|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VII
5,5% w banku zachodnim, tym co go reklamuje Leo
|
|
|
|
#4473 |
|
po prostu Em :)
|
Hula, dopisałam tam wyżej edit do Ciebie.
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
moge Ci jakos przesłac np. na maila jak chcesz
ale to juz jutro bo teraz ide spacDobranoc |
|
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
Em ale ladne widoki z samolotu
Mam nadzieje ze kiedys bede miala okazje poleciec samolotem i ogladac takie widoki na zywo ![]() Dobranoc
|
|
|
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
Em chyba 5 tysiecy czy jakos tak..
a kisielki sa tej firmy co slodka chwila, kupilam dzis w makro caly karton ich ![]() http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/8433693ba039c5b...ccc0ae9653f402 |
|
|
|
#4477 |
|
Adwokat diabła
|
spadam spać moje drogie, mogę?
|
|
#4478 | |||
|
|
Jasne, pot leje się nawet spod kolan, a jak za długo siedzisz w jednym miejscu to masz cały mokry tyłek.
![]() Cytat:
Także robię sobie co mi się podoba. ![]() Sprawdziłabym, ale szaliki widziałam tylko przy stadionie Realu, tam jest cały wielki sklep z różnymi takimi rzeczami. Tylko że ja Santiago Bernabeu zwiedzałam w zeszłym roku (było super, polecam!! ) i już tam raczej nie pojadę, bo to trochę nie w centrum.. Ale jakbym się gdzieś natknęła, to sprawdzę i dam Ci znać. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
love4ever (małpa) poczta.fm
|
|
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
oczywście Blackuś
![]() i nos do góry Dobranoc!
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
Em, no ten prog jest przerazajacy to fakt ;p
ale to dlatego ze wiekszosc poszla na polibude... to zreszta malo oblegany kierunek ale sa tez nizsze progi zareczam Ci [zreszta wiekszosc mowi zeby tym sie nie sugerowac do konca] gdzie maja niby isc ludzie z podstawowym jezykiem? ;p rozszerzenie przeciez zdawalo tylko kilkanasie % ogolu a ta matematyka.. na podstawie przecieznie ma wyzszej matematyki ;> mi to czego sie uczylam sie przydaje ; ))) hmm.. pasuje sie wylazienkowac... ;x
|
#4481 |
|
Adwokat diabła
|
|
|
#4482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ja się zdecydowałam i (niestety) lece ;P najwyżej będę wyskakiwać w trakcie lotu ;x Cytat:
|
|
#4483 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak ja pojechalam szukac mieszkania/pokoju to sie przerazilam...wszystko stare i zrujnowane....i śmierdzace ![]() w ogole to..
|
|
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
mi się chce już śmiać z tych mieszkań
![]() znaleźliśmy coś! ^^ wydawało się spoko - w kamienicy. 190metrów. 5dużych pokoi, 2 małe. dla 6osób. byłam ja z tą kumpelą. pózniej jeden chłopak z naszego kierunku powiedział, że on bierze jeden pokój ale z kumplem (czyli byłoby nas 7 ;o). potem posypali się inni. i ok - spokojnie nawet 7osób by się zebrało. no ale teraz facet jakieś nowe informacje daje dziwne. i w ogóle cała ta oferta jest dziwna. on mówi, że w zimie rachunki to max 800zł. ogrzewanie + woda, prąd itp itd a nie wiem jak on chce żebyśmy my ogrzali to całe mieszkanie za tak mało. ja mam dom mniej więcej tej samej wielkości. grzejemy w zimie tak jak on tam + często kominkiem co nie nalicza się do rachunku. i co miesiąc (w zimie) mamy rachunki ok 600zł. a tam jest kamienica - wysokie pokoje + drewniane niewymienane okna. także już nic nie wiem ![]() kumpela jedzie jutro to zobaczyć. i właśnie ten jeden koleś też chyba podjedzie ![]() i mam nadzieje, że będą mieli dobre informacje bo jak nie to porażka. i wtedy to rezygnuje ze studiowania i zostaje na rok w domu a tak btw, za 7.5h bede już w tej puszce po konserwie ;( moorf co jest?
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
zetka mysl o czyms innym
![]() dsc nie wydaje mi sie zeby bylo taniej bo tam wszystko inaczej kosztyje i szalik pewnie tez z 15 20 euro bo dla nich to jak zl ale mi sie nic nie chce dzs
|
#4486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli nie bedzie Cie ani w niedziele, ani w poniedzialek ani we wtorek w torunsku? Cytat:
![]() okna nie dalo rady otworzyc bo to kamienica przy glownej drodze.. kupa tez nie chciala splywac no generalnie ma wesole wspomnienia z tego mieszkanka |
||
|
|
|
#4487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Trojmiescie tez zdazaja sie takie wlasnie osiedla starsze. Ale wiekszosc jest nowych osiedli, albo odnawianych wiec i budynki i w mieszkaniach jest bardzo ladnie i przyjemnie ![]() Cytat:
tam by sie i 10 zmiescilo i by bylo jeszcze duzo miejsca ![]() I cena jest oczywiscie kosmiczna, no ale takie wielkie mieszkanie wiadomo trzeba ogrzac. A ile ten facet chce czynszu? ![]() lele a Ty jak bedziesz miala jakies fotki tego innego mieszkania to pokazesz nam?
|
||
|
|
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
to fajne mial mieszkanko;p
tz mi wystawil na allegro moj se w200i moze kto kupi;p
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
Pretty a jeszcze nie wsatwialam? mam, wstawie wieczorem ( jak zapomne przypomnijcie bo teraz msuze epdzic do rpacy).
|
|
|
|
#4490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecz czekam do wieczora
|
|
|
|
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ja tam nie mam problemów z mieszkaniem na studia ![]()
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
Pretty: Ale mieszkanie! Zazdroszcze! Też chce już swój kącik ( znaczy się wspólny z tż) w Gdańsku
![]() Obym na pozątku tygodnia coś znalazła. Zetko: Nie bój się Pochwale się ![]() Zdałam prawko wczoraj ![]() Ogólnie tż zdobył u rodziców plusa bo robił cały dzień za kierowce taty samochodem
|
|
|
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
Martus gratulouje zdania prawka
Tez napewno cos fajnego znajdziesz tylko naprawde trzeba siespieszyc i jak znajdziesz jakies ogloszenie w necie czy gazecie to od razu dzwonic!
|
|
|
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję! Jak mi się nie chce iść do pracy!
|
|
|
|
|
#4495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i z głowy... gratuluję
|
|
#4496 |
|
Konto usunięte
|
kiedy rozpisujecie się o tych Waszych mieszkaniach, to strasznie Wam zazdroszczę.
mam ostatnio straszną fazę na chęć wyniesienia się z domu, bo wydaje mi się, że trzy lata słuchania o tym, jaka jestem (w kontekście edukacji) beznadziejna od ojca, który zdał co prawda zaje*biście maturę, ale na studia się już nie wybrał - to wystarczający okres. ale coś za coś: musiałabym zrezygnować ze studiów dziennych, bo jednak dzienne+praca na etacie, albo inna praca za wystarczające na przeżycie pieniądze nie wchodzi w grę, nie dla mnie. ja nie potrafiłabym sobie z tym wszystkim poradzić. mogłabym zamieszkać z TŻ, bo już od jakiegoś czasu mi to proponuje, ale wtedy od jednej zależności wpadłabym w drugą, musiałby mnie utrzymywać - a nasz związek to jest z mojej strony ciągle rzecz niepewna, więc ta opcja też odpada. pewnie i tak czekają mnie kolejne 4 lata z rodzicami. |
|
|
|
#4497 | |
|
|
Cytat:
Ubrania są tu dużo tańsze, bo firmy mają przelicznik 1 euro = 4 zł, a tak naprawdę to tylko 3,22 zł. Kosmetyki selektywne dużo tańsze, jedzenie jak się wie gdzie kupować też tańsze.. Tylko komunikacja droższa, ale do przeżycia.
|
|
|
#4498 |
|
Adwokat diabła
|
ale tu gorąco..
|
|
#4499 |
|
Konto usunięte
|
u mnie deszczowo; ]
|
|
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie pada deszcz
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.

ale to juz jutro bo teraz ide spac