane
![]() kasiasiar rodzicow poinformujemy w ![]() ![]() ![]() Milego wieczorku Kasiu ![]() Nikitko tz wychowal sie tylko z mama,ale ona tez sie dowie chyba w maju ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Misiu czujemy sie zaszczycone
![]() ![]() Dobrej nocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aha ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
dobranoc kasiasiar
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Aniu - dragonko a jakie plany na jutro masz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() wyslalm wam fotke z wczorajszego farbowania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
Nikitko dziekuje ale ja nie lubie az takich jasnych blond
![]() a fryzura to brak fryzury ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki Kasiu
![]() przyjemnego wieczoru z mezem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
To miłej nocki kasiasiar
![]() Misiu ahh to dziekujemy że Nam powiedziałaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nikitko ... teraz zobaczyłam że wczoraj wysłałaś dalsza porcje zdjęć i doszła część 2, 3 i 5 a 4 brak ![]() A jutro jade z moim Tżtem na egzamin z prawka bo ma .. obiecałam że bede tam cały czas bo ma testy najpierw i potem jazde .. no zobaczymy .. bo u nas w Białym zdaja po 7,8 razy i kto ma szczęście to zdaje .. mi się udało .. ale żal mi tych co nie zdają bo egzaminatorzy tak chamscy są i za głupoty oblewają dlatego ehh no mam nadzieje że dla mojego się uda.. ale nie bede zapeszac ![]()
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
Aniu sprawdz meila
![]() powodzenia dla tz bede trzymala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
Misiu doszło ! dziekuje
![]() ![]() Lece już z kompika więc dobranoc dziewczynki ![]() ![]()
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
dobranoc Aniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aniu to będziemy trzymać kciuki za twojego TŻ ![]() ![]() ![]() Misia mam już M w domku spakowany i nakarmiony a teraz heja banana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
ojej ile zescie juz napisaly na nowym watku gaddd...
co do prawa jazdy ja sama bede miala nuiedlugo egzamin w zasadzie juz blisko echhh ale na pierwszy raz nie licze jak widze ile osob zdaje a ile nie... ja zaczelam kompletowac rzeczy do mieszkania plytki, podlogi kafelki itp... koszmar.... tego tyle jest ze nie wiadomo co brac w rozsadnej cenie dluga droga przed nami z tym
#81 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dziękuję wszystkim za życzenia rocznicowe, jesteście kochane ![]() ![]() ![]() Nawet nie poczytałam, co tam napisałyście, jutro nadrobię. Dopiero wróciliśmy z Grudziądza. Podpisaliśmy umowę przedwstępną, ale co nerwów przy tym straciliśmy to nasze ![]() ![]() No i widzieliśmy się dziś z teściami, nawet poprawnie było, nie poruszaliśmy tematu pieniędzy i obietnic. Ale w oczy im spojrzeć nie mogłam. Dziewczyny, jutro poczytam co tam u was, bo dziś nie mam siły. Buziaczki dla was ![]() Acha i muszę się pochwalić, że zobaczyłam się dziś z Justysią i Anielka po raz pierwszy mnie kopnęła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Ray udanego kompletowania wszystkiego domieszkania
![]() Pomidokro , tak to juz z ludzmi jest ehhhhh porazka... Amelka rozpoznala ciocie i chciala sie przywitac ![]() Kasiasiar oby Ci szybko dzionek w pracy minal ![]() Nikitko udane ustosunkowania sie ![]() Dragonko ![]() Ja, J odprawilam do domciu ![]() ![]() Poczytam i bede sie zmywac... Misia, kochana Misia, bardzo ladnie Ci w tym blondzie, naprawde ![]() ![]() ![]() ![]() Jako, ze to nasza kolejna czesc/nowy watek to wklejam liste ![]() LISTA DO ZACIĄŻENIA 1. Kachulka II polowa 2008 PS. jak najszybciej ![]() 2. Mezatka II polowa 2008 3. Kinia 2008/2009 4. Kasiasiar II polowa 2009 5. Pomidorka II polowa 2009 6. Agusieczek 2009/2010 7. Marcelinka 2009/2010 8. Orzeszek 2009/2010 9. Misia 2010/2011 10. Emi 2011/2012 Prosimy sie dopisywac, firma daje gwarancje terminowego zaciazenia
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2008-08-07 o 07:21 |
||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane ja juz w domku po pracy
Pomidorko to macie identyczna sytuacje jaka my mielismy,tez najpierw bylo ze mieszkanie kosztowac ma 83 tys wiec jeszcze myslelismy ze uda nam sie cene zbic do 80 a jak przyszlo do podpisanie umowy przedwstepnej to napisali ze 85 tys i gdybym nie spojrzala czasami to bysmy byli zdziwieni,zapytalam dlaczego taka kwota skoro sie umawialismy na inna to stwierdzili ze podniesli bo sa dwie piwnice a jak sie pozniej okazalo to trzymali tylko klucze od suszarni i ze niby to nam tez chcieli sprzedac a to nie bylo ich pomieszczenie no ale z ceny juz nie zeszli a nam sie mieszkanie podobalo i nie pozostalo nam nic innego jak tylko podpisac umowe z taka kwota,ale tak jak mowisz widzielismy ich tylko u notariusza i juz mielismy spokoj ,no moze jeszcze poza malym incydentem ze nie pozabierali swoich gratow do konca i 2 tyg po tym jak juz kupilismy od nich mieszkanie musielismy do nich wydzwaniac kiedy przyjada zabrac do konca swoje rzeczy to zwlekali i zwlekali az wkoncu tz sie wkurzyl i powiedzial ze wystawi wszystko pod smietnik to juz byli wtedy nawet tego samego dnia i to jeszcze z pretensjami Dziewczynki reszte podczytam jutro bo teraz lece do wyrka i lulku Milej nocki kochane
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
Pomidoro super ze dostalas kopniaka od Amelki
![]() a z ludzimi to wlasnie tak bywa....brak slow poprostu ![]() Marcelinko dzieki ![]() ![]() Dobranoc kachulko ![]() tez zmykam spac wiec dobrej nocu wam zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
Aniu włoski bardzo fajn e i wydaje mi sie, ze skoro tak Ci szybko rosna to jakos szybko Ci minie ten okres przejsciowy miedzy krociutkimi a dluzszymi ![]() Pomidorko aj ci ludzie, okropne co wyczyniaja, to jawne oszustwo ![]() ![]() czyli Amelka rozrabia ![]() Nikitko to fajnie wieczorek z M spedzilas Aniu ![]() Kiniu i jak przymiarka sukni? Marcelko mnie prosze przesunąc na tej liscie raczej na druga połowe 2009 ![]() Milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do kopniaka od Anielki to fajna sprawa, ja jade na mazury żeby dostać kopniaczka od szwagierki synka bo to już początek 8msc się zacznie ![]() Cytat:
Marcelko ustosunkowanie było ![]() ![]() Cytat:
Kasiu to tez miałas przejscia z kupnem mieszkanka, masakra jakaś ![]() Cytat:
Oj tak wieczorek był milutki i fajniutki ![]() Dziewczyny Justysi mała nie ma na imie AMELKA tylko ANIELKA Miłego dnia dziewczyny ![]() Kinia czekamy na fotki sukni ![]() Dragonka trzymamy mocno kciuki żeby TŻ dobrze poszło ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#87 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczyny
![]() Kasiasiar wedle zyczenia, zrobione ![]() ![]() Kinia ja tu czekam i czekam na Twoja sesje przedslubna, w suknii slubnej a tu ni ma nic ![]() Kachulko z ludzmi to tak jest... Ja nie wiem, jak mozna byc tak bezczelnym... Kinia ![]() ![]()
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczynki teraz zdjęcia tylko na jednym jest buźka, bo na innych głupie miny stroiłam i nie chcę się tak pokazywać, ale tam buzia nie ważna powiedzcie mi, czy ten welon pasuje do kolczyków i wisiorka ![]() ![]() miłego oglądania (nie wystraszcie się tylko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Karolinko suknia ślicznie wygląda na tobie, bardzo mi się podobasz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kinia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.