|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - część X
Ja nigdy nic nie wygralam
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję, że..mam internet!
Gdyby ktoś do mnie pisał parę stron wcześniej to się zameldujcie, bo nie mam siły czytac tylu postów ![]() Witam wszystkich ![]() u mnie dobrze, obiad zrobiłam, kupiłam stanik w nowym, odpowiednim rozmiarze i czekam na przesyłkę:d Rano miałam cudwny poranek, maz wychodził wcześniej do pracy, i powiedział, żebym sobie pospala jeszcze (zwykle pijemy razem kawę), i tak śpię, śpię, a za chwilę czuję, że Tż robi mi masaż, i całuje kawałek po kawałku. Jeszcze trochę i bym mruczała jak nasz kot ![]() Poem wyszedł na palcach do pracy, a szkoda.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
racja
Witaj Madlen, no nareszcie
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#1654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę życie w małżeństwie służy
|
|
#1655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale fajnego masz męża ![]() Mój przyszły to tylko odwraca sie do mnie plecami i prosi, żebym go drapała Teraz przypomniały mi sie małpki z avatara Hani - takie iskanie i wspólne drapanie zbliża nie tlyko ludzi
|
|
|
|
|
#1656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej Madlen wreszcie, ale sielankowo i miziankowo u Was aż miło czytać |
|
|
|
|
#1657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecznie mina kotka ze shreka i "podrapieszzz mnieeee?" Ale czasem ma ludzkie odruchy. Zauważyłam prawidłowośc: im bardziej go proszę, żeby mnie pomasował tym bardziej od niechcenia to robi. Kiedy jednak robi to z własnej inicjatywy: zawsze jest obłędnie. Pozostaje mi się chyba pogdzić, że mam ten masaz rzadko. W końcu nie ilość a jakość się liczy ![]() Dziwna sprawa: czy wasi faceci mają podobnie do mojego, że najbardziej "chce im się" nie wieczorem, (bo chyba zmęczeni), tylko rano, po przebudzeniu/względnie w nocy? Znam męską fizjologię, ale tak się pytam:P Aha: etka i nema: dodałam właśnie 2 nowe notki na blogu. Nie jest dużo, ale jest.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Madlen
a ja zaczynam doceniac mojego TZ zawsze jak go dłużej nie ma zawsze jak razem spimy to wstaje rano przede mną i przynosi mi sniadanko do łóżka(herbatkę i kanapeczki)wczoraj dostał zawału bo mu PIERWSZA powiedziałam "kocham Cię Misia" ![]() a mój jak mnie drapał po plecach to musiał uważać bo ja miałam takiego pieprzyka wystającego i bał się, że mi go zdrapie, ale już pieprzyk usunięty (to już 2 miesiące) ![]() Madlen tak bo faceci chyba muszą widzieć "co robią" haha Madlen ja też czytma bloga
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
mój też się boi mojego pieprzyka. Mamy w tym samym miejscu na plecach. Najpierw się próbował wymigac od drapania, bo "mam tam to coś", ale jak stwierdziłam, że on też to ma i jeszcze w tym samym miejscu..i może i ja nie będę go masować..to zamilkł:d
Tez chcemy usunąc.
|
|
|
#1660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mojemu się rano nie chce, mówi, że jest zaspany i musi dojść do siebie, ale potem chce mu się cały czas... Aż do rana .Przełożyliśmy wyjście na 19.30, TŻ ma ognisko od 20 do 22 tak więc przynajmniej zabawę zaczniemy razem . Tyle że ja pójdę spać później niż on... O wiele później, ale mam nadzieję, że mnie rano jakoś dobudzi.
|
|
|
|
|
#1661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, przynajmniej daje Ci szansę na docenienie go ![]() Nie boisz się być taką heterą dla niego ? Myślisz, że on to autentycznie lubi czy zaakceptował po prostu i tyle ? Pytam z ciekawości
|
|
|
|
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego ostatnio już nie rzucam w jego kierunku epitetami(czasem brzydkimi ) i zauważył to i się bardzo cieszy wszyscy w koło mówią, ze jest dla mnie za dobry na co on, że mnie kocha a ja w zamian staram się też dawać mu tyle ile mogę a anawet więcej![]() on lubi mnie jako hetrę tylko w jednej sytuacji
|
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kaśka widzę u Ciebie postępy Dziewczyny czy Wy inicjujecie sex ? Czy raczej czekacie ? Czy pół na pół ? |
|
|
|
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mnie to dran smyra raz na ruski rok ....jak się upomnę.Z tym ze u mnie smyranie prowadzi do jednego...gugania. Nie moge byc tak po prostu dla relaksu i przyjemności smyrana bo od razu chce więcej.
|
|
#1668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
starzeję się![]() ja nie inicjuję TZ jest szybszy Cytat:
Hania mam taka samo ze smyraniem bo TZ mówi "pff tak za darmo to ja nie będe pracował "
|
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na co odpowiedzialam "sam do tego doprowadzileś" Kilka razy powiedził "nie" mimo moich wysilkow, albo zmuszął się co doskonale widziałm więc zrezygnowałam. Jak nie ma ochoty to trudno. Jedynym dośc naturalnym i zawsze skutkującym sposobem jest wskoczenie TZ do wanny ![]() .To mi sie często zdarza.
|
|
#1671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jeśli o to chodzi, to nie mam oporów przed inicjowaniem ![]() Cytat:
U mnie za to jest tak, że po 5 minutach smyrania słyszę głośne chrapanie Ja nie chcę smyrania, w zamian zawsze marudzę o masaż, albo drapanie... ale mój TŻ nie ma talentu do drapania
|
||
|
|
|
#1673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, chyba jest wiele "zboczonych" par , bo my też tak o sobie mówimy![]() U nas podobnie i to i to, ale ostatnio stwierdzam, że jestem zbyt leniwa w tej kwestii i zazwyczaj czekam na jego inwencję, muszę chyba to zmienić bo faceci też lubią być atakowani a nie tylko atakować ![]() Haniu u nas podobnie, ja po prostu uznałam za normę, że jeśli on inicjuje to jest naturalne że ma ochotę a tak nigdy nie mam pewności ....po prostu ta opcja jest bardziej komfortowa
|
|
|
|
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
ubralismy dzis TZa na slub. bedzie czarny garnitur w czerwone paski. ale te paseczki bardzo delikatne sa i trzeba sie z bliska przyjrzec zeby wiedziec ze to czerwien. do tego czerwona kamizelka
calosc-600zl. jeszcze biala koszule dokupimy. ciacho z niego jak nie wiem![]() no i zapisalam sie do fryzjera i na makijaz. troche mam stracha i sie boje ze cos nie wyjdzie.ale to ten salon co TZa siostra sie na slub czesala i malowala, a druga siostra tez tam 2 razy robila. tego dnia zdominujemy salon- zapisalam sie ja, moja mama i moja swiadkowa ![]() ceny tez nie sa straszne. fryzura ok 70zl a makijaz 50zl
|
#1675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co nie zmienia faktu, że niefajne uczucie. U nas raczej po równo.
|
|
|
|
#1676 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dorinka faceci lubią takie ataki oj lubią
|
|
#1677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja chcę więcej, nie TZ. Dlatego mnie nie smyra bo zaraz się "pręże" niezaleznie od pory dnia i sytuacji .A co do zolzowatości. Wczoraj przyjechał do nas w odwiedziny moj kuzyn z żoną. Faceci oczywiscie poszli w miacho mecz jakis oglądać i piwka sie napić. Mieli przyjść najpoźniej o 23. Jako ze moj TZ z moim kuzynem bardzoooo się lubią oczywiscie się zasiedzieli i na 23 nie doszli. Wsiekłam sie tym bardziej ze o 22;50 zadzwonili ze juz ida a o 23:30 dalej ich nie było. Wykonalam telefon...powiedziłam co myslę na ten temat. Byli za 20 min ![]() Zona kuzyna była w szoku bo jej mąż jest dośc niepokorny i ona moze sobie gadac jak do sciany....Zapytala jak ja to robię...hihihi sama nie wiem
|
|
#1678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
:d
|
|
|
|
#1680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haniu ja też jak zarządzę powrót to Tż boi się nie wrócić na czas ![]() Cytat:
ale wiesz że coś w tym może być, słyszałam niedawno coś od męża w tym klimacie ale uznałam to za jaja ....no ale skoro babcia tak mówi |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:45.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

wszyscy w koło mówią, ze jest dla mnie za dobry na co on, że mnie kocha
a ja w zamian staram się też dawać mu tyle ile mogę a anawet więcej