Zdradzam mê¿a i nie mam wyrzutów. Czy przez to jestem z³ym cz³owiekiem? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2018-07-31, 12:07   #31
ViLLeMkA
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 813
Dot.: Zdradzam mê¿a i nie mam wyrzutów. Czy przez to jestem z³ym cz³owiekiem?

Cytat:
Napisane przez Kahleesee Poka¿ wiadomo¶æ
Do napisania tego tematu sk³oni³o mnie kilka tematów, które to z niema³ym zaciekawieniem przeczyta³am.
Nie chcia³am siê odnosiæ bezpo¶rednio z moim do¶wiadczeniem w innych tematach, bo u mnie to wygl±da³o inaczej, a tak¿e chcia³abym podnie¶æ temat "zdrady" i braku wyrzutów sumienia z tym zwi±zany.
Czy zdrada fizyczna, to naprawdê co¶ tak istotnego przez co zwi±zek musi siê posypaæ? Uwa¿am, ¿e nie.

Mam 39 lat i uwa¿am, ¿e osi±gnê³am sukces. Mam mniej wiêcej to o czym marzy³am, zbudowa³am swój ¶wiat razem z mê¿em. Nie martwiê siê o pracê ani o pieni±dze, mamy swój dom, brak kredytów, zdrowie nam dopisuje.
Nie mam dzieci, bo nigdy nie chcia³am. I nie chcê. M±¿ co prawda przeb±kiwa³ jaki¶ czas temu i naciska³, ale w koñcu uszanowa³ moje zdanie. Nie jestem typem mamu¶ki, która by le¿a³a w obsranych pieluszkach i zajmowa³a siê pomarszczonym ma³ym gnomem kilka lat. I to kosztem mojego zdrowia, czasu i figury. Tak - figury. Dbam o siebie, lubiê siê podobaæ i byæ ci±gle atrakcyjna. Lubiê kokietowaæ, flirtowaæ i romansowaæ. Lubiê kiedy mê¿czyzna mnie pragnie i po¿±da. Krêci mnie to i podnieca.

Od d³u¿szego czasu miewam kochanków. Poznajê ich w internecie, spotykam siê z nimi. Na ogó³ panowie nie trzymaj± poziomu, nie tylko fizycznego (choæ przyznam ¿e na tym mi g³ównie zale¿y, bo przecie¿ mê¿a nie szukam), który by mi odpowiada³. Ale kiedy nareszcie trafia siê kto¶ sensowny i który równie¿ mo¿e sobie pozwoliæ na "s³u¿bowy wyjazd w interesach", to tego ju¿ siê trzymam i koñczê na ten czas poszukiwania. Dopóki siê co¶ nie stanie z jego strony, albo mi siê nie znudzi.

Lubiê dotyk innych mê¿czyzn na swoim ciele, jak mnie bior±, te emocje i podniecenie zwi±zane z nowym kochankiem. Lubiê ten ogieñ i ¿±dzê.
M±¿ ju¿ od dawna nie ma nic nowego do zaproponowania. Poza tym to tylko on... ¯adnych emocji, ekscytacji, a ja pragnê w³a¶nie tego. To mnie motywuje aby dbaæ jeszcze bardziej o siebie, zawsze wygl±daæ, zawsze mieæ seksown± bieliznê, bo zawsze mo¿e siê okazaæ, ¿e jednak dzi¶ siê spotkamy, bo kochanek mnie tak podkrêci jak±¶ wiadomo¶ci±, ¿e siê urwê i znajdziemy t± godzinê, albo dwie. Takie szalone i spontaniczne akcje te¿ na mnie niesamowicie dzia³aj±.

Tak jak w temacie - nigdy nie mia³am ¿adnych wyrzutów. Wiem, ¿e potrzebujê po prostu ci±g³ej adoracji, ekscytacji, podniecenia. Inaczej w ¶rodku umieram. M±¿ nie jest w stanie mi tego daæ. Mimo tego, ¿e to cudowny i przystojny facet i nigdy go nie zostawiê. Ja po prostu potrzebujê innych mê¿czyzn aby czuæ siê tak jak siê czujê.

Oni nie interesuj± mnie za bardzo jako ludzie. Oczywi¶cie, mi³o je¶li maj± co¶ do powiedzenia i u³o¿± kilka zdañ, które s± gramatycznie poprawne, ale... jak napisa³am - nie jest to najwa¿niejsze. Oni i tak odchodz±, zjawiaj± siê w ich miejsce nowi. Nie wytrzymujê d³u¿ej z jednym kochankiem, a nie mam tyle czasu i przede wszystkim chêci aby utrzymywaæ kontakt z nim i z kim¶ nowym. Szybko siê nudzê i ekscytacja, emocje znikaj±. Podstawowy warunek dla jakiego siê spotyka³am uciek³, wiêc czas siê rozstaæ i szukaæ nastêpcy.

Czy jestem z³ym cz³owiekiem?
Odpowiadaj±c na Twoje pytanie - nie wiem czy z³ym, ale w mojej opinii nieszczê¶liwym. Skoro potrzebujesz adoracji. Potrzebujesz, ¿eby obcy ludzie na forum my¶leli, ¿e jeste¶ tak± femme fatale i ¿e jeste¶ taka trochê niezwyk³a. I pytajac czy jeste¶ z³ym cz³owiekiem raczej siê liczysz z tym, ¿e czê¶æ osób napisze Ci ¿e jeste¶ z³a - moze Ci siê to podoba - my¶l, ¿e mo¿esz byæ postrzegana jako ta z³a

Uwa¿am, ¿e gdyby¶ by³a tak pewna siebie jak chcia³aby¶ byæ, podziw w oczach obcych facetów mo¿e by Ciê co najwy¿ej bawi³, je¶li w ogóle obchodzi³. Na pewno by¶ tego nie potrzebowa³a (a sama piszesz, ¿e potrzebujesz).

Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz

ViLLeMkA jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2018-07-31, 12:10   #32
patrycjapatib
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 935

Cytat:
Napisane przez edan84 Poka¿ wiadomo¶æ
Bo to kto komu i jak wsadza nie implikuje tego kto jakim jest cz³owiekiem.
Yyyy...ale wiesz, ¿e to nie kwestia spania z kilkoma osobami naprzemian jest z³a, tylko ³amanie przysiêgi ma³¿eñskiej? Czy po prostu ustaleñ je¶li chodzi o zwi±zek?
Stary 2018-07-31, 12:12   #33
mirabelka3690
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 535

Cytat:
Napisane przez ViLLeMkA Poka¿ wiadomo¶æ
Odpowiadaj±c na Twoje pytanie - nie wiem czy z³ym, ale w mojej opinii nieszczê¶liwym. Skoro potrzebujesz adoracji. Potrzebujesz, ¿eby obcy ludzie na forum my¶leli, ¿e jeste¶ tak± femme fatale i ¿e jeste¶ taka trochê niezwyk³a. I pytajac czy jeste¶ z³ym cz³owiekiem raczej siê liczysz z tym, ¿e czê¶æ osób napisze Ci ¿e jeste¶ z³a - moze Ci siê to podoba - my¶l, ¿e mo¿esz byæ postrzegana jako ta z³a

Uwa¿am, ¿e gdyby¶ by³a tak pewna siebie jak chcia³aby¶ byæ, podziw w oczach obcych facetów mo¿e by Ciê co najwy¿ej bawi³, je¶li w ogóle obchodzi³. Na pewno by¶ tego nie potrzebowa³a (a sama piszesz, ¿e potrzebujesz).

Dok³adnie tak
Stary 2018-07-31, 13:01   #34
Ksiegowa85
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 726

Cytat:
Do napisania tego tematu sk³oni³o mnie kilka tematów, które to z niema³ym zaciekawieniem przeczyta³am.
Nie chcia³am siê odnosiæ bezpo¶rednio z moim do¶wiadczeniem w innych tematach, bo u mnie to wygl±da³o inaczej, a tak¿e chcia³abym podnie¶æ temat "zdrady" i braku wyrzutów sumienia z tym zwi±zany.
Czy zdrada fizyczna, to naprawdê co¶ tak istotnego przez co zwi±zek musi siê posypaæ? Uwa¿am, ¿e nie.

Mam 39 lat i uwa¿am, ¿e osi±gnê³am sukces. Mam mniej wiêcej to o czym marzy³am, zbudowa³am swój ¶wiat razem z mê¿em. Nie martwiê siê o pracê ani o pieni±dze, mamy swój dom, brak kredytów, zdrowie nam dopisuje.
Nie mam dzieci, bo nigdy nie chcia³am. I nie chcê. M±¿ co prawda przeb±kiwa³ jaki¶ czas temu i naciska³, ale w koñcu uszanowa³ moje zdanie. Nie jestem typem mamu¶ki, która by le¿a³a w obsranych pieluszkach i zajmowa³a siê pomarszczonym ma³ym gnomem kilka lat. I to kosztem mojego zdrowia, czasu i figury. Tak - figury. Dbam o siebie, lubiê siê podobaæ i byæ ci±gle atrakcyjna. Lubiê kokietowaæ, flirtowaæ i romansowaæ. Lubiê kiedy mê¿czyzna mnie pragnie i po¿±da. Krêci mnie to i podnieca.

Od d³u¿szego czasu miewam kochanków. Poznajê ich w internecie, spotykam siê z nimi. Na ogó³ panowie nie trzymaj± poziomu, nie tylko fizycznego (choæ przyznam ¿e na tym mi g³ównie zale¿y, bo przecie¿ mê¿a nie szukam), który by mi odpowiada³. Ale kiedy nareszcie trafia siê kto¶ sensowny i który równie¿ mo¿e sobie pozwoliæ na "s³u¿bowy wyjazd w interesach", to tego ju¿ siê trzymam i koñczê na ten czas poszukiwania. Dopóki siê co¶ nie stanie z jego strony, albo mi siê nie znudzi.

Lubiê dotyk innych mê¿czyzn na swoim ciele, jak mnie bior±, te emocje i podniecenie zwi±zane z nowym kochankiem. Lubiê ten ogieñ i ¿±dzê.
M±¿ ju¿ od dawna nie ma nic nowego do zaproponowania. Poza tym to tylko on... ¯adnych emocji, ekscytacji, a ja pragnê w³a¶nie tego. To mnie motywuje aby dbaæ jeszcze bardziej o siebie, zawsze wygl±daæ, zawsze mieæ seksown± bieliznê, bo zawsze mo¿e siê okazaæ, ¿e jednak dzi¶ siê spotkamy, bo kochanek mnie tak podkrêci jak±¶ wiadomo¶ci±, ¿e siê urwê i znajdziemy t± godzinê, albo dwie. Takie szalone i spontaniczne akcje te¿ na mnie niesamowicie dzia³aj±.

Tak jak w temacie - nigdy nie mia³am ¿adnych wyrzutów. Wiem, ¿e potrzebujê po prostu ci±g³ej adoracji, ekscytacji, podniecenia. Inaczej w ¶rodku umieram. M±¿ nie jest w stanie mi tego daæ. Mimo tego, ¿e to cudowny i przystojny facet i nigdy go nie zostawiê. Ja po prostu potrzebujê innych mê¿czyzn aby czuæ siê tak jak siê czujê.

Oni nie interesuj± mnie za bardzo jako ludzie. Oczywi¶cie, mi³o je¶li maj± co¶ do powiedzenia i u³o¿± kilka zdañ, które s± gramatycznie poprawne, ale... jak napisa³am - nie jest to najwa¿niejsze. Oni i tak odchodz±, zjawiaj± siê w ich miejsce nowi. Nie wytrzymujê d³u¿ej z jednym kochankiem, a nie mam tyle czasu i przede wszystkim chêci aby utrzymywaæ kontakt z nim i z kim¶ nowym. Szybko siê nudzê i ekscytacja, emocje znikaj±. Podstawowy warunek dla jakiego siê spotyka³am uciek³, wiêc czas siê rozstaæ i szukaæ nastêpcy.

Czy jestem z³ym cz³owiekiem?
Kiedy¶ bym pewnie uzna³a, ¿e ¶miesznym, dzi¶ ¿e ¿a³osnym i niezbyt m±drym (to nie ¶redniowiecze, mo¿na mieæ zwi±zek otwarty i nikt paluchem nie wytknie) - Reasumuj±c, nie wiem czy z³ym, ale budz±cym (we mnie) lekki wstrêt.

Wys³ane z mojego RNE-L21 przy u¿yciu Tapatalka
Ksiegowa85 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2018-07-31, 13:10   #35
edan84
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 10 152

Cytat:
Napisane przez patrycjapatib Poka¿ wiadomo¶æ
Yyyy...ale wiesz, ¿e to nie kwestia spania z kilkoma osobami naprzemian jest z³a, tylko ³amanie przysiêgi ma³¿eñskiej? Czy po prostu ustaleñ je¶li chodzi o zwi±zek?
To ich ustalenia. Je¶li jakie¶ by³y. Wiêc je¶li ju¿ to tylko m±¿ to mo¿e oceniæ.
Póki co podobno im razem dobrze. Wiêc po co ma ona to psuæ swoimi wyznaniami? Widaæ ich zwi±zek na tym nie cierpi w ¿adnym stopniu. Wiêcej, ona twierdzi, ¿e zwi±zek wrêcz na tym zyskuje. Có¿, nie mam podstaw i informacji by w to nie wierzyæ, zatem przyjmujê takie wyt³umaczenie.

Jedyne co, to niech uwa¿a na wenery, niech siê bada. I niech siê nie zakocha. Bo wtedy zwi±zek mo¿e jednak cierpieæ. Ale skoro ma ju¿ w tym wprawê i na tyle czêsto zmienia kochanków, to s±dzê, ¿e jej to nie grozi.

edan84 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2018-07-31, 13:27   #36
Atavish
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 418

Bardzo mnie bawi autorka. Niby taka pewna siebie, a szuka poklasku w¶ród anonimowych osób na forum. Niby taka wyzwolona, a musi dosrywaæ innym aby poczuæ siê ze swoimi decyzjami dobrze (bo serio, mo¿na nie chcieæ dzieci i nie obra¿aæ przy tym kobiet które zdecydowa³y inaczej). Niby taka nowoczesna, a nie potrafi powiedzieæ mê¿owi ¿e chce otwartego zwi±zku.
Wiêc nie, nie uwa¿am aby autorka by³a z³ym cz³owiekiem. Raczej bardzo zagubionym.

Wys³ane z mojego LG-H815 przy u¿yciu Tapatalka
Atavish jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2018-07-31, 13:27   #37
ruda_beksa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 823

Nie wiem, czy jeste¶ „z³ym cz³owiekiem”, ale jak na razie pokazujesz nam cechy, które sk³adaj± siê na do¶æ nieciekaw± ca³o¶æ: brak empatii, chamstwo, zak³amanie, skrajny egoizm i... nie wiem, czy g³upotê czy ¶wiadome robienie k-wy z logiki. Do¶æ odra¿aj±ca kombinacja, moim skromnym zdaniem.

Ale ¿eby tylko nie wymieniaæ, pozwolê sobie rozwin±æ powy¿sze:

Skrajny egoizm: Ja, ja, ja. Moje potrzeby. Moi kochankowie. Moje majtki. Moja figura. Ja muszê. I najlepsze - robisz mê¿owi przys³ugê, bo przez zdrady jeste¶ weselsza i lepiej wam siê uk³ada. Co za po¶wiêcenie, co za altruizm!

Brak empatii: Twierdzisz, ¿e twojemu mê¿owi informacja o twoich zdradach nie jest do niczego potrzebna. Czyli uwa¿asz, ¿e on nie zas³uguje na ¶wiadomo¶æ tego, jak naprawdê wygl±da jego ma³¿eñstwo? Nie zas³uguje na informacje, które mog³yby sprawiæ ¿e zechcia³by zmieniæ swoje ¿ycie? Dlaczego TY masz decydowaæ, które kluczowe fakty o towarzyszce ¿ycia s± mu potrzebne a które nie? Fascynuj±ce.

Zak³amanie: ten cudowny zwi±zek, którego tyle osób ci zazdro¶ci, to farsa. Domek z kart. Ten zwi±zek istnieje tylko i wy³±cznie w oparciu o twoje k³amstwa i nie¶wiadomo¶æ twojego mê¿a. Chcesz dowodu? Powiedz mu o tym, co robisz, i zobacz, z jak± prêdko¶ci± twój „ciep³y i zaradny” m±¿ kopnie ciê w ty³ek. Jest takie powiedzenie - je¶li co¶ mo¿e zostaæ zniszczone przez prawdê, zas³uguje na to, by byæ zniszczonym przez prawdê”. To ¶wietnie opisuje twoje „ma³¿eñstwo”.

Chamstwo: Jest tutaj sporo kobiet bezdzietnych z wyboru, które maj± odrobinê kultury osobistej i mówi±c o posiadaniu potomstwa nie plot± o gnomach i osranych pieluchach.

Glupota / ¶wiadome pieprzenie bzdur: twój argument o tym, ¿e zdrada jest moralnie neutralna tak jak karton czy pi³ka to po prostu ¿art. Karton i pi³ka istniej± bez ok³amywania drugiej osoby. Nie musisz ³gaæ, ¿eby mieæ pi³kê. ¯eby dosz³o do zdrady, kto¶ musi zostaæ ok³amany, jaka¶ obietnica czy przysiêga musi zostaæ z³amana.

I je¶li bez uwagi mê¿czyzn UMIERASZ, to powodzenia w okresie przekwitania i pó¼niej. U¿ywaj ile mo¿esz, czas ucieka

https://www.youtube.com/watch?v=oHgCXhY6kZ0
ruda_beksa jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2018-07-31, 13:30   #38
ruda_beksa
Zakorzenienie

O, zapomnia³am o tchórzostwie, bo gdyby¶ mia³a odrobinê przyzwoito¶ci i odwagi, porozmawia³aby¶ z mê¿em o potrzebach, o otwarciu zwi±zku. Ale ³atwiej i lepiej siê bujaæ po kryjomu bez trudnych rozmów, nie?

Stary 2018-07-31, 13:33   #39
pandemonium4
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 184

Je¶li to nic z³ego i ma dobry wp³yw na zwi±zek, to powiedz o tym swojemu mê¿owi. Skoro go nie krzywdzisz, to przyzna Ci racjê i nikt Ci nie zarzuci, ¿e jeste¶ k³amliw± oszustk±...bo póki co tak jest.

Jeste¶cie tak dobrymi partnerami, macie tak dobry zwi±zek do pozazdroszczenia, a nie staæ Ciê na szczero¶æ wobec Twojego mê¿a? Uciekasz siê do k³amstw i opowiadania mu bajek? No to co¶ tu siê nie zgadza i chyba znowu próbujesz kogo¶ oszukaæ. Nijak logiki siê to nie trzyma, na razie to jeste¶cie tak dobr± par±, bo on nie jest ¶wiadomy prawdy, wiêc jeste¶cie dobr± par± na niby.

Dopóki m±¿ nie bêdzie ¶wiadomy Twoich kochanków i Twoich k³amstw i bajek, to tak, uwa¿am ¿e jeste¶ z³ym cz³owiekiem. I wygodnickim tchórzem.

Powiesz mu jak jest i on powie, ¿e jego to nie boli, to wtedy przyznam Ci racjê, ¿e nie robisz nic z³ego.

pandemonium4 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2018-07-31, 13:40   #40
kotissska
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 770

Cytat:
Napisane przez ruda_beksa Poka¿ wiadomo¶æ
Nie wiem, czy jeste¶ „z³ym cz³owiekiem”, ale jak na razie pokazujesz nam cechy, które sk³adaj± siê na do¶æ nieciekaw± ca³o¶æ: brak empatii, chamstwo, zak³amanie, skrajny egoizm i... nie wiem, czy g³upotê czy ¶wiadome robienie k-wy z logiki. Do¶æ odra¿aj±ca kombinacja, moim skromnym zdaniem.

Ale ¿eby tylko nie wymieniaæ, pozwolê sobie rozwin±æ powy¿sze:

Skrajny egoizm: Ja, ja, ja. Moje potrzeby. Moi kochankowie. Moje majtki. Moja figura. Ja muszê. I najlepsze - robisz mê¿owi przys³ugê, bo przez zdrady jeste¶ weselsza i lepiej wam siê uk³ada. Co za po¶wiêcenie, co za altruizm!

Brak empatii: Twierdzisz, ¿e twojemu mê¿owi informacja o twoich zdradach nie jest do niczego potrzebna. Czyli uwa¿asz, ¿e on nie zas³uguje na ¶wiadomo¶æ tego, jak naprawdê wygl±da jego ma³¿eñstwo? Nie zas³uguje na informacje, które mog³yby sprawiæ ¿e zechcia³by zmieniæ swoje ¿ycie? Dlaczego TY masz decydowaæ, które kluczowe fakty o towarzyszce ¿ycia s± mu potrzebne a które nie? Fascynuj±ce.

Zak³amanie: ten cudowny zwi±zek, którego tyle osób ci zazdro¶ci, to farsa. Domek z kart. Ten zwi±zek istnieje tylko i wy³±cznie w oparciu o twoje k³amstwa i nie¶wiadomo¶æ twojego mê¿a. Chcesz dowodu? Powiedz mu o tym, co robisz, i zobacz, z jak± prêdko¶ci± twój „ciep³y i zaradny” m±¿ kopnie ciê w ty³ek. Jest takie powiedzenie - je¶li co¶ mo¿e zostaæ zniszczone przez prawdê, zas³uguje na to, by byæ zniszczonym przez prawdê”. To ¶wietnie opisuje twoje „ma³¿eñstwo”.

Chamstwo: Jest tutaj sporo kobiet bezdzietnych z wyboru, które maj± odrobinê kultury osobistej i mówi±c o posiadaniu potomstwa nie plot± o gnomach i osranych pieluchach.

Glupota / ¶wiadome pieprzenie bzdur: twój argument o tym, ¿e zdrada jest moralnie neutralna tak jak karton czy pi³ka to po prostu ¿art. Karton i pi³ka istniej± bez ok³amywania drugiej osoby. Nie musisz ³gaæ, ¿eby mieæ pi³kê. ¯eby dosz³o do zdrady, kto¶ musi zostaæ ok³amany, jaka¶ obietnica czy przysiêga musi zostaæ z³amana.

I je¶li bez uwagi mê¿czyzn UMIERASZ, to powodzenia w okresie przekwitania i pó¼niej. U¿ywaj ile mo¿esz, czas ucieka
najlepsze podsumowanie jakie mo¿na by³o napisaæ. co do s³owa.
kotissska jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2018-07-31, 13:41   #41
f4dc90dff2e2b615c19266a8122ebdaa1aaf3285_639bb50290b9a
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 3 487

Cytat:
To ich ustalenia. Je¶li jakie¶ by³y. Wiêc je¶li ju¿ to tylko m±¿ to mo¿e oceniæ.
Póki co podobno im razem dobrze. Wiêc po co ma ona to psuæ swoimi wyznaniami? Widaæ ich zwi±zek na tym nie cierpi w ¿adnym stopniu. Wiêcej, ona twierdzi, ¿e zwi±zek wrêcz na tym zyskuje. Có¿, nie mam podstaw i informacji by w to nie wierzyæ, zatem przyjmujê takie wyt³umaczenie.

Jedyne co, to niech uwa¿a na wenery, niech siê bada. I niech siê nie zakocha. Bo wtedy zwi±zek mo¿e jednak cierpieæ. Ale skoro ma ju¿ w tym wprawê i na tyle czêsto zmienia kochanków, to s±dzê, ¿e jej to nie grozi.

Rozumiem ¿e je¿eli Twoja potencjalna ¿ona przyprawi³aby Ci rogi z po³ow± miasta to stwierdzi³by¶ okej jej cia³o jej sprawa? 🤣🤣

f4dc90dff2e2b615c19266a8122ebdaa1aaf3285_639bb50290b9a jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2018-07-31, 13:45   #42
kotissska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ruda_beksa Poka¿ wiadomo¶æ
Ju¿ nied³ugo j± to dosiêgnie i nawet kochankowie jak bêd± poszukiwaæ przygodnego seksu, to raczej wybior± m³ode, ³adne i mniej zarozumia³e dziewczyny, ni¿ j±.
Stary 2018-07-31, 13:48   #43
Kahleesee
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 6

Tiaaa, kolejne epitety.

Nie powiem mê¿owi, bo szanujê i ceniê sobie bardzo nasz zwi±zek takim jakim jest i nie bêdê wprowadzaæ w niego chaosu. Bo w imiê czego? Cokolwiek nasz zwi±zek na tym zyska? W³a¶nie. Nie zyska.

Szanujê i bardzo sobie ceniê równie¿ swój czas, który jest tylko dla mnie i na moje sprawy. Cieszê siê, ¿e m±¿ mnie nie t³amsi i nie musimy spêdzaæ czasu na okr±g³o ze sob±. Nie widzê te¿ potrzeby aby zwierzaæ mu siê z ka¿dej rzeczy jak± robiê w tych moich wolnych chwilach. On mi te¿ nie musi. Nie opowiadam i nie zdajê relacji co do sekundy co robi³am o 13:34 w pracy. Nie mówiê co ka¿dego dnia jad³am na mie¶cie i jak± kawê wypi³am. Nie i ju¿. Szanujemy swój prywatny czas.
Macie inaczej, kontrolujecie swoich partnerów na ka¿dym kroku? Przykro mi z waszego powodu, ¿e s± w tak toksycznych relacjach, ¿e nie maja miejsca na swoje sprawy i by odetchn±æ od was.

Nasz zwi±zek jest inny. Jest poszanowanie dla intymno¶ci. Nie musimy mieæ ci±gle i na okr±g³o tylko siebie. Jeste¶my dojrza³ymi lud¼mi. Co robiê ze swoim czasem to moja sprawa. A nic takiego nie robiê, co by mia³o wspólnego z naszym zwi±zkiem. Dlatego taka informacja mê¿owi potrzebna nie jest, a ja siê z niej t³umaczyæ nie muszê.

Edytowane przez Kahleesee
Czas edycji: 2018-07-31 o 13:51
Kahleesee jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2018-07-31, 13:50   #44
_Matilde_
Bia³a Dama

Wiadomo¶ci: 6 434

Cytat:
Widzisz gdzie¶ mój ¿al? Wiêc chwalê!

Tiaaa...

Tak przypuszcza³am, ¿e za szczero¶æ bêdê obje¿d¿ana. Ale nie s±dzi³am, ¿e doczekam siê wycieczek personalnych.
Dziewczyny, nikt was nie zmusza do komentowania. Nie podoba siê wam, to napiszcie.
Jednak nie musicie atakowaæ mnie, ¿e z mê¿em jestem dla pieniêdzy. To ¶mieszne. Kocham mê¿a, bo to wspania³y, ciep³y zaradny cz³owiek. Mogê na nim zawsze polegaæ.
Nie, nie bêdê mu mówiæ o moich kochankach. Nie bêdê, bo on nie zas³uguje na to, by go w ten sposób raniæ. To nie dotyczy w ¿adnym stopniu jego. Nie jest mu ta informacja do niczego potrzebna. To moja sprawa i z kimkolwiek innym bym by³a, to by by³o tak samo. Po prostu mam takie a nie inne potrzeby. I nie zamierzam z nich rezygnowaæ, a moje spotkania kompletnie nie maj± wp³ywu na moje uczucia do mê¿a i nasze relacje. Wrêcz przeciwnie, gdyby tego nie by³o, to by nam w ma³¿eñstwie by³o gorzej.
Mo¿na wiêc potraktowaæ, jakkolwiek g³upio to zabrzmi, jako mój wk³ad w harmoniê naszego zwi±zku. Tak jak pisa³am, dbam o siebie, jestem atrakcyjna a spotkania daj± mi ci±gle emocje, adrenalinê i pozytywnego kopa. S±dzê, ¿e m±¿ nie chcia³by mnie widzieæ grubej, zaniedbanej i znudzonej.

Nie jestem chamska.
Od kiedy brak chêci posiadania dzieci to chamstwo? M±¿ chcia³, ja nie. Przykro mi, ale po¶wiêcaæ siê nie bêdê, bo w imiê czego?
To nie jego cia³o ulegnie zmianie, do tego te nieprzespane noce, uwi±zanie, bo trzeba ci±gle gamonia pilnowaæ. No nie... Ja ¿yjê i chce to prze¿yæ swoje ¿ycie nie zagrzebana w kupach i kaszkach.
Mam do tego prawo. Chcecie rodziæ. Wspaniale. Ale nie wypominajcie mi, ¿e ja nie. Moje cia³o i wara wam od niego.
Ranisz go tak czy inaczej, bo robisz za jego plecami co¶ czego on by nie zaakceptowa³. Poza tym pracujesz na to ¿e zranisz go jeszcze bardziej kiedy siê w koñcu dowie o Twoich przygodach. Prawie na pewno siê w koñcu dowie, czego¶ nie dopilnujesz i siê wyda.
By³aby¶ w porz±dku je¶liby¶ znalaz³a sobie kogo¶ kto akceptuje to ¿e bêdziesz mia³a seks z kim¶ innym.
Ja te¿ nie chcê mieæ dzieci ale nie nazywam ich gamoniami, bo s± lud¼mi jak ka¿dy i trochê szacunku by wypada³o mieæ.
A poza tym zwyczajnie Ci wspó³czujê, bo Twoje ¿ycie to ci±g³e kombinowanie i k³amstwa, siebie te¿ od dawna oszukujesz ¿e jeste¶ szczê¶liwa. Nie masz odwagi ¿eby siê od tego wszystkiego uwolniæ

Webook
Filmweb
Last.fm
_Matilde_ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2018-07-31, 13:52   #45
patrycjapatib
Wtajemniczenie

Cytat:

Je¶li jakie¶ by³y? S± ma³¿eñstwem i autorka pisz±c 'zdradzam mê¿a i nie mam wyrzutów' raczej nie mówi, ¿e to jaki¶ biznesowy uk³ad czy otwarte ma³¿eñstwo.

Ich zwi±zek na tym zyskuje? My¶lisz, ¿e jakby m±¿ siê dowiedzia³, to by siê jako¶ tam cieszy³? W±tpiê, autorka te¿ to wie, dlatego m±¿ na razie nie¶wiadomy.

Sam pisa³e¶ w w±tku, ¿e by¶ nie chcia³, ¿eby tamta laska z kim¶ sypia³a, we¼ siê trochê zastanów, zanim palniesz jak±¶ g³upotê

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-07-31, 13:55   #46
_Matilde_
Bia³a Dama

Wiadomo¶ci: 6 434

Cytat:
Nic nie wiesz o moim zwi±zku. Bardzo wiele osób zazdro¶ci mi mojego zwi±zku. I jestem z niego dumna.
Skoro zdradzasz mê¿a na prawo i lewo to wiadomo na temat tego zwi±zku wszystko, i jako ¿ona nie masz absolutnie byæ z czego dumna. Kolejny raz pokazujesz ¿e oszukujesz sam± siebie. Naprawdê chcesz tak ¿yæ?

Webook
Filmweb
Last.fm
_Matilde_ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2018-07-31, 14:03   #47
edan84
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 10 152

Cytat:
Napisane przez patrycjapatib Poka¿ wiadomo¶æ
Sam pisa³e¶ w w±tku, ¿e by¶ nie chcia³, ¿eby tamta laska z kim¶ sypia³a, we¼ siê trochê zastanów, zanim palniesz jak±¶ g³upotê
Nie znam prawdopodobnie tego mê¿a. Nie wiem czy by siê cieszy³ czy nie. Nie moja sprawa.
Autorka ju¿ go zdradzi³a. Mo¿liwe, ¿e wielokrotnie. Chce ona utrzymaæ to ma³¿eñstwo i by by³o dalej takie jakie jest, to niech nie mówi. Proste.

Napisa³a, ¿e potrzebuje tych krótkich relacji z obcymi facetami aby byæ tak± jaka jest. Mniemam, ¿e taka jaka jest odpowiada jej mê¿owi, a przynajmniej nic nie wiemy by tak nie by³o.
St±d optymalnym rozwi±zaniem jest ¿yczyæ jej powodzenia. Tyle.

A ja tak - napisa³em jak napisa³em. Bo ja ¿adnym mê¿em nie jestem. I tym bardziej ¿adnych ustaleñ ma³¿eñskich nie wprowadza³em.
A gdybym by³ mê¿em to czy bym w takiej sytuacji chcia³ wiedzieæ? Nie wiem. Nie wiem co by by³o gdyby.
W ka¿dym razie liczê, ¿e autorka jest dyskretna i nikt z imienia i nazwiska tego pana nie obgaduje jakie to on ma rogi. Bo wtedy by³oby to bardzo niefajne.

Edytowane przez edan84
Czas edycji: 2018-07-31 o 14:04
edan84 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2018-07-31, 14:03   #48
kasiunia788742
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 903

Cytat:
Przecie¿ napisa³am, ¿e nie raniê. Dlaczego mam zostawiaæ? Dlaczego mam rezygnowaæ z kochanków?
Seks-lalka? B³agam, kobieto... Wiêc moi kochankowie to seks-keny??.
Skad wiesz, ¿e go nie ranisz? Powiedzia³ Ci to? Oh wait, nie powiesz, bo nie zas³uguje na to ¿eby go zraniæ. A wiêc jednak go ranisz. Tak piszesz w po¶cie #16.

Piszesz, ¿e jak powiesz mê¿owi to Twój zwi±zek nie zyska. Ty nie zyskasz. Skad wiesz, ¿e Twój m±¿ na tym nie zyska? A zyska. Choæby to ¿eby nie zaraziæ siê czym¶ od Ciebie.

Zdradzanie nie jest z³e tylko w wypadku kiedy osoba zdradzana nie ma nic przeciwko temu, a ¿eby nie mieæ nie przeciwko temu to musi o tym wiedzieæ. Twój m±¿ nie wie.

Wys³ane z mojego SM-G935F przy u¿yciu Tapatalka
kasiunia788742 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2018-07-31, 14:04   #49
kotissska
Rozeznanie

Cytat:
Tiaaa, kolejne epitety.

Tiaaa. W koñcu o zdanie pyta³a¶.

Nie powiem mê¿owi, bo szanujê i ceniê sobie bardzo nasz zwi±zek takim jakim jest i nie bêdê wprowadzaæ w niego chaosu. Bo w imiê czego? Cokolwiek nasz zwi±zek na tym zyska? W³a¶nie. Nie zyska.

Hipokryzja. Zwi±zek by zyska³, tylko ty by¶ nie zyska³a skoro masz ewidentn± w¶ciekliznê. Wiêkszego syfu i chaosu ju¿ nie da siê w niego wwaliæ.

Szanujê i bardzo sobie ceniê równie¿ swój czas, który jest tylko dla mnie i na moje sprawy. Cieszê siê, ¿e m±¿ mnie nie t³amsi i nie musimy spêdzaæ czasu na okr±g³o ze sob±. Nie widzê te¿ potrzeby aby zwierzaæ mu siê z ka¿dej rzeczy jak± robiê w tych moich wolnych chwilach. On mi te¿ nie musi. Nie opowiadam i nie zdajê relacji co do sekundy co robi³am o 13:34 w pracy. Nie mówiê co ka¿dego dnia jad³am na mie¶cie i jak± kawê wypi³am. Nie i ju¿. Szanujemy swój prywatny czas.

Ok, to po co tu jeste¶?

Macie inaczej, kontrolujecie swoich partnerów na ka¿dym kroku? Przykro mi z waszego powodu, ¿e s± w tak toksycznych relacjach, ¿e nie maja miejsca na swoje sprawy i by odetchn±æ od was.

Odpoczynek od siebie = wystawianie pufy do innych? Czego to siê mo¿na tu dowiedzieæ. Ale jak trafiaj± siê takie go¶cinne ¿ony, to nie dziwne ¿e faceci kontroluj± jakiego paso¿yta utrzymuj± w domu podczas gdy rosn± im rogi. I wydatki.

Nasz zwi±zek jest inny. Jest poszanowanie dla intymno¶ci. Nie musimy mieæ ci±gle i na okr±g³o tylko siebie. Jeste¶my dojrza³ymi lud¼mi. Co robiê ze swoim czasem to moja sprawa. A nic takiego nie robiê, co by mia³o wspólnego z naszym zwi±zkiem. Dlatego taka informacja mê¿owi potrzebna nie jest, a ja siê z niej t³umaczyæ nie muszê.
To mo¿esz ju¿ zamkn±æ temat pochwali³a¶ siê prze¶wietnym, przenowoczesnym zwi±zkiem tylko wiesz, nikogo to nie interesuje jakie masz pobudki do tego, ¿eby faceta zdradzaæ. Jak siê tak z tym obnosisz, to rób to te¿ w ¿yciu rzeczywistym, a nie jak z podkulonym ogonem potrafisz tylko o tym pisaæ.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2018-07-31, 14:10   #50
ruda_beksa
Zakorzenienie

Cytat:
Tiaaa, kolejne epitety.

Nie szanujesz zwi±zku, cenisz sobie wygodê, „ciep³ego” faceta, poczucie bezpieczeñstwa i kasê. Gdyby¶ mia³a dla mê¿a odrobinê szacunku jako dla cz³owieka, nie uprawia³aby¶ swojego procederu. Pytasz, czy zwi±zek co¶ zyska na prawdzie - i wychodzi z ciebie interesowno¶æ.

Cytat:
Teraz jestem pewna, ¿e jeste¶ trollem, a przynajmniej mam tak± nadziejê. O ile nie interesuje mnie co mój m±¿ je na lunch i o czym rozmawia z kolegami, to interesuje mnie czy w drodze do domu wpad³ w czyj±¶ pochwê czy nie. Faktycznie, straszna, toksyczna kontrola, co do sekundy.

Cytat:
Nasz zwi±zek jest inny. Jest poszanowanie dla intymno¶ci. Nie musimy mieæ tylko siebie. Jeste¶my dojrza³ymi lud¼mi. Co robiê ze swoim czasem to moja sprawa. A nic takiego nie robiê, co by mia³o wspólnego z naszym zwi±zkiem. Dlatego taka informacja mê¿owi potrzebna nie jest, a ja siê z niej t³umaczyæ nie muszê.
Twój zwi±zek nie jest „inny”. Jest jak setki tysiêcy zwi±zków znudzonych paniu¶ i panów w wieku ¶rednim, którzy POTRZEBUJ¡, a potem uprawiaj± olimpijsk± gimnastykê umys³ow±, ¿eby usprawiedliwiæ swoje ³ajzowactwo. Bo musia³em. Bo tak lepiej dla ¿ony, bo jej nie mêczê. Bo jestem weselsza. Bo jestem dobrym ojcem i du¿o zarabiam i zas³ugujê na odrobinê przyjemno¶ci. Bo bez przypadkowych penisów umar³abym. Itd.

A to, co robisz, MA wiele wspólnego z waszym zwi±zkiem. Obiecywa³a¶ mu wierno¶æ? Zapewne. Dotrzymujesz obietnicy? Ha. Hahahahaha.

Stary 2018-07-31, 14:18   #51
patrycjapatib
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie, nie bêdê mu mówiæ o moich kochankach. Nie bêdê, bo on nie zas³uguje na to, by go w ten sposób raniæ.
Niby w jaki sposób to ma³¿eñstwo na tym zyskuje, skoro sama mówisz, ¿e powiedzenie mu o tym by go zrani³o?

Cytat:
Nie jestem chamska.
Od kiedy brak chêci posiadania dzieci to chamstwo?
Brak posiadania nie, ale wyzywanie jak Ty w pierwszym po¶cie ju¿ tak.

Cytat:
Napisane przez Mijanou Poka¿ wiadomo¶æ
No i wreszcie, co Ci po naszej opinii, skoro jeste¶ przekonana o s³uszno¶ci swojego postêpowania? Czego od nas oczekujesz, skoro nie mo¿emy ani Ciê rozgrzeszyæ ani zadaæ pokuty?
Dok³adnie.

Cytat:
Nie znam prawdopodobnie tego mê¿a. Nie wiem czy by siê cieszy³ czy nie. Nie moja sprawa.
Autorka ju¿ go zdradzi³a. Mo¿liwe, ¿e wielokrotnie. Chce ona utrzymaæ to ma³¿eñstwo i by by³o dalej takie jakie jest, to niech nie mówi. Proste.
Nie wiesz czy by siê cieszy³, ¿e ¿ona go zdradza, mimo ¿e przysiêgali sobie wierno¶æ i o niczym innym nie by³o mowy?

Jak chce utrzymaæ to ma³¿eñstwo k³ami±c, to ok, ale dobrym cz³owiekiem nie jest.

Cytat:
Napisa³a, ¿e potrzebuje tych krótkich relacji z obcymi facetami aby byæ tak± jaka jest. Mniemam, ¿e taka jaka jest odpowiada jej mê¿owi, a przynajmniej nic nie wiemy by tak nie by³o.
St±d optymalnym rozwi±zaniem jest ¿yczyæ jej powodzenia. Tyle.
Jej m±¿ o tym nie wie, wiêc co ma mu nie odpowiadaæ?

Cytat:
A ja tak - napisa³em jak napisa³em. Bo ja ¿adnym mê¿em nie jestem. I tym bardziej ¿adnych ustaleñ ma³¿eñskich nie wprowadza³em.
A gdybym by³ mê¿em to czy bym w takiej sytuacji chcia³ wiedzieæ? Nie wiem. Nie wiem co by by³o gdyby.
W ka¿dym razie liczê, ¿e autorka jest dyskretna i nikt z imienia i nazwiska tego pana nie obgaduje jakie to on ma rogi. Bo wtedy by³oby to bardzo niefajne.
A oni wprowadzali ustalenia.

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Zreszt± sorry, ale bawi mnie fakt, ¿e to z kim ¶pisz bêd±c w zwi±zku, gdzie przysiêgali¶cie sobie wierno¶æ, uwa¿asz za naruszanie intymno¶ci partnera. No, sorry.

My¶lisz, ze fajnie by¶ sie czu³a jakby to on sypia³ co tydzieñ z inn± dwudziestk±? I te¿ uzna³, ze to jego sprawa? Je¶li tak, to super, ale takie rzeczy siê ustala, a nie uznaje, ¿e 'm±¿ nie musi wiedzieæ'. No, czy Ty nie s³yszysz jak absurdalnie to brzmi?
Stary 2018-07-31, 14:20   #52
mirabelka3690
Zakorzenienie

Je¿u, dziecko ale¿ siê u¶mia³am

Nie chcesz zraniæ mê¿a? Do ciebie chyba jeszcze nie dotar³o jak bardzo go ranisz

Jak by¶ siê czu³a, gdyby to m±¿ tak obraca³ inne panny jak leci poza tob±? Dotyka³ je, ca³owa³ a ciebie nawet patykiem by tkn±æ nie chcia³ itp?

Ja mam tylko ogromn± nadziejê, ¿e on z kim¶ jest i powoli szykuje papiery rozwodowe bo ile¿ mo¿na byæ z tak± za przeproszeniem egoistyczn± ¿mijk±

Ale co ja tam mogê gadaæ, przecie¿ to taki nowoczesny i stabilny oraz DOJRZA£Y zwi±zek dwojga ludzi, którzy darz± siebie ogromnym szacunkiem...
Stary 2018-07-31, 14:26   #53
madzil
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 962

Autorko a jak by¶ Ciê czu³a jak on by Ciê zdradza³? By³aby¶ szczê¶liwa? Nie boisz siê ¿e siê dowie? Bardzo wspó³czujê twojemu mê¿owi jak± ma zaklaman± ¿onê.

Wiecie dziewczyny chyba kiedy¶ by³ bardzo podobny w±tek.

Edytowane przez madzil
Czas edycji: 2018-07-31 o 14:29
madzil jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2018-07-31, 14:30   #54
Kahleesee
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez mirabelka3690 Poka¿ wiadomo¶æ
Je¿u, dziecko ale¿ siê u¶mia³am
Ja siê ¶miejê ca³y czas z was jak bardzo musicie byæ niedowarto¶ciowane skoro ca³y czas uprawiacie po mnie dziwne jazdy.
Nie zni¿ê siê do waszego poziomu.

Cytat:
Nie chcesz zraniæ mê¿a? Do ciebie chyba jeszcze nie dotar³o jak bardzo go ranisz
Do ciebie nie dociera, ¿e mojemu mê¿owi ze mn± jest bardzo dobrze. I jest szczê¶liwy, ¿e mnie ma. Nikt nikogo nie rani. U¶wiadom to sobie wreszcie.

Cytat:
Jak by¶ siê czu³a, gdyby to m±¿ tak obraca³ inne panny jak leci poza tob±? Dotyka³ je, ca³owa³ a ciebie nawet patykiem by tkn±æ nie chcia³ itp?
Nie czu³abym siê, bo wystarczam mojemu mê¿owi. Bardzo chêtnie mnie dotyka. Wystarczy o siebie dbaæ, u¶miechaæ siê i byæ ambitn±. Wtedy ¿aden m±¿ nie zainteresuje siê jak±¶ smarkul±

Cytat:
Ja mam tylko ogromn± nadziejê, ¿e on z kim¶ jest i powoli szykuje papiery rozwodowe bo ile¿ mo¿na byæ z tak± za przeproszeniem egoistyczn± ¿mijk±
Pominê wymownym milczeniem t± osobist± wycieczkê...

Cytat:
Ale co ja tam mogê gadaæ, przecie¿ to taki nowoczesny i stabilny oraz DOJRZA£Y zwi±zek dwojga ludzi, którzy darz± siebie ogromnym szacunkiem...
Mogê tobie tylko wspó³czuæ. Naprawdê. Smutna z ciebie i pe³na jadu osóbka.

Edytowane przez Kahleesee
Czas edycji: 2018-07-31 o 14:31
Stary 2018-07-31, 14:34   #55
Ksiegowa85
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 726

Cytat:
Tiaaa, kolejne epitety.

To sk±d pytanie czy jeste¶ z³a? A nie np czy wystarczaj±co dobrze zarz±dzasz swoim czasem?

Wys³ane z mojego RNE-L21 przy u¿yciu Tapatalka
Ksiegowa85 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2018-07-31, 14:36   #56
kotissska
Rozeznanie

Cytat:
Ja siê ¶miejê ca³y czas z was jak bardzo musicie byæ niedowarto¶ciowane skoro ca³y czas uprawiacie po mnie dziwne jazdy.
Nie zni¿ê siê do waszego poziomu.

Taka rola trolla chyba nie?

Do ciebie nie dociera, ¿e mojemu mê¿owi ze mn± jest bardzo dobrze. I jest szczê¶liwy, ¿e mnie ma. Nikt nikogo nie rani. U¶wiadom to sobie wreszcie.

Ale nadal co to kogo obchodzi? W±tek jak troll z wyznañ, durne usprawiedliwianie. ¯e Ci siê jeszcze chce.

Nie czu³abym siê, bo wystarczam mojemu mê¿owi. Bardzo chêtnie mnie dotyka. Wystarczy o siebie dbaæ, u¶miechaæ siê i byæ ambitn±. Wtedy ¿aden m±¿ nie zainteresuje siê jak±¶ smarkul±
Tak sobie wmawiaj. Mowa o facetach, którzy pukaj± takie jak Ty a nie o Twoim mê¿u. Zapas kochanków kiedy¶ siê skoñczy, chocia¿ ju¿ teraz mo¿esz mieæ dobry ¶mietnik i chorob

Pominê wymownym milczeniem t± osobist± wycieczkê...

Jeszcze kto¶ ma jakie¶ w±tpliwo¶ci?
Stary 2018-07-31, 14:38   #57
mirabelka3690
Zakorzenienie

Cytat:

Smutne to jest to, ¿e musisz zadowalaæ siê facetami ca³ego miasta bo w³asny m±¿ dla ciebie to za ma³o

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-07-31, 14:38   #58
Kahleesee
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez Ksiegowa85 Poka¿ wiadomo¶æ
To sk±d pytanie czy jeste¶ z³a? A nie np czy wystarczaj±co dobrze zarz±dzasz swoim czasem?
Bo ci±gle siê muszê broniæ przed chamskimi odzywkami, tekstami rodem spod budki z piwem, jadem, pluciem w moj± stronê...
Tiaaaa, najlepiej mnie ukamienujcie. To umiecie najlepiej.
Stary 2018-07-31, 14:40   #59
patusiaa23
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 3 713

Cytat:
Bo ci±gle siê muszê broniæ przed chamskimi odzywkami, tekstami rodem spod budki z piwem, jadem, pluciem w moj± stronê...
Tiaaaa, najlepiej mnie ukamienujcie. To umiecie najlepiej.
Ale kto ci rzuca takie teksty, skoro ca³y czas podkre¶lasz, ¿e to wy³±cznie twoje intymne sprawy? Teksty pad³u ju¿ po za³o¿eniu w±tku, pytanie pad³o wcze¶niej.
patusiaa23 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2018-07-31, 14:41   #60
mirabelka3690
Zakorzenienie

Skoro kochasz mê¿a i tak ci z nim dobrze i chcesz dla niego jak najlepiej to powiedz mu, ¿eby siê profilaktycznie przebada³ pod k±tem chorób przenoszonych drog± p³ciow±. Przecie¿ nie musisz mówiæ mu konkretnego powodu
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2018-07-31 15:57:07

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.