|
|||||||
| Notka |
|
| Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik
my opór (i od-pór) stawiamy tylko plamom!!!!! I love cosmelan
![]() witajcie dome, cassatta!!! oczywiście piszę sie na zlot czarownic (ups, czarownych) cosmelanek!!!! dome - a Twoja działka to pewnie w jednej z modnych "podszczecińskich dzielnic"..? zdradź, kochana, gdzie Ty te swoje ukochane kozaki kupujesz w Szczecinie (choć podejrzewam, że niekoniecznie w naszym mieście), bo właśnie szukam jakichś fajnych... a ta Kaśka-Denevue to całkiem mądra babka chyba jest, ale przeciez nie zawsze musi mieć ...rację )Kobitki, a co Wy z tym odchudzaniem, już wpadam w kompleksy, że nie jestem na diecie, a pewnie też powinnam (168cm, 55 kg i trochę tłuszczyku na "boczkach" ....)... zwłaszcza przed tym moim wakacyjnym wyjazdem; ale co tam, najwyżej "piankę" nałożę i zalegnę na piasku ku ...uciesze innych!!!
|
|
#3452 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny co dla Was na poprawę nastroju.Leżę i płaczę ....http://aaaby-sprzedac.blogspot.com/2...1_archive.html
Najgłupsze aukcję z allegro . ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#3453 |
|
Przyczajenie
|
Hej Kobitki
Dlaczego żeście mnie tak okruknie zignorowały? Czy proszę o zbyt wiele? |
|
|
|
#3454 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ktoś to ma ? Ktoś zna skład ? Bo znowu pytanie, czy sie z pudrem destabilizuje.... O rany....![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3455 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Krótko -cos 1 i 2 działa - miałam dwa tygodnie temu. U lekarza bo tez mi zależało na czasie . Jeżeli Ci na tym nie zależy - zrób sama tylko zdobądż zestaw. Pierwszy tydzień - dla rodziny ok, dla pracy - gorzej. To też zależy, jaki masz rodzaj skóry - ja mam mieszaną i jak wynika z forum, takie na ogół lepiej się regenerują. |
|
|
|
|
#3456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
#3457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
reniax tu Cie nikt nie ignoruje,tylko ze nam sie juz pisac nie chce o tym. Kup sobie i rob sama,bierz 2 tygodnie urlop,plamy znikaja,cosmelan2 powinnas uzywac 1 rok.Juz po tygodniu bedziesz pikna. No i nie mam juz probki,ale za to znalazlam z tej firmy; -gel reductor con cafeina -gel reafirmante antiflacidez
|
|
|
#3458 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.- cosmelan kupuj na ebayu i rob sama!!! To żaden proble, zaoszczedzisz kupe kasy - na zabieg zarezerwuj sobie jakieś z dwa tygodnie wolnego, bo w tym czasie najgorzej sie wygląda i nie warto pokazywać sie ludziom ![]() - plamiska znikają już po około tygodniu- ale to rzecz indywidualna, bo u nie których troche szybciej albo dłużej - oczywiście warto jest zrobić cosmelan bo to jedyny skuteczny jak narazie zabieg , poza tym że znikaja plamy, to znikają zmarszczki, rozjaśnia sie cera, odmładza i ujędrnia- POPROSTU CUDO- ROB I SIE NIE ZASTANAWIAJ!!!!- a i cosmelan2 najlepiej stosować do roku czasu po zabiegu cos1. Jeden słoiczek cos2 wystarcza na 4,5 miesiąca, oczywiście ten cos2 od razu po zabiegu starcza na jakieś 3 miesiące, bo zużywa go sie znacznie więcej, potem dokupujesz i masz na 4,5 miesiąca. Ja używam tak go już 2 latka, bo KOCHAM TEN COSMELAN. Z czasem skóra sie przyzwyczaja do cosmelanu i jest normalna, nie czerwieni sie nie złuszcza- CUDEŃKO - Bedziesz zadowolona. Gwarantujemy to my COSMITKI-COSMELANKI .Jak jeszcze jakieś pytanka to wal śmiało ![]() |
|
|
|
|
#3459 |
|
Zadomowienie
|
ReniaX -powtórzę się, że ja po 7-8 dniach wyglądałam tak,że nie było problemu z wychodzeniem. Jutro miną dwa tygodnie, a ja się sobie wręcz podobam
.Jaką masz skórę ?
|
|
|
|
#3460 |
|
Zadomowienie
|
i podjełam życiową decyzję, kiedy patrzę na mój dekolt- kupuję coś z retinolem firmy Roc - np. serum. Nie będę się już opalać w tym roku , a kontrast z jakością skóry -dramatyczny. Któraś tego używała ?
|
|
|
|
#3461 |
|
Zadomowienie
|
DOME- jak cudownie że jesteś
. Ty agenciaro z tym domem w 4 dni , ja buduje już 3 miesiąc i końca nie widać , a też sądziłam że wyrobimy sie w miesiąc no góra dwa, a tu . Ale jak skończe to zrobimy u mnie zlot COSMITEK- COSMELANEK , normalnie jak raju.
|
|
|
|
#3462 |
|
Zadomowienie
|
Madziusia777 a gdzie ten twój domek ?Coś mi się wydaje,ze będę miała niedaleko
|
|
|
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
a ja koncze remont,jeszcze tylko fasada kochane,a ja o najwazniejszym nie napisalam usta moje,kochane urlop na to tez potrzebny,skorka mi sie bardzo luszczy.Takie firanki mi zwisaja.Nie da sie tego niczym ukryc.Nawet wazelina Poswiece sie dla Was.
|
|
#3464 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3465 |
|
Przyczajenie
|
Serdeczne dzięki!!! A juz traciłam wiarę . Cosmelanem interesowałam sie od dawna, ale cena mnie odstraszała choc na inne zabiegi sumując wydałam pewnie więcej ![]() Nie wiem tylko jednej rzeczy :gdzie go kupic w miare tanio. Przejrzałam wiele aukcji i nigdzie go nie ma Jesli wiecie coś dajcie znać No nic uruchamiam wszystkie znajomości i do dzieła! Pozdrawiam |
|
|
|
#3466 |
|
Zadomowienie
|
Hej głodkolice!A co wy z tymi domami.Nie łaska sobie cichutko mieszkac w bloczkach Nieee
|
|
|
|
#3467 |
|
Zadomowienie
|
reniax -musisz czekać aż się pojawi na ebayu.Z tego co wiem jest sprzedający w USA i Portugalii ja od niego własnie kupiłam i teraz też poluję.Bo ostatnio u lekarza musiałam zapłacić 520 zł.Ale co zrobic jak był potrzebny.
|
|
|
|
#3468 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Mam nadzieję, że to nie odstraszyło żadnej wspaniałej kobiety ?Reniax- mozesz mieć problem ze zdobyciem zestawu cos, ale warto . Ja też już cuda robiłam i wiele bez sensu wydanych pieniedzy. Chyba najsensowniej wydalam na kwasy u lekarza - glikolowy 70%, ale plamy się pojawiły, ino w innym miejscu. Tak bywa po kwasach, że one uwrażliwiają na słonce no i teraz ich robić nie można. Kobiety - zakupilam serum Roc w necie ( z retinolem). Jest wyraźnie tańszy w necie niż w aptece, a poza tym u mnie w aptece nie ma a ja jestem leniwa, mam dużo pracy i nie chcę mi się szukać. Będę testować na szyi i dekolcie. Czekam na przesyłkę i do roboty. Cholera - dlaczego nie ma żadnych mleczek do ciała z retinolem ????? Byłoby to chyba logiczne ?
|
|
|
|
|
#3469 |
|
Zadomowienie
|
megi72- warmińsko- mazurskie, okolice olsztyna, Diabeł tu mówi dobranoc, psy pupami szczekają, a bociany do góry nogami latają
,(aaaa z działki ma widok na rodzinke bocianów, w tym roku mają aż 4 młode ).........ach co tu jeszcze dodać miejsce w sam ram raz na zlot czarownic ....;.hmmmm nawet łysa góra by sie znalazła![]() ![]() .Reniax- kochan ty nie trać wiary nie nie . Zbieraj i kupuj cosmelan. Faktycznie nie ma nic na ebayu , też myśle o zakupie słoiczka cos2 .Buczacza- Ty to jesteś czarownica normanie???? Zaczarujesz Nas z tym cosmelanem na usta, kurcze myślę że to bedzie świetny pomysł, usta jedrne i czerwone..... psssssss. ja dziś wieczorkiem też tak tyci tyci- musnęłam je cosmelanem a na to położyłam jeszcze wazelinkę, żeby tak nie wyschły dziś są jakieś duże i czerwone- hmm podoba mi sie .....ale poczekam jeszcze nie bede sie tak smarować......poczekam na Twoje efekty Buczacza.Może cosmelan jest tez świetny i zamiat wstrzykiwać sobie w usta takie tam różne.... to lepiej je cosmelanem potraktować???? ![]() ivonako- tak masz racje i ja to potwierdzam nieskromnie ,że jestem królewną śnieżką, nawet tak na mnie mówili jak byłam mała( no teraz za duża też nie urosłam )i zawsze miałam kompleks swojej białej cery i opalałam sie jak nawiedzona( a o dziw opalałam sie od razu na brąz ) ale teraz podobam sie sobie i uwielbiam swoje bladości, -czarne włosy, biała skóra i czerwone duże usta - oryginałny typ urody![]() . Ach faceci na mnie lecą...............UPPPPPPPPP to samozachwyt pocosmelanowy....chyba rozumiecie ![]() |
|
|
|
#3470 |
|
Zadomowienie
|
kamilia szyja ważna rzecz-stosuj retinolek.Ja chyba kupię sobie coś mocnego.Na razie uzywam l oreala takiego niebieskiego z pompką.Póżniej napiszę bo teraz jestem w pracy jak dokładnie się nazywa.No i niestety szyja starzeje się najszybciej.Trzeba o nią dbac!!Jak kupię nowy słoiczek cos2 to pomażę sobie szyję też a co!
|
|
|
|
#3471 |
|
Zadomowienie
|
żadnej wspaniałej kobiety nie odstraszymy (chyba) bo my tu wszystkie mamy ten sam typ-cosmelanowy.Wiek się zgadza,plamy sie zgadzaja aktywność zawodowa się zgadza,zamiłowanie do kosmetyków się zgadza,nawet waga sie zgadza (prawie bo ja jestem najgrubsza
) i wiele innych elementów również się zgadza.że o skłonnościach do alkoholu nie wspomnę żeby naprawde nie odstraszyć. |
|
|
|
#3472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ja mam 167 i 64 kg. Od jakiegoś czasu przyczepiło mi się nie - moje 4-5 kg . Nie wiem czyje one ,ale nie moje![]() . Śledztwo trwa .
|
|
|
|
|
#3473 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3474 |
|
Raczkowanie
|
Ane120, ale się uśmialam z tej skłonności do ... choć może nie mam co się śmiać
![]() Fajnie że podchwyciłyście temat zlotu, bo to byłoby naprawdę ciekawe doświadczenie ale powiem szczerzem że najchętniej to bym się z niego wyrwała na ten zlot, bo mam małe dzieci no chyba że dzieci z tatusiem pojadą gdzieś na weekend , hmm ![]() A z innej beczki - takie spostrzeżenie - od cosm. moja cera zmieniła się z mieszanej na suchą ze skłonnościami do podrażnień. I od zabiegu nie pamiętam, żebym czuła się w 100 % komfortowo nawilżona. Ciągle jest ze mną uczucie ściągnięcia. A już zwłaszcza jak przysypię sie nieco pudrem, ale bez tego też. Tylko przy nakladaniu kremu czuję się fajnie, a za chwilę - sahara. Madziusia, weteranko cosmelanu? Co z tym robić? |
|
|
|
#3475 |
|
Zadomowienie
|
to prawda że cera się wysusza ja miałam tłustą więc teraz jest ok.Chyba tylko nawilżać nawilżać ...Na pewno dopasować sobie krem który nawilży nawilży..
|
|
|
|
#3476 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. I - o dziwo, krem Avene się całkiem sprawdza, a przed cos był do d......
|
|
|
|
|
#3477 |
|
Zadomowienie
|
[quote=madziusia777;850061 5]megi72- warmińsko- mazurskie, okolice olsztyna, Diabeł tu mówi dobranoc, psy pupami szczekają, a bociany do góry nogami latają
,(aaaa z działki ma widok na rodzinke bocianów, w tym roku mają aż 4 młode ).........ach co tu jeszcze dodać miejsce w sam ram raz na zlot czarownic ....;.hmmmm nawet łysa góra by sie znalazła![]() ![]() .Madziusia777 no to prawie jesteśmy sąsiadkami Przepędź te bociany to będziemy mieć niezłe lądowisko ![]() Dziewczyny zazdroszczę tym wszystkim,które są już po zabiegu.Ja ciągle czekam na przesyłkę i powoli tracę nadzieję .Cosmelan śni mi się po nocach i chciałabym mieć to już za soba.Czy ktoś ma jakieś wieści od glo_revitalize ???
|
|
|
|
#3478 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ale nie rozpaczam. Macie więcej sprzątania, koszenia trawy, wygrabiania liści i takie tam No tyle, że Was nie zaproszę bo nie ma gdzie...Cytat:
![]() Glo_rev zaczyna zbierać negatywy. |
||
|
|
|
#3479 |
|
Zadomowienie
|
Bojkotując dalej budowe domu ( który nie chciał się zbudować w dni cztery ) ukradłam Tacie laptopa i zaległam na werandzie by do Was napisać... Mały śpi ... ![]() LIDIAM - nasza wygwizdownia to okolice PUSZCZY BUKOWEJ, a kozaczki to najczęściej zakupuje hurtowo na wyjazdach, chociaż ostatnio znalazłam SUPER stronkę w necie www.buty.pl Buty super - ciekawe wzory i GENIALNE PROMOCJE!!! wysyłka za darmo, buty można odesłać - więc MALAJKA ![]() BUCZACZA: Przebieraj się teraz za arabkę/muzułmankę i zakryj kwefem usteczka KAMILIA: Sliczna Ty moja, śniłaś mi się z szyją łabędzia RENIAX: Rybko bez przeczytania forum - nie dasz rady Ja sobie notatki robię Specjalny plik założyłam ![]() ![]() ane120 i kamilia: no to we trzy mamy nadmiar dupsków ![]() Ja przy wzroście 172 ... 65kg ważę i właśnie zamierzam popaść w depresję z tego powodu megi72: ...Anka z Kaliforni jaja sobie chyba robi z przesyłkami. Mnie nawet przestałą na maile odpowiadać ![]() ![]() |
|
|
|
#3480 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Acha, jak spodziewać się wystawienia aukcji od glo_revitalize to ok. 00.00-2.00 w nocy czasu polskiego, wkońcu to USA (zmiana czasu). A Ty Megi już zapłaciłaś jej za ten cosmelan? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biochemia kosmetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.

)

. Ktoś to ma ? Ktoś zna skład ? Bo znowu pytanie, czy sie z pudrem destabilizuje.... O rany....

. Ty agenciaro z tym domem w 4 dni
, ja buduje już 3 miesiąc i końca nie widać
. Ale jak skończe to zrobimy u mnie 

.Mam nadzieję, że to nie odstraszyło żadnej wspaniałej kobiety ?
).........ach co tu jeszcze dodać miejsce w sam ram raz na zlot czarownic ....;.hmmmm nawet łysa góra by sie znalazła
. Nie wiem czyje one ,ale nie moje
no chyba że dzieci z tatusiem pojadą gdzieś na weekend , hmm
.Cosmelan śni mi się po nocach i chciałabym mieć to już za soba.Czy ktoś ma jakieś wieści od glo_revitalize ???
. Ale nie rozpaczam. Macie więcej sprzątania, koszenia trawy, wygrabiania liści i takie tam
No tyle, że Was nie zaproszę bo nie ma gdzie...