|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009... :)
|
|
|
|
#4232 |
|
Zadomowienie
|
o widzicie
zbiorowa motywacja ^^
|
|
|
|
#4233 | ||
|
Wtajemniczenie
|
O proszę jakie tempo Dziewczyny mają troche mam do przeczytania!
Wróciłam, ale nogi w tyłek Mi włażą... przeszłam całe miasto wzdłuż i wszerz chyba z 3 razy, a znajomych się naspotykałam (także tych, których widokiem nie chciałam się raczyć do końca wakacji) co nie miara... I aparat mowy Mnie boli od gadania. Dobrze, że tu pisze ;p Cytat:
Cytat:
A chwal się chwal! Śliczny kolor, a na żywo pewnie jeszcze śliczniejszy. A czy znacie kogoś kto przepada? ;p Taka najlepsza.
|
|
|
#4235 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
Booooże, jestem do kitu!
Muszę coś zrobić ze swoim życiem - tak dawno nie czułam wiatru w żaglach....
|
|
|
|
#4237 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja wiem,ze to są zupełnie dwie różne książki ale nie-boska to jest przecież odwołanie do boskiej , ktora powstała wczesniej. i sie zastanawiam czy moge czytac nieboska PRZED boska jaśniej wytłumaczyć nie potrafie no i zdaje rozszerzenie ![]() Cytat:
?ja też staram się ostatnio pozmieniac troche, ale nie powiem,żeby z jakimś super rezultatem ide spać. dobranoc dziewuszki
|
||
|
|
|
#4238 | ||
|
Wtajemniczenie
|
właśnie wrocilam z grilla i zastanawiam sie czy w ogole sie kłaść spac bo o 5 na grzyby
![]() a na jutro juz mam plan powtorkowy przygotowany
|
|
#4239 |
|
Przyczajenie
|
witam wszystkich przyszłych maturzystów
ja w tym roku zdawiałam maturke...ogólnie to ja nie przeczytałam ani jednej lektóry. wszystko opracowywałam ze streszczeń itp. ale powiem wam tak... raz matura jest trudna a raz łatwa... w zeszłym roku była łatwa...przeglądałam orginalne testy z biologi z 2007r i byla baaaardzo łatwa... niestety ja trafiłam na trudną... oczywiście zdałam ale na mniej niz sie spodziewałam ... rocznik 2009 bedzie miał łatwą maturke wiec nie denerwujcie sie i oczywiscie trzymam za was kciuki
|
|
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4241 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Ja mam jakiś zespół napięcia przedmiesiączkowego więc dla wyładowania negatywnych emocji zabieram się za odkurzanie... Cytat:
Ja też ostatnio mam jakieś takie przemyślenia życiowe... I doszłam do wniosku, że z żadnego przedmiotu nie jestem super zdolna. Ze wszystkiego na równi z małym wyjątkiem (fiz) i mam straszny mętlik w głowie co do wyboru kierunku... Ale cóż trzeba cieszyć się resztką wakacji a na ostateczne decyzje mam jeszcze troszke czasu. O i troche Mi przeszło...ale i tak idę sprzątać.
|
|
|
#4242 |
|
Rozeznanie
|
suspense, wydaje mi się, że powinnaś mieć już przerobione fragmenty Boskiej komedii, w pierwszej lub na początku drugiej klasy - stąd możesz sobie wszystkie odniesienia wziąć
A co do kolejności - jeśli nie miałaś jednak tych fragmentów to chyba rzeczywiście lepiej, żebyś przeczytała najpierw Boską komedię
|
#4243 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny
trochę czujnego oka na forum zabraknie, a Wy tak szalejecie z postami... ale oczywiście przeczytałam zaległą "lekturę", szkoda, że tak chętnie nie mogę zabrać się za TE prawdziwe hmm... choć zostało mi jeszcze czasu..niewiele ale zawsze to coś! Trzeba się zmobilizować
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
na 17.30 jade do dentysty, ale co tam ja już duża dziewczynka to sie nie boje ![]() a zaraz zabieram się do "lalki" żeby znów coś ubyło do czytania
|
|
|
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4246 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hej ... ja wrocilam wlansie z grzybobrania ...
teraz koszenie trawy, sprzatanie, jakas "czytanka" i na spotkanie klasowe ![]() mam nadzieje ze obejdzie sie bez pokus...
|
|
#4247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja opracowywałam już nieboską komedię bez czytania boskiej :P więc myślę,że możesz spokojnie czytać
|
|
|
|
|
#4248 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hej Dobrze, że już jesteś![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba najlepsza spośród lektur przerobionych w drugiej klasie Ale mam dzisiaj podły humor. Sama zresztą nie wiem, czy to podły humor, czy po prostu leń. Ogroooomny leń. Cały dzień leżę i nic nie robię. No, prawie nic
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle co tu tak jakoś pusto.
Ej, przypominacie mi tylko o tym, że muszę Potop przeczytać. Chwaliłam się, że jadę jutro do Pragi? (w ogóle ten straszny wypadek kolejowy był, Kraków-Praga Nigdzie się teraz nie można czuć bezpiecznie, a zawsze miałam takie zaufanie do pociągów i w ogóle. )
|
#4250 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale dwa razy pod rząd to raczej niemożliwe, więc o Ciebie się nie martwię ![]() A tak apropos ledwo wróciłaś i już nas opuszczasz? Niedobra ![]()
|
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
boże jaki Potop jets beznadziejnyy ;/ |
|
|
|
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko na dwa dni.
Po Pradze chętnie znowu bym gdzieś wyjechała. ![]() Pozdrowię od Was krecika.
|
#4253 |
|
Wtajemniczenie
|
Oooo! Ja byłam w Pradze... cały czas padał deszcz ale miasto i cały ten klimat i tak jest piękne!
No właśnie pociągi niby szybko nie jeżdżą a tu co i rusz jak nie autokar to pociąg... A o wojnie słyszałyście? Rosja napadła na Gruzje i biją się o Osetie Płn... Co z tymi ludźmi???
|
|
#4254 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oj słyszałam.... jej, co sie dzieje z tymi ludźmi, czy oni nie maja sumienia....przecież zapewne tysiące ludzi zginie bo Rosja miała takie widzimisie...Jak ja nienawidze tej Rosji (nie to że mam cos do rosjan, po prostu nie lubie ich polityki). Czy oni zawsze musza prowadzić jakieś wojny, za mały maja kraj...?? Ciągle chcą więcej i więcej, a zwykli ludzie ich nie obchodzą??
|
|
|
|
|
#4255 |
|
Konto usunięte
|
Pewnie nie obchodzą
Co się już to nie dzieje na świecie. Paula007 - ty wieś.. wiem coś o tym Tez mam dosyć tej mieściny...
|
|
|
|
#4256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hahah pozdrów go koniecznie ode mnie
|
|
|
|
|
#4257 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, idę chyba spać.
Krecika pozdrowię. Koniecznie ![]() Miłego łikendu dziewczęta
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
Paula i wzajemnie
![]() dziewczyny, możecie mi podać nazwę jakiegoś CH w Poznaniu, gdzie jest H&M, Zara, Bershka, Stradivarius, Pull and Bear? Nika?
|
|
|
|
#4259 |
|
Konto usunięte
|
Paula- daleko nie masz :P do krecika
|
|
|
|
#4260 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja właśnie przeczytałam wczoraj makbeta na raz, a zbrodnie i kare męcze już tyle czasu i jestem dopiero na 62 stronie. strasznie mnie ta książka psychicznie podłamuje, sama nie wiem dlaczego... ![]() a mendla gdańskiego dzisiaj na przystanku przeczytalam połowe i zaraz bede kończyć jutro pójdzie w ruch świętoszek Cytat:
![]() no i miłego wyjazdu ![]() zrob jakies ładne zdjęcia to później nam się pochwalisz! |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.

zbiorowa motywacja ^^
Bo moim największym problemem jest właśnie to,że takich książek w ogóle nie rozumiem podczas czytania,a co za tym idzie nawet zaraz po przeczytaniu nie wiem o co w nich biega 

.

trochę czujnego oka na forum zabraknie, a Wy tak szalejecie z postami...
Nigdzie się teraz nie można czuć bezpiecznie, a zawsze miałam takie zaufanie do pociągów i w ogóle. )