Taki przystojny, a taki... nieśmiały? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-07-28, 21:53   #1
julka_25
Rozeznanie

Taki przystojny, a taki... nieśmiały?

Poznałam faceta. W sumie to jest właściwie klientem firmy, w której pracuję.
Przystojny meeega i bardzo inteligentny, ale dopiero od jakiegoś czasu zaczął się więcej odzywać. Generalnie to na początku, kiedy rozmawiałam o nim z koleżankami z pracy nie potrafiły nic więcej na jego temat powiedzieć. Okazało się, że poza użyciem form grzecznościowych, rzadko kiedy mówi coś więcej.
Parę razy odniosłam wrażenie, że próbuje sam nawiązać rozmowę i wtedy jakoś dawałam radę pociągnąć dalej temat. I było fajnie. Ale jak tylko pojawiał się ktoś jeszcze, on zaraz szybciutko odchodził.
Chciałabym się z nim spotkać poza pracą, a pojęcia nie mam, jak go ośmielić, czy zachęcić.
Raz, kiedy zdarzyło mi się skierować w jego stronę komplement, spalił taką "cegłę", jakiej w życiu u nikogo nie widziałam Wyglądało to może i trochę osobliwie, ale jednocześnie uroczo.
Zdarzyło się też, że on poniekąd zasugerował chęć spotkania, ale było to tak mało konkretne, że uznałam, iż lepiej poczekać na konkretne zaproszenie. I się nie doczekałam, niestety...
Sama też w sumie mogłabym zaproponować spotkanie, ale wolałabym zobaczyć też troszeczkę inicjatywy z jego strony.

Dziewczyny, może któraś miała do czynienia z facetem tak nieśmiałym? Jak w ogóle "ugryźć" ten temat? On się czerwieni nawet, kiedy dotknie mojej ręki albo kiedy ja mu się przyglądam...
Bardzo mi się podoba
julka_25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-28, 22:09   #2
Folgia
Rozeznanie

Dot.: Taki przystojny, a taki... nieśmiały?

Nie ma sensu czekać na pierwszy krok. Zaproponuj kawę i tyle
Stary 2018-07-28, 22:18   #3
julka_25
Rozeznanie

Jest w tym jakiś paradoks, że zawsze ciągnęło mnie do silnych osobowości, facetów z mocnym charakterem, a teraz kompletnie nie umiem się odnaleźć w sytuacji.
Bo momentami myślę sobie: kurczę, dlaczego ja zawsze muszę zaczynać temat i dążyć do dyskusji?
Nie zrozumcie mnie źle; kiedy ja zacznę, to widzę po nim, że jest ta ulga, że on zaczynać nie musi...
Tylko, że chwilami chciałabym, aby to on przyszedł i zagadał, powiedział komplement, itd.
Wiem, że mu się podobam, bo nawet moje koleżanki zgodnie tak twierdzą i widzą, że odkąd się pojawiłam, jestem jedyną osobą, która go obsługuje - on czasami tak lawiruje, żeby do mnie przyjść, ze jest to aż zabawne...

Obawiam się trochę, że jeśli ja wyjdę z inicjatywą pierwsza, to z jego strony później będzie wciąż oczekiwanie na to, abym to ja coś proponowała.
On naprawdę jest bardzo nieśmiały... Nie wiem kompletnie, jak wygląda życie i związek z taką osobą - nigdy nie miałam z kimś takim do czynienia
Stary 2018-07-29, 08:00   #4
samotny_t
BAN stały

Cytat:
Napisane przez julka_25 Pokaż wiadomość
Poznałam faceta. W sumie to jest właściwie klientem firmy, w której pracuję.
Przystojny meeega i bardzo inteligentny, ale dopiero od jakiegoś czasu zaczął się więcej odzywać. Generalnie to na początku, kiedy rozmawiałam o nim z koleżankami z pracy nie potrafiły nic więcej na jego temat powiedzieć. Okazało się, że poza użyciem form grzecznościowych, rzadko kiedy mówi coś więcej.
Parę razy odniosłam wrażenie, że próbuje sam nawiązać rozmowę i wtedy jakoś dawałam radę pociągnąć dalej temat. I było fajnie. Ale jak tylko pojawiał się ktoś jeszcze, on zaraz szybciutko odchodził.
Chciałabym się z nim spotkać poza pracą, a pojęcia nie mam, jak go ośmielić, czy zachęcić.
Raz, kiedy zdarzyło mi się skierować w jego stronę komplement, spalił taką "cegłę", jakiej w życiu u nikogo nie widziałam Wyglądało to może i trochę osobliwie, ale jednocześnie uroczo.
Zdarzyło się też, że on poniekąd zasugerował chęć spotkania, ale było to tak mało konkretne, że uznałam, iż lepiej poczekać na konkretne zaproszenie. I się nie doczekałam, niestety...
Sama też w sumie mogłabym zaproponować spotkanie, ale wolałabym zobaczyć też troszeczkę inicjatywy z jego strony.

Dziewczyny, może któraś miała do czynienia z facetem tak nieśmiałym? Jak w ogóle "ugryźć" ten temat? On się czerwieni nawet, kiedy dotknie mojej ręki albo kiedy ja mu się przyglądam...
Bardzo mi się podoba
Wszędzie rady żeby odważnie zgadywać kobiety a wystarczy po prostu być przystojnym

Zaproś go sama i tyle
samotny_t jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-29, 08:03   #5
2f6abb6d3878858271ffdb3efd65c95d1f4fde9b_623d0cb3af0b6
Konto usunięte

Cytat:
Nie wiem kompletnie, jak wygląda życie i związek z taką osobą - nigdy nie miałam z kimś takim do czynienia

może spotkaj się z nim najpierw poza pracą, bo brzmisz zabawnie zastanawiając się nad wyimaginowanym związkiem z totalnie obcym facetem...
2f6abb6d3878858271ffdb3efd65c95d1f4fde9b_623d0cb3af0b6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-29, 09:25   #6
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-29, 10:57   #7
I am Rock
lokalna gwiazda

[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;85136111]

może spotkaj się z nim najpierw poza pracą, bo brzmisz zabawnie zastanawiając się nad wyimaginowanym związkiem z totalnie obcym facetem...[/QUOTE]

... który może mieć (surprise!) dziewczynę.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-07-29, 12:13   #8
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-29, 12:33   #9
lady666macbeth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
albo tak..
Stary 2018-07-29, 21:09   #10
julka_25
Rozeznanie

[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;85136111]

może spotkaj się z nim najpierw poza pracą, bo brzmisz zabawnie zastanawiając się nad wyimaginowanym związkiem z totalnie obcym facetem...[/QUOTE]

No właśnie chcę się spotkać i już nawet wstępnie się umówiłam

Wiem, że jest sam - mówił mi o tym. Choć w ogóle nie pytałam i nawet nie krążyłam wokół tego tematu.
Mocno mnie zresztą wtedy zaskoczył.

Z tym związkiem to przesadziłam, ale pisałam późno i z lekka na rauszu i dlatego takie kwiatki wyszły
Ciekawa jestem ogólnie takiego typu osoby jak on. Sama jestem dość przebojowa i gadatliwa i mam obawy, czy on ze mną wytrzyma...
Stary 2018-07-29, 21:31   #11
lady666macbeth
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie chcę się spotkać i już nawet wstępnie się umówiłam

Wiem, że jest sam - mówił mi o tym. Choć w ogóle nie pytałam i nawet nie krążyłam wokół tego tematu.
Mocno mnie zresztą wtedy zaskoczył.

Z tym związkiem to przesadziłam, ale pisałam późno i z lekka na rauszu i dlatego takie kwiatki wyszły
Ciekawa jestem ogólnie takiego typu osoby jak on. Sama jestem dość przebojowa i gadatliwa i mam obawy, czy on ze mną wytrzyma...
idźcie na kawę, piwo czy co tam chcecie, i zobaczysz jak będzie
powodzenia.!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-07-30, 00:45   #12
Nancy_M
Wtajemniczenie

Cytat:

Obawiam się trochę, że jeśli ja wyjdę z inicjatywą pierwsza, to z jego strony później będzie wciąż oczekiwanie na to, abym to ja coś proponowała.
Być może po spotkaniu (lub kilku) poza pracą poczuje się pewniej i zacznie sam wychodzić z inicjatywą.
Nancy_M jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-30, 01:04   #13
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab
Konto usunięte

Cytat:
On naprawdę jest bardzo nieśmiały... Nie wiem kompletnie, jak wygląda życie i związek z taką osobą - nigdy nie miałam z kimś takim do czynienia
Jeżeli podrywasz faceta o takim usposobieniu, to miej świadomość, że on taki jest i raczej się nie zmieni. Jeżeli ci to nie pasuje na dłuższą metę, to daj spokój sobie i jemu.
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-30, 03:31   #14
White_Dove
Zakorzenienie

Może jak poczuje się pewnie, pozna cię to sam zacznie działać.
White_Dove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-30, 08:47   #15
kotissska
Rozeznanie

[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;85148666]Jeżeli podrywasz faceta o takim usposobieniu, to miej świadomość, że on taki jest i raczej się nie zmieni. Jeżeli ci to nie pasuje na dłuższą metę, to daj spokój sobie i jemu.[/QUOTE]

To nie zasada często jest, że facet powściągliwy do obcych ludzi jest zupełnie inny w otoczeniu osób, które dobrze zna.
Mam w otoczeniu kilka przykładów, grzecznych i nawet trochę nieśmiałych facetów, którzy w swoim towarzystwie są rozkręceni, gadatliwi i bardzo charyzmatyczni.
Więc po co od razu zniechęcać autorkę.
kotissska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-07-30, 09:37   #16
julka_25
Rozeznanie

Wiecie, bo to jest tak, że ja się obawiam zrobić coś nie tak. Naprawdę mi się podoba

Liczę na to, że przy bliższym poznaniu trochę się otworzy i wykaże więcej inicjatywy
Stary 2018-07-30, 09:59   #17
kotissska
Rozeznanie

Cytat:
Wiecie, bo to jest tak, że ja się obawiam zrobić coś nie tak. Naprawdę mi się podoba

Liczę na to, że przy bliższym poznaniu trochę się otworzy i wykaże więcej inicjatywy
Gorzej jak się okaże, że ten ideał ma kobietę bierz to pod uwagę.
Stary 2018-07-30, 10:09   #18
ParasolkaMaryPoppins
Zadomowienie

I jak w końcu z tą kawą? Zaprosiłaś?
ParasolkaMaryPoppins jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-30, 11:19   #19
cotusie
Raczkowanie

[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;85148666]Jeżeli podrywasz faceta o takim usposobieniu, to miej świadomość, że on taki jest i raczej się nie zmieni. Jeżeli ci to nie pasuje na dłuższą metę, to daj spokój sobie i jemu.[/QUOTE]

Nieśmiałość może wynikać z wielu faktów. To może być taki charakter człowieka, ale mogą być kompleksy, problemy rodzinne, jakieś sytuacje z dzieciństwa, odrzucenie przez kogoś bliskiego w przeszłości, brak pewności siebie, brak zaufania do ludzi i wiele innych czynników, a może nawet złożenie kilku czynników jednocześnie. Poza tym nieśmiałość może dotyczyć tylko kontaktów z kobietami (i to niektórymi), tylko rozmów z nieznajomymi, tylko sytuacji oficjalnych, tylko gdy się przebywa w większej grupie, albo w innym wybranym ograniczonym zakresie. Nad tym można pracować, oczywiście pod warunkiem, że ta nieśmiała osoba tego chce... a czasami nawet odbywa się z ograniczoną świadomością, po prostu ciąg zdarzeń powoduje, że to się dzieje, nabiera się pewności siebie i ośmiela pozwolić sobie na więcej.
cotusie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-07-30, 15:36   #20
mc266
Zakorzenienie

Dziewczyny dobrze radzą. Zaproponuj spotkanie i zobaczysz co dalej. Nikt tego teraz nie przewidzi, czy będziesz dobrze czuła się w związku z nieśmiałym facetem, czy rozkręci się. Co do brania inicjatywy taka mała uwaga, często osoby nieśmiałe nabierają do tego odwagi po bliższym poznaniu.[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;85136111]

może spotkaj się z nim najpierw poza pracą, bo brzmisz zabawnie zastanawiając się nad wyimaginowanym związkiem z totalnie obcym facetem...[/QUOTE]A co w tym strasznego? Wyskakiwanie do niego z jakimiś związkowymi propozycjami na tym etapie byłoby dziwne, ale nie widzę nic złego w zastanawianiu się, czy to dobry materiał na faceta.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

mc266 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-30, 16:20   #21
stewardesa
BAN stały

Przede wszystkim nie znasz go, to jedynie wrażenie jakie odnosisz. Możesz się bardzo zdziwić. Może się też okazać, że ta "nieśmiałość" to zniesmaczenie tym, że podrywasz klienta albo zwyczajnie brak zainteresowania.
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-30, 19:11   #22
I am Rock
lokalna gwiazda

Dla mnie, podrywanie klienta trąci brakiem profesjonalizmu.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-30, 20:06   #23
julka_25
Rozeznanie

Nie podrywam. Rozmawiamy od jakiegoś czasu, ale nie rzucam mu się na szyję z odległości kilometra...
Rozumiem, że kiedy pyta, co u mnie słychać, powinnam zrobić nabzdyczoną minę, mruknąć "dziękuję, w porządku" i wcisnąć nos w papiery, żeby (nie daj Boże) nie pomyślał, że mi się może podobać.
Dopóki nie zauważyłam, że po omówieniu spraw służbowych lubi chwilę postać i niezobowiązująco pogadać, to się nie wyrywałam.
To jakaś zbrodnia, że mi się podoba, będąc jednocześnie klientem mojej firmy? Zwolnić się mam, czy jak?

On nie ma nikogo - sam mi powiedział. Ani chłopaka ani dziewczyny

Tak, umówiłam się z nim wstępnie na kawę. Jeśli się nic nie zmieni (jemu ani mnie), to widzimy się w okolicach weekendu.

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:
Napisane przez cotusie Pokaż wiadomość
Nieśmiałość może wynikać z wielu faktów. To może być taki charakter człowieka, ale mogą być kompleksy, problemy rodzinne, jakieś sytuacje z dzieciństwa, odrzucenie przez kogoś bliskiego w przeszłości, brak pewności siebie, brak zaufania do ludzi i wiele innych czynników, a może nawet złożenie kilku czynników jednocześnie. Poza tym nieśmiałość może dotyczyć tylko kontaktów z kobietami (i to niektórymi), tylko rozmów z nieznajomymi, tylko sytuacji oficjalnych, tylko gdy się przebywa w większej grupie, albo w innym wybranym ograniczonym zakresie. Nad tym można pracować, oczywiście pod warunkiem, że ta nieśmiała osoba tego chce... a czasami nawet odbywa się z ograniczoną świadomością, po prostu ciąg zdarzeń powoduje, że to się dzieje, nabiera się pewności siebie i ośmiela pozwolić sobie na więcej.
On jest bardzo miły, naprawdę. Tylko czasami jak się zatnie, to nie może "przeskoczyć"
Czerwieni się na twarzy, mruknie "przepraszam" i czeka aż ja przejmę na siebie "ciężar" konwersacji.
Widzę, że czasami czuje się skrępowany.

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Napisane przez kotissska Pokaż wiadomość
Gorzej jak się okaże, że ten ideał ma kobietę bierz to pod uwagę.
Nie ma. Już pisałam, że jest singlem.

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
Przede wszystkim nie znasz go, to jedynie wrażenie jakie odnosisz. Możesz się bardzo zdziwić. Może się też okazać, że ta "nieśmiałość" to zniesmaczenie tym, że podrywasz klienta albo zwyczajnie brak zainteresowania.
Na początku z reguły bazuje się na pierwszym wrażeniu i trudno przesądzać. Wnoszę po jego zachowaniu, że jest nieśmiały. Lepiej?

No rzeczywiście; taka zwyczajna rozmowa o tym, co u mnie czy u niego, to taki podryw, ze ho ho
Nie jestem typem dziewczyny, która podrywa faceta. Zwyczajnie okazuję mu sympatię, bo to miły facet i tyle.
Stary 2018-07-30, 21:35   #24
ParasolkaMaryPoppins
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
Abstrahując trochę od tematu - A co robić, gdy klient podrywa Ciebie? (Pytanie kieruję do wszystkich ). Niestety, zdarzają mi się tacy klienci i staram się zbywać ich uśmiechem lub milczeniem. Nawet jeśli są bardzo interesujący. Szkoda, że jednego musiałam poznać akurat w tych okolicznościach, ale gdy przekalkulowałam bilans zysków i strat, stwierdziłam, że nie warto się w to pakować.
ParasolkaMaryPoppins jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-31, 05:26   #25
Fortuna1
Zakorzenienie

Powodzenia autorko!

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2018-07-31, 07:12   #26
kotissska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
To akurat nie jest Twój problem ani zagrożenie Twojego profesjonalizmu o opinię na temat podrywania klienta nikt nie pytał, więc takie teksty zachowaj dla siebie
Stary 2018-07-31, 07:26   #27
julka_25
Rozeznanie

Cytat:
To akurat nie jest Twój problem ani zagrożenie Twojego profesjonalizmu o opinię na temat podrywania klienta nikt nie pytał, więc takie teksty zachowaj dla siebie
Zabrzmiało, jakbym była pracownikiem mega wysokiego szczebla i mogła załatwić mu nie wiadomo co w tym moim miejscu pracy
A ja co najwyżej mu podaję coś do pisania albo odbieram od niego opłatę i tyle
No i zawsze chwilę pogadamy "przy okazji".

Tak w ogóle czasami zauważam, że są tendencje, aby tu kogoś "przydusić", zamiast wesprzeć. Nie oczekuję wcale samych pozytywnych opinii, ale czasami nie rozumiem, za co obrywam...
Za to, że mi się spodobał? Za to, że jest klientem? Za to, że wierzę w to, że kiedy mówi "nikogo nie mam", to nie ma?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-07-31, 07:49   #28
kotissska
Rozeznanie

Cytat:
Zabrzmiało, jakbym była pracownikiem mega wysokiego szczebla i mogła załatwić mu nie wiadomo co w tym moim miejscu pracy
A ja co najwyżej mu podaję coś do pisania albo odbieram od niego opłatę i tyle
No i zawsze chwilę pogadamy "przy okazji".

Tak w ogóle czasami zauważam, że są tendencje, aby tu kogoś "przydusić", zamiast wesprzeć. Nie oczekuję wcale samych pozytywnych opinii, ale czasami nie rozumiem, za co obrywam...
Za to, że mi się spodobał? Za to, że jest klientem? Za to, że wierzę w to, że kiedy mówi "nikogo nie mam", to nie ma?
Skąd Ci się to wzięło? I jak nazywasz przyduszaniem opinię, że nikomu nic do oceniania profesjonalizmu, tak jak wyżej to skomentowano i zarzucono że Ci nieodpowiednie zachowanie wobec klienta to gratuluję umiejętności interpretacji. Bo teraz chyba przywaliłaś się a nie do końca sama wiesz czego i po co i nie tej osoby.

Edytowane przez kotissska
Czas edycji: 2018-07-31 o 07:50 Powód: p
Stary 2018-07-31, 07:59   #29
julka_25
Rozeznanie

Cytat:
Skąd Ci się to wzięło? I jak nazywasz przyduszaniem opinię, że nikomu nic do oceniania profesjonalizmu, tak jak wyżej to skomentowano i zarzucono że Ci nieodpowiednie zachowanie wobec klienta to gratuluję umiejętności interpretacji. Bo teraz chyba przywaliłaś się a nie do końca sama wiesz czego i po co i nie tej osoby.
To nie było do Ciebie przecież. Pierwsza część odpowiedzi jest do Ciebie W sensie takim, że ja też uważam, że nikomu nic do tego, a komentowana przez nas refleksja koleżanki jest dla mnie trochę dziwna. Bo ja naprawdę jestem prawie jak bileterka na PKP i taki mam zakres pracy, a niektórzy uważają, że pewnie wywlokę jakieś tajemnice firmy i cholercia wie co jeszcze.

Reszta to mój komentarz do postów niektórych osób, które chcą mnie pożreć żywcem, bo mi się ten facet podoba

Edytowane przez julka_25
Czas edycji: 2018-07-31 o 08:07
Stary 2018-07-31, 08:11   #30
kotissska
Rozeznanie

Cytat:
To nie było do Ciebie przecież. Pierwsza część odpowiedzi jest do Ciebie W sensie takim, że ja też uważam, że nikomu nic do tego, a komentowana przez nas refleksja koleżanki jest dla mnie trochę dziwna. Bo ja naprawdę jestem prawie jak bileterka na PKP i taki mam zakres pracy, a niektórzy uważają, że pewnie wywlokę jakieś tajemnice firmy i cholercia wie co jeszcze.

Reszta to mój komentarz do postów niektórych osób, które chcą mnie pożreć żywcem, bo mi się ten facet podoba
Ok teraz rozumiem.
Nawet jakbyś miała nie wiadomo jaką pracę, to Twoja sprawa jak profesjonalnie to wygląda. Ludzie sobie przypisują dziwne prawo oceniania, pouczania i narzucania tego co najlepsze. Kobieta zawsze będzie coś robiła niestosowanego dla kogoś i znajdą się strażnicy moralności i profesjonalizmu.

Jeśli jest wolny, zgodził się na spotkanie to wszystko się okaże. Żadna zbrodnia, jeśli nie ma nikogo, nie jest w związku. Okazać się może sympatyczną gadułą, kwestia sprawdzenia.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości