|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część 3.
|
|
|
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
ok
|
|
|
|
#4413 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
I może znajdziesz u mnie coś jeszcze? U Ciebie mnóstwo interesujących mnie próbek, jakby co to na pewno coś znajdę
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4414 |
|
Wtajemniczenie
|
U siebie? hmmm większość czeka na testy... Może Espirit De Fleurs Frapin, Amarige Ylang Ylang Mayotte, Aquolina Wanilia i Anyż, Youth Dew Amber Nude... |
|
|
|
#4415 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
A jak nie i jak jednopróbkowa Ci pasuje to też może być ![]() Nie wyraziłam się jasno, przepraszam
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4416 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale zaglądałam tam i wybrałam od razu ![]() Interesowałoby mnie jeszcze (kolejnośc nieprzypadkowa) Ambre & Vamille (!!) Midnight Poison Datura Noir |
|
|
|
#4417 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, które zainteresowłay się moimi próbkami
![]() Tak mnie zarzuciłyście naraz propozycjami, że musiałam sobie listę w Excel zrobić co i jak ![]() A więc metodą eliminacji i dedukcji proponuję i odpowiadam co następuje: Cytat:
Escentric Molecules Escentric 01 Etro Etra F. Malle Iris Poudre Maitre Parfumeur et Gantier Bahiana CdG Carnation Diptique Philosicos pasuje? ![]() Cytat:
Demeter Fig Leaf, Earl Grey Lalique Perles Stella McCartney Sheer ‘08 Norma Kamali Incense pasuje? ![]() Cytat:
Cacharel Lou Lou Chanel Allure - tu jest na prawdę reszteczka, na 1 test Costume National Scent, Scent Intense Diesel ++ Faubourg 24F edt Fendi Asja, Ralph Lauren Safari A. Goutal Mandragore CdG Zagorsk, Avignon pasuje? daj znać co wybierasz ![]() Cytat:
Cacharel Amor Amor Elixir Dior Pure Poison Andy Tauer Incense Extreme, Black Tourmaline (ostatnia kropla - w zasadzie jedynie do powąchania) CdG CdG2, Original Escentric Molecules Molecule 01, Escentric 01 pasuje? daj znać co wybierasz ![]() Cytat:
Oczywiście, ze mi pasuje Cytat:
Costume National Scent (mam ok 0,5ml) Cie u mnie interesuje? ![]() Część jest niestety w rezerwacji - patrz co proponowałam dziewczynom Ivanno - niestety nic dla siebie nie znalazłam
http://www.youtube.com/watch?v=tDJNTd18ANA Edytowane przez maja79 Czas edycji: 2008-08-07 o 14:47 |
||||||
|
|
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienione pasują.A może jeszcze oddasz Philosycos za 0,5 ml Gris Clair Lutensa,bo widzę ,że pytasz o nie?
|
|
|
|
#4419 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4420 |
|
Zadomowienie
|
Po przeprowadzce, w końcu jestem znowu podłączona do sieci, więc z chęcią popachnę czymś nowym
![]() Mogę zrobić odlewki (mniejsze-większe):
![]() Wymienię się chętnie na męskie próbki. Z damskich najlepiej odlewki: Trussardi różne L Lempickiej Chacen Chance Perla Charme Salvatore Fregano: Incanto - różne Delices de Cartier eau Fruitee Próbki na spróbowanie: Innocent Rock Chanel Chance eau Fraiche Moschino - różne I różne, różne, różne )
|
|
|
|
#4421 |
|
Zakorzenienie
|
cuś u mnie
?
|
|
|
|
#4422 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Nosku
co powiesz na 10ml Stelli 08 i po kropelce vanille&banane i vanille&amande za 5ml matin calin i kropelkę summer litchi? chyba, ze cos Ci sie u mnie jeszcze spodoba ![]() Cytat:
|
|
#4423 |
|
Wtajemniczenie
|
Paulinko, a ja?
. Patrz post #4426
|
#4424 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() Etro Patchouly Emporio, Armani Night un the au sahara Bond Nuit de Noho, Chez Bond, Riverside Drive oscar de la Renta Violet za Cacharel Amor Amor Elixir Dior Pure Poison Andy Tauer Incense Extreme, Black Tourmaline (ostatnia kropla - w zasadzie jedynie do powąchania) CdG CdG2, Original Escentric Molecules Molecule 01, Escentric 01 tak?
|
|
#4425 |
|
BAN stały
|
ja nie mam dużo, ale mogę sie podzielic
![]() Youth Dew Amber Nude-7ml atomizer Iris Noir Secrets d Essences Yves Rocher- 5ml Tendre Jasmin jw Voile d ambre YR 50ml, psikane kilka razy,ubytek minimalny yria Yr-30ml, zostało ok połowa Menard L,eau de Kasanaka EDP próbka 1,2ml ze 3 x psikana E.Coudray EDT Ambre et Vanille próbka jw Midnight Poison, Pure Poison, Pure Poison elixir, j adore próbki jw euphoria blossom,Sicily DG( bez atomizera)- próbki a chciałabym coś mocnego, orientalnego i słodkiego Macie tyle tajemniczych rzeczy, ze nie mam pojęcia co to jest![]() Dostęp do netu będę miała dopiero w poniedziałek. jakby co piszcie na PW, tam najpierw zajrzę ![]() Od 13.08.idę na urlop nie będe miała dostępu do netu
Edytowane przez angel 310 Czas edycji: 2008-08-11 o 14:16 Powód: Micallef zamówiony,3 dodane |
|
|
|
#4426 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#4427 |
|
Zadomowienie
|
Demeter Holy Water [r]
Demeter Sex on the beach [r] Paris Hilton - Just me [r] biała Mania Armani [r] Te próbki mi się spodobały. To mnie zainteresowało: Kate Moss EDT Crystal Noir Skin Trussardi F Ferragamo Cabotine Gres Armani diamonds Stella Sheer'08 |
|
|
|
#4428 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4429 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() Skin juz nie mam, ile ml Kate bys chciala? podaj adres na PW
|
|
#4430 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4431 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#4432 |
|
|
|
|
|
|
#4433 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4434 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() ehh chyba jednak nic nie wyjdzie z tej wymiany, bo zauzwazylam, ze probki, ktore wybrałas juz obiecałam komus innemu a 2 probek chyba nie warto wysyłać....
|
|
#4435 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4436 |
|
Zadomowienie
|
Akurat OI mam dostępną tylko mniejszą odlewkę, tak ok. 3ml.
|
|
|
|
#4437 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4438 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4439 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
zrobiło sie troche bałaganu w moich probkach wiec kolejna aktualizacja
![]() Szukam: Micallef Patchouli, Note ambree, Rose Aoud i innych Micallef też Vanille Madarine wszystkich zapachów Tauer Perfumes, zwłaszcza l'Air du Deser Marocain i Incense Rose CdG-wszystko (prawie ) CsP: Vanille Passion, Vanille Pineapple i inne A*Men Pure Coffee Eau de Cacao Ambry Zary Molecule 02, Escentric 02 Demeter-różnych Zapachów l'Occitane A.Goutal Rose Absolute FM une Rose T. Ford Tobacco Vanille Fragonard Vanille SL Five O'Clock au Gingembre, Louve, Fleur de Citronnier, Chergui, Daim Blond, Fumerie Turque i innych SL zapachow CB I hate perfume zapachów Bond no9 A la figue satelite i innych ciekawych figowców zapachów Montale Paris Brulure do Rose Parfumerie Generale i innych PG Serendipitous Loukhoum Keiko Mecheri Kenzo Amour EDT Kate Moss Luxury Edition Purple Patchouli Toma Forda, Le Labo Patchouli 24, Keiko Mecheri paczula, różnych zapachów AdP zapachów K.Mecheri i Mazzolari oraz wszystkiego innego czego nie znam ![]() W zamian próbki: Sweet Darling Oriflame Amethyst Fatale Kate Moss EDT Just Cavalli Pink Ambre Russe parfum d'Empire Splendor EA Brosseau Ombre Bleue The Parfum Jourdan Madame p.Sagane A.Goutal Songes Crystal Noir Love Love de Toi Tesori Lotos VI Sensual Trussardi Inside Burberry The Beat Paris Roses des Vergers Tourbillon de Joie YR X Pose Galmour, Passion Angel lilowy E. Tracy różne Donna Tacchini F Ferragamo Palazzo Fendi Premier Jour Lucky Day L'Eau St. Dupont Treselle Seduction Ferre Rose Mexx Diversity Cabotine Gres Masaki Be Delicious Versace Baby Rose Jeans XOXO Young Sexy Lovely Escada Magnetism Masaki Mat Pink LL edp Paris edt Incanto Shine Incanto Charms Occitane Eau d'Ipparie L LAMB Gwen Stefani Gaiac micallef Aquolina Mleczko Migdałowe, Chocolovers, Pink Sugar L LL Escada Magnetic Beat Oriflame Life Circle Blossom, Amethyst Fatale, White Gold Demeter Waffle Cone, Sawdust Curious B.Spears Rose Absolue le parfum Extraordinary Love at First Glow J.Lo Cat Deluxe at Night Spring in Paris C.Dion BLV Notte Nina Just Cavalli Her Liberte Cacharel Miracle Forever Hypnose edt V Valentino edp my insolence paris roses des bois angel fiołkowy, piwoniowy fou d'absinthe Rosine (małe probeczki): Un zest, rosed'amour, Poussiere de Rose, une folie, rose d'ete, rose de feu, roseberry, rosa flamenca Oscar de la Renta Bamboo Bond Bryant Park, Fire Island Incanto Dream A.Goutal Muguet oscar de la Renta Violet histoire d'eau amethyste Lacroix edp Lubin l'Eau Neuve Goutal Grand Amour CsP Coeur de Vahine, princesse Muscat Dolve Vita Carthusia Mediterraneo FM une fleur de cassie CB I hate perfume Cedarwood Tea, Mr Hulot's Holiday, in the library chocolate story ferre rose the parfum une fleur de cassie safran troublant beyond paradise limited edition 2005 heiress sweet oriental dream apple blossom demeter, white russian vanille&coco coudray green tea EA chętnie też wymienię odlewkę 5ml Rose Kashmirie na podobną ilośc innego niszowca, bardzo chetnie na Diabolo Rose, Escentric 01, Molecules 01
![]() Edytowane przez Paulinka_S Czas edycji: 2008-08-11 o 17:30 |
|
|
|
#4440 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja niestety nic nie znalazłam dla siebie, ale może interesowałaby Cię wymiana na Trrusardi inside man? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.

Wolałabym trochę większą ilość..

)