|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Clinique Fresh Bloom Allover, Active C, Origins, Guerlain i inne...Zapraszam <-
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Clinique Fresh Bloom Allover, Active C, Origins, Guerlain i inne...Zapraszam <-
Witam Ciebie
Baaardzo ciekawi mnie:GloMinerals - podklad mineralny w odcieniu Light Golden, ok 3/4 opakowania Kanebo, Sensai Silky Purifying, Silk Peeling Powder (Pudrowy jedwabisty peeling) - oddam polowe w opakowaniu zastepczym, nadajacym sie do normalnego uzytku (orginalne pudeleczko chce zachowac) Diacneal Avene - 1/3 opakowania Zapraszam!!! Zajrzyj! |
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
Ok, ale czy bedzie nam sie to opalaclo, wysylka za granice!? Moglabym Ci ewentualnie oddac jeszcze LRP Hydraphase Leggre, ok polowy opakowania, mam problem ze sprawdzeniem zawartosci gdyz opakowanie jest zupelnie nie przezroczyste ale nie uzywalam duzo i kupilam ok 3 miesiecy temu, gdybys miala cos poza watkiem ciekawego do zaproponowania...:rolleye s:
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ktory to kolor i jakie masz odczucia w jego uzywaniu, chodzi mi o to czy robi plamy, czy daje naturalny efekt!? czy zawiera drobinki rozswietlajace?! |
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U ciebie podoba mi się jeszcze balsam do ust Stila, ale nie wiem co to za kolor.
|
|
|
#69 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hydrolat chetnie przygarne, ale najlepiej gdybys przelala to w jakis plastik bo butla szklana bedzie sporo wazyc, bezsensu przeplacac za przesylke a tu w domku mam butle 150 od tegoz hydrolatu, moge tez Ci oddac ok 1/3 Neostraty Cream 15AHA, badz jakies probki mazidlowe Daj znac jak to widzisz |
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Chętnie zrobiłabym też odsypkę w pudełku zastępczym podkładu mineralnego, ale dzisiaj wysłałyśmy do siebie paczki więc pewnie będę go miała za kilka dni. Nie wiem tylko jak dużą odsypkę będę mogła zrobić, ale myślę, że nawet do 50% .Jeśli Stila jest wiśniowa, to nie dla mnie, bo źle wyglądam, nawet w transparentnych odcieniach wiśni. Chętnie przygarnęłabym za to Hydraphase albo Neostratę.
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Puder francuskiej firmy Make Up For Ever-Profesional Paris był uzyty z kilka razy, zapakowany w etui i spakowany w ciemne miejsce, kod z pudru Emb75108S, Lot DA 04, Ref 1120/18 (wypisałam wszystkie mozliwe). Nie widzę teraz tej fotki jego na tej stronie Odcień zbliżony do Mat bronze#2 z tej strony:http://www.makeupforever.com/catalog.../14-1/296.html a to moja fotka: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1217868737 Jakosciowo jest super mieciutki, mozna dozowac, nie robi plam, bez drobinek, jak pociagniesz raz pedzlem będzie delikatny efekt, bardzo naturalny, po kilku aplikacjach mozez zrobic sie na mulatkę , kolor nie jest ceglasty (co dla mnie było plusem) tylko naturalnie brazujacy.Daty ważności nie ma, pewnie była na kartonowym pudełaczku, które wyrzuciłam, a pozostało zamszowe etui, pojemnośc to 10g, jest w eleganckiej puderniczce z lusterkiem, jego cena to ok 120zł, zuzycie jakieś 5%, kupiony za 35 euro, kiedy kurs był lepszy ,Byłabym zainteresowana wymienionymi wcześniej kosmetykami,ale nie wiem ,jak to cenowo wychodzi??? Ile gram GloMinerals?? Ile Kanebo byś oddała, Data Avene i w ogóle, czy Jesteś zainteresowana???
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Wtajemniczenie
|
Wyglada niezle, sprobuje o nim poczytac i sie odezwe czy bylabym zainteresowana
Kanebo mam ciut wiecej niz olowe opakowania, mam tez kartonik, odyspie w nadajace sie do uzytkowania opakowanie i wysle w orginalnym kartoniku Cytat:
|
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT: Kurczę, spodobał mi się jeszcze: Origins, Spot Remover, 10ml,ale już pewno nic Cię nie zaciekawiło u mnie???
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Origins Organics - Foaming Face Wash, 73% Organics, 100ml, zuzyte 2%, swieze zakupione miesiac temu, jest kartonik
Origins, Spot Remover, 10ml, zel na niedoskonalosci z kwasem salicynowym i wyciagami roslinnymi, kupiony tydzien temu, zuzycie praktycznie zadne http://www.origins.co.uk/templates/p...d.tmpl?CATEGOR Y_ID=CAT3664&PRODUCT_ID=P ROD65892 masz może linka do składów?
|
|
#78 |
|
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś za kuleczki guerlain
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hm...nie nic z Twojej listy nie posiadam niestety W takim razie byłabym tylko zainteresowana wcześniej wymienionymi kosmetykami za brązer, ewentualnie, jak Ty to widzisz i czy chciałabys się wymienić??? Czekam na decyzję i pozdrawiam ciepło
|
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Skład: water, potassium cocoate*, glycerin, olea europaea (olive) fruit oil*, butyrosperum parkii (shea butter), cyamopsis tetragonoloba (guar) gum, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, eugenia caryophyllus (clove) bud oil*, lavandula angustifolia (lavender) oil*, cananga odorata (ylang ylang) flower oil*, citrus grandis (grapefruit) peel oil*, citrus medica (lemon) peel oil*, thymus vulgaris (thyme) oil*, pogostemon cablin (patchouli) oil*, rosa damascena (rose) flower oil*, eugenol*, limonene**, linalool*, geraniol*, benzylbenzoate*, citronellol**, aloe barbadensis leaf juice*, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract* Spot Remover: Sklad: alcohol denat.; hamamelis viginiana (witch hazel); acrylates/c10-30 alkyl acrylate cross-polymer; salicylic acid; essentail oils (olea): origanum vulgare (oregano), eugenol, limonene and eugenia caryophyllus (clove) buds Nietstety nic u Ciebie mi sie nie przyda |
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Daj mi prosze czas do namyslu, bo nie ejstem pewna czy ten wlasnie brazer bedzie dla mnie odpowiedni....;/ a nie mam czasu by pogrezbac na jego temat w necie...obiecuje odezwac sie najszybciej jak to tylko mozliwe |
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj,
dostałam dzisiaj minerały everyday minerals, jest ich 8 gram, mogłabym zrobić odsypkę połowy. Co ty na to?
|
|
#86 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o podkłady to coś w tonacji Gosh X-ceptional wear natural.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Odemnie: Bonjurois do kresek + LRP Hydraphase + Neostrata... chyba nic nie pominelam?! przejdzmy na PW |
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Ok, nie ma problemu.Jestem ciekawa sama,co inni myślą o tym bązerze..Możesz podać link, z którego zaczepnęłaś inormacje?? Poważnie kiepsko wypada??Również pozdro
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ma rozne opinie, ale min jedna ze szybko znika z twarzy, generalnie wole cos pewnego i chyab zakupie Estee Lauder |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

Baaardzo ciekawi mnie:

Odcień zbliżony do Mat bronze#2 z tej strony:
, kolor nie jest ceglasty (co dla mnie było plusem) tylko naturalnie brazujacy.Daty ważności nie ma, pewnie była na kartonowym pudełaczku, które wyrzuciłam, a pozostało zamszowe etui, pojemnośc to 10g, jest w eleganckiej puderniczce z lusterkiem, jego cena to ok 120zł, zuzycie jakieś 5%, kupiony za 35 euro, kiedy kurs był lepszy
,