Lubelskie Panny Młode cz. III - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-08, 09:10   #2851
madzia66
Raczkowanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III

Cytat:
Napisane przez madzikownia Pokaż wiadomość
Skrzatek 24 jezeli chodzi o sukienki z salonu Yvette to moja zanjoma tam szyje i naprawde dziewczyny sa bardzo zadowolone takze nie zapeszysz napewno bedzie sliczna. Madzia66 sukienka sliczna i moim zdaniem wcale nie bedzie za ciemna a jak wyglada dol???

Dzięki za opinię. Nad dołem jeszcze się zastanawiam ponieważ jest kilka opcji do wyboru. Chciałabym dużo pozmieniać w tej spódnicy i pani w salonie powiedziała że nie ma problemu. Problemem jest natomiast opinia mojej mamy, która cały czas twierdzi że powinnam mieć białą suknię. Ja jestem brunetką mam ciemne oczy i dość ciemna cerę a w białych moim zdaniem wyglądam.... kiepsko. Ale nie wiem jak ją do tego przekonać???

Co do pana Widło to myślę, że to dobry wybór. My tez będziemy go mieli. Bardzo podobają nam się jego końcowe efekty pracy.
madzia66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 09:13   #2852
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Cytat:
Napisane przez skrzatek24 Pokaż wiadomość
Pisałam już troszkę na temat Jedliny... W zeszłym roku było tam wesele mojej siostry. Pierwszy błąd jaki popełnili rodzice to brak wpisanej ceny za osobę w umowie gdyż ja twierdził p. Jedlina wszystko zależy od menu, które wybiera się znacznie później (i to w sumie zrozumiałe). Jednak cena przykładowego menu, na którą wstępnie umawiali się rodzice znacznie różniła się od tej, którą ostatecznie zapłacili i to o ok 30 zł na osobę. Z takich niezrozumiałych dla mnie opłat w tym lokalu dochodzi jeszcze np. schłodzenie alkoholu 5zł za butelkę o czym dowiedziliśmy się jakiś tydzień przed weselem i opłata dla ZAIKSu (1000 zł jeżeli dobrze pamiętam), którą tak naprawdę powinien uiścić właściciel i wydaje mi się, że nie płaci tej kwoty ZAIKsowi przed każdym weselem (poprawcie mnie jeżeli się mylę). Wspominałyśmy sobie właśnie dziś z siostrą jej ślub i wesele i stwierdziła, że cała systuacja z w.w.lokalem (o której już we wcześniejszych postach wspominałem) odebrałą jej radość z przeżywania tego dnia i gdyby miała jeszcze raz podjąc decyzję odnośnie lokalu napewno nie byłaby to Jedlina.
Gdybym wczesniej zajrzała na to forum napewno wzbudziłby nasze podejrzenia fakt, że lokal rezerwowany był w lutym czy nawet marcu na czerwiec, i niby nagle zwolniło się miejsce.., Ale było minęło. W każdym razie jeżeli nie chcesz mieć dodatkowego stresa odradzam ten lokal.
O zgrozo! Wiedziałam, że jest tam czasem średnio ciekawie ale żeby aż tak!? Chłodzenie butelek 5zł?? No chyba ich całkiem piiiip.... no to schłodzenie 100 butelek to już pokaźna sumka sie robi... Pozatym 30 zł więcej niż na początku przecież to b. dużo no może między 90 a 120 to jeszcze jakoś da rade ale miedzy 180 a 210 no to czuć różnice.... I jeszcze opłaty dla ZAIKSu??? ja podziękuje.... Dobrze że my na umowie mamy konkretną cenę za osobę... Pewnie gdyby mi powiedzieli że to zależy od menu to bym to zrozumiała i człowiek może sie potem nieźle wkopać....
Stary 2008-08-08, 09:16   #2853
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cannabis84 Pokaż wiadomość

Zlosci mnie to wiecie, bo czlowiek tyle pieniedzy placi, za slub, ktory trwa jakies 50 minut. Ale malo tego, to jeszcze trzeba tyle przejsc zanim do tego dojdzie: obowiazkowe nauki, skupienia itp. Horror...
No dokładnie-zwłaszcza,że taki ksiądz to tylko asystuje przy tym slubie...

Cytat:
Napisane przez korzel Pokaż wiadomość
No, to znalazlam moja chorzystke-harfistke.
http://www.harfistka.eu/kontakt.htm

Sama do niej zaraz pisze czy mi nie zagra na slubie!
Oooo to jakaś nowość w naszym kościele-pewnie się księdzu spodoba
Stary 2008-08-08, 09:21   #2854
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Ja wybralam sobie slae w Melgwi Robertino, sala bardzo mi sie podoba jest bardzo duza klimatyzowana i ladnie przybrana jedzonko maja tez niezle zobaczymy jak sie spisza 19.09.2009 natomiast minusem jest to ze na dworze nie ma ani altanki ani fontanny jak w dworze Anna. Generalnie na zewnatrz nic ciekawego ale w srodek rekompensuje to wszystko. Z sal ktore mi sie podobaja i o ktorych slyszalam pozytywne opinie to min. Fiesta, Ola. Szalony Kogut,Vanett. Jesli chodzi o Dwor Anna to bylam tam dwa lata temu na weselu i bylam mocno zawiedziona wedlina na polmiskach wygladala jak by tam czekala na Panstwa Mlodych juz kilka dni wczesniej ogolnie z wesela wrocilismy glodni Ale minelo dwa lata wiec wszystko moglo sie zmienic. Pozytywne opinie slyszalam tez o Zajezdzie Krolewskim. Napewno cos znajdzisz ciekawego moja przyszla szwagierka znalazla sale i cala reszte w poltora miesiaca z moja pomoca Musze sie Wam pochwalic ze bylam dzis na spotkaniu z kamerzysta Panem T. Widlo i chyba sie zdecydujemy na niego co o tym myslicie??? a jezeli chodzi o zespoly to ja nie wiem o co chodzi ale w tamtym tygodniu obdzwonilam duza ich ilosc i jak juz chcialam sie decydowac to w przeciagu kilku dni zespol Alien Convert juz nie maja mojego wolnego terminutakze zdecydujemy sie chyba na SA GORSI rozmawialam ze znajoma ktora przez poczte pantoflowa slyszala pochlebne opinie
Fajną datę macie widzę że załatwienia idą pełną parą u was

Cytat:
No, to znalazlam moja chorzystke-harfistke.
http://www.harfistka.eu/kontakt.htm

Sama do niej zaraz pisze czy mi nie zagra na slubie!
Daj znać co i jak, ja myślałam też o jakiejś oprawie muzycznej, ale jeszcze nie wiem co by to mogło być, czy jakieś skrzypce czy może śpiewająca osobą a może harfa....
Joasia*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 09:36   #2855
Amira_2007
Rozeznanie

Madzikownia, podobno w Robertino są dobre warunki i jedzenie. Chociaż nie ma stolików niedaleko jest staw nad który można sie przespacerować. Szkoda tylko, że niedawno wycieli okoliczne drzewa, wcześniej było zdecydowanie przyjemniej.
Amira_2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 09:46   #2856
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez madzia66 Pokaż wiadomość
Dzięki za opinię. Nad dołem jeszcze się zastanawiam ponieważ jest kilka opcji do wyboru. Chciałabym dużo pozmieniać w tej spódnicy i pani w salonie powiedziała że nie ma problemu. Problemem jest natomiast opinia mojej mamy, która cały czas twierdzi że powinnam mieć białą suknię. Ja jestem brunetką mam ciemne oczy i dość ciemna cerę a w białych moim zdaniem wyglądam.... kiepsko. Ale nie wiem jak ją do tego przekonać???
Ja też jestem brunetką o ciemnej karnacji i nie brałam pod uwage innego koloru jak biały
Ecri to mogę na inne okazje załozyć jeszcze, a biel na ślub jest bardzo odpowiednia wg mnie

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 09:54   #2857
gwiazdeczka84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Ja też jestem brunetką o ciemnej karnacji i nie brałam pod uwage innego koloru jak biały
Ecri to mogę na inne okazje załozyć jeszcze, a biel na ślub jest bardzo odpowiednia wg mnie
Ja tez nie chce zadnego innego koloru jak tylko bialy

gwiazdeczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 09:59   #2858
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
prawda jest taka,że do ciemnej karnacji i ciemnych włosów pasuje tylko i wyłącznie biel-podkreśla wszystkie atuty urody Natomiast dla kobiet o jasnej karnacji i jasniejszyc włosach bardziej odpowiedni kolor to jakiś z gamy ecru

A tak w ogóle miss.hot -miałaś pokazać zdjęcie sukni
Stary 2008-08-08, 10:23   #2859
Amira_2007
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
prawda jest taka,że do ciemnej karnacji i ciemnych włosów pasuje tylko i wyłącznie biel-podkreśla wszystkie atuty urody Natomiast dla kobiet o jasnej karnacji i jasniejszyc włosach bardziej odpowiedni kolor to jakiś z gamy ecru

Ja mam za to jasne włosy i dość ciemną karnację (nie solaryczną ) i niektóre sukienki ecru mi pasują a niektóre absolutnie nie. W białym tez nie wyglądam najgorzej i mam mały dylemat co do koloru sukni, choć na razie skłaniam sie ku ecru.
Miss Hot proszę o prezentacje kreacji
Stary 2008-08-08, 10:34   #2860
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Cytat:

Zgadzam się ja jeszcze nie wiem czy biel czy ecru ale raczej biel ja jestem (aktualnie ) brunetką ale u mnie to sie zmienia jak w kalejdoskopie dążę do wściekłego rudego (miałam tak 1.5 roku temu i był suuuper taka wściekła marchewa) ale ciężko wyjść z ciemnych włosów do jasnych niestety (nie niszcząc ich). Swoją drogą zawsze marzył mi sie blond, ale ja sama nie wiem w końcu czy mi pasuje ?? :/ Do ślubu iść w ślicznych blond loczkach (aaaaa..... marzenie) ale w domu twierdzą że blond to nie mój kolor... hmm.... sama nie wiem. A jeśli chodzi o karnacje to jestem (najczęściej) biała jak śnieg U mnie w domu zawsze mówią "jesteś biała jak gówno w przerębli" ale na szczęście mam to do siebie sie się szybko opalam i to od razu na brąz ;D wiec pare wizyt w solarium (ewentualnie leżakowania w długi majowy weekend i do białej sukienki jak znalazł .

miss.hot - zdjęcia sukienki i welonu
Stary 2008-08-08, 10:45   #2861
Joasia***
Rozeznanie

Dziewczyny, równy rok do naszego Ślubu... dziś 8my sierpnia, za rok o tej porze będę się szykować....: jupi: nie mogę się doczekać!
Stary 2008-08-08, 10:47   #2862
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
No miałam, miałam, ale późno wczoraj wróciłam i już sił mi zbrakło, żeby nakładać kieckę

Cytat:
Napisane przez Amira_2007 Pokaż wiadomość
Miss Hot proszę o prezentacje kreacji
Cytat:
Napisane przez Miira Pokaż wiadomość
miss.hot - zdjęcia sukienki i welonu
Wrzucę na pewno za tydzień i dwa dni

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 11:18   #2863
Amira_2007
Rozeznanie

Cytat:
No miałam, miałam, ale późno wczoraj wróciłam i już sił mi zbrakło, żeby nakładać kieckę

Wrzucę na pewno za tydzień i dwa dni
Miss Hot ty dręczycielko

Joasiu, gratuluję i życzę udanego roku narzeczeńskiego - ostatni rok wolności jakby nie było

Ja już kilka razy z blondynki stawałam sie brunetką i z powrotem. Teraz mam złotawy blond i dobrze sie w nim czuję.
Stary 2008-08-08, 11:29   #2864
madzikownia
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do madzikownia

miss.hot Przed Robertino zrobili kostke ale nadal glownym minusem jest brak zieleni i najgorsze ...Groszek z boku przed ktorym czest stoja amatorzy piwka i nie tylko. madzia66 czy mierzylas juz ta sukienke??? jesli nie to moze twoja mame przekona jak ja zalozysz ja osobiscie uwazam ze ecri czy nawet capucino rowniez pasuje wszystko zalezy od tego jak sie wyglada w danym kroju i kolerze. Joasia*** najsmieszniejsze jest to ze dopiero tutaj uswiadomilyscie mi ze mam taka date z dziewiatkami to fakt jakos wszystko idzie szybciutko az czasami sie zastanawiam ze a idzie za dobrze, czasami mam takie mysli ze jeszcze ponad rok i boje sie zeby sie cos nie wydzarzylo... ale trzeba myslec pozytywnie. Jeszcze Wam sie nie pochwalilam ze juz mam sukienke slubna czasami dochodze do wniosku ze juz za miesiac bym mogla wychodzic za maz Chyba zadna z Was nie kupowala sukienki przez allegro ?? ja sie zdecydowalam i szczerze mowiac bardzo milo sie rozczarowalam. Kroj sukienki byl identyczny jak na zdjeciu za to nie bylo widac na zdjeciu ze cala gora jest z cudnej koronki ma bardzo bardzo dlugi tren na ktorym tez jest koronka. Miss.hot ja tez jestem ciekawa twojej sukni skrzatek24 jak przeczytalam co sie wyrabia w Jedlinie to myslalam ze spadne z krzeselka szok
madzikownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 11:41   #2865
aniago25
Zadomowienie

madzikownia moja koleżanka kupiła na allegro suknie ślubną, jest bardzo zadowolona , krawcowa zrobiła jej malusienkie poprawki i ma śliczną suknie za małe pieniądze Ja we wtorek odbieram swoją, już nie moge się doczekać, jak wyszły moje poprawki
Stary 2008-08-08, 11:44   #2866
chanel77
Raczkowanie

Cytat:
Chyba zadna z Was nie kupowala sukienki przez allegro ?? ja sie zdecydowalam i szczerze mowiac bardzo milo sie rozczarowalam. Kroj sukienki byl identyczny jak na zdjeciu za to nie bylo widac na zdjeciu ze cala gora jest z cudnej koronki ma bardzo bardzo dlugi tren na ktorym tez jest koronka.

super! ja bym na to nie wpadła ale jesteś już "przygotowana" do slubu, chyba zadna z nas nie miala sukienki na rok przed slubem
pochwal się zdjęciami sunkienki!!!
chanel77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 11:54   #2867
Amira_2007
Rozeznanie

Ja oglądam, ale nie kupuję jeszcze - poczekam z tym do stycznia. Jeśli trafiłabym używaną suknię (tę moja upatrzoną) w idealnym stanie to pewnie kupiłabym, ale po osobistym sprawdzeniu jak wygląda nie obrobiona photoshopem
Stary 2008-08-08, 12:01   #2868
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Cytat:
miss.hot Przed Robertino zrobili kostke ale nadal glownym minusem jest brak zieleni i najgorsze ...Groszek z boku przed ktorym czest stoja amatorzy piwka i nie tylko. madzia66 czy mierzylas juz ta sukienke??? jesli nie to moze twoja mame przekona jak ja zalozysz ja osobiscie uwazam ze ecri czy nawet capucino rowniez pasuje wszystko zalezy od tego jak sie wyglada w danym kroju i kolerze. Joasia*** najsmieszniejsze jest to ze dopiero tutaj uswiadomilyscie mi ze mam taka date z dziewiatkami to fakt jakos wszystko idzie szybciutko az czasami sie zastanawiam ze a idzie za dobrze, czasami mam takie mysli ze jeszcze ponad rok i boje sie zeby sie cos nie wydzarzylo... ale trzeba myslec pozytywnie. Jeszcze Wam sie nie pochwalilam ze juz mam sukienke slubna czasami dochodze do wniosku ze juz za miesiac bym mogla wychodzic za maz Chyba zadna z Was nie kupowala sukienki przez allegro ?? ja sie zdecydowalam i szczerze mowiac bardzo milo sie rozczarowalam. Kroj sukienki byl identyczny jak na zdjeciu za to nie bylo widac na zdjeciu ze cala gora jest z cudnej koronki ma bardzo bardzo dlugi tren na ktorym tez jest koronka. Miss.hot ja tez jestem ciekawa twojej sukni skrzatek24 jak przeczytalam co sie wyrabia w Jedlinie to myslalam ze spadne z krzeselka szok
Super z tą suknią . Pochwal się zdjęciami . Ja też poczekam do stycznia z szukaniem sukni jeśli bym znalazła wymarzoną w salonie (i by była super droga) i taką samą na allegro taniej to pewnie bym kopiła na allegro
Stary 2008-08-08, 12:25   #2869
*kaalinaa*
Zadomowienie

Ja zanim zaczęłam mierzyć sukienki zastanawiałam się którą wybrać: białą czy ecru ?? - oba kolory mi się podobały. Życie samo zweryfikowało W ecru wyglądałam po prostu jak "kopa" brzydko i nijako za to w białej o wiele lepiej. Dlatego ja będę miała białą. Wszystko zależy od tego komu w czym jest dobrze

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 12:50   #2870
Itenka
Raczkowanie

Mo rozpisałyscie sie dziewczynki ze az milo normalnie poczytac i czas w pracy szybciej mija
Tak wracajac do wczesniejszego tematu dworu Anna to tez slyszalam same dobre opinie oprocz jednego dania z menu: zupa z królika z grzankami
a i mam pytanie czy wasze przyszle niedoszle Mężusie mają jakieś swoje wymogi co do ich umudrowania?? Ciekawa jestem jak faktycznie Panowie prezentuja sie we frakach itp krojach

http://www.suwaczek.pl/cache/05af71c6a2.png[/img][/url]
Itenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 13:07   #2871
karolada
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Joasia*** Pokaż wiadomość
Dziewczyny, równy rok do naszego Ślubu... dziś 8my sierpnia, za rok o tej porze będę się szykować....: jupi: nie mogę się doczekać!
I ja się przyłączam
karolada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 13:14   #2872
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Cytat:
Napisane przez Itenka Pokaż wiadomość
Mo rozpisałyscie sie dziewczynki ze az milo normalnie poczytac i czas w pracy szybciej mija
Tak wracajac do wczesniejszego tematu dworu Anna to tez slyszalam same dobre opinie oprocz jednego dania z menu: zupa z królika z grzankami
a i mam pytanie czy wasze przyszle niedoszle Mężusie mają jakieś swoje wymogi co do ich umudrowania?? Ciekawa jestem jak faktycznie Panowie prezentuja sie we frakach itp krojach
w tym menu co nam dali do wyboru pisze : "zupa królicza na winie z pikantnymi grzankami" brzmi obrzydliwie

Mój drogi TŻ w zasadzie nie ma żadnych, szczególnych wymogów (byle by było klasycznie) czyli pewnie skończy się na klasycznym czarnym garniturze (ale!) bez kamizelki tylko z białym (perłowym?) krawatem
Stary 2008-08-08, 13:16   #2873
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Itenka Pokaż wiadomość
mój tż to mi kategorycznie zapowiedział, że chce normalny garniutur, nie chce czarnego ani też jasnego w stylu jakis kawowy czy co...chce się ubrać tak jak lubi, nie będę więc go do niczego zmuszać...przecież on mi sukni nie będzie wybierał, on chce postąpić zgodnie z tradycją i nie widzieć jej do dnia ślubu.... a ja się cieszę bo będzie lepszy efekt
Stary 2008-08-08, 14:43   #2874
*kaalinaa*
Zadomowienie

Eh.. jeszcze tylko kilka minut i wychodzę z pracy i weekend i później króciutki urlopik tygodniowy ach jak się cieszę

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 14:53   #2875
korzel
Przyczajenie

Cytat:
Fajną datę macie widzę że załatwienia idą pełną parą u was

Daj znać co i jak, ja myślałam też o jakiejś oprawie muzycznej, ale jeszcze nie wiem co by to mogło być, czy jakieś skrzypce czy może śpiewająca osobą a może harfa....
Ela (harfistka) jest jak najbardziej zainteresowana, jesli chodzi o oprawe muzyczna. Sugerowala rowniez, ze moze byc harfa razem z fletem.

katia0117, ja lepiej zadzwonie do proboszcza i sie o harfe spytam zanim cos zalatwie

Razem od: 08.2002
Zareczyny: 09.2005
Wesele: 04.07.2009
korzel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 15:01   #2876
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Ela (harfistka) jest jak najbardziej zainteresowana, jesli chodzi o oprawe muzyczna. Sugerowala rowniez, ze moze byc harfa razem z fletem.
a jaki jest koszt takiej harfy z fletem? jakbys wiedziała to daj znać na priv jeśli nie chcesz na forum pisać
Stary 2008-08-08, 15:07   #2877
chanel77
Raczkowanie

Cytat:
a jaki jest koszt takiej harfy z fletem? jakbys wiedziała to daj znać na priv jeśli nie chcesz na forum pisać

napiszcie na forum -prosze bo ja tez jestem zainteresowana.
chanel77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 15:27   #2878
korzel
Przyczajenie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez chanel77 Pokaż wiadomość
napiszcie na forum -prosze bo ja tez jestem zainteresowana.
Oczywiscie, jak sie od Eli dowiem to wam powiem

Stary 2008-08-08, 15:31   #2879
madzikownia
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do madzikownia

Cytat:
Napisane przez aniago25 Pokaż wiadomość
madzikownia moja koleżanka kupiła na allegro suknie ślubną, jest bardzo zadowolona , krawcowa zrobiła jej malusienkie poprawki i ma śliczną suknie za małe pieniądze Ja we wtorek odbieram swoją, już nie moge się doczekać, jak wyszły moje poprawki
Ja rowniez licze sie z poprawkami ale mam znajoma krawcowa ktora zaoferowala sie ze zrobi mi wszystkie porawki. Napewno bede miala problem z bardzo dlugim trenem ale powiedziala ze cos wymysli. A Ty kupilas swoja sukienke na allegro??? moja kolezanka w tamtym roku kupila sobie przesliczna sukienke na allegro uzywana za 800zl i sprzedala ja za 800zl miala chyba duzo szczescia bo po kolezankach widze ze nie jest tak latwo sprzedac sukienka.Miira suknia zapakowana szczelnie czeka ale napewno Wam sie pochwale bede ciekawa co powieciechanel77 czasami mnie to az przeraza ze juz mam sukienke a zostalo mi ponad rok jak bedziecie mialy ochote to podam namiary na ta Pania co wystawia te suknie, przed chwilka patrzymalam na jej komentarze po moim zakupie i sa same pozytywy. Wczoraj przechodzilam obok salonu z sukniami na lipowej kolo salonu fryzjerskiego i stanelam jak wryta... patrze a tam prawie identyczna sukienka jak moja. Kruj identyczny z wyjatkiem tego ze mam bardzo dlugi tren a ta nie ma, oprocz tego moja ma cala koronke na gorsecie a ta gdzie niegdzie rzucona ale koronka jest ta sama a jeszcze roznica w cenie ta 2300 a moja 1000
madzikownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 15:36   #2880
korzel
Przyczajenie

Cytat:
jak bedziecie mialy ochote to podam namiary na ta Pania co wystawia te suknie, przed chwilka patrzymalam na jej komentarze po moim zakupie i sa same pozytywy. Wczoraj przechodzilam obok salonu z sukniami na lipowej kolo salonu fryzjerskiego i stanelam jak wryta... patrze a tam prawie identyczna sukienka jak moja.
Dawaj nam namiary, ja sobie na lipowej w papa michel upatrzylam jedna kiecke, i chetnie bym ja znalazla troche taniej

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości