|
|
#2611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2019
Cytat:
Ja już sama nie wiem, ale sesja z gołym brzuchem też mi się nie podoba i na pewno odpada. Chodzi mi po głowie taka świąteczna przy pięknej, duzej choince, w czerwonej sukience, z prezentami. Ale czy to się uda? Nie wiem. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2612 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem po wizycie ale to była dla mnie próba cierpliwości... ponad godzina spóźnienia
![]() W każdym razie wszystko jest bardzo dobrze, dzidzia waży już 110 gram i ma około 13cm z nóżkami serduszko pięknie bije niestety nie chciał pokazac co ma między nóżkami, więc nie udało się potwierdzić czy na pewno chłopak
|
#2613 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
faa, paprif gratuluje coreczek
Cytat:
umre jak nic Ja juz czuje ruchy jakos od dwoch tygodni, ale sa jeszcze rzadkie i nieregularne Cytat:
Cytat:
Cytat:
Sesje noworodkowa mam nadzieje, ze juz sama sobie zrobie
|
|
|
#2614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2615 | ||||
|
City of Bones
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Gratulacje udanej wizyty no i szkoda, że nie dał zobaczyć dla potwierdzenia
|
||||
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
|
|
|
|
#2617 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluję udanych wizyt
![]() co to cery to u mnie chyba bez zmian czasami jakiś wyprysk się pojawi natomiast włosy wypady mi zawsze i wypadają teraz ale moja endokrynolog powiedziała mi że to może być przez tarczycę którą cały czas leczę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2618 |
|
Raczkowanie
|
Blueberry ciężko jest znaleźć serduszko no bo to jednak malutki dzieć jeszcze, raz z jednej strony, raz z drugiej, za chwilę zaś na środku, ale choć tyle że w jednej linii jest tylko nie wiadomo w którym miejscu
|
|
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() I dopytalam ginekologa odnośnie tego drugiego prenatalnego usg on myślał ze mam za darmo ze względu na chorobę ale moja akurat się nie kwalifikuje i powiedział że nie muszę iść bo on robi to samo i bez sensu żebym płaciła podwojnie bo on tez ma jakis certyfikat takze połowkowe zrobi mi tylko on. Powiedział ze dziś już większość sprawdził to co się sprawdza na polowkowym a za miesiąc sprawdzi raz jeszcze włączając coś kardiologicznego bo będzie lepiej widać nie zrozumiałam co dokładnie ale póki co jest wszytsko super a mała ma 149g ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, gratuluję wizyt
![]() To moja druga ciąża, ale nie czuję jeszcze ruchów, choć jestem już w 17 tygodniu. Czekam niecierpliwie Wizyta dopiero 7 sierpnia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265223 Edytowane przez amb86 Czas edycji: 2018-07-25 o 08:19 |
|
|
|
#2621 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt
![]() Wracam z badań właśnie i muszę coś zjeść, bo tak mnie mdli okropnie 🤢 Jutro wizyta u lekarza, także poproszę o kciuki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#2622 | ||
|
City of Bones
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
byłam na tej krwi rano, wsiadam do autobusu a tam okna pozamykane, wywietrznik u góry też, jak Ci ludzie od rana jeździli w tym upale pierwsze co to wsiadłam i latałam po autobusie otwierając wszystkie okna gratuluję udanych wizyt ja mam za tydzień w środę, już się nie mogę doczekać mam nadzieję, że Hania pozostanie Hanią bo mam już 3 różowe ubranka ![]() Blueberry_11_19 za wizytęw ogóle jak tż wróci z pracy, musimy jechać do ubezpieczalni, wczoraj koleś wjechał mu w tyłek samochodem. na szczęście bardzo lekko, ale załatwić to trzeba, dobre i nawet parę groszy za to
|
|
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
Justysia możecie zadzwonić na infolinię i załatwić to bez wychodzenia z domu. W większości towarzystw obsługują szkody na infolinii
![]() Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, ja dzisiaj złożyłam małe zamówienie na newbie, takie typowo dziewczęce
|
|
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
A mi właśnie przyszła poduszka do spania
![]() Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
|
|
#2627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzie i za ile poduchę kupiłaś? I jaka? Bo też bym kupiła. Ale gdzieś po 99 zł widziałam to trochę przegięcie. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2628 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Też czekam z niecierpliwością na jesień i chłodniejszą aurę.. |
||
|
|
|
#2629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam na allegro za 58 z wysyłką a że mąż często kupuje na allegro to miał monety na zakupy i zapłaciłam 39 zlotych ![]() Szary rogal w białe kropki ![]() Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
|
|
#2630 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
ja jednak od jutra idę na zwolnienie miałam iść od poniedziałku ale jak się dowiedziałam że w pracy ( pracuje w przedszkolu) chłopiec miał szkarlatynę w tamtym tygodniu i nie było go w przedszkolu tylko 3 dni mama twierdząc że już jest zdrowy przyprowadziła go w poniedziałek, chłopiec zaraz po wyjściu mamy skarżył się na ból brzucha i głowy więc zadzwoniliśmy do mamy, przyszła po niego odrazu i go zabrała powiedziała też że jest już umówiona do lekarza więc ja poprosiłam o zaświadczenie od lekarza że jej syn może przebywać w przedszkolu mama przyniosła zaświadczenie i przyprowadziła chłopca na drugi dzień, ale na tym zaświadczeniu było napisane że chłopiec może uczęszczać do przedszkola od 30 lipca, więc znów zabrała go do domu. Ludzie są normalnie nieodpowiedzialni, masakra jakaś Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
Od wczoraj pęka mi głowa
|
|
|
|
#2632 | ||
|
City of Bones
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mnie od kilku dni ćmi w głowie tak, że jak schodzę ze schodów to przez chwile mam ciemno przed oczami i głupie wrażenie jakbym miała zaraz tam na tych schodach paść..
|
||
|
|
|
#2633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oddzwonili od razu, sprawa praktycznie załatwiona, jedyne co to muszę kilka rzeczy zeskanować i przesłać meilowo i 31 lipca przyjedzie rzeczoznawca. także problem z głowy ![]() ale jestem wściekła. byłam dziś w innym laboratorium niż do tej pory, okazało się, że wyniki można sprawdzić online. dostałam taką kartę do logowania, wchodzę po 15 bo wtedy miała być aktywna. wyników jeszcze nie ma, ale to nieważne, bo mi dziś nie zależało. ale jak weszłam i zobaczyłam, że mam na imię KRYSTYNA to już się wkurzyłam, bo nie wiem jak to teraz odkręcą napisałam już meila, zgodnie z tym co na stronie było napisane, a jak to nie pomoże to jadę jutro do punktu i będę działać. eh kiepskie dni ostatnio znów, ciągle coś jest nie tak
|
|
|
|
|
#2634 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie bolą po przebudzeniu plecy w odcinku lędźwiowym, ciekawe czy by pomogła, hmm.Ja też nic nie mam oprócz segregatora no i mysle nad ta poduszką, ale nie jestem przekonana. Boje sie, że wydam 100zł a plecy będą dalej boleć ![]() Dzast28, masakra z takimi rodzicami. Nie widziała, że na zaświadczeniu jest od 30 lipca..? Dziewczyny dzisiaj byłam zrobić morfologie i niestety już mi sie pogorszyły wyniki hemoglobina tylko 10,9 do tego obnizone erytrocyty i hematokryt. Miała któraś z was już na tym etapie niską hemoglobine? Pojutrze mam wizyte, ale już się zastanawiam co włączyć do diety, żeby zacząc działać Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jem praktycznie codziennie: garść migdałów, po kilka śliwek i moreli suszonych, kawałek gorzkiej czekolady 72%. Poza tym jem dużo owoców i sporo (no z tym to różnie) warzyw. Jem granaty, kiwi i grejpfruty one są dobre na krew. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo warzyw i owoców zawierających wit. C. Lekarz może włączyć żelazo osobno, ale to już on sam o tym zadecyduje. Ja osobiście wątróbki nigdy nie jadłam i jeść nie będę, dlatego wybrałam szpinak. |
|
|
|
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dam znać dziewczyny czy pomaga ta poduszka ![]() Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka
|
|
#2638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- A kto Was tam wie, może ze trzy kilo wciągnięcie ![]() Żartuje ![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:25.

lekarz potwierdza dziewczynkę, wszystko super.

umre jak nic 

pierwsze co to wsiadłam i latałam po autobusie otwierając wszystkie okna 

ja jednak od jutra idę na zwolnienie miałam iść od poniedziałku ale jak się dowiedziałam że w pracy ( pracuje w przedszkolu) chłopiec miał szkarlatynę w tamtym tygodniu i nie było go w przedszkolu tylko 3 dni mama twierdząc że już jest zdrowy przyprowadziła go w poniedziałek, chłopiec zaraz po wyjściu mamy skarżył się na ból brzucha i głowy więc zadzwoniliśmy do mamy, przyszła po niego odrazu i go zabrała powiedziała też że jest już umówiona do lekarza więc ja poprosiłam o zaświadczenie od lekarza że jej syn może przebywać w przedszkolu mama przyniosła zaświadczenie i przyprowadziła chłopca na drugi dzień, ale na tym zaświadczeniu było napisane że chłopiec może uczęszczać do przedszkola od 30 lipca, więc znów zabrała go do domu. Ludzie są normalnie nieodpowiedzialni, masakra jakaś