![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
Kochane ja już zmykam, jutro załatwiamy sprawy w urzędach i odbieram prawko, więc wpadnę najwcześniej w sobotę do południa, a jak nie dam rady, to dopiero w poniedziałek
![]() miłego weekendu baboszki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Kiniu, miłego weekendu w takim razie życzę
![]() Moja koleżanka miała kępki rzęs przyklejone na swoim ślubie i wyglądało to pięknie ![]() Właśnie wyszła ode mnie bratowa. Jak ja lubię z nią gadać. Strasznie mie jej będzie brakować w Grudziadzu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
Kiniu pieknie wygladasz ![]() ![]() Ja też chcialam welon dokładnie z taka lamówka jak Ty masz ale nie pasował do tej sukni wiec bede miala z inna lamowka, delikatniejsza z koraliczkami ![]() Madziu Śliczny ten Wasz synuś ![]() Marcelko ponoć całe sztuczne rzesy jeszcze trudniej prosto przykleić niz kepki. A jakiej firmy masz te kepki i ile zapłaciłaś? Pomidorko mam nadzieje, ze jutro wszystko pojdzie gladko i zalatwicie wszystkie sprawy ![]() Misiu milej pracy |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kasiasiar to zwykle,najzwyklejsze kepki... Firma hmmm nie mam pojecia... Cena 13zl/60szt...
Klej bardziewiasty, bialy, ale ja na razie wszystko sie trzyma... Jakbym miala czesciej przyklejac, to bym zainwestowala w lepszy, ale jak na dwa razy to ie oplaca mi sie ![]() Przeczytalam, ze najlezy uwazac przy sciaganiu, bo moga sie rzeski powyrywac ![]() Kinia szybko u Was sie prawko odbiera ![]() Pomidorko juz posprzatanku?? Ja tez ogarnelam pieterko, jako tako, bo kuzynka ma przyjechac do mnie z problemem...
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Marcelko a klej sie osobno kupuje , czy był dołaczony dzo kepek?
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kasiu, ja mialam klej dolaczony do zestawy z kepkami
![]() ![]()
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Marcelinko, popsrzątane już, teraz muszę iśćna zakupy, ale tak strasznie mi się nie chce
![]() ![]() No i siedze i sobie oczy wypatruję za kotkiem. Jestem na forum miau.pl i kociarnię do adopcji przeglądam. Znalazłam takiego kotka, jakiego bym chciała, ale jest cholibka na Dolnym Śląsku, nie miałabym jak jej odebrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Pomidorko zawsze mozesz poszukac w lokalnej gazecie badz schronisku kotka
![]() ![]() Milych zakupkow ![]()
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Marcelinko, w schronisku bydgoskim są teraz tylko kotki z jednego miotu i nawet bym wzięła jednego, ale możemy wziąć dopiero po remoncie kotka, żeby się nie męczył. No i zobacz sama, jakie cudeńka wynalazłam, zakochana jestem i już - może nawet poproszę P., żebyśmy po nie pojechali
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kasiasiar firma kepek do Top Choice, czyli jakas chinszczyzna ![]()
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko mkotki przeslodkie
![]() ![]() Oba sa cudne A patrzyłas na allegro tam tez schroniska wystawiaja kotki za przyslowiowa złotówke, a takze prywatne osoby szukaja domów dla przybłakanych kotkow |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, patrzyłam na allegor, nic interesującego nie ma koło mnie. Ale porządnie poszukam pewnie po remoncie. Może jacyś znajomi będą mieli kotka na zbyciu. Pewnie jak już będę brała, to nie będzie ważne, czy rudy, czy czarny czy prążkowany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
pewnie nie Pomidorko, czasem pokochamy tego najbardziej zaniedbanego i "najbrzydszego"
Kolezanka mojej mamy zaopiekowała sie kotkiem, znaleźli go na działkach, mial paskudne jedno oko, doslownie caly był w kleszczach i wychudzony. Oczka nie udalo sie uratowac, tych kleszczy pozbywaja sie do teraz a maly juz zaczyna psocic i zdobyl serca wszystkich ![]() Justysia pokazala swój brzuniek na ciązowym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Kasiu mi też rudzielec się podoba
![]() Madziu ale masz ładny brzuszek też bym tak chciała ![]() moje kochanie pod granica miało małą awarie i czekali na serwis jeden kabelek sie urwał czy coś tam ![]() a u młodego wszystko dobrze czasu nie mają i dlatego nie odbiera telefonu ode mnie, maja duzo wycieczek i zajęć że dopiero jutro maja dzien wolny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Wtajemniczenie
|
czesc kobietki
![]() nareszcie po pracy jestem ![]() Pomidoro dzieki ![]() ![]() Nikitko to przynajmiej spokojna jestes bo wiesz co sie dzieje u mlodego ![]() Marcelinko a moze nam pokazesz oczka? kasiasiar ile przed slubem jedziecie do Polski? Aniu daj znac jak poszlo tz ![]() Ray super ze u was wszystko ok ![]() kiniu tak szybko prawko dobierasz ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
No własnie Marcelko czekamy na zdjecia
![]() Nikitko fajnie, ze synek tyle zajęc ma, na pewno wróci pelen wrażen ![]() Misiu niestety tylko tydzień przed slubem, czyli tak na prawde zostały nam 2 tyg przygotowań, tydzień w sierpniu i tydzien przed slubem ![]() ![]() ![]() A jeszcze dzisiaj sie dowiedzielismy, ze jakies 15 dziewczynki kuzynki TZ chca z "nażeczonymi" na wesele przyjść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jest tak mała zdawalność że wydają w ciągu tygodnia a nie 3tyg jak w wawie ![]() a ja jutro moze autkiem pojade na mazurki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Kasiasiarku, dacie radę. Ten ślub, na którym byliśmy w lipcu, też był tak przygotowywany. Para była w Anglii, wszystko przez internet załatwiali. Nawet obrączki. W Polsce byli tydzień przed ślubem i ślub i wesele były piękne. Wy też dacie radę. A co do kuzynek - dla to są za małe na przyjście z chłopakami.
![]() ![]() Nikitko, żeby sie udało na Mazury autkiem jechać - zawsze to szybciej i wygodniej ![]() Misiu, a do sklepu dziś idziesz czy zupełnie po pracy jesteś? A ja się właśnie pozbyłam papierów ze szkoły. Ciężko było wyrzucać rzeczy, które kojarzyły się z moimi dzieciaczkami. Ale stwierdziłam, że jako nauczycielka nie mogę chomikować papierów, bo za 2-3lata w nich utoniemy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
Pomidoro do sklepu chodze codziennie
![]() ![]() kasiasiar dacie rade,nie ma innej mozliwosci ![]() ![]() a robicie plener w dniu wesela czy po? Nikitko to trzymam ![]() ![]() rodzinka juz spakowana ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko nie mamy wyjscia, musimy dac rade
![]() A Ty kochana juz niedlugo prace zaczynasz? Juz chyba niedlugo rady pedagogiczne sie zaczna? MIsiu to bedziesz miała wesolo z rodzinka ![]() Plener bedzie ale na pewno nie w dniu slubu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Misiu, to miłego powitania z rodzinką
![]() Kasiu, ja pracę zaczynam 1 września, a radę mam 28 sierpnia. Przez to mieszkanie trochę mam kłopoty ze skupieniem się na nowej pracy. A jeszcze tyle do zrobienia. No, ale najważniejsze papiery mamy z kredytem załatwione, teraz tylko jutro je zaniesiemy i będziemy czekać. To w tym czasie trochę sobie poprzypominam materiał gimnazjalny i posprawdzam podręczniki. Cieszę się, że we wrześniu będę miała pół etatu, bo wtedy będę mogła więcej pomagać przy remoncie. No i trochę się boję nowej szkoły i tego stażu. Bo to trochę dla mnie dziwne, że po roku nauczania samopas, raptem będę musiała znowu konspekty pisać i ktoś będzie przychodził czasem do mnie na lekcje i sprawdzał jak uczę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
kasiasiar a po slubie ile zostajecie?no wlasnie z ta pogoda to nigdy nie wiadomo
![]() Pomidoro najwazniejsze ze masz swoja ukochana prace ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzieki dziewczyny ![]() Cytat:
Kasiu a mam pytanko ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja miałam plener w dniu ślubu, po ślubie. Tylko my mieliśmy piękną pogodę i wcześnie ślub, to mogliśmy sobie na to pozwolić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko na pewno dasz sobie rade
![]() ![]() Misiu poczatkowo chcielismy zostać 2 tyg po slubie zeby sesje zrobic, pozalatwiać wszystko ze zmiana papierów itp.Ale teraz bardziej sie sklaniamy zeby zostac tylko tydzien a tydzien wolnego wziac sobie w grudniu powiazany z wolnym swiatecznym i pojechac gdzies na wycieczkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
A to fajnie Pomidoro ze dyrektorka poszla ci na reke
![]() a o ktorej mieliscie slub ? kasiasiar odnosnie dziewczynek 15 ktore chca przychodzic z chlopaki to zdecydowanie nie zgodzilabym sie ![]() ![]() ja tez na wszym miejscu zaostalbym tylko tydzien w Pl ![]() kupilam dzisiaj lilie i pachnie mi caly dol w domku ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Kasiasiarku, znowu ciepłe Święta sobie szykujecie?
![]() ![]() Misiu, my mieliśmy ślub o 15.30. I po zjedzeniu obiadu (kto jadł ten jadł - ja kęsa nie przełknęłam ![]() ![]() Lilie powiadasz? Ja już bym padła, ich zapach mnie dobija. |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Ja lubie lilie za piekno, majestat i zapach, za to mj TZ mowi, ze to "pogrzebowe" kwiaty
![]() Nikitko dobrej nocki i uwazaj na siebie, bedziemy tęsknic ![]() co do tych kuzynek i osób towarzyszacych to my zaprosilismy tych z kuzynow z osobami towarzyszacymi, ktorzy sa razem juz dłuzszzy czas i na powaznie. Nie usmiecha mi sie cos takiego, ze co drugi bedzie szukał kolezanki bo na wesele trzeba z kims przyjśc . I tak nam wyszlo 116 osob ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:19.