![]() |
#1171 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II
dzięki dziewczyny
![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1172 |
Zadomowienie
|
trzymam kciuki żeby się udało
#1173 |
Zakorzenienie
|
I ja też mocno ściskam
![]()
#1174 |
Zakorzenienie
|
u nas oprócz typowych oczepin, będzie karaoke, księga Gosci ( ale nie wiem czy to mozna podciągnąć pod zabawę, po prostu będzie sobie lezala ) i zastanawiamy sie nad kareta ale to jeszcze nie wiem...przyznam ze mialam wiecej
![]() ![]() Ja rowniez trzymam kciuki co do orkiestry
#1175 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny, troche mnie tu nie bylo a czytania sie tyle uzbieralo
![]() z tym nazwiskiem to faktycznie jest maly dylemat, ja od zawsze mialam zamiar przyjac n.meza to jakos ostatnimi czasy rozmyslalam nad tym aby pozostac przy swoim,ale-nie! choc moje bardzo mi sie podoba(jest orinalane,przy rozdawaniu zaproszen wszyscy pytali a zostaniesz przy swoim? ![]() ![]() to jednak bedziemy tworzyc jedna rodzine i tradycyjnie przyjme nazwisko meza. jak tak wypisywalyscie co mamy a czego jeszcze nie,przypomnialam sobie jeszcze o bieliznie a wlasciwie o majtusiach i pasie do ponczoch,biustonosz juz jest ale nie bede zakladac(za duzo by bylo na gorze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1176 |
Raczkowanie
|
Zapisaliśmy się na kurs uff, ale się obdzwoniłam, nawet pisało, że kurs tańca a do banku się dodzwoniłam
![]() ![]() ![]() Jak ja bym miała dwu członowe nazwisko to by miało dokładnie 18 literek dodając imię 7 razem 25 ![]() ![]() Ja na oczepinach tradycyjnie będę miała rzucanie krawatem i bukietem (a może nie tradycyjnie bo nie welonem), zbieranie na wózek i jakaś jeszcze jedna zabawa, ale musimy to jeszcze uzgodnić i na tym koniec.
#1177 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak wogóle to szybko się przestawisz bo nazwisko jest ładne i dzwieczne ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1178 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale mi sie uzbieralo do czytania, a nie bylo mnie tylko chwilke ![]() Co do zabaw oczepinowych zgadzam sie w 100% - im mniej tym lepiej, dla mnie to okropnie nudne przygladanie sie jak kobiety zdejmuja facetom krawaty, skarpetki i takie tam, a niektore zabawy sa okropnie prymitywne... Niedawno bylam na weselu w Biesiadzie swietokrzyskiej na ulicy Lodzkiej - polecam bardzo malo wymagajacym, jedzenie nie smakowalo mi w 50%, slaba obsluga. Jestem raczej na nie.
![]() |
#1179 |
Rozeznanie
|
i ja tak samo uwazam ze im mniej tym lepiej
![]() ![]() ![]() ![]()
#1180 |
Wtajemniczenie
|
Jestem nawet zadowolona udało mi się załatwić fotografa
![]() Nie miała wczoraj czasu żeby podzwonić po tych orkiestrach co dałyście mi namiary, ale dzisiaj się tym zajmę, jak mi nie wyjdzie to już nic nie robię w tej sprawie. Jeżeli chodzi o zabawy oczepinowe to ja myślę nad tym ponieważ mojego lubego rodzina i moja również lubią takie coś, a jak orkiestra umie to jeszcze fajnie zorganizować i zrobić takie zabawy żeby wszyscy się bawili a nie tylko parę osób to dla mnie może być. Właśnie dlatego zależy mi na tym żeby znaleźć taką orkiestrę która będzie umiała to zrobić. Oczepiny, biesiada przy stołach , i zabawy w tańcu. Ja ostatnio mam mnóstwo wesel i powiem szczerze że jak są takie zabawy to mi się podoba. Nie mówię tu tylko o oczepinach tylko ogólnie. Granie takich piosenek przy których można zaangażować gości do wspólnego czasami śmiesznego tańca. Ale oczywiście kwestia gustu
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1181 |
Raczkowanie
|
dagunia - koniecznie sie pochwal tym swoim kursem tańca, gdzie sie zapisalas? Cena 60zł jest od osoby czy od pary?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1182 |
Raczkowanie
|
Tak ja też prosze jakies namiary na ten kurs i oczywiście na jakieś relacje bo też sie chcemy zapisac bo z tańcem u nas tak srednio hiihhi
#1183 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki z tym kursem to oj szkoda gadać. Ja płacę 60 zł od pary zajęcia pierwsze mam mieć w szkole na ul. Naruszewicz - Oś. Dalnia, ale ponoć w różnych miejscach czasem się odbywają no wszystkiego dokładnie dowiem się w sobotę, jak wrócimy to napiszę parę słów. Zapisałam się do szkoły
http://www.cha-cha.pl/ Wklejałam kilka linków wcześniej i tam też dzwoniłam, co do niektórych, bo nie wszędzie są indywidualne zajęcia albo odbywają się na tygodniu a nie w weekendy, w tej szkole nawet w niedziele można chodzić na nauki mi na tym akurat bardzo zależało, żeby był weekend, wtedy TŻ jest w Kielcach a tak to praca i rozjazdy. Jeszcze były szkoły gdzie zajęcia indywidualne odbywały się w 8 par, czyli musiałaby się uzbierać jakaś grupka osób i tam cena była 70 od osoby, były i tańsze po 50zł te, co dziewczynki polecały wcześniej, ale TŻ stwierdził, że tam nie pójdzie, bo nie będzie go jakiś małolat uczyć tańca. Cóż musiałam iść z nim na kompromis, bo to ja go błagałam, żebyśmy się zapisali, bo inaczej będzie katastrofa a wiecie jak ktoś nie umie tańczyć to się strasznie wstydzi, więc troszkę go rozumiem. No ogólnie ceny od 50zł w górę chyba, że zajęcia grupowe to wtedy taniej, ale ja chcę indywidualnie ze względu na TŻ wstyd, no i to, że ktoś będzie się poświęcał tylko nam i dopilnuje, żeby było wszystko ok. Madzia nazwisko mi się podoba ![]() ![]()
#1184 |
Zadomowienie
|
szame jest na sienkiewicza. po prawiej za paderewskiego jak idzie się w strone dworca.
lub w pazaży świętokrzyskim ![]() ja kupiłam cos takiego (tylko bez dołu bo 50zł to przesada za majkti ![]() http://www.szame.pl/kolekcja%202007/html/Cameron.html
#1185 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, może dla kogoś podwójne nazwisko jest modą ale dla mnie na pewno nie. Mam podwójne, mimo że razem z imieniem to 26 liter. Moje nazwisko jest częścią mnie i nie wyrzeknę się go, proste. Nie zgodziłabym się przyjąć nazwiska męża bo we własnym odczuciu wyrzekłabym się siebie. Podwójne jest dla mnie jedynym akceptowalnym rozwiązaniem. Nie jestem tradycjonalistką i po ślubie nadal chcę być sobą a nie żoną swojego męża...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1186 |
Zadomowienie
|
przepraszam to kim będziesz jak nie żoną swojego męża a on mężem swojej żony?
#1187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedni zmieniają, inni biorą 2 nazwiska a u jeszcze innych mąż przybiera nazwisko zony to zalezy jakie podjescie maja do tego ludzie, ja zmienilam, nie mowie na poczatku dziwnie sie czulam w koncu tyle lat wlasne nazwisko az tu nagle ![]()
![]() |
#1188 |
Zadomowienie
|
ja myśle podobnie bo przecież nie imie czy nazwisko tworzy nas tylko my
![]() ale fakt ile osób tyle opini i bynajmniej nie jest to związane z tradycjonalizmem ![]()
#1189 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
Dołączam do was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1190 |
Zadomowienie
|
witamy
![]() mam nadzieje ze będziemy mogły pomóc ![]()
#1191 |
Przyczajenie
|
13-06-2009
|
![]() ![]() |
![]() |
#1192 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam Was zaangażowane Forumowiczki
![]() Dość niedawno tutaj trafiłam. podoba mi się, że się tu tak fajnie wspieracie i - że jest tyle osób ze świętokrzyskiego chętnych do tego. Wczoraj zaczytałam się Waszymi postami do północy, co zapewne nie było korzystne dla mojego "wizażu" ![]() Jeszcze kwestia dj - niestety Wsól i Mirek nie mogą w moim terminie, a nie mogę znaleźć nigdzie numeru telefonu do dj Piroga - może ktoś mógłby przesłać mi namiary na niego? Z góry dzięki! poza tym życzę Wam wszystkim, żeby weselna rzeczywistość sprostała Waszym marzeniom ![]() ![]() Pozdrówki dla Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1194 |
Przyczajenie
|
mam dziewczyny ogromna prosbe czy macie moze namiary na dobra krawcowa??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1195 |
Raczkowanie
|
Dagunia24 swoją bieliznę kupowałam właśnie w Kamelii na Zagórskiej, panie bardzo miłe, fajna obsługa, wtedy był duży wybór. Oprócz tych sklepów, które wymieniłaś jest jeszcze sklep na Placu Wolności obok garniturów, tam też kiedyś widziałam bardotki.
Ja kupowałam bardotkę z pasem sylikonowym. |
![]() ![]() |
![]() |
#1196 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1197 |
Raczkowanie
|
dziewczyny możecie mi dać namiary na dobrego DJ na wesele ale dopiero w 2009 bede bardzo wdzięczna
![]()
#1198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.piotrgladkowski.pl/ u nas będzie grał i jak dotąd spotkałam sie z samymi pozytywnymi opiniami na jego temat
![]() |
#1199 |
Raczkowanie
|
Witam Was serdecznie!
Bardzo dawno tu nie zaglądałam i mam duuuuuże zaległości!!! ![]() Muszę prosić o info dot. fotografów! Ile płacicie i za jakie usługi??? Mam kilku fotografów do wyboru i nie wiem na co się zdecydować??? P.S. Co to jest album włoski??? |
![]() ![]() |
![]() |
#1200 |
Raczkowanie
|
aha.... zapomniałam się pochwalić wielkim osiągnięciem! -dopiero dwa dni temu zmówiłam zaproszenia....!!!
![]() -mam nadzieję że rrozwieziemy je w miare szybko...??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.