|
|
#2041 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koziorożce, łączmy się część 3 :)
Kode
nie ważne co zbroiłaś wszystkie Koziołki staną w Twojej obronie!!!!!Dziewczyny dziś wykupilismy wycieczke tydzień na Costa Brava. A co tam jak szalec to szalec po wycieczce będziemy sie musieli wyciszyc w Sulęczyńskich lasach
|
|
|
|
#2042 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Chwalę się zakupami ![]() kurteczka i sukienka przydadzą się nad morze w piątek
|
|
|
|
#2043 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
Wchodze i co widze
co z Kode![]() Napisałam PW do Moda ,może coś się wyjaśni. ![]() Oska fajne zakupy zwlaszcza sukieneczka.Sas gdzie sa Twoje zdjecia bo cos sie dokopac niemogę
|
|
|
|
#2045 |
|
Wtajemniczenie
|
witam was z samego rana bo akurat mam moment czasu
![]() Kode ma racje teraz żyje love i to aż na zapas licze że po południu będziesz już odblokowanaArchi masz super okazje byc w centrum wydarzeń Oska mi też sukienka wpadła w oko
|
|
|
|
#2046 |
|
Konto usunięte
|
Melduję się o poranku!
kode, ja rozumiem, że urlop - przerwa od Wizażu również się przyda, ale żeby zaraz tak radykalnie... ![]() |
|
|
|
#2047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W moim profilu, album mam po prawej stronie tak niżej jest taki mały obrazek :PI cześć Koziołki melduje sie jako któraś z kolei :P
|
|
#2048 | |
|
Zakorzenienie
|
Sas śliczny z ciebie koziołek
![]() Cytat:
![]() Co dziś robią Kozły? Kode jakie obrazy widziałam pare dni temu a teraz ich nie ma (chyba edytowali czy coś)bardzo pusto bez Ciebie![]() Wysłałam dziś brata na góre Fuji
|
|
|
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
Archi dziękuje
Kode cały czas nas podgląda buziaczki dla Ciebie Byłam na mieście i oczywiście musiałam wydać pieniążki a teraz lece spalić moj tłusty brzuch, amore Koziołki
|
#2050 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
Wątek normalnie stoi jak Kode nie ma a i kilka kozłów na wakacjach
Parno i skwarno na dworzu, pojezdziłam na rowerze z 50 min umęczyłam się i wróciłam do domu i tyle z mojej jazdy
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Czyli dalej nie wiadomo dlaczego Kode zablokowano? Może za dużo pisała tu o pączkach i tych sprawach i sie ktoś zgorszył ? a tak poważnie to jestem ciekawa co takiego mogła zrobić, przecież nie jest konfliktowa, wulgarna, itp. Ośka super zakupy Świetna sukieneczka nad morze jak znalazł
|
|
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
Randkujesz Backie poprosze jakieś szczeguły![]() ![]() Mało mnie bo brat jest bardzo absorbujący
|
|
|
|
#2054 |
|
Konto usunięte
|
Nie mogę archi, dałam się porwać.
![]() Normalnie bujam w obłokach. ![]() Zakręciłam się pozytywnie i... nie wiem jak jeszcze to nazwać. ![]() Wyglądam mniej więcej tak: Cudowna jest ta... burza zmysłów. Nie mylić z motylami w brzuchu. ![]() Gdybym mogła oddać komuś energię, chętnie to bym zrobiła. Z tego, co się orientuję, madziaczek bawi sie teraz nad morzem. Mają piękną pogodę. Domyślam się. ![]() Nie zgub go na Fuji.
Edytowane przez cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 Czas edycji: 2008-08-07 o 18:46 |
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Koziołki
![]() Oska, skąd takie fajne ubranka ![]() My dziś byliśmy na Czerwonych Wierchach. Mamy 240 zdjęć Wszystkie ładne (ahhh ta wrodzona skromność ), że aż nie wiem, które wybrać ewentualnie do wklejenia ![]() Poza tym padam z tego wszystkiego Ale wycieczka była super, więc mimo wszystko mam jak backie ![]() backie, cieszę się, żeś się pozytywnie zakręciła |
|
|
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
backie no no, twoj poziom energii jest alarmujący
![]() coś się dzieje ![]() puchatko możesz wkleić wszytskie zdjęcia ![]() będzie co oglądać
|
|
|
|
#2057 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Niech się dzieje co chce. ![]()
|
|
|
|
|
#2058 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej koziołki... chyba dawno mnie to nie było...
![]() przyznam sie że podglądałam was ale nie miałam humoru i siły na pisanie... ![]() przez soatanie dni wiele sie działo... szczególnie w mojej poplątanej główce... ja chce do bełchatowa... tam było mi tak dobrze i spokojnie... wróciłam a tu znów ta sama szara rzeczywistość ![]() powoli zabieram się za nauke... zgromadziłam potrzebne materiały i czas na nauke... a pod koniec sierpnia wyruszam po materiały do pracy magistarskiej znów odezwał sie Ex-dupek... nie pogodziliśmy sie ale rozmawiamy... powiedziałam mu ze tego co mi zrobił nigdy nie zapomne i nie wybacze i możemy być tylko znajomymi... ale on się nic nie zmienił... zasypuje mnie wiadomosciami i telefonami o tym że ma na mnie ochote... że teskni i pragnie... a tamta dziewczyna zyje w nieswiadomości... teraz jest mi jej żal... właśnie przez niego straciłam zaufajnie do facetow... no jaka moge mieć pewność ze jakiś moj facet w przyszlości tak samo nie bedzie mnie zdradzal za moimi plecami ![]() ![]() co do EP to on chyba coraz bardziej sie zakochuje a ja nic nie czuje... nie chce go zwodzic ale czuje tez że nie chce go stracić... zaproponował mi wyjazd na 2 dni z jego bratem i jego dziewczyna ale wiem ze to jest zbyt zobowiązujące... nie wiem jak mu odmówic zeby go nie zranić... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
moze jakas fotkakocham torebki Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() to ja poproszę bo ostatnio jestem słaba, zmęczona i śpiąca ![]() nic mi sie nie chce... leń
|
|
#2059 | |
|
Zakorzenienie
|
biiibiii, my tu mamy iPlusa, a Ty przecież znasz ten ból
![]() Ale coś się postaram wrzucić ![]() Cytat:
Przez jakieś dwa miesiące jest ok, ale potem ![]() Ale postaram się tego nie zaprzepaścić i coś działać we własnym zakresie ![]() Yovi, to widzę, że się u Ciebie dzieje Co do wyjazdu z EP, to takie coś na pewno jest trochę zobowiązujące, no i rzeczywiście jeśli miałabyś się do czegoś zmuszać to bez sensu...
|
|
|
|
|
#2060 |
|
Zakorzenienie
|
puchatko oooo matkooooo,
uchowaj przed iplusem ![]() yovi ![]() mam nadzieję że humor Ci szybko wróci
|
|
|
|
#2061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziekuje tez mam nadzieje... moze perfumy ktore jutro odbieram troszke poprawia mi humorek... mała rzecz a cieszy ![]() ![]() jejku jak to cichutko... ide teraz wziac dluga kapiel... i spatki... jestem zmeczona... caly dzien gotowałam konfitury sliwkowe... esh... moje kochane łózeczko ![]() dzis kupiłam i pierwszy raz zastosowałam Wax-a...
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
Yovi napewno poprawią
zwłaszcza jeśli zapach Ci się spodoba Ja też już zmykam dobranoc kozły
|
|
|
|
#2063 |
|
Raczkowanie
|
Ja się żegnam jadę na weekend do Międzyzdroji
Backie i będę przejeżdżać przez Szczecin Trzymajcie się ciepło i mam nadzieję, że zauważycie, że brakuje kogoś na forum |
|
|
|
#2064 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W Szczecinie. Padam. ![]() Pięknych snów Wam życzę. |
|
|
|
|
#2065 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny!
Ja niestety już wróciłam z wypadu w góry. Szkoda, że tak krótko Wrzucam fotki znad Białki. I jeszcze zaległe zdjęcia ostrzyżonej Buffy ( z brudnym nosem i z wywieszonym jęzorem )Na razie spadam spać, jutro może jeszcze coś dorzucę Dobrej nocki!
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
Wkleję po pracy
teraz już mi się nie chce, wpadłam na chwilę zobaczyć co słychać i pożyczyć słodkich snów
|
#2067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Koziołki!!!!!
Ja jestem, już znowu w Sulęcinie... Ale wczoraj... MIĘDZYZDROJE SĄ CUUUUUUUUUUUUUUUUUDOWNE:l ove: A ta plaża...TŻ siłą nie mógł mnie stamtąd wyciągnąć Wkleję Wam jakieś fotki,ale będą strasznie nudne- plaża i ja, morze i ja, plaża i morze i ja ![]() Najlepsze jeste to,że popołudniu zamknęli połowe plaży( od molo po prawej stronie) bo wykryli bakterie salmonelli...Tylko ciekawe czemu po lewej ich nie było jak woda tam swobodnie przepływa nawet potem w radiu i wiadmościach o tym słyszałam![]() No i nareszcie się opaliłam! no i może jeszcze pokażę Wam zdjęcia zand jeziorka,ale tam też nie ma nic ciekawego- tylko łabędzie i łabędzie ![]() A za co nasz aniołek kode dostał taką straszną karę?
|
|
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
wstałam, choć mi się nie chciało :| już o 8 brat mnie obudził bo mu się nudziło, co za .... no ale wróciłam dalej spiulkać :PPusto tu ... Kode wracaj ![]() Madziuu zazdroszczę Ci wypadu !! morze ,ahh tak bardzo chciałabym tam pojechać... zdjęcia koniecznie! to może choć trochę poczuje ten klimat ![]() Agniesiu, słodki ten Twój piesio Życze miłego dnia i uciekam do pracy
|
#2070 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
ufff wróciłam z zakupami... zaraz biore sie za sprzatanie... dostałam "cynk" ze dzis ma zamiar zrobić mi niespodziane moj Ex-dupek... nie moge powiedziec zeby nie przyjezdzal bo nie moge wydać mojego umformatora... ![]() poprawiły... sliczne ![]() Cytat:
piesek boski....
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.

nie ważne co zbroiłaś wszystkie Koziołki staną w Twojej obronie!!!!!
po wycieczce będziemy sie musieli wyciszyc w Sulęczyńskich lasach

melduje sie jako któraś z kolei :P

poprosze jakieś szczeguły

Przez jakieś dwa miesiące jest ok, ale potem
no ale wróciłam dalej spiulkać :P