|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - część X
Bo moje problemy z cerą mają podłoże hormonalne... Załapałam się do tego 1% kobiet które mają problemy z cerą i właśnie taki jest ich powód...
Musze się spieszyć, bo za kilka lat mogę już nie mieć szans na wyleczenie, a konsekwencje mogą być znacznie poważniejsze niż brak gładkiej buzi
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1593 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1595 | |||
|
Wtajemniczenie
|
niuniuniau - udanego pobytu i pięknej pogody w Krakowie! I samych szczęśliwych dni do końca życia u boku męża!
Cytat:
. Mam tabletki które zawsze pomagają w mgnieniu oka, o wdzięcznej nazwie CIPronex .Cytat:
- 1 świeży ogórek (taki 25cm), albo kilka mniejszych - 5-6 ząbków czosnku - serek Feta polskiej firy Favita (taki sałatkowo-kanapkowy, do fety nie podobny, ale tutaj spisuje się bosko) - łyżka śmietany - świeży koperek Ogórki obrać i zetrzeć na tarce na grubych oczkach, odcisnąć sok. Czosnek drobno posiekać. Koperek też. Wymieszać wszystko łyżką, nie blenderem. Można troszkę popieprzyć, solić nie, bo feta jest słona. TADAM! Cytat:
Ines - czyżby pani doktor podejrzewała PCOS(zespół policystycznych jajników)? Jakby co ja i Hania służymy wsparciem .Jutro wyjeżdzam do klienta, wracam za tydzień. Zaplanowaliśmy tak wyjazd, bo... klient pokrywa hotel przez weekend, więc możemy sobie pozwiedzać za darmo. Więc w weekend wyprawa nad Niagarę. Szalejemy ostatnio...
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Kolejny dzień, kieyd nie mogę się dobudzć. Pojutrze juz urlop. O niczym innym nie myślę. |
|
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Cytat:
I bedzie dobrze Cytat:
Ale sie wam udało z tym wyjazdem Pozazdrościć A takie szaleństwa są wskazane
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
||
|
|
|
#1599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ines u jakiego lekarza byłaś, u tego co polecała Twin ???? Może warto wybrać się do tego.... A co do problemów o podłożu hormonalnym, skąd ta pewność ????????? ![]() Powiem Ci, ża jak już kiedyś wspominałam mialam niezłe przechery z cerą, więc sama na to wpadłam, że to na 100 % hormony. Wówczas miałam opłacaną lecznice przez firmę i poszłam do endokrynologa i zażądałam badań hormonalnych- nie bardzo chciał się zgodzić, ale byłam namolna....Po odczytaniu badań okazało się, że z gospodarką hormonalną u mnie wszystko o.k i nie ma podstaw do takiej tezy ??? ![]() ![]() ![]() Także Ines nie byłabym tego taka pewna.... Moja rada idź do lekarza Twin i idź do mojej kosmetyczki na konsultację (namawiam Cię bo nie kosztuje to nic a uzgodnicie co mozna z Twoją cerą zdziałać ) Głowa do góry, będzie dobrze....ja wyleczyłam twarz w późnym wieku, marnr pocieszenie ale zawsze ![]() Cześć Wszystkim
|
|
|
|
|
#1600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dorinko z tego co wiem to Inez wybierała się do polecanego przeze mnie lekarza
|
|
#1601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie byłam ciekawa czy to ten Twój , bo skoro tak to dlatczego nie może jej pomóc jak Tobie pomógł ?![]() Twin a ja byłam innym przypadkiem, wyleczyły mnie zabiego kosmetyczne - głównie eksfoliacja kwasem ![]() Edit Najfajniejsza pytałaś jak długo jestem mężatką - otóż niedługo od 19 lipca tego roku
|
|
|
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Tęsknię za TŻ-em . Śnił mi się...
|
|
|
|
#1603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poemi wkrótce wróci. Przecież nie wyjechał na kilka miesięcy... Mam dziś mega lenia nie chce mi się nic robić
|
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, ale ja się wszystkim tak bardzo martwię
. Dzisiaj idę na karaoke i już mi się to nie podoba. Wcześniej chodziłam spać z TŻ-em i z nim się budziłam, a dzisiaj na pewno pójdę o wiele później i nie wiem czy jutro się tak wcześnie obudzę . A ja lubię wcześnie wstawać i jeśli jutro będę spać do 10 to będę miała cały dzień rozjechany.
|
|
|
|
#1605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() A mi się wydaje że to był mały Beagle. Super wesołe są te psy. Super. Cytat:
nie wiem co z tym jedzeniem tam jest, ale moje wszystkie koleżanki przytyły i to sporo ![]() Jestem już po weselu. Fryzura super, trzymała się ekstra długo i mogłabym mieć taka na własnym, nawet welon łatwo by było przyczepić z tyłu to wyglądało lepiej niz na zdjęciu, a z przodu podniesione do góry na około 2-3 cm.Dostałam wczoraj suknię zamówiona na All i kurcze... jest inny kolor zamawiałam morski, na zdjęciu był niemal turkusowy, taki soczysty kolor, a przysłali mi bardzo blady błękit, który nawet lekko wpada w srebrny w sztucznym świetle normalnie się wkurzyłam. Suknia śliczna, taka chciałam i leży ładnie, ale to zdecydowanie inny odcień. Już napisałam do Supersprzedawcy (!) że zamawiałam inną i na zdjęciu była inna ![]() I jeszcze jedno: musz esię pochwalić- wygrałam w konkursie Gali |
|
|
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
Poemi przeciez Tz niedługo wróci
Ja czekam niecierpliwie na listonosza ![]() czekam na paczę z allegro i na bilety ktore kupiliśmy z Tz na Red Bull X-Fighters Impreza jest 6 września na Stadionie X-lecia http://www.ticketpro.pl/pl/akcja/szczegoly/965/ To właśnie ta impreza, cos co mój Tż uwielbia
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#1608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co to za konkurs i co wygrałaś? Gratuluję
|
|
|
|
|
#1609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz Gold często ubrania na zdjęciach mają inny kolor niż na zywo. Dlatego trzeba dokładnie czytać opis albo pytać się sprzedawcy ![]() Gratulacje. A co wygrałaś?
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
co wygrałas ?? Pochwal sie
![]() Fajna fryzurka, taka nowoczesna Alez Ci włosy ładnie błyszczą Listonosz jeszcze nie przyszedł ![]() Ide się opalac
|
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
Gold fajna fryzura
, a nie mogłabyś nam się pokazać z przodu a nie z tyłu ???![]() :r olleyes:Chyba jeszcze nie widziałyśmy ze starych wizażanek tylko Ciebie i L_V ? ![]()
|
|
|
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
witam Was z króciutkiego rekreacyjnego wyjazdu do Lublina
![]() fajniefajnie ale i tak tęsknię za Tżtem. to już chyba uzależnienie ![]() i przez Was jestem głodna, o!
|
#1613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wygrałam flakon perfum |
|
|
|
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wstydze się pokazać publicznie na forum polityka prywatności.... zresztą to moje pierwsze zdjęcie na forum... robię postępy
|
|
|
|
|
#1615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli wszystko pójdzie dobrze to za tydzień się z nim zobaczę . Jest też druga strona medalu: jeśli przez ten tydzień nie znajdę mu pracy to będziemy mieć duże kłopoty... Boję się o tym myśleć.
|
|
|
|
|
#1616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Perfum nigdy za mało ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przesadzasz z tą polityką prywatności hę , nie masz konta na nk ? Mając tam chyba cięzko mówić o polityce prywatności ![]() Oczywiście nie chcę Cię molestować, jeśli nie chcesz to nie ![]() Ja mam dzisiaj fajny nastrój, juz czwartek, jutro jedziemy do Radomia we dwoje, poszalejemy w klubach
|
|
|
|
|
#1619 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
![]() Cytat:
![]() Beznadziejnie masz z tym zapaleniem I to tak za każdym razem, po każdych figlach z mężem? Masakra! Ja mam lenia permanentnego. To moje drugie imię Cytat:
Ja kiedyś wygrałam w sms-owym konkursie "Twojego Stylu". Przysłali mi szminkę L'Oreala I raz wygrałam w "Filipince" zestaw kosmetyków Oriflame. Kojarzycie to pismo dla nastolatek? ![]() Cytat:
W piątek wybieram się na urodzinowego grilla (jakiś wysyp urodzin w tym miesiącu ), potem zapewne pojedziemy do Tokarni w Tychach Lubię ten klub, fajną muzykę puszczają
|
|||
|
|
|
#1620 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ludzie robią na rozne sposoby bruskietę. Dla mnie jest tylko jeden....ordzinalny przepis na sycylijską bruskietę mojego szwagra wlocha ![]() Cytat:
Cytat:
Ja dopiero w wieku 24 lat dowiedziałam się ze mam policystyczne jajniki. Przez przypadek, bo bolał mnie brzuch, poszłam do prywatnego gina, zrobił mi usg. Okazalo sie ze mam pierwszy raz w zyciu ostre, przechodzone, zapalenie pęcherza, a przy okazji dowiedzialm sie ze mam pecherzyki na jajnikach. Tak to jest. Idziesz za małolaty do gina bo masz nieregularne okresy (ja kiedys nie miałm 9 misięcy) a ten zamiast wyslac Cie na badania przepisuje teblety na wywyolanie i tablety anty. To sobie biorę te tablety od 10 lat .Niesiwadomie się leczyłam dzięki czemu nie mam ostrych obiawow PCO. Ines nie bój sie . Problemy z hormonami to nie wyrok. Przebadaja Cię przepisza tablety i się wszystko unormuje Cytat:
.Bardzo chcelismy z TZ jechac na to...ale akurat w tym dniu mamy slub kuzynki męża ![]() Kuzynki z którą zamienilam przez 3 lata 2 zdania -a widuję sie z nią często. Po prostu zawsze siedzi i nic nie mowi. Jest totalnym gburem. Mąz też za specjalnie nie ma z nią dobrego kontaktu, a iśc trzeba bo znowu z wojkiem i ciotką, czyli jej rodzicami, bardzo sie lubimy no i nie wypada nie iść..aczkolwiek bardzo nam to nie na rękę .Własnie dziś przychodzą do nas z zaproszeniem...cikawe czy coś powiedzą czy tylko dadza nam to zaproszenie i uciekną .Cytat:
.Gold sliczny kark ![]() A za co te perfumy wygrałaś? EDIT. BUTER no gratuluję. Stałaś na desce
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.

a co to takiego te sporty
?
Jako, że raczej nie jestem zbyt usportowiona, głównie dlatego, że jestem cykorem, to dla mnie to bardzo ekstremalny sport
. Mam tabletki które zawsze pomagają w mgnieniu oka, o wdzięcznej nazwie CIPronex
.
.

normalnie się wkurzyłam. Suknia śliczna, taka chciałam i leży ładnie, ale to zdecydowanie inny odcień. Już napisałam do Supersprzedawcy (!) że zamawiałam inną i na zdjęciu była inna

uwielbiam