|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy masz konto na nasza-klasa.pl? | |||
| Tak |
|
1 457 | 84,91% |
| Nie |
|
259 | 15,09% |
| Głosujący: 1716. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasza-klasa.pl
|
|
#3092 |
|
Raczkowanie
|
o nie!
znowu nowe funkcje
|
|
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
a moze nie nowe funkcje, tylko naprawiaja czy cos, aby nasza klasa szybciej smigala
albo jakies bledy wystepowaly i chca je naprawic szczerze watpie,ze bedzie nowa funkcja
|
#3094 |
|
Zakorzenienie
|
Ciśnie mi się na usta stwierdzenie, że jednak szczerze wątpię, że ich nie będzie
![]() Jednak mam nadzieję, że robią cosik aby n-k szybciej śmigała ![]() Bo nowym funkcjoma tym bardziej średnią ocen mówię nie.Już wystarczy jak na mój gust.
|
#3095 |
|
Raczkowanie
|
działa,nie widze nic nowego:P
edit:no oprocz tego ze znowu wrocilo przewijanie stron ze znajmomymi
|
|
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
Uff, na szczęście oszczędzili nas i nie dali nowej funkcji
A ja dostałam zaproszenie i za nic nie wiem o co chodzi założycielowi Oto one: http://nasza-klasa.pl/profile/15372473
|
|
|
|
#3097 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
Ja tam nie mam z tym problemu, bo zaznaczyłam, że nie chcę dostawać zaproszeń od kont fikcyjnych.
|
|
|
#3098 |
|
Zadomowienie
|
a ja dołączyłam na nk do wizażanek
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
i niech żadna nie waży się nie opisać wszystkich swoich dalekich podróży. rok 2005 albo może i wcześniej
grunt to szpan ![]() http://nasza-klasa.pl/profile/14726845/gallery tak sobie myślę, że wrzucę 19 fotek. każda rok rocznie robiona ![]() aktualne fotki na naszej klasie są na wagę złota przecież Turcją z 2005 trzeba się pochwalić...dziewczyna - fajny av |
|
|
|
#3101 |
|
Raczkowanie
|
ja znalazlam prawie wszystkich znajomych z którymi straciłam kontakt ... i tylko jedno mnie dołuje ze nasza-klasa zrobiła sie taka troche jak e-puls, albo blogi ... coraz więcej dzieci od 8 do 13 lat(z kim oni stracili kontakt ?? jak oni dopiero poznaja ludzi) , coraz wiecej głupowatych zdjęć zeby sie pochwalic i urozmaicic profil... a juz najbardziej zdołował mnie komentarz od nieznajomej dziewczyny "hej wpadłam tu przypadkiem, masz ciekawy profil i super foto
zapraszam do mnie" aaaaaaaaa!!!chjyba nie tak miało być
|
|
#3102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie przesadzaj ![]() Kobieta nie wkleiła 50 fot z wakacji. Moim zdaniem te zdjęcia wyglądają NORMALNIE. Myślę, że ta osoba nie miała zamiaru się chwalić, bo nie są to jakieś super zjawiskowe zdjęcia. Analogicznie moja mama posiada mało swoich zdjęć i dodała na n-k takie z wesele naszej kuzynki. To co? Znaczy, że szpanuje, że bawiła się w pałacu na weselu? Trochę rozsądku. Są konta, gdzie widać ewidentną przesadę, ale moim zdaniem to powyższe do takich się nie zalicza. Dodam, że nie znam kobieciny
|
|
|
|
|
#3103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
się wrzuca fotki w miarę aktualne a nie w miarę szpanerskie. dla mnie bez sensu. tak samo bez sensu jak i pierścionki zaręczynowe
|
|
|
|
|
#3104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie mówie bo świeta nie jestem i tez sobie lubie jakąś fotke wrzucić na nk ale bez przesady
|
|
|
#3105 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a może ja przesadzam fakt dobre zdjęcie miło się ogląda, ale ręce mi opadły jak do znajomych zaprosiła mnie kolezanka mojej najmłodszej siostry z gimnazjum bo kiedys widziała mnie i "nawet czesc powiedziała"
|
|
|
#3106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zapraszam do mnie" jest dla mnie przesadą nk nie jest po to żeby sobie nawzajem dawać komentarze do zdjeć jak na fotce przez nieznajomych... chyba nie o to w tym chodzi? Owszem znajomi niech sobie komentują bo przecież po coś sa te komentarze ![]() a co do tego, że Cie tam zaprosiła jakaś koleżanka twojej siostry to jeszcze jest znośne - zawsze jeden znajomy więcej a Ty jak zaakceptujesz to wyjdziesz na miła osobe ![]() mnie zaprosił taki 7 czy 8 letni chłopczyk do znajomych. jest on synem znajomych moich rodziców. A teraz za każdym razem jak wejde na nk i on jest to do dostaje od niego wiadomośc prywatna o treści "hej", raz mu tylko odp po czym okazało się, że chciał sobie ze mna pokonwersowac jak na gg
|
|
|
#3107 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3108 | |
|
MUSEarka
|
Cytat:
nasze mamy/ciocie nie mają może aktualnych zdjęć z tego roku, a kiedy się robi najwięcej zdjęc jak nie na wyjazdach? a to tu to tu to tu i jak sie nie ma lepszych zdjęć to sie wrzuca te, gdzie byliśmy np opaleni To tak samo można powiedzieć, żę wrzucanie swoich zdjęć z dzieciństwa jest bezsensu bo po co komu nieaktualne zdjęcie? A np moja mama jak jej zakładałam konto, to niepoznawała niektórych osób po nazwisku, dopiero musiała sobie zobaczyć ich 'stare' zdjęcia kiedy wyglądali tak, jak ich mama zapamiętała.. myślę, że przesadzasz
|
|
#3109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choć co innego nie poznać się po 50 latach a co innego po 20 |
|
|
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba juz tu bylo to zdjecie ![]() Swoja droga, ja sie pytam: Jak tak mozna, no jak ??? Nie mialay lepszego tla ??
|
|
|
|
|
#3112 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja przylecialam 13-go lipca,a powrot po 16dniach.Moze nawet gdzies sie minelysmy na miejscu? Spalam w hotelu Banana![]()
|
|
#3113 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam :P.
Moj login znaja moi znajomi, jestem tak wpisana na paru "naszych" forach, ale nie chcialabym, zeby wiedzieli, ze wizazuje, duzo tu pisze, po co im wiedziec np jakie pozycje lubie [np, bo chyba w takim watku nie pisalam]?
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#3115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też znalazłam taką chwalipiętę... przez przypadek wlazłam na jej profil... grunt to kasa i podróżowanie po świecie i umieszczanie fotek na nk
|
|
|
|
|
#3116 | |
|
... choć nie Westwood
|
Tak jak napisała layla:
Cytat:
) miał tak łatwy dostęp do wszystkiego co tu piszę (nt odchudzania, seksu czy spraw prywatnych). Po co mam się chwalić publicznie? bez sensu ![]() Sandrunia, to, że Ty lubisz się wystawiać na widok publiczny, w nicku dajesz swoje nazwisko, a na wizażu rozbierane sesje, to nie znaczy, że każdy tak ma
|
|
|
#3117 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3118 |
|
Zakorzenienie
|
na nk panuje ogólnie ogromna sympatia i uprzejmość...
np. nieatrakcyjna kobieta ma fotki, które sama sobie pstryka z bliska komórką, widać jej praktycznie tylko twarz i kawałek ręki, robi dziwne miny typu dzióbek... i wstawia kilkanaście podobnych cudeniek do galerii ....no a jej znajomi piszą jak ślicznie wygląda i jaka jest piękna to się dla mnie nazywa fałsz i cukrowanie... lepiej nic nie napisać lub skrobnąć coś w stylu jak miło Cie widzieć...ja już od wczoraj nie mam konta na nk (zostawiałam sobie tylko takie fikcyjne, żeby czasem zajrzeć i pooglądać i znaleźć jakąś perełkę )
|
|
|
|
#3119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Gdybym tak jeździła po świecie też dawałabym tyle zdjęć żeby się pochwalić, a co takie ładne miejsce i nie pokazać ?W ogóle jak można dzielić zdjęcie kategoriami szpan/nie szpan w Egipcie/Turcji/Hiszpanii czy innych krajach.
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
a dlaczego ktoś ma się nie "pochwalić" że dobrze sobie wypoczywał? wolę oglądać zdjecia nawet z 1999 roku o wiele bardziej niż zdjecia rozneglizowanych małolatów :P z gólymi cyckami i tą tylnią częscią ciała :P
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:55.

Byłoby orginalne.

mówię nie.
Oto one: 

Nie mialay lepszego tla ??
to się dla mnie nazywa fałsz i cukrowanie... lepiej nic nie napisać lub skrobnąć coś w stylu jak miło Cie widzieć...