![]() |
#31 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Dziewczyna nie może pogodzić się z moją przeszłością
Cytat:
Cytat:
![]() Gdyby mi facet z czymś takim wyskoczył to wszystkie klapki opadlyby mi z oczu i miałby wypad z mojego życia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
lubi eks swojego męża
|
Czyli co byś chciał, cofnąć czas? Bo jej wymagania są takie, żebyś nie miał takiej przeszłości.
#33 |
Przyczajenie
|
Ciężko powiedzieć, co bym zrobiła. W każdym razie dobrze, że byłeś szczery i powiedziałeś prawdę. Myślę, że jeśli ona tak stawia sprawę i nie chce słuchać Ciebie, to chyba sprawa jest jasna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
Niedojrzała laska. Idąc z Tobą do łóżka mogła dopuszczać do siebie pewne ewentualności. Co Ty w niej takiego zobaczyłeś, że mimo jej jęczenia dalej jej chcesz cokolwiek "udowadniać"? Macie inne podejście i tyle. Rozstańcie się, niech ona więcej pochodzi na randki i więcej takich seksów zaliczy (kwestia flirtu, nastawienia i wprawy) i zobaczy, że z tej samej gliny jest ulepiona, tylko źle działała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
BAN stały
|
[1=4e89258bace7037c96b0592 85119fe847ddc4e93;8506068 1]Niedojrzała laska. Idąc z Tobą do łóżka mogła dopuszczać do siebie pewne ewentualności. Co Ty w niej takiego zobaczyłeś, że mimo jej jęczenia dalej jej chcesz cokolwiek "udowadniać"? Macie inne podejście i tyle. Rozstańcie się, niech ona więcej pochodzi na randki i więcej takich seksów zaliczy (kwestia flirtu, nastawienia i wprawy) i zobaczy, że z tej samej gliny jest ulepiona, tylko źle działała
![]() Nie chcę by zaliczała więcej seksów na randkach z innymi facetami. Może mieć mnie. Tylko niech coś do niej dotrze |
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziewczyna jest problemowa, a Ty się pchasz w to, bo??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Laska myślala, że może jest taka wyjątkowa i poniosło Cię tylko z nią. ![]() Bo nie wiem co daje ludziom pytanie o ilość partnerów, w większosci odpowiedź jest poza oczekiwaniami więc po co się denerwować. Prawdopodobnie będzie Ci to wypominała jeszcze pierdylion razy, przy czym sam nie masz pewności z iloma ona wylądowała na pierwszej randce w łóżku, no ale na sobie się nie widzi. Dziewczynka jeszcze nie wie, że na podstawie ilości partnerów człowieka się nie ocenia ani relacji. Bo można latać z łóżka do łóżka, trafić na kogoś wyjątkowego ,zakochać się po uszy i totalnie zapatrzeć w tylko jedną osobę. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Daj sobie spokój, potem ona będzie ciągle do tego wracać i zatruwać Ci życie, Twoja sprawa, co robiłeś zanim się poznaliście.
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
BAN stały
|
Cytat:
Że ona od początku coś do mnie czuła, a ja to zdeptałem. No i dodatkowo, że nie sądziła, że ktoś taki jak ja tak bardzo instrumentalnie i bezemocjonalnie podchodzi do seksu. Że nigdy by to to nie uwierzyła gdyby ktoś jej to powiedział. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Gazela inteligencji
|
To jest jej problem, ze bezpodstawnie utworzyła sobie w głowie jakiś obraz ciebie, który nie jest prawdą. Nie mówiłeś jej o swoim podejściu do seksu, prawda? A ona nie zapytała. Czyli sobie coś wymyśliła, a teraz jest zła na CIEBIE, ze sobie zle wymislila
![]()
![]() |
#42 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja bym nie uwierzyła, że ktoś łyka takie teksty, gdybym nie przeczytała tego wątku. Jesteś desperatą po prostu i tyle
![]() |
#44 |
Konto usunięte
|
Laska jest totalnie niepoważna i próbuje na ciebie zrzucić odpowiedzialność za swoje urojenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
O niej można to samo powiedzieć, że tak podchodzi do tego skoro wylądowała z Tobą. Poważnie, myślisz że to dobry materiał na dziewczynę? ![]() Chodząca pretensja od pierwszych dni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
BAN stały
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;85062701]Laska jest totalnie niepoważna i próbuje na ciebie zrzucić odpowiedzialność za swoje urojenia.[/QUOTE]
Nie jest. Dzisiaj to porównała do tego, że owszem nie pytała jaki mam stosunek do seksu, bo uznała to za całkowicie naturalne, że ludzie uprawiają seks pod wpływem emocji, jak kogoś darzy się szacunkiem, zna się tą osobę, itd. A nie że jak zwierzę - czysto mechanicznie, że zaraz po się zbieram i wychodzę. I to jeszcze wtedy kiedy pisywaliśmy do siebie całymi godzinami. Poruszyła też temat, że ją okłamywałem wtedy co robiłem. Że idę pomóc koleżance... w składaniu mebli. Ale ona i tak już wtedy była zazdrosna o nią... Dało się to delikatnie wyczuć choć się hamowała i starała się nie pokazywać tego. Wracając do wątku - mówiła, że nie pytała o ten stosunek do seksu, bo dla niej to było naturalne. I tak samo nie pytała czy mam żonę i dzieci. I że o to też powinna zapytać?? ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Bo gdybym miał żonę i dzieci, to wtedy to też by miała bezpodstawne pretensje? |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
Tylko że tak nie wygląda związek, że każda ze stron uznaje coś za naturalne i jakiekolwiek rozmowy na temat naszej relacji są sprowadzane do 'ja już wtedy się zaangażowałam' i ból tyłka, bo jak mogłeś się nie domyślić. Laska ma problem z głową
#48 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Co to w ogóle ma znaczyć, że dla niej coś jest naturalne? A co to ciebie ma obchodzić na etapie znajomości typu pisanie rzeczy w necie? Jeśli ma za małe możliwości intelektualne by skapnąć się, że nie każdy ma tak jak ona, to już jej problem, a nie twój. I tak, owszem, jeśli chce wiedzieć czy koleś z netu ma żonę i dzieci, to powinna o to zapytać, a nie zakładać, że nie ma, bo to "naturalne", cokolwiek to znaczy. Dla niej najwyraźniej naturalne=takie jak jej się podoba, a jak jej się coś podoba, to powinno obowiązywać wszystkich ![]() Zresztą widać, że już się nią zauroczyłeś i zacząłeś przełykać każdą absurdalną bzdurę z jej strony, więc wątek powoli traci sens. ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Tak. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Gazela inteligencji
|
Przy twoim podejściu pozostaje życzyć powodzenia w cofaniu czasu
#50 |
Konto usunięte
|
Jest. Równie dobrze ty mogłeś uznać (a ona się domyślić), że skoro idziecie szybko do łóżka to macie luźny stosunek do seksu oboje.
No ale lataj za nią, a nuż jej się odwidzi i inny facet na tą psychopatkę nie trafi ![]() Edytowane przez 980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 Czas edycji: 2018-07-25 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Konto usunięte
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;85063561]Równie dobrze ty mogłeś uznać (a ona się domyślić), że skoro idziecie szybko do łóżka to macie luźny stosunek do seksu oboje.
[/QUOTE]Takie założenie miałoby przynajmniej jakieś znamiona logicznego postępowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyna jest dziwnym typem niewiniątka. Bo Ty powinieneś się domyśleć, bo to Ty zawiniłeś... Lubi być wybielana, winę zwalać na cały zły świat. Dodatkowo te pytania pod włos, co by było, gdyby. Próbuję Cię brać na litość? Ok, może czujesz do niej duże zauroczenie, ale to przede wszystkim manipulantka. Olej ją. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#56 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Wydawało mi się normalne, że dwoje dorosłych ludzi bez zobowiązań może się spotkać tylko na seks. Gdybym o tym pisał świeżo poznanej dziewczynie na tinderze, że jestem w układzie FWB, to by mnie olała na samym początku. My się wtedy nie spotkaliśmy ani razu jeszcze, zresztą ona na początku się do tego nie paliła, a potem bała się, że ona mi się nie spodoba, ale przekonałem ją, że bez spotkania to i tak przecież nic nie będzie, a jak ma nic nie być to lepiej nie tracić czasu. Ona jest bardzo zakompleksiona na punkcie tego, że ma lekką nadwagę i stara się za wszelką cenę to tuszować. A teraz jak jest lato, to nie ma za bardzo jak i wychodzi z domu jak tylko musi. Ona jest perfekcjonistką i lubi jak jest wszystko idealnie poukładane i według planu. A ja, jak ona to ujęła, wprowadziłem w jej życie chaos. Cytat:
I nie wiem co nieetycznego zrobiłem? Cytat:
I nie jest ona jedną z wielu randkowiczek. Nie spotkałem się z nią tylko na seks. Zależy mi na znajomości z nią. Edytowane przez edan84 Czas edycji: 2018-07-25 o 14:50 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#57 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Granie na dwa fronty również jest normalne, dopóki się nie zobowiążesz, że będziesz grał tylko na jednym. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
BAN stały
|
dziekuje za ten temat bo dzieki niemu sie tu zarejestrowalam w koncu
pisze tu bo nie pojmuje dziewczyny jak mozecie autora usprawiedliwiac? przeciez jemu zalezalo tylko na jednym i on tego nawet nie ukrywa. ona ma prawo byc z kims wartosciowym i kto wie co to jest milosc i ze seks jest dopelnieniem uczucia. a ty jeszcze jej klamales ze kolezance idziesz pomagac! pewnie przepchac rure!! bardzo dobrze ze cie kopnela. idz sie gzic z innymi. wracaj na tindera i daj spokoj wartosciowym dziewczynom. ona i tak juz przez ciebie stracila czas |
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- [1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;85064526]Czyżby wybranka autora? ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.