![]() |
#61 | |||||
Raczkowanie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część V "pełna nadziei"
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No, z taką ilością fluidków to się musi udać! Melduję się w wąteczku i łapię!! Cytat:
![]() Boże, widzisz i nie grzmisz... ![]() A tak wogóle dziewczynki to proszę o mega kciukasy, zrobiłam rano betę i czekam na wyniki! Do 17 chyba zejdę z nerwów ![]() Raczej nic z tego nie będzie, ale zawsze jakaś reszta nadziei się kołacze.... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
A teścik zwykły robiłaś bo nie pamiętam?
Ja folik łykałam przez te 10 m-cy non stop a w tym nie wiem co się ze mną porobiło, ani wiesiołka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Aga
![]() ![]() Posyłam fluidy. Dziś zaczynam 17 tydzień ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesiołek też podobno pomaga zajść w ciąże także radziłabym zarzywać. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
w tamtym cyklu zażywałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
olivka, nic straconego, zarzywaj spowrotem od dziś
![]() Ja poza lekami wspomagającymi pracę nerek (żurawinowe), i kwasem foliowym nic nie łykam. Czasem w zimie jadłam tran, a belisse mam w pracy od 1,5 roku i jakoś nie mogę skończyć. Jakoś nie podchodzi mi codzienne branie tabletek. ![]() No ale ja za to uwielbiam owoce, a i warzywko zjem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisane przez agabil1 ![]() jam stara i stażem i ciałem ![]() Co to za wiek? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
dzien donry kobitki
![]() witam wszystkie nowe staraczki i życze Wam szybkiego zafasolkowania i mimo że nasz wąteczek jest rewelacyjny to życze abyscie szybko uciekły na mamusiowe wąteczki ![]() Cytat:
Karola włąsnie się zastanawiałam co z Tobą i jak sie czujesz bo ucichłaś nam tak nagle ... słoneczko wierze ze bedziesz następną zafasolkowną kobitką i uda się to głowa do góry ![]() AGABIL JA CIĘ PROSZE BEZ TAKICH NUMERÓW BO PADNE TRUPEM TU JAK MOŻNA ..... TAK PIĘKNA KOBIETA I TAKIE BAJKI OPOWIADA NALEŻY CI SIĘ ![]() ![]() ![]() Bazylka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Konczita bardzo dobrze,że zmieniłaś czcionkę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzisiaj 28 d.c. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ale mi tyłek sprałyście
![]() ![]() ![]() Ikak ![]() u mnie 30 dc |
![]() ![]() |
![]() |
#72 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ikak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Kochane! Mega fluidek dla Was aby ten wątek był dla Was ostatnim- a reszta w mamuślowych
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
Konczita, szalejesz
![]() ![]() ikak mam nadzieję żę beta będzie wysoka.... ![]() agabil1 - a ty możę bys się jeszcze z @ wstrzymała kilkanaście miesiący ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
[/quote] A tak wogóle dziewczynki to proszę o mega kciukasy, zrobiłam rano betę i czekam na wyniki! Do 17 chyba zejdę z nerwów
![]() Raczej nic z tego nie będzie, ale zawsze jakaś reszta nadziei się kołacze....[/quote] Trzymam bardzo bardzo mocno, oby stal sie maly - wielki cud ![]() ![]() A tak przy okazji to mam do Ciebie pytanko, IUI mialas robione przed owulacja czy po? Edytowane przez Bazylia 222 Czas edycji: 2008-08-07 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zgadzam sie z w 100% ze agabil to mogłaby wstyczmać sie z @ na kilka miesiecy ![]() babeczki przy takiej ilosci fluidków to ten wątek bedzie rewelacyjny i szybko zamkniety ![]() ![]() ![]()
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
Bazylka ty tyż beta??? No to za ciebie kciukasy trzymam i mam nadzieję że się uda
![]() Jak laseczki Wam dzien mija? Ja zaraz lecę test owu. robić. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O tak, tylko żebyśmy w ciąże mnogie od tych fluidków nie pozachodziły. Chociaż bliźniaki mogą być, ale większa ilość za jednym zamachem to mnie napawa ptrzerażeniem ![]() Bazylka a co mi się pomieszało? Ja zamotana jestem, więc możliwe... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Ciąża się rzuca na mózg, więc proszę mi tu nie słodzić, bo się przez Was poryczałam... PASKUDY WY MOJE KOCHANE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ a teraz coś dla rozluźnienia atmosferki: Ona, koleżankom w pracy: Wczoraj wybrałam sie na imprezę z moimi kolezankami. Powiedziałam mojemu męzowi, ze wroce o połnocy. 'Obiecuje ci kochanie, nie wroce ani minuty pozniej'- powiedziałam i wybyłam. Ale. impreza byla cudowna! Drinki, balety, znow drinki, znow balety, i jeszcze więcej drinkow, było tak fajnie, ze zapomniałam o godzinie... Kiedy wrociłam do domu była 3 nad ranem. Wchodze do domu, po cichutku otwierając drzwi, a tu słysze tą wscieklą kukułkę w zegarze jak zakukała 3 razy. Kiedy się zorientowalam, ze moj maz się obudzi przy tym kukaniu, dokonczyłam sama kukac jeszcze 9 razy... Bylam z siebie bardzo dumna i zadowolona, ze chociaz pijana w cztery dupy, nagle taki dobry pomysł przyszedł mi do glowy - po prostu uniknęłam awantury z męzem...! Szybciutko połozyłam się do łozka, mysląc jaka to ja jestem inteligenta! Ha ! ! ! On, po powrocie z pracy, podczas kolacji, zapytał: - o której wróciłaś z imprezy? - o samiutkiej północy, tak jak Ci obiecałam. On od razu nic nie powiedział, nawet nie wyglądał na podejrzliwego. - "Oh, jak dobrze, jestem uratowana...." - pomyślała i prawie otarła pot z czoła. On po chwili spojrzał na nią serio, mówiąc: - Wiesz, musimy zmienić ten nasz zegar z kukułką. Zbladła ze strachu, ale pyta pokornym głosem: - Taaaak? A dlaczego, kochanie? A on na to: - Widzisz, dziś w nocy, kukułka zakukała 3 razy, potem - nie wiem jak to zrobiła - krzyknęła 'O kur*a!' znów zakukała 4 razy, zwymiotowała w korytarzu, zakukała jeszcze 3 razy i padła na podłogę ze śmiechu. Kuknęła jeszcze raz, nadepnęła na kota i rozwaliła stolik w salonie. A potem, powaliła się koło mnie, zakukała ostatni raz, puściła głośnego bąka i zaczęła chrapać........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Witam serdecznie!!
Tak jak i WY pragnę zafasolkowania więc jeśli pozwolicie dołącze się do Was. Planowo powinnam wczoraj lub dziś dostać @. Na razie nic ![]() Bardzo bym prosiła o dopisanie do listy Ania, 26 lat, Gliwice, ostatnia @ 07. 07. Życzę wszystkim zafasalkowania !!!!!!!!!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#85 |
Zakorzenienie
|
Ikak i Agabil trzymam
![]() Faktycznie zaczynam od dziś zażywać z powrotem ![]() Agabil mówiłaś że leczyłaś się 1,5 roku czy lekarz już na początku powiedział Ci że tyle to będzie trwało. Pytam bo mam już dość swojej pracy- budżetówka w pokoju stara komunistyczna urzędnica i dwie młode z czego jedna taka jak ta stara- chcę zmienić pracę ale dopiero jakby się udało zajść w ciążę to po wychowawczym. Przy czym gdyby się okazało że u mnie faktycznie coś z tymi hormonami nie tak i miałoby to zająć dużo czasu to od razu rozglądam się za nową pracą bo szkoda czekać, a dłużej już tu nie wytrzymam. |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Kasiu
![]() ![]() złota jagoda witam ![]() ![]() i nareszcie ktoś z moich okolic ![]()
#87 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki,
![]() chwilke mnie nie bylo a tu juz nowa czesc...wy to macie tempo ![]() Ja poprosze o zmiane w Polu, bo dzis wlasnie sa moje 25 urodzinki ![]() ![]() Takze mamy dzis z tz'tem 3 okazje do swietowania - moje urodzinki, rocznica naszego poznania sie i przyjecie na studia ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie w ten goracy dzien !!
#88 |
Wtajemniczenie
|
Witam zlotą jagodę, mam nadzieję żę @ się szybko nie pojawi
![]() ![]() olivka, wiem jak to jest jak praca człowieka wnerwia ![]() ![]() oj roxi powalasz ![]() ![]() ![]() Bazylka ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
roxi
![]() ![]() ![]() witaj złota jagodo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a z okazji urodzin życze Ci spełnienia marzeń tych najskrytszych, dużo uśmiechu na codzień i abyś zawsze miała o czym marzyć a droga do realizać owych marzeń była usłana płatkami róż ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.